ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

0 Τι ακριβώς συμβαίνει όταν μιλάτε 15' στο κινητό σας..... ΔΕΝ θέλετε να ξέρετε...

0 Ηνωμένες Μασονικές Πολιτείες!!!

Οι ΗΠΑ (Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής) από την ίδρυσή τους κιόλας κυβερνιώνται από Εβραίους σιωνιστές και συνιστούν ένα δεύτερο ιουδαϊκό υπερ-κράτος! Αυτό το πράγμα φαίνεται από την υποστήριξη που παρέχουνε οι Αμερικάνοι κατά πάγιο τρόπο στο λυόμενο κράτος του Ισραήλ – που κατέχει την γη των Παλαιστινίων! – και είναι μάλιστα μια υποστήριξη που ξεπερνάει ακόμα και την υπεράσπιση των δικών τους, των αμερικάνικων, συμφερόντων: προτιμάνε δηλ. οι ΗΠΑ, σε περίπτωση (λίγες φορές φυσικά) που υπάρχει «κόντρα» με τα συμφέροντα του Ισραήλ, να υποστηρίζουνε τελικά τους Εβραίους!...

Με την «δικαιολογία» βεβαίως-βεβαίως ότι το Ισραήλ «κινδυνεύει» από τους «κακούς Άραβες», και άρα θα πρέπει στον αιώνα των αιώνων οι ΗΠΑ να το υποστηρίζουνε με νύχια και με δόντια... Και να μην ξεχνάμε ποτέ τι είπε στις 3 Οκτωβρίου 2001 μες στις ΗΠΑ ο ίδιος ο μακελάρης των Παλαιστινίων, ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ Αριέλ Σαρόν: «Εμείς οι Εβραίοι ελέγχουμε την Αμερική και αυτό οι Αμερικάνοι το γνωρίζουνε»!!!

Αυτή την υπερδύναμη, δηλ. τις ΗΠΑ, θα πρέπει να τη δούμε σαν ένα καθαρά μασονικό κατασκεύασμα! Και σαν ένα ολόκληρο σχέδιο των Εχθρών της Ελλάδας ΜΑΣ και όλης της Ανθρωπότητας, για να επιβάλλουνε στον κόσμο ένα ελεεινό τυραννικό καθεστώς, υπό τον «Μεσσία» τους τον Αντίχριστο-«Αναμενόμενο»...

0 Δελφίνι θρηνεί το χαμό του μικρού του


Η περιοχή είναι γνωστή ως «παρατηρητήριο» δελφινιών για τους τουρίστες, ενώ το συγκεκριμένο τελετουργικό δεν το έχουν δει πολλοί… πόσο μάλλον να το φωτογραφίσουν κιόλας.

Το ενήλικο δελφίνι κρατούσε στην επιφάνεια το νεκρό μικρό, σα να προσπαθούσε να το βοηθήσει να αναπνεύσει, ενώ ταυτόχρονα το απομάκρυνε από την ακτή και το οδηγούσε σε βαθύτερα νερά.

Το μικρό σκοτώθηκε κατά πάσα πιθανότητα από την προπέλα κάποιου σκάφους… ίσως κι από αυτές που μεταφέρουν τους τουρίστες σε μονοήμερες εκδρομές.

Ερευνητές έχουν μελετήσει τη συγκεκριμένη συμπεριφορά των δελφινιών και αναφέρουν ότι θρηνούν για το χαμό των μικρών τους και μπορούν να μείνουν κοντά στα νεκρά δελφίνια για αρκετές ημέρες.

0 Τι κάνει μία σταγόνα δηλητηρίου κόμπρας στο αίμα; (video)


Τρόμο προκαλεί το θέαμα του τι μπορεί να κάνει μία σταγόνα από το δηλητήριο κόμπρας στο ανθρώπινο αίμα.
Το επίμαχο βίντεο ανέβηκε στο youtube από ντοκιμαντέρ και έχει «σπάσει τα κοντέρ» επισκεψιμότητας.
 
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε γιατί ένα μικρό τσιμπηματάκι είναι μοιραίο σε μερικά δευτερόλεπτα.
 

0 Ελληνιστικό λιμάνι στο Ισραήλ: βρέθηκε στην πόλη Ακρα με πολλά αγγεία από τη Ρόδο και την Κω

Λιμάνι της ελληνιστικής περιόδου (3ος - 2ος αιώνας π.Χ.) εντοπίστηκε στην πόλη Άκρα του Ισραήλ, βόρεια του κόλπου της Χάιφα. Ανάμεσα στα ευρήματα αποκαλύφθηκαν και μεγάλες πέτρες που είχαν ενσωματωθεί στην προκυμαία, προκειμένου να ελλιμενίζονται τα ιστιοφόρα. Οι αρχαιολόγοι εκτιμούν ότι το λιμάνι είχε και στρατιωτική χρήση και υπολογίζουν ότι ήταν το μεγαλύτερο του Ισραήλ εκείνη την εποχή.

Στο βαθύτερο τμήμα του αρχαίου λιμανιού βρέθηκαν μεταξύ άλλων χιλιάδες θραύσματα αγγείων κι ανάμεσά τους δεκάδες άθικτα αγγεία καθώς και μεταλλικά αντικείμενα. Οι πρώτες έρευνες των αγγείων δείχνουν ότι πολλά από αυτά προέρχονται από τα νησιά του Αιγαίου πελάγους, όπως η Ρόδος και η Κως, καθώς και άλλες πόλεις-λιμάνια που βρίσκονται κατά μήκος των ακτών της Μεσογείου.

Τα ευρήματα ήρθαν στο φως κατά τη διάρκεια των αρχαιολογικών ανασκαφών που διεξάγονται στο πλαίσιο προγράμματος προστασίας του κυματοθραύστη, που βρίσκεται στην περιοχή, όπως ανακοίνωσε η Υπηρεσία Αρχαιοτήτων του Ισραήλ. Μεγάλο μέρος του λιμανιού δυστυχώς βρίσκεται κάτω από το οθωμανικό τείχος που υψώθηκε στην πόλη.

0 Απίστευτο: Δεν κοιμάται σχεδόν ποτέ


Απίστευτο: Δεν κοιμάται σχεδόν ποτέ

Από μια σπάνια γενετική ασθένεια πάσχει ο Ρίο Βικάρι, που καίτοι είναι μόλις 1 έτους, δεν έχει κοιμηθεί σχεδόν ποτέ.
Λόγω του συνδρόμου Angleman, ο μικρός Ρίο δεν μπορεί να περπατήσει και να μιλήσει, ενώ χρειάζεται 24ωρη φροντίδα.

Ο μικρούλης διεγνώσθη με την ασθένεια όταν ήταν μόλις 2 εβδομάδων και από τότε έχει περάσει τον περισσότερο χρόνο του στα νοσοκομεία, παρακολουθούμενος από δεκάδες γιατρούς. Ο Ρίο είναι ακόμη αλμπίνος και δε βλέπει, παρότι λατρεύει το φως και απολαμβάνει τη μουσική.

«Επειδή ο Ρίο δεν κοιμάται και θέλει να παίζει συνέχεια κοιμόμαστε κι εμείς ελάχιστα. Κάνουμε βάρδιες γιατί διαφορετικά δε νομίζω να μπορούσαμε να τα βγάλουμε πέρα» είπε η μητέρα του.

0 Τα πρώτα βήματα του μικρού χιμπατζή

Όλοι είναι λίγο ασταθείς στην αρχή!

Τη στιγμή που ένας μικρός χιμπατζής πήρε την απόφαση να αφήσει την αγκαλιά της μαμάς του και να κάνει τα πρώτα του βήματα απαθανάτισε το φωτογράφος Konrad Wothe.

Βέβαια, η προσπάθεια δεν κράτησε πολύ ώρα και ο μικρός σύντομα επέστρεψε στην ασφάλεια της αγκαλιάς της.

Η οικογένεια των χιμπατζήδων ζει στο πάρκο άγριας ζωής Mahale Mountains στην Τανζανία.

0 Όταν η θέληση δεν έχει όρια !!!!!! Απίστευτο!!


Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς την ανθρώπινη θέληση για ζωή!

0 1962: Η πρώτη και μοναδική απόδραση από το Αλκατράζ

Μερικές δεκαετίες νωρίτερα το νησί – φυλακή Αλκατράζ, στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ, ήταν η απόλυτη φυλακή υψίστης ασφαλείας. Η φυλακή, γνωστή επίσης και ως «Βράχος», φιλοξένησε μεταξύ άλλων διάσημους και επικίνδυνους εγκληματίες, όπως ο μαφιόζος Al Capone και άλλους με ιστορικό αποδράσεων, αφού θεωρείτο απόρθητη εγκατάσταση. Μέχρι την έλευση του Frank Morris και των αδερφών John και Clarence Anglin...

Από το 1934 έως το 1963, 36 συνολικά κρατούμενοι είχαν προσπαθήσει να αποδράσουν από την περιβόητη φυλακή αλλά όλοι σχεδόν συνελήφθησαν από τους φρουρούς ή έχασαν τη ζωή τους προσπαθώντας.

Το πρωί της 12 Ιουνίου του 1962, όμως, κατά τη διενέργεια ελέγχου ρουτίνας έγινε αντιληπτό ότι τρεις κρατούμενοι έλειπαν από τα κελιά τους: ο John Anglin, ο αδερφός του Clarence, και ο Frank Morris. Στη θέση τους βρέθηκαν τρία ομοιώματα κεφαλιών φτιαγμένα από γύψο με πραγματικά μαλλιά, τα οποία χάρισαν χρόνο στους δραπέτες αφού η νυχτερινή βάρδια δεν αντιλήφθηκε την απουσία τους.

0 Εκδηλώσεις: 3ο summer camp στην παραλία Γενναδίου (Ρόδος)

Με φόντο τη μαγευτική παραλία Γενναδίου...το 3ο Summer Camp ξαναχτυπά...!!!
Η επιτυχία των δύο προηγούμενων χρόνων που οφείλεται κυριώς στη δική σας στήριξη και συμμετοχή, καθιέρωσε το Summer Camp ως θεσμό για την περιοχή μας! Και φέτος έχουμε ετοιμάσει για εσάς πολλές δραστηριότητες και events όπως το τουρνουά Beach Volley και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους μέσα και έξω από το νερό. Γνωστοί dj's του νησιού μας και συγκροτήματα θα μας κρατούν συντροφιά με μουσικές επιλογές αγαπητές για όλους...μέρα-νύχτα!!!
Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους όσοι επιθυμείτε μπορείτε να κατασκηνώσετε. Με μπαρ και σνακ μπαρ στημένα ακριβώς δίπλα στο κύμα. Με σκηνές στημένες περιμετρικά της εκδήλωσης για κάθε πληροφορία και εξυπηρέτηση. Με τους Σαμαρείτες και Ναυαγοσώστες του Ε.Ε.Σ κοντά μας για την ασφάλεια μας. Όλα αυτά και πολλά περισσότερα πλαισιώνουν το πιο δροσιστικό τριήμερο του καλοκαιριού!!!
Μην το χάσετε....γιατί εσείς θα χάσετε!!!!

  • Ημέρες εκδήλωσης: 27, 28 και 29 Ιουλίου
  • Ώρα έναρξης: Έναρξη 27-07 στις 3 μ.μ.
  • Τιμή εισόδου: Είσοδος Ελεύθερη
  • Μέρος: Παραλία Γενναδίου
  • Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Γενναδίου "Ν.Μανδηλαράς"
  • Επικοινωνία: p.sillogosgen@yahoo.gr

0 Φουσκωτό θαλάσσιο πάρκο



0 Γιατί οι “εγκεφαλικά νεκροί” δεν είναι νεκροί.

Εξαιρετική επιστημονική ανάλυση – σχόλιο στη Δημόσια Διαβούλευση.
>>Δακρύρροια, άνοιγμα βλεφάρων, τρομώδεις κινήσεις προσώπου και άνω άκρων έχουν παρατηρηθεί σε “εγκεφαλικά νεκρούς” κατά την αφαίρεση οργάνων..
>>η βασικότερη δοκιμασία (test) για τη διάγνωση του «θανάτου του εγκεφαλικού στελέχους», δηλαδή η «δοκιμασία της άπνοιας», είναι δυνατόν να επιδεινώσει την ήδη σοβαρή εγκεφαλική βλάβη στους ασθενείς αυτούς..
>>δεν είναι δυνατόν να έχουμε πρόσβαση στο φλοιό του εγκεφάλου, ο οποίος θεωρείται ως έδρα της συνείδησης· …. άρα, είναι αυθαίρετη υπόθεση ότι στους «εγκεφαλικά νεκρούς» ασθενείς δεν υπάρχει συνείδηση!

Το πλήρες κείμενο του σχολίου στο άρθρο 9 του Σχεδίου Νόμου για τις μεταμοσχεύσεις οργάνων:


“Στα άρθρα 4,7,9,10,11 αναγράφονται οι εκφράσεις «θανόν πρόσωπο», «νεκρός δότης», «μετά θάνατον» κ.τ.λ.. Όπως, όμως, διευκρινίζεται στην παράγραφο 6 του άρθρου 9 («Όταν ο θεράπων ιατρός διαγνώσει νέκρωση του εγκεφαλικού στελέχους και εφόσον η λειτουργία ορισμένων οργάνων διατηρείται με τεχνητά μέσα, υποχρεούται να προβεί από κοινού με έναν αναισθησιολόγο και ένα νευρολόγο ή νευροχειρουργό στη σύνταξη πιστοποιητικού θανάτου»), τίθεται η διάγνωση του θανάτου, όταν διαγνωσθεί η «νέκρωση του εγκεφαλικού στελέχους».

0 ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΑΘΗΝΑΪΚΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΪΚΑ ΠΑΡΤΙ

Εκεί γύρω στα τέλη της δεκαετίας του ’50 ξεκίνησαν και στην Αθήνα τα πάρτι. Θεσμός ξενόφερτος μεν, άκρως επιτυχημένος δε.
Ξέχωρα από τον αισθησιασμό που προκαλούσε ο χαμηλός φωτισμός, οι εκδηλώσεις αυτές θα μπορούσαν να
χαρακτηριστούν και ως πρώτες προσπάθειες χειραφέτησης της γυναίκας, της οποίας ο ρόλος στη συντηρητικότατη τότε ελληνική
κοινωνία μάλλον ως συμπληρωματικός θα μπορούσε να εκληφθεί.

Η γυναίκα ως τότε, κι ίσως για πολλά χρόνια αργότερα, μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του ’80, είχε ελάχιστα δικαιώματα κατοχυρωμένα από νομικής απόψεως. Την είχαν ταυτισμένη με το σπίτι κι ακολουθούσε συνήθως τις επιλογές των οικείων της ακόμα και για τον σύντροφο της ζωής της.
Είχε αυτό τον άχαρο ρόλο (ήταν ουσιαστικά θύμα καταπίεσης) σ’ ένα εξαιρετικά δύσκολο για εκείνην αλλά και για όλους κοινωνικό περιβάλλον.

1 ΟΙ ΘΟΛΩΤΟΙ ΤΑΦΟΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (Μέρος 4ο)

Δείτε το Πρώτο μέρος ΕΔΩ
Δείτε το Δεύτερο μέρος ΕΔΩ
Δείτε το Τρίτο μέρος ΕΔΩ

0 Το μεγαλύτερο φράγμα των Μάγιας ανακαλύφθηκε στη Γουατεμάλα


Το μεγαλύτερο αρχαίο φράγμα ανακάλυψαν αρχαιολόγοι του πανεπιστημίου του Κινκινάτι κατά τη διάρκεια ανασκαφών στην προ – Κολομβιανή πόλη Τικάλ, ένα από τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα των Μάγιας.

Το φράγμα, φτιαγμένο από πέτρα, χαλίκια και χώμα, είχε μήκος 80 μέτρα, ύψος 10 μέτρα και χωρούσε περίπου 75 εκατομμύρια λίτρα νερού.

Τα ευρήματα για το υδραυλικό σύστημα των Μάγιας στην αρχαία πόλη Τικάλ, βόρεια της Γουατεμάλα, δημοσιεύθηκαν στην αμερικανική επιθεώρηση PNAS.

Η έρευνα αποκαλύπτει πώς οι Μάγιας διατηρούσαν και διαχειρίζονταν τους φυσικούς τους πόρους έτσι ώστε η πολυπληθής κοινωνία τους, που αποτελούνταν από 10.000 μέχρι 90.000 άτομα, να αντέξει για περισσότερα από 1.500 χρόνια τις περιβαλλοντικές προκλήσεις και τις περιοδικές ξηρασίες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...