ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

0 Γυάλινα σφουγγάρια πολλαπλασιάζονται με ραγδαίους ρυθμούς στην Ανταρκτική


 

Με ραγδαίους ρυθμούς πολλαπλασιάστηκαν τα τελευταία χρόνια τα γυάλινα σφουγγάρια στον βυθό της Ανταρκτικής, σύμφωνα με Γερμανούς ερευνητές από το Ινστιτούτο Πολικής και Θαλάσσιας Έρευνας Alfred Wegener.


Τα γυάλινα σφουγγάρια είναι μακρόβια ζώα σε σχήμα βάζου, με σκελετούς από πυρίτιο, το βασικό συστατικό του γυαλιού.
Το γυαλί στο σώμα τους δεν είναι στερεό και άκαμπτο αλλά ευέλικτο και θυμίζει πετροβάμβακα.
Κάποτε τα γυάλινα σφουγγάρια κυριαρχούσαν στον θαλάσσιο βυθό, ωστόσο σήμερα αξιόλογοι πληθυσμοί εντοπίζονται μόνο στην Ανταρκτική, σε θερμοκρασίες κάτω των 0 βαθμών Κελσίου και με ελάχιστο φως, συνθήκες που δεν ευνοούν την παραγωγή φυτοπλαγκτού, βασικής διατροφικής πηγής για τα θαλάσσια ζώα.

0 Στο Τόκιο για «γευστικά» κοσμήματα

Ένα πρωτότυπο ζαχαροπλαστείο από εταιρεία κατασκευής κοσμημάτων

Μόνο στο Τόκιο μπορείτε να απολαύσετε ένα νόστιμο κέικ, αλλά και να το φορέσετε, ως κόσμημα! Η ιαπωνική εταιρεία κατασκευής κοσμημάτων Q-Pot προχώρησε σε ένα νέο επιχειρηματικό βήμα, ανοίγοντας ένα χαριτωμένο και πρωτότυπο ζαχαροπλαστείο.

Στην Ιαπωνία, το να ακολουθείς τις νέες τάσεις δεν είναι απλά μια επιλογή, είναι επιταγή της μόδας και εξαπλώνεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Το νέο hot spot λοιπόν είναι το Q-Pot Cafe, που είναι κάθε μέρα ασφυκτικά γεμάτο από καλοντυμένες κυρίες, που περιμένουν υπομονετικά για να δοκιμάσουν τα μοναδικά του γλυκά, εμπνευσμένα από κοσμήματα.

0 Κι έτσι μοιάζουν οι καλύτεροι φίλοι.


Από μικροί πακέτο; Το λες κι έτσι. Παρακαλώ:

0 H πανσέληνος «κόβει» τον ύπνο!


perierga.gr - Η πανσέληνος "κόβει" τον ύπνο!Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Βασιλείας, στην Ελβετία, ανακάλυψαν ότι κοιμόμαστε λιγότερο όταν έχει πανσέληνο και χρειαζόμαστε περισσότερη ώρα για να αποκοιμηθούμε. Το φαινόμενο δεν οφείλεται στον αυξημένο φωτισμό της πανσελήνου, ούτε στη δύναμη της βαρύτητας, αλλά στο βιολογικό μας ρολόι το οποίο είναι προσαρμοσμένο στον σεληνιακό κύκλο, αναφέρουν στην επιθεώρηση «Current Biology».

Όπως γράφουν, εξέτασαν τον ύπνο 33 εθελοντών, διαπιστώνοντας πως όταν είχε πανσέληνο μειωνόταν κατά 30% η δραστηριότητα του εγκεφάλου που σχετίζεται με τον βαθύ ύπνο, ενώ χρειάζονταν πέντε λεπτά περισσότερο από το φυσιολογικό για να αποκοιμηθούν.

0 Γκράφιτι σε άλλες διαστάσεις



0 Τα ΜΜΕ μιλούν για πρώτη φορά για το παγκόσμιο φαινόμενο των θορύβων χαμηλής συχνότητας

Μπορείτε να ακούσετε το βουητό; Γιατί μόνο 1 στα 50 άτομα σε όλο τον κόσμο επηρεάζονται από το μονότονο θόρυβο χαμηλής συχνότητας που οι επιστήμονες δεν μπορούν να εξηγήσου; Εκείνοι που το ακούν νιώθουν πονοκεφάλους, ναυτία, ζάλη, ρινορραγίες και διαταραχές του ύπνου.Αρχίζει να μας εκπλήσσει ο ξένος τύπος που δειλά δειλά αναδεικνύει θέματα που μέχρι στιγμής μόνο σε ιστολόγια 'συνωμοσιολόγων' συναντούσες.

0 26 θρυλικές κιθάρες διάσημων μουσικών


Διάσημες Κιθάρες (1)

Μετά τη συλλογή του «Διάσημα γυαλιά», ο Federico Mauro επιστρέφει με ένα αφιέρωμα που έχει τίτλο «Διάσημες κιθάρες». Πρόκειται για μια σειρά φωτογραφιών με τις cult κιθάρες διάσημων μουσικών, από τον John Lennon και τον Jimi Hendrix, μέχρι τον Eric Clapton και πολλούς ακόμη…

0 Ο αρχαίος δρόμος του αλατιού στην Αιθιοπία

Ο φωτογράφος Siegfried Modola μας ξεναγεί σε ένα από τα πιο καυτά και αφιλόξενα περιβάλλοντα του κόσμου. Ακολουθήστε τον!

0 H διατροφική αξία του καρπουζιού


To καρπούζι είναι αδιαμφισβήτητα το φρούτο του καλοκαιριού που μας προσφέρει γλυκιά και δροσερή γεύση και μπορεί να καταναλωθεί ως σνακ αλλά και ως ελαφρύτερο γεύμα.

Επίσης λόγω της μεγάλης του περιεκτικότητας σε νερό (90%) συνιστά ιδανικό τρόπο ενυδάτωσης.


Ανήκει στην ίδια οικογένεια με το αγγούρι και την κολοκύθα και έχει χώρα προέλευσης την Αφρική. Μάλιστα λέγεται ότι οι Αιγύπτιοι καλλιεργούσαν καρπούζια 5.000 χρόνια πριν!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...