ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

0 Ξεσκέπασμα της Βιομηχανίας Διασκέδασης και Μουσικής


Ξεσκέπασμα της Βιομηχανίας Διασκέδασης και Μουσικής. 

Δείτε το βίντεο:



http://ypogeia-drasi.blogspot.gr/

0 Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων: Τα φύλλα της ελιάς είναι φάρμακο

Κατακρίθηκαν, απαξιώθηκαν, χλευάστηκαν και αντιμετωπίστηκαν με φαιδρότητα – μέχρι που απαξιώθηκαν εντελώς σε πανελλαδικό επίπεδο. Σήμερα, τα φύλλα της ελιάς ξαναγεννιούνται από τις «στάχτες» τους και επιστρέφουν δυναμικά στην επικαιρότητα με τη «βούλα» του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, καθώς διαθέτουν πια επίσημη έγκριση για συγκεκριμένες ενδείξεις.

Κι ενώ η «ρετσινιά» της φραπελιάς στοίχισε ακριβά στην Ελλάδα, την ίδια ώρα, γειτονικές χώρες, όπως η Τουρκία, έσπευδαν να φυτέψουν ελαιόδεντρα και επενδύουν πλέον στον τομέα της βιομηχανικής παραγωγής και κυκλοφορίας στην αγορά τσαγιού από φύλλα ελιάς σε χάρτινα σακουλάκια …

Ήπιο διουρητικό για χρήσεις σε περιπτώσεις κατακράτησης υγρών και προεμμηνορυσιακού συνδρόμου, με σκοπό τη ρύθμιση της λειτουργίας των νεφρών, είναι η ένδειξη που κατάφεραν να κατοχυρώσουν Έλληνες επιστήμονες στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, στις 22 Νοεμβρίου 2011.

0 Λύγισε ο ταυρομάχος όταν κατάλαβε... - ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή η εκπληκτική φωτογραφία σήμανε το τέλος της καριέρας του ταυρομάχου Αλβάρο Μουνέρα. Ο Μουνέρα, ξέσπασε σε κλάματα στη μέση της ταυρομαχίας, όταν συνειδητοποίησε, πως εξανάγκαζε ένα κατά τα άλλα ευγενικό ζώο, να πολεμήσει για τη ζωή του. Ο ίδιος, πλέον τάσσεται δημόσια ενάντια στις ταυρομαχίες.

Ο Μουνέρα, αργότερα δήλωσε για τη στιγμή εκείνη: "Και ξαφνικά, έστρεψα το βλέμμα μου προς τον ταύρο.



0 Νίκος Παπάζογλου - Ραγίζει απόψε η καρδιά...

Μια μέρα σαν και αυτή... ραγίζει η καρδιά της Ελληνικής μουσικής καθώς φεύγει από την ζωή ο πάντα γελαστός, ο αισθαντικός καλλιτέχνης που για δεκαετίες συντρόφευε το κοινό με τον μοναδικό χρωματισμό της φωνής του.Ο Νίκος Παπάζογλου κλείνει τα μάτια του μια βροχερή μέρα βυθίζοντας στο πένθος τους φίλους του και την μουσική που υπηρετούσε σχεδόν σε όλη του την ζωή.

Ίσως η πιο ιδιαίτερη φωνή της Ελληνικής μουσικής με το μοναδικό και ανεπανάληπτο γνώρισμα του ερωτικού της λυγμού. Ήταν από τους λίγους καλλιτέχνες που είχε το χάρισμα να μεταδίδει στο κοινό του την ερμηνεία του με έναν τρόπο ερωτικό. Τον Παπάζογλου δεν τον θαύμαζαν. Τον αγαπούσαν…

Γέννημα- θρέμμα της Θεσσαλονίκης, ασχολήθηκε με τη μουσική μέσα από γκρουπ την περίοδο 1965 – 1970. Μετακομίζει στο Aachen της Γερμανίας με το συγκρότημά του ΖΗΛΩΤΗΣ, προκειμένου να επιτύχουν κάτι σε σχέση με τη διεθνή αγορά. Το 1977 ο Νίκος Παπάζογλου κατέβηκε στην Αθήνα, για τις ανάγκες της παράστασης «Αχαρνής» του Διονύση Σαββόπουλου, όπου έπαιζε και τραγουδούσε. Ένα χρόνο μετά ο δίσκος "Η Εκδίκηση Της Γυφτιάς" τινάζει στα θεμέλια της μουσικής της εποχής. Ξυδάκης, Ρασούλης και Παπάζογλου σε μια δουλειά που σημάδεψε για πάντα το ελληνικό τραγούδι.

0 Κινδυνεύει ο πύργος του Βιλλεαρδουίνου στη Μεθώνη. Σταμάτησαν οι εργασίες αποκατάστασης

Κινδυνεύει ο πύργος του Βιλλεαρδουίνου στη Μεθώνη
Ελλείψει εργατών, οι εργασίες έχουν σταματήσει στο κάστρο της Μεθώνης, η αποκατάσταση του οποίου είχε αρχίσει πριν από λίγο καιρό, μέσα στο χειμώνα. Διαδικαστικά προβλήματα _στην πραγματικότητα ένας τραγέλαφος συνεννόησης μεταξύ διαφόρων υπηρεσιών_ τα οποία έχουν να κάνουν με τις προσλήψεις συμβασιούχων στέρησαν το έργο από ανθρώπινο δυναμικό και έτσι εδώ και δύο μήνες παραμένει στάσιμο.

0 Η Αθήνα, παρά τις αιώνιες πληγές της, είναι από τις ομορφότερες πόλεις στον κόσμο -Μια άλλη ματιά [εικόνες]


Η Αθήνα, παρά τις αιώνιες πληγές της, είναι από τις ομορφότερες πόλεις στον κόσμο -Μια άλλη ματιά [εικόνες]


Αν σηκώσετε λίγο τα μάτια από τις λακούβες στο δρόμο. Αν δεν δεχτείτε να σας καταβάλει η ουρά στο δημόσιο, η σκόνη και τα χορτάρια παντού, η τριτοκοσμική εικόνα κάποιων δρόμων. Τότε θα αντιληφθείτε μονομιάς πόσο όμορφη, μαγική, απρόσμενα ανθρώπινη και φιλόξενη πόλη είναι η Αθήνα, μια πρωτεύουσα για την οποία θάπρεπε να μας ζηλεύουν.

0 Οι ξηροί καρποί στη διατροφή

Προσοχή στην ποσότητα

Οι ξηροί καρποί αποτελούν ορισμένες από τις πιο πλήρεις τροφές στη φύση. Αποδίδουν ένα σημαντικό αριθμό θερμίδων λόγο της μεγάλης περιεκτικότητας τους σε λιπαρά.

Είναι όμως σχήμα οξύμωρο ότι ένα τρόφιμο με τόσο μεγάλη περιεκτικότητα σε λίπος έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να έχει οφέλη για την υγεία.

Με «πρωτοπόρους» τα αμύγδαλα, τα καρύδια και τα κάσιους, όλοι οι ξηροί καρποί περιέχουν τα λεγόμενα ω-3 λιπαρά οξέα, που ονομάζονται και απαραίτητα στην διατροφή του ανθρώπου.

Η χρήση των ξηρών καρπών στην καθημερινή διατροφή και η επαρκής πρόσληψη των ω-3 λιπαρών οξέων φαίνεται να συμμετέχει στην μείωση της κακής και της ολικής χοληστερόλης, στην μείωση των τριγλυκεριδίων, στην διατήρηση νεανικής επιδερμίδας.

0 Σάλος με «προφητικό» επεισόδιο για τα γεγονότα της Βοστώνης σε δημοφιλή σειρά animation

Ήταν στη δημοφιλή σειρά animation «Family Guy» που ο πρωταγωνιστής, Πίτερ Γκρίφιν, κερδίζει τον μαραθώνιο της Βοστώνης με διπλή βομβιστική επίθεση!

Το επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς προβλήθηκε μάλιστα τον Μάρτιο, έναν μήνα πριν από το τραγικό γεγονός, με τις θεωρίες συνωμοσίας να δίνουν πλέον και να παίρνουν. 

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο: έπειτα από κάθε τρομοκρατικό χτύπημα στις ΗΠΑ, βλέπε Δίδυμους Πύργους, μια σειρά από «προφητικές» αναφορές σε τηλεόραση και κινηματογράφο ανασύρονται άρον-άρον για να «αποδείξουν» τη σκοτεινή συνωμοσία που σέρνεται ξοπίσω. 


http://papatzides.blogspot.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...