ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

0 ΜΚΟ: Αυτές είναι δουλειές!

Μπορεί να έχουν κόψει το βραδινό γιαουρτάκι από τη γιαγιά και τα φάρμακα από τον παππού, αλλά βασικά παραμένουν αντεξουσιαστές. Γι΄ αυτό και στηρίζουν με νύχια και με δόντια τις μη κυβερνητικές οργανώσεις. Όλα κι όλα!

Κόψανε από παντού, αλλά τις μη κυβερνητικές οργανώσεις δεν τις αγγίξανε. Ίσα – ίσα τις προβίβασαν και σε... «μεσιτικά γραφεία» για την προώθηση ανέργων στον δημόσιο τομέα...Πώς το σκεφτήκανε αυτό! Η φαντασία στην εξουσία κι εδώ κυριολεκτούμε. Παίρνουν λέει τους ανέργους για να δουλέψουν στους δήμους και τους ανέργους τους πληρώνει η μη κυβερνητι8κή οργάνωση. Η οποία, η μη κυβερνητική οργάνωση, κρατάει και κάτι για τον κόπο της.

0 "Μεταμοσχεύονται" οι συμπεριφορές από τον δότη στον λήπτη οργάνων; Κυτταρική μνήμη, ένα θέμα που διχάζει!

Πώς θα αντιδρούσατε αν μαθαίνατε ότι η καρδιά που χτυπάει μέσα στο σώμα σας ανήκε σε ένα κατά συρροή δολοφόνο, ιδιαίτερα δε, αν είχατε πληροφορηθεί ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να «κληρονομήσετε» την εγκληματική του συμπεριφορά; Ένα σενάριο που μοιάζει με επιστημονική φαντασία, αλλά μπορεί να έχει πραγματικές και μάλιστα τρομακτικές διαστάσεις...

0 «Βραχος» η Γη

Μια νέα διεθνής επιστημονική έρευνα με επικεφαλής επιστήμονες τη NASA επιβεβαίωσε ότι ο πλανήτης μας δεν «φουσκώνει», αλλά ούτε συρρικνώνεται με το πέρασμα του χρόνου. Ή, για να είμαστε ακριβείς, η Γη κάθε χρόνο διογκώνεται μόλις όσο μια ανθρώπινη τρίχα!

Πάνω στο ζήτημα αυτό, υπήρχε μια χρόνια διαμάχη, ήδη από την εποχή του Δαρβίνου, καθώς ορισμένοι επιστήμονες ακόμα υποστηρίζουν ότι είναι πιθανό να συμβαίνει ένα από τα δύο, με πιο πιθανό το πρώτο, δηλαδή τη μικρή αλλά σταθερή διεύρυνση του όγκου της Γης.

0 ΑΡΧΑΙΑ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΆ ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΈΝΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!

Κινέζοι αρχαιολόγοι προβληματίστηκαν αλλά και εξακολουθούν να προβληματίζονται μετά από μια τυχαία αρχαιολογική ανακάλυψη που έγινε τυχαία σε ένα τάφο 400 ετών που δεν είχε συλιστεί μέχρι την ανακάλυψη του. Για τις ανάγκες μια Κινέζικης ταινίας έπρεπε να ανοιχτούν κάποιες τρύπες στο έδαφος οπού κατά λάθος πέσανε σε ένα τάφο!! Η έκπληξη τους ήταν μεγάλη γιατί δεν περίμεναν να υπήρχε ένας αρχαίος τάφος κάτω από τα πόδια τους. Αυτό όμως που δεν περίμεναν με τίποτα να βρουν στον τάφο αυτό ήταν ένα Ελβετικό ρολόι!!! Ένα ρολόι 100 χρονών το οποίο φοριόταν στο δάχτυλο όπως τα δαχτυλίδια!!
Όταν έφτασαν οι αρχαιολόγοι άρχισαν αμέσως οι εργασίες καθαρισμού του τάφου, βρήκαν πολλά αντικείμενα που έδωσε και την χρονολογία του τάφου η οποία ήταν 400 ετών!! Μα αυτό που τους έκανε να παραξενευτούν και να μην μπορούν να το πιστέψουν με τίποτα είναι με ένα Ελβετικό ρολόι που φοριόταν στο δάχτυλο 100 ετών παλιό!!

0 Το Google Street View θα φτάσει μέχρι τον Αμαζόνιο...

Μέχρι τον Αμαζόνιο θα φθάσει η… χάρη του Google Street View. Ο κολοσσός του Internet ανακοίνωσε ότι έχει αρχίσει η φωτογράφηση του γιγαντιαίου ποταμού σε συνεργασία με την οργάνωση FAS η οποία μάχεται για την προστασία του περιβάλλοντος στην περιοχή. Η Google θα μοιραστεί το έργο της φωτογράφησης με ντόπιους κατοίκους, οι οποίοι....



0 Ένα φυτό που ονομάζεται "Το κεφάλι της Μέδουσας"

Euphorbia caput-medusae - Το κεφάλι της Μέδουσας
Είναι ένα φυτό που ανήκει στην οικογένεια Ευφόρβια-Euphorbia και ευδοκιμεί στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής. 
Αυτό το φυτό είναι ανατριχιαστικό, γιατί μοιάζει πραγματικά με το κεφάλι της Μέδουσας, του μυθολογικού τέρατος που αντί για μαλλιά είχε φίδια.

0 Σπηλιά µε εγχάρακτα σχέδια 8.000 ετών στο χωριό Ασφένδου στα Σφακιά

Το παλαιότερο ίχνος κατοίκησης στην Κρήτη.
Το σπήλαιο Ασφέντου ή Σφακίων βρίσκεται κοντά στο ομώνυμο χωριό των Σφακίων. Βρίσκεται σε μια απόκρημνη πλαγιά, στη θέση Σκορδαλάκια, στο δρόμο από Ασφέντου προς Καλλικράτη. Το μικρό σπήλαιο έχει τεράστια αρχαιολογική σημασία, καθώς το 1960 βρέθηκαν βραχογραφίες που χρονολογούνται στο τέλος της Παλαιολιθικής Εποχής.

Το σπήλαιο Ασφέντου ή Σφακίων βρίσκεται κοντά στο ομώνυμο χωριό των Σφακίων. Βρίσκεται σε μια απόκρημνη πλαγιά, στη θέση Σκορδαλάκια, στο δρόμο από Ασφέντου προς Καλλικράτη και έχει μπροστά του ένα πλάτωμα με έκταση 2000 περίπου τετραγωνικά μέτρα.

0 Ως που μπορεί να φτάσει ο αυτοεξευτελισμός μιας χώρας;

Η συμφωνία που υπέγραψε ο υπουργός οικονομικών της χώρας μας κ. Βενιζέλος με την Φινλανδία, πέραν των τεχνικών στοιχείων που επιδέχονται εξέτασης, αποτελεί μια ισχυρότατη νομική απόδειξη ότι:

0 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ KAI ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ...

Μια συλλογή με διάσημες σοφές φράσεις που αναφέρονται στις έννοιες Ελευθερία και Επανάσταση, 2 έννοιες που μας αφορούν πλήρως στην σημερινή εποχή και στις συνθήκες κάτω απο τις οποίες ζούμε.
Δείτε περισσότερα εδώ.

0 Φολέγανδρος: Φωτογραφικό ταξίδι



Ο έλληνας master της ταξιδιωτικής φωτογραφίας Γιώργος Λιζάρδος μας ξεναγεί στο νησί του μέσα από λήψεις που μιλάνε περισσότερο από οποιαδήποτε περιγραφή. Κι επειδή σίγουρα θα θελήσετε να γνωρίσετε τη Φολέγανδρο κι από κοντά, μοιράζεται μαζί μας προτάσεις για να φύγετε από το νησί με τις ομορφότερες αναμνήσεις.

0 Ο Βυζαντινός πολεμικός στόλος. Ιστορική μελέτη του 1954.

Του Ακαδημαϊκού και Καθ. Πανεπιστημίου ΦΑΙΔΩΝΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕ.

Δημοσιεύτηκε στη «Ναυτική Επιθεώρηση», έτος ΛΕ’, τόμος LX, τεύχος 247, σελ. 305, Νοε-Δεκ 1954. Αναδημοσίευση στο Περί Αλός με την έγκριση της «Ναυτικής Επιθεωρήσεως».


Αν ο πεζός στρατός ελέχθη ότι απετέλει την κεφαλήν και τα νεύρα του Βυζαντινού κράτους, το ναυτικόν υπήρξε «η δόξα της Ρωμανίας». Πολεμούμενον το Βυζαντινόν κράτος από πολλών σημείων είχε ανάγκην να μεταφέρει ταχέως και ασφαλώς τα στρατεύματά του, συγχρόνως δε να προστατεύη τα παράλιά του από εχθρικών και πειρατικών επιδρομών και να εξασφαλίζη τας θαλάσσιας εμπορικάς οδούς, τούτο δ’ εγίνετο δια του στόλου. Εφ’ όσον ο Βυζαντινός στόλος ήτο ισχυρός, όλα τα παράλια ήσαν ασφαλή, η πειρατεία είχε παταχθή, το εμπόριον δεν συνήντα δυσκολίας και οι Δυτικοί δεν εζήτουν και δεν απέκτων προνόμια, τα οποία εδόθησαν εις βάρος της Βυζαντινής οικονομίας. Την αξίαν του στόλου των καλώς εγνώριζον οι Βυζαντινοί.

0 Πεδιάδες τσαγιού και το μάζεμά του

ΗΣτην Ινδία λέγεται ότι το καλύτερο τσάι χρειάζεται όχι μόνο τα δύο ψηλότερα φύλλα του φυτού αλλά πρέπει να συλλεγεί από τα χέρια παρθένας κοπέλας  η οποία το συλλέγει ευγενικά ψυθυρίζοντας θεραπευτικά λόγια mantra.

Οι φωτογραφίες είναι από τη συλλογή τσαγιού σε υψόμετρο 1800 μέτρων στην Κεράλα.  Οι γυναίκες ξεκινούν τη δουλειά νωρίς την αυγή και όλη η διαδικασία γίνεται με το χέρι. Συλλέγουν μόνο τα δύο ψηλότερα φύλλα και άνθη του φυτού, για να παράξουν το καλύτερο τσάι. Η χρήση μηχανών καταστράφει τη διαδικασία, καθώς συλλέγει ταυτόχρονα και άχρηστα τμήματα του φυτού ενώ καταστρέφει τα φύλλα. Έτσι το τσάι που συλλέγεται μηχανικά είναι φτηνό αλλά κακής ποιότητας.


0 Ο Σεπτέμβρης φτάνει...

Απλά για να θυμηθούμε μερικά γεγονότα.

0 ΕΚΤΑΚΤΟ: Όλοι στο Σύνταγμα αύριο για την παιδεία

Διήμερο κινητοποιήσεων στο Σύνταγμα την Κυριακή 21 Αυγούστου, στις 8 το βράδυ, συζήτηση με θέμα: Πανεπιστήμιο για την κοινωνία και όχι για τις επιχειρήσεις.
Μέσα στο καλοκαίρι και με συνοπτικές διαδικασίες, η κυβέρνηση προωθεί για ψήφιση στη βουλή, νομοσχέδιο που κατεδαφίζει την ανώτατη εκπαίδευση.
Η πανεπιστημιακή κοινότητα αντιδρά και απαιτεί να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο...

0 Paul Krugman : Σώστε την οικονομία με μια ψεύτικη εισβολή εξωγήινων! (σχέδιο Blue Beam ενόψει;)

Ο Paul Krugman (κορυφαίος Αμερικανός οικονομολόγος και συγγραφέας, βραβευμένος με το Βραβείο Νόμπελ Οικονομικών Επιστημών), έχει μια ανορθόδοξη πρόταση για τη σωτηρία της οικονομίας: μία ψεύτικη εισβολή εξωγήινων:
Δείτε το βίντεο (από το CNN): 

0 Η τηλεόραση ελαττώνει τη διάρκεια της ζωής μας

Μια νέα έρευνα αναφέρει ότι η πολύωρη παρακολούθηση της τηλεόρασης κάνει κακό στην υγεία μας, με τον χρόνο που περνάτε μπροστά στην τηλεόραση να είναι αντιστρόφως ανάλογος με την συνολική διάρκεια της ζωής σας...

0 ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΈΝΑ ΚΕΦΑΛΙΆ ΖΩΏΝ!!!


 

Αν είστε συναισθηματικά δεμένοι με τα ζώα ή είστε απλά ζωόφιλοι και αγαπάτε τα ζώα θα σας έλεγα να μην διαβάσετε αυτό το άρθρο!! Το ανεβάζω για να δουν κάποιοι που λένε ότι δεν κάνουν κακό οι επιστήμονες με τα πειράματα που τους κάνουν αλλά και για να δείξω σε κάποιους που είχε φτάσει η επιστήμη Από το 1959 γιατί λένε ότι δεν είναι έτσι!! Από το 1950 η Αμερική αλλά και η Ρωσία είχαν αρχίσει έναν περίεργο συναγωνισμό με έρευνες που θύμιζαν την ιστορία του δόκτορα Φρανκεστάιν!! Ήταν το περίφημο σχέδιο έρευνας που οι Αμερικανοί το είχαν ονομάσει  << ο Ακέφαλος Καβαλάρης  >> και η Ρώσοι το είχαν ονομάσει  << Ζωή Μετά Θάνατο >>!!

Όλα τα πειράματα γινόντουσαν με τον πρωταρχικό σκοπό όταν κάποιος αιχμάλωτος πέθαινε να μπορούσαν οι μυστικές υπηρεσίες και των δυο χωρών να μπορούν να συλλέγουν στοιχεία από τους νεκρούς!! Έτσι λοιπόν οι επιστήμονες άρχισαν μανιωδώς τα πειράματα, με τι άλλο: μα φυσικά με τους φίλους μας τα ζώα!! Θα μου πείτε δεν πρέπει να κάνουν πειράματα για αρρώστιες και παθήσεις ώστε να είναι για όφελος δικό μας αυτό ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μια κατάσταση; Συμφωνώ εν μέρη όχι όμως να βασανίζονται και να χάνουν την ζωή τους από αυτά τα βασανιστικά πειράματα που τους κάνουν ή ακόμα όπως θα δείτε παρακάτω και μετά θάνατον να μην βρίσκουν ησυχία!!

0 ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ,ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ..Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΝΕΙ 1,9ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ!!!


Λεφτά υπάρχουν κι είχε δίκιο ο πρωθυπουργός.
Παίρνουμε από τους γέροντες και τις γερόντισσες των 297 ευρώ, τους μισθούς πείνας, τις δαπάνες για την Παιδεία και την Υγεία, αλλά και τις λοιπές επιχορηγήσεις από τα "αγύριστα" ευρωπαϊκά κονδύλια και τα...
δίνουμε στο Άγιο Όρος!
Πάντα με διαφάνεια, χωρίς μίζες, προμήθεις, δωράκια και σχετικές αδιαφανείς διαδικασίες!
Αυτός είναι σοσιαλισμός!
 

0 Δημιουργούν ανθρώπινες καρδιές σε εργαστήρια!

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα επιχειρούν να δημιουργήσουν ανθρώπινες καρδιές στο εργαστήριο.

Χρησιμοποιώντας μια επαναστατική μέθοδο, οι ερευνητές έχουν αρχίσει να μετατρέπουν 17 καρδιές γουρουνιών σε ανθρώπινες...

 

0 Εξαιρετικά σπάνια δαχτυλίδια καπνού από ηφαίστειο (Video)


Εξαιρετικά σπάνια δαχτυλίδια καπνού από ηφαίστειο


Το ηφαίστειο της Αίτνας στην Ιταλία εκρήγνυται τις τελευταίες μέρες, χύνοντας καυτή λάβα παντού. Το 2000 η Αίτνα ήταν σαφώς πιο ήρεμη, απλά «φυσώντας» υπέροχα δαχτυλίδια καπνού, κάτι που αποτελεί εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο. Είναι τόσο σπάνιο, που μόνο τρία περιστατικά έχουν καταγραφεί, δύο στην Αίτνα το 1970 και το 2000 και ένα στο Eyjafjallajokull της Ισλανδίας, τον Μάιο του 2010.

0 FOOD MATTERS [Greek subs] "Είσαι ό,τι τρως!



"Είσαι ό,τι τρως!": Η σοφή φράση του Ιπποκράτη πραγματικά αντικατοπτρίζει την σημασία της καλής διατροφής και δίαιτας στην ποιότητα ζωής μας. Το Σούπερμαρκετ: Σύμβολο του υψηλού επιπέδου ζωής σ' αυτή τη χώρα σήμερα. Αυτά τα προϊόντα έρχονται από φάρμες κι αγροκτήματα ανεξάρτητα απ' την απόσταση και την εποχή. Είναι αποτέλεσμα μίας θαυματουργικής γεωργίας, που διαφυλάσσει τη φρέσκια ποιότητα καθόλη τη διαδρομή μέχρι το τραπέζι σας. 
Πόσο παλιά είναι η τροφή σας; Αν το σκεφτείτε, η τροφή σας, στην καλύτερη περίπτωση ταξιδεύει γύρω στα 2.500 με 3.000 χλμ. πριν να φτάσει σε σας και είναι τουλάχιστον μίας εβδομάδας. Που γεννά το επόμενο ερώτημα: Πόση θρεπτική αξία αντλείτε από τροφή που είναι τουλάχιστον πέντε ημερών; Αν είστε τυχεροί, αντλείτε ίσως ένα 40% απ' αυτήν που έχετε ανάγκη. Σχεδόν κάθε τροφή που θα βρείτε στα καταστήματα μίας μεγαλούπολης έχει επεξεργαστεί, έχει φτάσει καθυστερημένα στα καταστήματα πολύ συχνά οι θρεπτικές ουσίες έχουν εκφυλιστεί ή εξαφανιστεί απ' την τροφή μέχρι να φτάσει στο πιάτο. 

0 Ο Μύθος της Αλκυόνης

Οι Αρχαίοι 'Eλληνες είχαν παρατηρήσει τις λίγες μέρες καλοκαιρίας που παρουσιάζονται το χειμώνα. Είναι μέρες ηλιόλουστες χωρίς σύννεφα και ανέμους. Η ονομασία τους προήλθε από τις αλκυόνες που τις μέρες αυτές γεννούν.

Οι «Αλκυονίδες ημέρες» τοποθετούνται στο χρονικό  διάστημα από την 15η Δεκεμβρίου έως και την 15η Φεβρουαρίου εκάστου έτους, με μεγαλύτερη συχνότητα το διάστημα 15-31 Δεκεμβρίου και 16-31 Ιανουαρίου...

0 Μηδενικός ο αριθμός των αερομαχιών το 2011


Για πρώτη φορά φέτος δεν πραγματοποιήθηκαν αερομαχίες μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας, γράφει η τουρκική Μilliyet. Όπως σημειώνει η εφημερίδα, ο ελληνικός τύπος γράφει ότι τα αεροσκάφη ήρθαν αντιμέτωπα αλλά δεν υπήρξε άσκηση πίεσης. Όσον αφορά δε τον αριθμό τουριστών στα νησιά του Αιγαίου, αυτός αυξήθηκε κατά 98%. Το 2011 ήταν έτος ειρήνης. Από την μια πλευρά τερματίστηκαν οι αερομαχίες στο Αιγαίο και από την άλλη πλευρά τα ελληνικά νησιά πλημμύρισαν από Τούρκους τουρίστες και η ελληνική οικονομία που αντιμετωπίζει κρίση αναζωογονήθηκε.

0 Το ΝΑΤΟ βομβάρδισε την καλύτερα διατηρημένη αρχαία ρωμαϊκή πόλη στη Λιβύη

Η αεροπορία του ΝΑΤΟ κατάφερε βομβιστικά χτυπήματα εναντίον μιας σπάνιας αρχαίας πόλης στη Λιβύη- της Μεγάλης Λέπτις (Leptis Magna).
Η είδηση αυτή μεταδόθηκε από το πρακτορείο ειδήσεων της Τζαμαχιρίας. Αυτό το μνημείο της αρχαίας ρωμαϊκής αρχιτεκτονικής έχει εγγραφεί στον κατάλογο της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ.

0 Ν. Λυγερός: Η Γαύδος, το άλλο μας Καστελλόριζο

Το θέμα της ΑΟΖ δεν αναδεικνύει μόνο την σημασία του Καστελλόριζου, αλλά κάθε ακριτικού νησιού της Ελλάδας. Μια από αυτές τις σημαντικές περιπτώσεις είναι και η Γαύδος. Με τη Γαύδο εμπλέκεται, φαινομενικά, μόνο και μόνο η Λιβύη, λόγω γεωγραφίας. Μόνο που στην πραγματικότητα η υπόθεση του Καστελλόριζου με την Τουρκία επηρεάζει και την υπόθεση της Γαύδου με την Λιβύη...



0 Εκπληκτικά κτίρια .

0 Απίστευτα Αστρονομικά Ρολόγια



1

0 ΑΡΧΑΙΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!

 Oι επιστήμονες έχουν μάθει να πιστεύουν μόνο σε αποδείξεις για να πειστούν σε κάτι το οπoίο είναι παράξενο, ανεξήγητο, ή ακόμα και υπερφυσικό. Όταν δεν μπορούν να βρουν κάποιες αποδείξεις τότε λένε ότι στο μέλλον η επιστήμη κάποια στιγμή θα τα εξηγήσει!! Δηλαδή πιστεύουν ότι κάθε τι έχει την επιστημονική του εξήγηση. Αν και δεν συμφωνώ απόλυτα μαζί τους θα συμφωνήσω ως προς τα φυσικά…..

Όμως στην περίπτωση που αναφέρουμε τώρα δεν υπάρχει λογική εξήγηση για τους επιστήμονες, τους μπερδεύει και τους κάνει να νιώθουν άβολα μπερδεύοντας τα λογία τους!! Έχουν δίκιο γιατί δεν μπορεί ότι έχουν μάθει να ανατρέπετε, δηλαδή ήξεραν π.χ. ότι οι άνθρωποι ποτέ δεν συνυπήρξαν μαζί με τους δεινόσαυρους, όμως έρχονται ατράνταχτες αποδείξεις ότι όχι μόνο ζούσαν αλλά προϋπήρχαν αυτών των ζώων!!! Σε αυτήν την αναφορά μου θα συνεχίσω με φωτογραφίες να σας δίνω αποδείξεις για ευρήματα τα οποία δεν μπορεί να τα χωρέσει ο ανθρώπινος νους ότι μπορεί να υπάρχουν!!

0 10 πλάσματα που κάνουν μιμήσεις

Ζητάμε συγγνώμη από τα άλλα πλάσματα του ζωικού βασιλείου που είναι τόσο καλά στο να μιμούνται και που δεν καταφέραμε να τα εντοπίσουμε.


Για εμάς τους ανθρώπους, η μίμηση δεν είναι κάτι που το καταφέρνουμε εύκολα.

Ακόμα και για τους επαγγελματίες που μιμούνται celebrities για τη δική μας διασκέδαση, το να κάνεις τη σωστή μίμηση μπορεί να εμπεριέχει ώρες εξάσκησης, για να μην αναφέρουμε τον λογαριασμό για τις περούκες, για τα γένια, το makeup και τις προσθετικές μύτες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...