ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

0 «Ας είμαστε πιο γενναιόδωροι με την Ελλάδα»

Για την προσφορά της χώρας μας στην ανθρωπότητα μίλησε η Γκουίνεθ Πάλτροου

«Η Ελλάδα έχει μια μακρά ιστορία την οποία εμείς ως οικογένεια τιμούμε, μιας και ο άνδρας μου σπούδασε και επομένως γνωρίζει αρχαία ελληνικά», είπε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Gwyneth Paltrow σε συνέντευξη της στο «Πρώτο Θέμα»...

2 Προσπαθήστε να αγγίξετε με το ποντίκι τη μύτη του τύπου στη φωτογραφία…

ierosagon 259 200x186 Προσπαθήστε να αγγίξετε με το ποντίκι τη μύτη του τύπου στη φωτογραφία... Κάντε κλικ στη μεγάλη φωτογραφία κάτω και προσπαθήστε να αγγίξετε τη μύτη του τύπου που βλέπετε με τον δείκτη του ποντικιού.




 Αν τα καταφέρετε γράψτε μας…

0 5 αστικοί θρύλοι vol. 2

Όλοι λίγο-πολύ έχουμε κάποιον φίλο ο οποίος είχε ακούσει από κάποιον άλλο φίλο του μια ιστορία και της οποία η προέλευση χάνεται σο παρελθόν. Σας είχαμε παρουσιάσει 5 αστικούς θρύλους του υπερφυσικού. Σήμερα θα δούμε άλλες πέντε ανάλογες ιστορίες.

0 Ο παγκόσμιος έλεγχος των μαζών!!

Το παγκόσμιο σύστημα ελέγχου μαζών έχει πάντα τον τρόπο του να πανικοβάλει τις ανθρώπινες κοινωνίες, που δεν το υπηρετούν. Πότε με ιούς γρίπης, πότε με «κάρτες πολίτη» και πότε με πολέμους, επιχειρούν να χειραγωγήσουν τον άνθρωπο χρησιμοποιώντας ανδρείκελα του συστήματος, τα λεγόμενα φερέφωνα ή παπαγαλάκια, που πληρώνονται αδρά για να «ξελαρυγγιάζονται» στα κανάλια και όπου αλλού!..

Γουσταύος Λε Μπον (1841-1931), συγγραφέας του περίφημου έργου: «Η Ψυχολογία των Μαζών».

0 Το γιορτινό τραπέζι στο μικροσκόπιο

Το γιορτινό τραπέζι στο μικροσκόπιο
Πατροπαράδοτα γλυκά αλλά και μοντέρνα δυτικόφερτα πιάτα θα γεμίσουν τα τραπέζια μας τις γιορτινές μέρες που έρχονται. Για να μην ανέβει απότομα ο δείκτης της ζυγαριάς και να μην αυξηθεί πολύ η χοληστερίνη, καλό είναι να γνωρίζουμε τι πρόκειται να φάμε.

Ας κάνουμε λοιπόν την «ακτινογραφία» των χριστουγεννιάτικων και πρωτοχρονιάτικων γλυκών και φαγητών, επισημαίνοντας τα συν και τα πλην του καθενός...

2 ΑΘΛΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΩΝ GOODY’S. Που πλουτίσατε κύριοι; Στην πλατεία Trafalgar;

Αυτή είναι η κατάπτυστη διαφήμιση των ταχυφαγείων – πωλητών χοληστερίνης, “Goody’s”. Ο βιασμός της γλώσσας σε μία Οργουελική πραγματικότητα.
Δεν ξέρουμε εάν αυτοί οι κύριοι πιστεύουν ότι έτσι θα αυξήσουν τις...
πωλήσεις τους στην Ελλάδα. Ίσως, αφού οι ηλίθιοι αναπαράγονται με γοργούς ρυθμούς κατά τα πρότυπα της αμοιβάδας.
Ξέρουμε όμως πως η εν λόγω εταιρεία, ΘΗΣΑΥΡΙΣΕ στου κασίδη το κεφάλι. Στην Ελλαδίτσα στην οποία τώρα ασελγούν.
Δεν υπάρχουν άλλα λόγια για αυτή την ενέργεια, αν αναλογιστούμε ότι τα “Goody’s” είναι και στέκι – σημείο συνάρθροισης πολλών παιδιών. Οπότε ΟΦΕΙΛΑΝ να είνα προσεκτικότεροι.
Ντροπή σας κύριοι. Τϊποτε άλλο.
olympia.gr
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/12/goodys-trafalgar.html

0 Κατάθλιψη & διατροφή: Πως συνδέονται;

Κατάθλιψη
Η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στην πρόληψη και στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης, επισημαίνουν οι επιστήμονες και προτείνουν να εντάξουμε στο διαιτολόγιό μας τροφές πλούσιες σε υδατάνθρακες, ω3 λιπαρά και βιταμίνες για να ανεβάσουμε τη διάθεσή μας....

0 Τα δέκα επιτεύγματα του 2011 σύμφωνα με το Science


Τα επιτεύγματα της χρονιάς παρουσιάζονται στο τεύχος του Science της 23ης Δεκεμβρίου (Science/AAAS)
Τα επιτεύγματα της χρονιάς παρουσιάζονται στο τεύχος του Science της 23ης Δεκεμβρίου (Science/AAAS) 

0 «Φωσφοριζέ» το νευρικό σύστημα στις χειρουργικές επεμβάσεις! Πρωτοποριακή μέθοδος!

 Ομάδα ειδικών στις ΗΠΑ δημιούργησε ένα υγρό που όταν εγχέεται στο σώμα ενός ασθενούς που πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση κάνει τα νεύρα να φωσφορίζουν. Ετσι οι γιατροί έχουν πολύ καθαρή εικόνα όταν χειρουργούν αποφεύγοντας λάθη που θα μπορούσε να δημιουργήσουν στον ασθενή βλάβες ή ακόμη και παράλυση.
 Τα υπάρχοντα τεχνικά μέσα (ηλεκτρομυογραφία) δεν επιτρέπουν στους χειρουργούς να έχουν ιδιαίτερα καθαρή εικόνα του νευρικού συστήματος και πολλές φορές κάνουν κινήσεις κατά τη διάρκεια της επέμβασης βασιζόμενοι αποκλειστικά στην εμπειρία τους.
 Ειδικοί της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας δημιούργησαν ένα πεπτίδιο (ομάδα οργανικών ενώσεων από αμινοξέα) το οποίο στη συνέχεια ενέχυσαν στο νευρικό σύστημα ποντικών. Διαπίστωσαν ότι το υγρό «φώτισε» το νευρικό σύστημα των ποντικών δημιουργώντας ένα κοντράστ από άλλους ιστούς του σώματος....

0 Οι τάρανδοι του Άγιου Βασίλη!

  Οι τάρανδοι του Άγιου Βασίλη φαίνεται ότι υπάρχει λόγος που… πετούν ψηλά κάθε Χριστούγεννα. Ο λόγος; Τα μαγικά μανιτάρια!

  Οι επιστήμονες βρήκαν ότι τα συγκεκριμένα ζώα καταναλώνουν συχνά τους παραισθησιογόνους μύκητες που βρίσκουν στα δάση αυτή την εποχή.

  Μάλιστα ο Βρετανός ερευνητής Andrew Haynes πιστεύει ότι οι τάρανδοι ψάχνουν να φάνε τα μανιτάρια, καθώς τους κάνει να αισθάνονται καλύτερα....

0 Οι... πολυσύχναστοι δρόμοι της Αφρικής

Οι... πολυσύχναστοι δρόμοι της Αφρικής

0 Η Ελλάδα από ψηλά! Μαγευτικό βίντεο!

Perierga.gr - Η Ελλάδα από ψηλάΕίναι μια από τις ομορφότερες χώρες του κόσμου και για μας η πιο όμορφη. Ένα εντυπωσιακό βίντεο παρουσιάζει τις απίστευτες ομορφιές της χώρας μας όπως φαίνονται από ψηλά. Έτσι απλά για να θυμόμαστε ότι ζούμε σε ένα τόπο όμορφο, ευλογημένο από το Θεό και χαραγμένο από την ιστορία των Ελλήνων. Η θάλασσα, τα βουνά, οι ποταμοί και οι πεδιάδες, τα επιτεύγματα των προγόνων μας αλλά και τα σύγχρονα συνθέτουν ένα μαγευτικό σκηνικό. Τα λόγια όμως είναι λίγα για να περιγράψουν το εντυπωσιακό αυτό βίντεο. Απολαύστε το!
 

0 Πώς η κώφωση επέδρασε στη μουσική του Μπετόβεν

Ολλανδική έρευνα ρίχνει φως στην επιρροή της κώφωσης στο έργο του Μπετόβεν.
Η σταδιακή καταβύθιση του Μπετόβεν στη σιωπηλή επικράτεια της κώφωσης, επηρέασε σημαντικά τις μουσικές συνθέσεις του, καθώς ο μεγάλος μουσουργός σιγά-σιγά, όσο η κατάστασή του επιδεινωνόταν, χρησιμοποιούσε όλο και συχνότερα χαμηλής συχνότητας νότες, σύμφωνα με νέα ολλανδική επιστημονική έρευνα, αλλά όταν πια κουφάθηκε τελείως, τότε επέστρεψε ξανά στις υψηλές νότες.

Οι ερευνητές του Κέντρου Μεταβολισμικής του Λάϊντεν, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο βρετανικό ιατρικό περιοδικό «British Medical Journal», σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, ανέλυσαν εξονυχιστικά τα κουαρτέτα εγχόρδων του Μπετόβεν, τα οποία κατέταξαν σε τέσσερις ομάδες, από τα πιο πρώιμα (1798-1800) έως τα τελευταία του (1824-1826).

0 Το υπέροχο… κάτασπρο λιοντάρι της ζούγκλας!

Το λευκό λιοντάρι που βλέπετε στις φωτογραφίες δεν ανήκει σε κάποια διαφορετική οικογένεια από αυτήν που περιλαμβάνει στις τάξεις της τα γνωστά σε όλους μας καστανόχρωμα λιοντάρια.
perierga.gr - Το υπέροχο... κάτασπρο λιοντάρι της ζούγκλας!

Στην ουσία πρόκειται για ζώα που έχουν μια γενετική διαφοροποίηση από τα συνηθισμένα του είδους τους, γνωστή ως «συνθήκη του λευκισμού». Αυτή οφείλεται εν πολλοίς για την αλλαγή στο χρώμα των λιονταριών, προκαλώντας πιο απαλό χρωματισμό που τείνει προς το λευκό.

0 Το ιερό της αλήθειας

Στην Pataya της Ταϊλάνδης υπάρχει ένα ιερό που ονομάζεται "Το ιερό της αλήθειας". Είναι ένα γιγάντιο κτίσμα κατασκευασμένο ολόκληρο  από ξύλο, μοναδικό στον κόσμο. 
Το ύψος του φτάνει τα 105 μέτρα και καλύπτει έκταση 32 στρεμμάτων. Χτισμένο πάνω σε έναν βραχώδη λόφο ατενίζει τον ωκεανό και είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά κτίσματα. Η κατασκευή του ήταν ιδέα του επιχειρηματία Lek Viriyaphant, ξεκίνησε το 1981 και πρόκειται να ολοκληρωθεί το 2025. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...