ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

0 ΣΤΑΧΤΗ 4,5 ΕΚΑΤ. ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΔΑΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1987

Καίμε 250 χιλιάδες στρέμματα δάσους το χρόνο, κατά μέσο όρο από το 1974! Τα τελευταία 24 χρόνια (από το 1987) έχουν γίνει στάχτη περίπου 4,5 εκατομμύρια στρέμματα δασικών εκτάσεων στη χώρα μας, δηλαδή το 13,5% του δασικού πλούτου, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, που παρουσιάστηκαν σε ημερίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου (Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας), στη Θεσσαλονίκη.

«Η αγάπη προς το περιβάλλον πρέπει να γίνει βίωμα κάθε Ελληνα πολίτη. Δυστυχώς, στη λογική της ανάπτυξης κατορθώσαμε να κάνουμε βίλες μέσα στο δάσος, με στόχο μια εφήμερη ποιότητα ζωής», ανέφερε ο πρόεδρος του ΤΕΕ (ΤΚΜ), Τάσος Κονακλίδης, και τόνισε ότι «το 97% των δασικών πυρκαγιών, που κάθε χρόνο ξεσπούν στην Ελλάδα, οφείλονται (είτε εκούσια είτε ακούσια) στον ανθρώπινο παράγοντα και μόλις το 3% σε φυσικά φαινόμενα, όπως ο κεραυνός».

0 Atenistas | To ξεχασμένο εκκλησάκι του Αγ. Κων/νου επέστρεψε στην πόλη!





Το μικρό εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου στην Λεωφόρο Αθηνών (Καβάλας) έστεκε χρόνια τώρα, ρημαγμένο, εγκαταλελειμμένο και αθέατο απ’ τους περαστικούς μέσα σ’ ένα δάσος από αγριόχορτα τσουκνίδες και μπαζωμένο με άπειρο σκουπίδι.

0 Kiki De Montparnasse σετ σκάκι…


Έχουν κατασκευαστεί ακριβά σετ για σκάκι αλλά λίγα τόσο… πονηρά!
Το Kiki De Montparnasse Chess Set ($10,000) είναι έναν πανάκριβο (…) και περιορισμένης έκδοσης σετ σκάκι που αποτελεί την απόλυτη σπατάλη ενώ έχει ενσωματώσει και αισθησιακά σχήματα από gloss ή μαύρα ματ σχήματα, όλα από τα οποία είναι κατασκευασμένα από καρυδιά στο χέρι.
Τώρα ποιοι οι πιθανοί αγοραστές…

0 Εκθεσιακό κέντρο στη Σανγκάη!!

Το εκθεσιακό κτίριο των σπόρων έχει 20 μέτρα ύψος και  κατασκευασμένο από 60.000 διαφανείς 7,5 μέτρα μήκους "οπτικούς στύλους", καθένας από τους οποίους έχει ενσωματωθεί στην άκρη του πλαισίου. Στο εσωτερικό του δεν έχει καθόλου θόρυβο και φωτίζεται μόνο από το φως της ημέρας που φιλτράρεται μέσα από κάθε "οπτικό στύλο". Είναι ένας ήσυχος χώρο στον οποίο εξετάζεται αυτή η τρομερή συλλογή των βοτανικών πόρων του πλανήτη. Κατατάσσεται από τους επισκέπτες ως ένα από τα δημοφιλέστερα περίπτερα με 50.000 ανθρώπους να το επισκέπτονται κάθε ημέρα.

0 Αντιλόπη εναντίον πεινασμένων λιονταριών. Όταν η φύση αντιστέκεται


Μία αντιλόπη βρίσκεται αντιμέτωπη με αρκετά πεινασμένα λιοντάρια! Λέτε να τα καταφέρει να ξεφύγει ή θα γίνει το μεσημεριανό των λιονταριών;

0 Ενας Σεφ Αντιστεκεται στη Μαστιγα της Παχυσαρκιας


Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε τον Jamie Oliver, αυτόν το συμπαθητικό Βρετανό σεφ που ξεσηκώνει τα πλήθη με τις εκπομπές μαγειρικής του. Πόσοι όμως έχουμε ακούσει για τον αγώνα που κάνει κατά της ασθένειας της παχυσαρκίας;

0 Βασιλικοί πιγκουίνοι, ο μεγαλύτερος βρεφικός σταθμός στον κόσμο!

Αυτές οι καταπληκτικές αεροφωτογραφίες μιας αποικίας βασιλικών πιγκουίνων δείχνουν με τον πιο γλαφυρό τρόπο, πόσο εξαιρετικοί γονείς είναι οι πιγκουίνοι. Perierga.gr - Αυτοκρατορικοί πιγκουίνοιΦαίνεται να είναι ο μεγαλύτερος βρεφικός σταθμός, ή η μεγαλύτερη θερμοκοιτίδα του κόσμου. Χιλιάδες βασιλικοί πιγκουίνοι ενστικτωδώς συγκεντρώνονται για να δημιουργήσουν ένα θύλακα θέρμης στο παγωμένο περιβάλλον, για να προστατεύσουν τα νεογέννητα παιδιά τους, που είναι ακόμη ευαίσθητα στο κρύο.

0 Καναπές από γιγάντιο νήμα!


Το PHAT KNITS  είναι γιγάντια νήματα που χρησιμοποιούνται για την δημιουργία προϊόντων εσωτερικού χώρου! Μπορούν να αποτελέσουν απλά διακοσμητικά ή να πλεχτούν μεταξύ τους και να δημιουργηθούν πολύπλοκες δομές που θυμίζουν πουφ καθίσματα! Όλα αυτά στα πλαίσια της έκθεσης UNRAVEL, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Αυγούστου, περισσότερα εδώ.

0 Πριν και μετά το διαγώνισμα..

Δυο εβδομάδες πριν το διαγώνισμα..
Πρίν και μετά το διαγώνισμα..

0 18χρονος Έλληνας “χάκερ” από το Μπραχάμι τρέλανε FBI και Interpol!!!

Οι άνδρες του σώματος δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος που συνέλαβαν τον 18χρονο στον Άγιο Δημήτριο δεν πίστευαν ούτε στα μάτια τους ούτε στα αυτιά τους όταν άκουσαν από τους συναδέλφους τους τη ζημιά που είχε κάνει σε διάφορες κεντρικές υπηρεσίες πληροφοριών ήδη απ' τα 16 του χρόνια....
 

0 Κολοκυθοκεφτέδες

Καλοκαιρινό μεζεδάκι, η χαρά του ούζου και της μπύρας!!!

0 Ένας αγαθός θαλάσσιος γίγαντας.

Το κήτος της φωτογραφίας είναι ένας φαλαινοκαρχαρίας, ο οποίος φτάνει μέχρι και τα 12.6 μέτρα μήκος και βάρος 21.5 τόνους, δίχως να αποτελεί όμως κίνδυνο για τον άνθρωπο στην πλειονότητα των περιπτώσεων. Μάλιστα έχουν καταγραφεί πολλά περιστατικά στα... 

0 Το μπλε μανιτάρι της Νέας Ζηλανδίας.

Μοιάζει σαν να είναι κάτι που προσφέρεται στην Αλίκη, λίγο πριν κάνει ένα ταξίδι στην χώρα των θαυμάτων, όμως αυτό το μανιτάρι που έχει το χρώμα του μπλε του ουρανού, δεν είναι προϊόν φαντασίας του Λιούς Κάρολ.




0 Εμπνευσμένες διαφημίσεις σε κυλιόμενες σκάλες

Όταν ο διαφημιστής έχει έμπνευση, το αποτέλεσμα είναι πρωτότυπες διαφημίσεις σε κυλιόμενες σκάλες. Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις ο διαφημιστής εκμεταλλέυθηκε με πολύ έξυπνο τρόπο το φόντο αλλά και την κίνηση που παρέχουν οι σκάλες αυτές.


Κυλιόμενες σκάλες και διαφήμιση

0 To δώρο της φύσης

Δεν είναι τυχαίο ότι η λέξη “ζωή” συμβολίζεται με ένα δέντρο.

“Τα δέντρα είναι ποιήματα που γράφει η γη προς τον ουρανό. Και εμείς κόβουμε τα δέντρα και τα κάνουμε χαρτί, για να καταγράφουμε την κενότητά μας…”

0 Σταθμός ηλιακής εκμετάλλευσης με κεντρικό άξονα… το αλάτι!

Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται πως αν θέλουν υπάρχουν λύσεις...

Μπορεί με την πρώτη ματιά να μοιάζει με ένα γιγαντιαίο έργο τέχνης, όμως αυτό το συμμετρικά κυκλικό μοτίβο από πίνακες κερδίζει τον επίτιμο τίτλο του πρώτου ηλιακού σταθμού στον κόσμο, που παράγει ηλεκτρισμό τη νύχτα.

0 Δήλωση Μίκη Θεοδωράκη για την απαγόρευση της ομιλίας του στην Θεσ/νίκη!!!

Με κάλεσαν να μιλήσω σε συγκέντρωση στην Πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα.
Η απάντησή μου υπήρξε θετική. Επικοινώνησα με τον Πρύτανι του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και του πρότεινα να πάρει μέρος και αυτός στη συγκέντρωση, πράγμα που δέχθηκε και μάλιστα με συγκίνηση και ιδιαίτερο ενθουσιασμό.
Όλα πήγαιναν ομαλά, έως σήμερα το πρωί που......
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...