ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

0 6 παράδοξες «γέφυρες του Διαβόλου»!


Εάν πιστέψυμε τους μεσαιωνικούς μύθους τότε ο διάβολος ήταν ένας εντυπωσιακός αρχιτέκτονας! Έξι εντυπωσιακές γέφυρες στην Ευρώπη έχουν λάβει το χαρακτηρισμό «γέφυρες του Διαβόλου» (σ.σ. Devil’s bridges») εξαιτίας της δυσκολίας της κατασκευής αλλά και της μυστικής συμφωνίας με τον Διάβολο που είναι καταγεγραμμένη στις πέτρες!
1. Devil Bridge of Ceredigion, Ουαλία
perierga.gr - 6 παράδοξες "γέφυρες του Διαβόλου"!

0 Το τυχερό δέντρο της λίμνης Σουπίριορ


Η φύση μπορεί να γεννηθεί ακόμη και στα πιο παράξενα μέρη! Στο Τσάπελ Ροκ, υπάρχει ένας μεγάλος, επιβλητικός βράχος στις όχθες της λίμνης Σουπίριορ, της μεγαλύτερης από τις μεγάλες λίμνες. Πάνω του, πριν αρκετά χρόνια έχει φυτρώσει ένα δέντρο που δεν σταματάει να αναπτύσσεται.

0 Καλλιτέχνης κατασκεύασε το πιο στενό σπίτι στον κόσμο

Καλλιτέχνης έχτισε το πιο στενό σπίτι στον κόσμο (1)
Ο Αυστριακός καλλιτέχνης Erwin Wurm βλέπει τον κόσμο διαφορετικά μέσω των έργων του και το Narrow House (στενό σπίτι) είναι ένας από τους πολλούς τρόπους που το πετυχαίνει, προκαλώντας τους θεατές να κάνουν το ίδιο.

0 Μυστήριο : Τί έχουν βρεί στον Ζάκρο και τον Τσούτσουρο της Κρήτης και τα κρύβουν;Γιατί το μουσείο παραμένει κλειστό;

Μουσείο Ηρακλείου, κλειστό λόγω εργασιών ανακαίνισης από το 2006 !!!
Απίστευτο !!!

0 Το μοναδικό ηφαίστειο με πρόσβαση στον κρατήρα του!

perierga.gr - Το μοναδικό ηφαίστειο με πρόσβαση στον κρατήρα του!
Σαν μια ανοιχτή πληγή στα βάθη της γης που αιμορραγεί θειικό οξύ και αναδίδει τοξικά αέρια, το Te Puia o Whakaari ή το «δραματικό ηφαίστειο» των Μαορί στο White Island είναι ένα ξεχωριστό μέρος που προσφέρει στους επισκέπτες του μια μοναδική εμπειρία όρασης, ακοής και οσμής.

0 9 πόλεις που δε γίνεται να υπάρχουν!


Όλοι ξέρουμε πως η ανθρώπινη δημιουργικότητα δεν έχει όρια. Η ανθρωπότητα έχει βρει μοναδικούς τρόπους να ζει ακόμα και στα πιο ασυνήθιστα μέρη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...