ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

0 Σπήλαιο ανεκάλυψαν στον Όλυμπο...Δείτε φωτογραφίες


ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΤΟΥ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 
ΒΡΟΝΤΟΥΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
 

0 Αποδείξεις Εξωγήινης Τεχνολογίας Στο Ναό του SETI

Το ελικόπτερο Abydos (γνωστό και ως υποβρύχιο Abydos, Abydos αεροπλάνα, Abydos UFO κ.τ.λ) είναι ένας ψευδοεπιστημονικός μοντέρνος μύθος ο οποίος έχει εξαπλωθεί ραγδαία μέσω του Διαδικτύου σχετικά με την μοναδική εμφάνιση μιας εκ νέου σκαλιστής επιγραφής στο νεκροθάλαμο του ναού του...Seti I στο Abydos, Egypt. 

Υποστηρίζεται ότι αυτό το σκάλισμα απεικονίζει διάφορες high-tech και/ή εξωγήινες τεχνολογίες, όπως υποβρύχια, αεροπλάνα τζετ και αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα, και έτσι δη ιουργούνται οι θεωρίες ότι ο Αρχαίος αιγυπτιακός πολιτισμός ήταν είτε επηρεασμένος είτε ιδρύθηκε από εξωγήινους ή Άτλαντες. Ο ναός χτίστηκε κατά την διάρκεια της 19ης Δυναστείας της αρχαίας Αιγύπτου....

  Χτίστηκε ως κενοτάφιο και νεκροθάλαμος για τον Seti I, συνδέοντας τον με την λατρεία του Όσιρις, που είχε σημαντική παρουσία στο Abydos, και ο ναός διαθέτει ολόκληρο ένα διακεκριμένο θέμα με τον Όσιρις, μολονότι άλλες θεότητες, καθώς και ο ίδιος ο Seti I, λατρεύονταν εδώ.

0 Αστρικά ταξίδια-μια άλλη διάσταση

Συνήθως όταν μιλάμε για το αστρικό επίπεδο λέμε ότι πρόκειται για έναν "άλλο κόσμο", παράλληλο με τον δικό μας.
Ουσιαστικά όμως πρόκειται για μια πλευρά του κόσμου μας, την οποία οι περισσότεροι από εμάς δεν τη γνωρίζουν, ούτε καν υποψιάζονται πως υπάρχει.


 Θεωρώ πως είναι πιο σωστό να μη μιλάμε για έναν άλλο κόσμο, αλλά για μια άλλη διάστασή του, την οποία δεν τη συλλαμβάνουμε με τα δικά μας τα μέσα, τα μέσα του τρισδιάστατού κόσμου, που είναι οι πέντε αισθήσεις μας...

0 Η ιστορία του «Σκαραβαίου»

Η ιστορία του Σκαραβαίου ταυτίζεται με αυτή της αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen κι αρχίζει κάπου στα μέσα της δεκαετίας του 1930, στη Ναζιστική Γερμανία. Η ιδέα για τη δημιουργία του ανήκει στον Αδόλφο Χίτλερ, ο οποίος οραματίστηκε ένα φθηνό αυτοκίνητο, που θα μπορούσε να το αποκτήσει σχεδόν ο καθένας με τις οικονομίες του.

Στις 22 Ιουνίου 1934 η German Automobilistic Industry National Association υπέγραψε συμβόλαιο με τον σχεδιαστής αυτοκινήτων Φέρντιναντ Πόρσε. Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά, στις 15 Φεβρουαρίου 1936, ο Χίτλερ ανακοίνωσε επισήμως την κατασκευή του Σκαραβαίου και ο Πόρσε παρουσίασε τα σχέδιά του, που ήταν βασισμένα κατά πολύ στα προηγμένης τεχνολογίας Tatra. Ο πρώτος Σκαραβαίος κατασκευάστηκε την ίδια χρονιά στη Στουτγάρδη και είχε την ίδια μορφή με την οποίο τον γνωρίζουμε και σήμερα.

1 Δίκτυο Illuminati - για τον αποκρυφιστικό και τον παγανιστικό τρόπο ζωής

Νέα Υόρκη - Ένα νέο παγκόσμιο δίκτυο που θα στηρίξει τη νέα εποχή, τη μαγεία, τον πνευματισμό, τον παγανισμό και άλλους "εναλλακτικούς τρόπους ζωής" και διαθέτει όλο το 24ωρο online τηλεόραση και ραδιόφωνο καθώς και δίκτυο Internet για υπηρεσίες της ζήτησης κάνει το ντεμπούτο του στις 31 Οκτωβρίου, είπαν οι συν-ιδρυτές Steve McManus και Elizabeth Sturino.
"Οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για αυτούς τους τρόπους ζωής δεν είχαν μια κεντρική τοποθεσία όπου θα μπορούσαν να βρουν τις πιο πρόσφατες πληροφορίες," δήλωσε ο McManus". 

1 Pravda: Η Ελλάδα αν δώσει το πράσινο φως τότε Ρωσικά χρήματα θα έρθουν

Πριν από δύο χρόνια, η Ελλάδα έχασε την ευκαιρία να βγει από την κρίση με τη βοήθεια της Ρωσίας.
Σήμερα, ρωσικές επενδύσεις στη χώρα αναπτύσσονται και δίνουν ανάσα στις οικονομίες πολλών περιοχών της Ελλάδας, όπως οι βόρειο-ανατολικές περιοχές. Οι Ρώσοι επενδυτές προσελκύονται κυρίως από φθηνά ακίνητα, τουρισμό και ιδιοκτησία που μπορούν να αγοράσουν από το κράτος.«Η Ελλάδα θα πρέπει να δώσει μόνο στη Ρωσία το πράσινο φως, και τότε Ρωσικά χρήματα θα έρθουν», δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης, ένας επιχειρηματίας και ο πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Δημόσιων Οργανισμών της Ρωσίας, δήλωσε...


"Εάν η Ελλάδα αναζητά ρωσικές επιχειρήσεις, μπορώ να σας πω ότι από τον Οκτώβριο του επόμενου έτους, η Ελλάδα θα γίνει μια ευημερούσα χώρα", ανέφερε στο BBC ο Σαββίδης, πρώην βουλευτής της Ρωσικής Δούμας.

0 6 σημάδια άγχους: Όταν το σώμα φωνάζει «αρκετάααα»

6 σημάδια άγχους: όταν το σώμα φωνάζει «αρκετάααα» (4)
Η οικονομική κρίση είναι αναμφίβολα ένας πολύ σημαντικός παράγοντας, που κάνει τα επίπεδα του άγχους να «χτυπούν» κόκκινο. Χαράτσια, λογαριασμοί, φόροι και στον αντίποδα, μειωμένοι μισθοί δεν είναι και λίγα κάθε μέρα. Το σώμα βέβαια προειδοποιεί και ιδού 6 περίεργα σημάδια… που πρέπει να σας προϊδεάσουν ότι είστε πολύ αγχωμένοι...



  • 1. Απώλεια μαλλιών
Ίσως να θεωρήσετε ότι πρόκειται για…τρίχες αλλά στην ουσία τα μαλλιά σας είναι ένα πρώτο σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά με την ψυχολογία σας. Υπό το πρίσμα των ψυχοσωματικών συμπτωμάτων, το τριχωτό της κεφαλής σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και επιμένει ότι παρά τα προβλήματα πρέπει να ηρεμήσετε.

0 Αλέξανδρος Διάκος ο πρώτος νεκρός αξιωματικός του 1940

Ο Αλέξανδρος Διάκος, από την ιταλοκρατούμενη Χάλκη της Δωδεκανήσου, γνώρισε την αθανασία σε ηλικία 29 ετών. Είναι ο πρώτος νεκρός από τους εφέδρους αξιωματικούς κατά την αντεπίθεση της 1ης Νοεμβρίου 1940.
 
Σε 13.748 ανήλθαν συνολικώς οι Έλληνες νεκροί και οι αγνοούμενοι κατά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Κάποιοι όμως είχαν τη θλιβερή τύχη να είναι οι πρώτοι που έπεσαν και έγιναν οι πρώτοι που έσυραν το χορό προς την τελική νίκη του Ελληνισμού.
 
Κατά την αντεπίθεση της 1ης Νοεμβρίου (ο διοικητής του 2ου Λόχου του 4ου Συντάγματος Πεζικού) , επετεύχθη η ανακατάληψη της Γραμμής "Γύφτισσα - Οξυά" συνελήφθησαν τρείς Ιταλοί αξιωματικοί και διακόσιοι είκοσι δύο οπλίτες, και περιήλθαν στα ελληνικά τμήματα 140 άλογα και αρκετά εφόδια, αλλά εκεί άφησε την τελευταία του πνοή και ο πρώτος 'Ελληνας αξιωματικός του πολέμου, ο Υπολοχαγός Αλέξανδρος Διάκος.
 
 
Η αναφορά που έφθασε στα χέρια του θρυλικού συνταγματάρχη Δαβάκη αναφέρει:

0 Κάστρο Neuschwanstein, βγαλμένο από παραμύθι!

perierga.gr - Αυτό είναι το αληθινό παλάτι της Σταχτοπούτας!Το κάστρο Neuschwanstein στις βαυαρικές Άλπεις της Γερμανίας, μοιάζει να έχει βγει από παραμύθι. Αυτό σκέφτηκε και ο Walt Disney όταν επιχειρούσε να σχεδιάσει στο χαρτί ένα ξεχωριστό παλάτι για τη Σταχτοπούτα!


Το βασιλικό ανάκτορο χτίστηκε το 1869 για τον Λουδοβίκο Β’ της Βαυαρίας, αποτελώντας μια φανταστική απομίμηση ενός μεσαιωνικού κάστρου αλλά και μια πραγματική «ενσάρκωση» του ρομαντισμού σε κάθε σημείο του....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...