ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

2 Απίστευτο πώς μία μάζα μαγνητικού στόκου καταπίνει εντελώς ένα κομμάτι μετάλλου [βίντεο]

Απίστευτο πώς μία μάζα μαγνητικού στόκου καταπίνει εντελώς ένα κομμάτι μετάλλου [βίντεο]

Ένα κομμάτι μαγνητικού στόκου καταπίνει ολοκληρωτικά έναν μαγνήτη σπανίων γαιών σε αργή κίνηση. Αυτό από μόνο του ίσως δεν λέει τίποτα, μέχρι να το δει κανείς να συμβαίνει...
η πραγματική ακολουθία είναι οκτώ φορές μεγαλύτερη σε διάρκεια από αυτό που δείχνει το βίντεο.
Ο στόκος δεν θα ησυχάσει μέχρι ο κύβος να βρεθεί ακριβώς στο κέντρο του...

0 Ταξίδι στην αυτοκρατορική Αγία Πετρούπολη

Γνωρίστε τη μεγαλοπρέπεια και το ρομαντισμό που κρύβει η πόλη

Ονομάστηκε από πολλούς η Βενετία του Βορρά, αφού είναι χτισμένη πάνω σε νησάκια του ποταμού Νέβα. Είναι η πόλη με τα αυτοκρατορικά παλάτια, τις εντυπωσιακές εκκλησίες, τις λεωφόρους, τα παραμυθένια κανάλια και τα τοξωτά γεφύρια, τα πάρκα και τα μουσεία.

Η πόλη των Τσάρων, η αριστοκρατική Αγία Πετρούπολη. Ιδρύθηκε το 1703 από τον Μέγα Πέτρο με σκοπό να γίνει το προπύργιο της Ρωσία στη Δύση και για διάστημα δύο αιώνων υπήρξε πρωτεύουσα της Ρωσικής Αυτοκρατορίας. Η εντυπωσιακή και πλούσια αρχιτεκτονική της δεν μαρτυρά ότι είναι μια πόλη μόλις 300 ετών. Οι τέχνες και τα γράμματα καλλιεργήθηκαν για χρόνια στην Αγία Πετρούπολη, η οποία έχει συνδέσει το όνομα της με τη ζωή των διάσημων συγγραφέων Ντοστογιέφσκι, Πούσκιν και Τολστόι, αλλά και των φημισμένων μουσικών Τσαϊκόφσκι, Ραχμάνινοφ και Προκόφιεφ.

0 Θεσσαλονικιός 12 ετών κέρδισε το ενδιαφέρον της Google!

Ωραίος και ταλέντο ο πιτσιρικάς ..."Ηλεκτρονικός εγκληματίας" από κούνια ! Και τα σαίνια της Google δεν χάνουν ευκαιρίες σαν αυτές ... Και μάλλον σύντομα θα τον δούμε σε χώρα πέρα του Ατλαντικού...Γιατί αν μείνει Ελλάδα ...θα πάει χαμένο το ταλέντο του . Δείτε το θέμα:
Ένας 12χρονος από τη Θεσσαλονίκη κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον στελεχών της Google χάρη στις ικανότητές του στον προγραμματισμό!

Ο Νίκος Αδάμ είχε βρεθεί στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και στο περίπτερο της Google. Αφού μίλησε με υπεύθυνους της εταιρείας, κέρδισε μια πρόκληση για διοργάνωση προγραμματισμού της Google.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...