Η έξοδος σε ένα εστιατόριο πρέπει να συνδυάζει άριστη ποιότητα φαγητού, άψογο service και ποιοτικό περιβάλλον για να είναι επιτυχημένη. Αν και πρωτίστως το φαγητό είναι που μετράει. Πλήθος πιάτων και επιλογών στον κατάλογο, ποικιλία προτάσεων από τον σεφ αλλά και ξεχωριστά μενού στο εστιατόριο!
Τι να πρωτοδιαλέξω; Στο πλαίσο αυτό το Reader’s Digest πραγματοποίησε έρευνα όχι μεταξύ των πελατών για το ποια πιάτα επιλέγουν περισσότερο αλλά ανάμεσα σε ανθρώπους που εργάζονται στην κουζίνα εστιατορίων σχετικά με το τι δεν θα τολμούσαν να φάνε ποτέ σε ένα εστιατόριο. Τα αποτελέσματα που προέκυψαν έχουν φυσικά ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί ούτε λίγο ούτε πολύ 7 πιάτα… αποσύρονται διακριτικά από το μενού!