ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

0 ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ - Κατέγραψε ένα EVP

Κεφάλαιο 1: Βασικός εξοπλισμός που χρειάζεται
Εγγραφέας Ήχου - Είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθεί ένα κασετόφωνο με εξωτερικό μικρόφωνο.
Μικρόφωνο-Ένα μικρόφωνο θα βοηθήσει να κάνετε τα σχόλια σας και να διατυπώσετε τις ερωτήσεις σας.
Ακουστικά-Εφόσον συνήθως οι EVP φωνές ακούγονται πολύ σιγά και δύσκολα, πολλές από αυτές τις φωνές θα περάσουν απαρατήρητες αν δεν χρησιμοποιηθούν ακουστικά. Προτείνονται ακουστικά που καλύπτουν ολόκληρο το αυτί.
Κασέτα-Προτείνεται μία 60-Λεπτών χαμηλού θορύβου(Low Noise), υψηλής ευαισθησίας (High Sensitivity)  κασέτα.
Ηχείο-Ένα ξεχωριστό ηχείο δεν είναι αναγκαίο αλλά διευκολύνει έτσι ώστε όλοι όσοι είναι στο δωμάτιο να μπορούν να ακουστούν.

0 Φάντασμα κοριτσιού τρομοκρατεί μια γειτονιά

Μια ολόκληρη γειτονιά τρομοκράτησε το φάντασμα ενός κοριτσιού, στην πόλη Κουκουτά της Κολομβίας. 
Η εμφάνιση της λευκοντυμένης νεαρής κοπέλας κυκλοφόρησε γρήγορα από στόμα σε στόμα, μεταξύ των εφήβων της πόλης, οι οποίοι ξεκίνησαν ένα πραγματικό κυνήγι φαντασμάτων.


Πιο πριν, μάρτυρες του περίεργου φαινομένου είχαν γίνει όλοι οι κάτοικοι της συγκεκριμένης γειτονιάς.
Οι νεαροί κατέγραψαν στα κινητά τους την αχνή μορφή, η οποία περιπλανιόταν στους δρόμους από τις 12 τα μεσάνυχτα, για μία ολόκληρη ώρα.
Το θέμα έγινε είδηση και σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, από τον οποίο είναι παρμένο και το βίντεο:

0 Έλληνας πιλότος μαχητικού "τρώει" 9 g! Video

Δείτε το πρόσωπο του πριν αρχίσει η δοκιμασία και πως...
γίνεται κυριολεκτικά αγνώριστος,όσο η επιβάρυνση των g γίνεται όλο και μεγαλύτερη!






0 Υποκατάστατο της βενζίνης η εφιμερίδα....

Μια νέα έρευνα από ομάδα ερευνητών μοριακής βιολογίας του πανεπιστημίου Τουλέιν της Νέας Ορλεάνης, έφερε στην επιφάνεια ένα απρόσμενο υποκατάστατο της βενζίνης που δεν είναι άλλο από τις γνωστές μας εφημερίδες!



Πιο συγκεκριμένα, η εν λόγω ομάδα ερευνητών κατάφερε να απομονώσει από τις εφημερίδες το βακτήριο TU-103, το οποίο μπορεί να παράγει βουτανόλη...



0 Στιγμές αγωνίας για έναν βάτραχο. Πολύ όμορφο βίντεο.

Απέφυγε το τσίμπημα φιδιού με κίνδυνο να χάσει τη ζωή του

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσες μοναδικές σκηνές εκτυλίσσονται στη φύση οι οποίες δυστυχώς δεν γίνονται αντιληπτές από το ανθρώπινο μάτι; Το κενό αυτό έρχονται να συμπληρώσουν ντοκιμαντέρ όπως αυτό που ακολουθεί.

Στιγμιότυπο από ντοκιμαντέρ του BBC αποτυπώνει στιγμές από τη ζωή στη φύση, όπως για παράδειγμα την προσπάθεια βάτραχου να αποφύγει το τσίμπημα φιδιού.

Η κάμερα κατέγραφε την πτώση βάτραχου από φύλλο δέντρο καθώς και τη στιγμή που το μικρό πλασματάκι προσπαθεί εναγωνίως να κρατηθεί από κλαδί για να μην καταλήξει στο έδαφος.

0 Στάθης Δρογώσης - Η γενιά των '60


Στίχοι/Μουσική: Στάθης Δρογώσης

0 Πύθωνας κατέληξε στο νοσοκομείο έπειτα από δάγκωμα ανθρώπου

«Απρόκλητη επίθεση»
Σακραμέντο: Το να επιτεθεί φίδι σε άνθρωπο μπορεί να μην είναι είδηση, αυτό όμως σίγουρα είναι: ένας κατοικίδιος πύθωνας στην Καλιφόρνια αναρρώνει στο κτηνιατρείο έπειτα από το διπλό δάγκωμα που δέχτηκε από έναν μεθυσμένο άνδρα.

Ο Ντέβιντ Σανκ, 54 ετών, συνελήφθη την Παρασκευή στο Σακραμέντο με την κατηγορία της απρόκλητης επίθεσης σε....
ερπετό, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε από το κρατητήριο στο κανάλι KOVR-TV, ο Σανκ δήλωσε ότι δεν θυμάται τι είχε συμβεί επειδή είχε πιεί. «Μεθάω και τρελαίνομαι. Δεν ξέρω. Είμαι αλκοολικός εδώ και καιρό» είπε.

0 Aγαλματίδια στο Equador



Αυτές οι φωτογραφίες απεικονίζουν αγαλματίδια που βρίσκονται στο Equador. Προσέξτε ότι φοράνε διαστημικές στολές Μπορείτε να δείτε ένα αγαλματίδιο σε σύγκριση με έναν αστροναύτη του Apollo .

1 Ένα τζάκι στον πάγκο της κουζίνας σας!

Πως θα σας φαινόταν αν είχατε ένα τζάκι στον πάγκο της κουζίνας σας για να συνοδεύει τις στιγμές που περνάτε σε αυτόν είτε μαγειρεύοντας είτε απολαμβάνοντας ένα ρομαντικό δείπνο;
Η κουζίνα είναι ένας χώρος στον οποίο περνάμε κάποιες σημαντικές ώρες μέσα στην ημέρα γευματίζοντας με τους δικούς μας ανθρώπους, με την οικογένειά μας. Είναι σημαντικό λοιπόν αυτός ο χώρος να είναι όμορφος, κομψά διακοσμημένος και γιατί όχι, να έχει και μια παραπάνω νότα ζεστασιάς κατά τους χειμερινούς μήνες. Αυτό ακριβώς προσφέρει και ο συγκεκριμένος πάγκος κουζίνας ο οποίος διαθέτει ένα minimal τζάκι στη μια του μεριά: προσφέρει μια νέα και πρωτότυπη νότα μέσα στην κουζίνα την οποία θα ζήλευε οποιοσδήποτε από εμάς! Μια υπέροχη δημιουργία για μια μοντέρνα κουζίνα! Εσείς τι λέτε;

0 Το Ιράν καταργεί το διαδίκτυο

Το Ιράν κήρυξε πόλεμο εναντίον του ελεύθερου και ανοιχτού διαδικτύου.
Σε μια προσπάθεια να περιορίσει την διείσδυση επικίνδυνων δυτικών ιδεών, το θεοκρατικό καθεστώς της Τεχεράνης αποφάσισε τη κατάργησή του.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής των ιρανικών τηλεπικοινωνιών, με κάθε επισημότητα,  μέσα στα επόμενα δυο χρόνια, όλοι οι Ιρανοί θα χρησιμοποιούν υποχρεωτικά ένα νέο εσωτερικό διαδίκτυο, πλήρως ελεγχόμενο και λογοκριμένο. Μάλιστα, όπως τόνισε, το 60% των σημερινών χρηστών θα συνδεθούν στο νέο διαδίκτυο ακόμη πιο νωρίς.

0 Αναπαράσταση της Μάχης του Μαραθώνα από λάτρεις του αρχαίου πολιτισμού ανά τον κόσμο.

Αναπαράσταση της μάχης του Μαραθώνα θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου από λάτρεις του αρχαιοελληνικού πολιτισμού σε όλον τον κόσμο.
  Η εκδήλωση θα γίνει για τον εορτασμό της ιστορικής ελληνο-περσικής αναμέτρησης το 490 π.Χ., στην παραλία του Σχινιά, η οποία κατά τους διοργανωτές συμβαδίζει σε γενικές γραμμές με τη γνήσια τοποθεσία της μάχης.
  Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν τρεις ημέρες και θα περιλαμβάνουν επίσης αφιερώματα στον χορό, τη λογοτεχνία, τις τέχνες και τα πολιτιστικά χαρακτηριστικά της περιόδου εκείνης...

0 Η LADY DAY Η ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΜΟΥΜΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!!


Το 1971 οι Κινεζικές αρχές αποφάσισαν να φτιάξουν ένα καταφύγιο πολέμου στην πόλη Changsha, μετά από λίγες μέρες τα εργαλεία εκσκαφής έπεσαν σε ένα τάφο από την δυναστεία ΗAN!! Δεν περίμενε κανένας όταν ανακάλυπταν τον συγκεκριμένο τάφο ότι θα έβρισκαν μια μούμια που θα προβλημάτιζε τους ειδικούς μέχρι και σήμερα!! Ανακάλυψαν πάνω από χίλια άριστα διατηρημένα αντικείμενα που συνόδευαν το πτώμα της μούμιας. Ώσπου οι αρχαιολόγοι βρήκαν την μούμια την οποία και ονόμασαν  Lady Day…


Όταν αποφάσισαν οι αρχαιολόγοι να μετακινήσουν την μούμια έμειναν έκπληκτοι από την ευκαμψία που είχε το σώμα της!! Όταν μεταφέρθηκε για νεκροτομή και για εξέταση εκεί ήρθε ακόμη μια έκπληξη αλλά και ένα μυστήριο που δεν μπορεί να λύσουν οι ειδικοί μέχρι σήμερα. Το δέρμα της μούμιας σε όλο της το σώμα είναι μαλακό όπως την ημέρα που πέθανε, τα εσωτερικά της όργανα όπως καρδιά στομάχι συκώτι πνευμόνια, κ.τ.λ. είναι όλα στην θέση τους μέχρι και το αίμα που είχε μέσα της ήταν ανέπαφο και δεν είχε επηρεαστεί από την πάροδο του χρόνου!!

0 Τα «άπλυτα» του Hollywood στη φόρα από τους Anonymous;

Με ανάρτηση-βόμβα στο Διαδίκτυο οι διεθνούς φήμης χάκερς «Anonymous» απειλούν να… τινάξουν το Hollywood στον αέρα αφού υποστηρίζουν πως έχουν στα χέρια τους υλικό που θα κάνει ηθοποιούς και τραγουδιστές να τρέχουν να κρυφτούν.

Οι Anonymous προειδοποιούν πως θα βγάλουν όλα τα «άπλυτα» των σταρ στην φόρα μέσω «πικάντικων» φωτογραφιών και «ροζ» video. Για να αποδείξουν μάλιστα πως δεν αστειεύονται ήδη έχουν διαρρεύσει στο Internet ακυκλοφόρητα σενάρια ταινιών και προσωπικά mail επωνύμων όπως του Tom Cruise και του Gerard «Λεωνίδα» Butler...

0 Νεκροταφείο για ψαρόβαρκες στη Γαλλία

Perierga.gr - Νεκροταφείο ψαρόβαρκωνΠερισσότερες από 50 ξύλινες ψαρόβαρκες βρίσκονται εγκαταλελειμμένες στην όχθη του ποταμού Blavet, στη Γαλλία. Οι πιο παλιές από αυτές παρατήθηκαν εκεί περίπου έναν αιώνα πριν και έχουν σχεδόν εξαφανιστεί κάτω από τη λάσπη του ποταμού.

0 Yβρίδιο της γρίπης των χοίρων και της γρίπης των πτηνών !

Δύο παιδιά που είχαν κάνει πέρυσι το εμβόλιο της εποχικής γρίπης προσβλήθηκαν από έναν νέο τύπο του ιού της γρίπης των χοίρων, ο οποίος περιέχει και ένα γονίδιο από τον ιό της γρίπης των πτηνών, αναφέρουν οι αμερικανικές αρχές.

Όπως ανακοίνωσαν τα αμερικανικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC), τα κρούσματα καταγράφηκαν στις πολιτείες της Ιντιάνα και της Πενσιλβάνια.

Ένα από τα παιδιά είχε έρθει σε επαφή με εκτρεφόμενους χοίρους, ενώ το δεύτερο φαίνεται ότι κόλλησε τον ιό από κοντινό του πρόσωπο που είχε έρθει σε επαφή με χοίρους. Αυτό υποδεικνύει ότι ο νέος ιός μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο, επισήμανε η υπηρεσία.

0 Η Μύκονος όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Η Μυκονος οπως δεν την εχετε ξαναδει!

Από την Τίτη Βελοπούλου
Η «άλλη» Μύκονος
Όταν το νησί αδειάσει από τουρίστες, όταν τα φλας στρέψουν αλλού τα φώτα τους, όταν η ομορφιά απομείνει χωρίς ρετούς, τότε γυμνή πια, η Μύκονος φαντάζει τόσο αθώα.

Ο Γιάννης Τεπεσικλίδης για έναν χρόνο αποτύπωνε και μας συστήνει μέσα από τον φωτογραφικό του φακό, άγνωστες πτυχές ενός νησιού που συνεχίζει να ζει με τους δικούς του ρυθμούς όλο το χρόνο!

0 ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ (;)

1 Η Γη από ψηλά

Πόλεις, ποτάμια, νησιά και λιβάδια από ένα εντυπωσιακό "αερο-αφιέρωμα" για τη Γη.
Καμιά φορά μοιάζουν με πίνακες αφηρημένης τέχνης όμως, αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε να δείτε ένα μικρό ανθρωπάκι να περπατάει και να συνειδητοποιήσετε τι είναι στην πραγματικότητα η εικόνα που κοιτάζετε.
Απολαύστε τη θέα από ..... ψηλά.
 
Εθνικό Πάρκο Yellowstone
 

0 Μια μαύρη τρύπα στο μέγεθος ενός γαλαξία!

Βρίσκεται στον αστερισμό του Καρκίνου, περίπου, 3,5 δισεκατομμύρια έτη φωτός μακριά μας και ονομάζεται OJ287.  Αυτό το αντικείμενο (στην πραγματικότητα) είναι ένα κβάζαρ) είναι μέρος ενός δυαδικού συστήματος μαύρων οπών και παράγει ένα τεράστιο ποσό φωτός, γεγονός που συνδέεται συνήθως με το σχηματισμό ενός νέου γαλαξία.

Τα κβάζαρ ως επί το πλείστον αποτελούνται από μια τεράστια μαύρη τρύπα, που περιβάλλεται από ένα μεγάλο δίσκο συσσώρευσης υλικού που περιστρέφεται γύρω από αυτήν, ενώ τροφοδοτούνται από τεράστια ποσά ύλης που πέφτουν προς το κέντρο της μαύρης τρύπας του...

0 Όταν η τεχνολογία συναντά την παράδοση

Μπορεί να νομίζατε πως το γραμμόφωνο έχει χαθεί δια παντός από το χάρτη των μουσικών gadget, αυτό όμως το καινούριο μαγικό κουτί ήρθε να ανατρέψει όλα όσα ξέρατε μέχρι τώρα.

Είναι ένας σταθμός για το iPod σας που μοιάζει με γραμμόφωνο της παλιάς εποχής, με σχεδιασμό που είναι προσεγμένος μέχρι και στη λεπτομέρεια. Η μοναδική διαφορά από τη γνωστή αντίκα είναι ότι το χώρο για τους δίσκους έχει καταλάβει η υποδοχή για το iPod σας.

0 «Ο Παπανδρέου αποδέχθηκε τη ‘Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας’ το 2009»

Το σκοπιανό Κανάλ 5 αναφέρθηκε σήμερα (χθες) σε έγγραφο που δημοσιεύθηκε από το ‘Wikileaks’, στο οποίο ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Γιώργος Παπανδρέου, αποδέχθηκε την ονομασία ‘Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας’ για γενική χρήση.

Η Ελλάδα θεωρεί ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στη γλώσσα και στο έθνος να είναι ‘μακεδονική’/ македонски, η θέση αυτή επιβεβαιώθηκε από το Wikileaks.

Η θέση αυτή είναι προσωπική  του Έλληνα πρωθυπουργού, την οποία μετέφερε στον αμερικανό υφυπουργό  Τζέιμς  Στάινμπεργκ στις 2 Δεκεμβρίου του 2009.

0 Η ζωή τους κορώνα γράμματα για μια διαδρομή

Η ζωή τους κορώνα γράμματα για μια διαδρομή (1)
Στο Bangladesh, οι γεμάτες από ανθρώπους οροφές των τρένων αποτελούν καθημερινό φαινόμενο. Οι λαθρεπιβάτες δεν έχουν χρήματα για να πληρώσουν το εισιτήριο κι έτσι αναγκάζονται πολλές φορές να ρισκάρουν την ζωή τους προκειμένου να ταξιδέψουν στον προορισμό τους.

0 ΖΩΗ... ΟΧΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ

Σε μια περίοδο κρίσης που όλες οι αξίες δοκιμάζονται, ένα σύνθημα...
απαίτησης των αυτονόητων!
http://parapona-rodou.blogspot.com/

0 Παραλία με κοχύλια

Shell Beach φοβερό 2
Η παραλία βρίσκεται στην Δυτική Αυστραλία

0 Όταν ο Στάθης Δρογώσης πάει κόντρα στην μουσική βιομηχανία !!!!!

 Ακολουθεί απόσπασμα απο την σελίδα της δισκογραφικής ANTELMA MUSIC
 
Αγαπητοί φίλοι σας καλωσορίζω στην σελίδα της ANTELMA MUSIC. Μετά από 11 χρόνια στη δισκογραφία αποφάσισα να μην συνεργαστώ με κάποια από τις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες της Ελλάδας. Εδώ και κάποια χρόνια δεν έχω το ίδιο όραμα με αυτές για την δουλειά μου. Θέλω να έχω την αποκλειστική καλλιτεχνική ευθύνη για τους δίσκους μου. Και θέλω να μπορώ να εφαρμόζω την δική μου πολιτική τιμών από δω και πέρα.
Φυσικά δεν είναι εύκολο να κυκλοφορείς μόνος έστω κι ένα δίσκο. Η οικονομική κρίση υπήρχε στην δισκογραφία πολύ καιρό πριν την κανονική που βιώνει όλη η χώρα σήμερα.
Η δημιουργία μιας δισκογραφικής δουλειάς χρειάζεται ανθρώπινο δυναμικό, μουσικούς, ενορχηστρωτές, ηχολήπτες, γραφίστες.

0 Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΞΕΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ!


http://katohika.blogspot.com/

0 Τα συμπλέγματα (complex) των λαών...

Όλοι μας γνωρίζουμε πως στην επιστήμη της ψυχολογίας υπάρχει ο όρος complex με τον οποίο εκφράζεται '' ένα σύνολο συνειρμών ή παρορμήσεων που συνδέονται ασυνείδητα από το άτομο με ένα συγκεκριμένο θέμα και επηρεάζουν τη συμπεριφορά του. Ορίζεται σαν ένα είδος νεύρωσης''  (για περισσότερα εδώ ).

Όπως φαίνεται όμως εκ των πραγμάτων ένα σύμπλεγμα δεν εμφανίζεται απολύτως μόνο σε ένα συγκεκριμένο άτομο, αλλά μπορεί να εμφανιστεί και σε μια ομάδα ανθρώπων ή σε έναν και περισσότερους λαούς. 

Για παράδειγμα εμείς οι Έλληνες έχουμε το σύμπλεγμα πως νομίζουμε ότι τα γνωρίζουμε όλα, γενικά έχουμε το λάθος αλλά και καταστροφικό complex το οποίο μας κάνει να είμαστε αυτοδίδακτοι. Άλλο παράδειγμα είναι αυτό των Γερμανών οι οποίοι δεν αντέχουν, το καλοκαίρι στις διακοπές τους στην χώρα μας, να βλέπουν τα τραπέζια των Ελλήνων γεμάτα και μάλιστα να περισσεύουν πολλά φαγητά....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...