ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

0 Κάποιοι βλέπουν κρυφά μηνύματα στο logo του "Λονδίνο 2012"!

 Το λογότυπο που βλέπετε (κλικ για μεγέθυνση), είναι το σήμα των Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνουν στο Λονδίνο το 2012. Από την πρώτη στιγμή που δόθηκε στη δημοσιότητα,  έχει δεχθεί έντονη κριτική και έχει χαρακτηριστεί από κακόγουστο, μέχρι εξωφρενικά ακριβό - λέγεται ότι κόστισε περίπου 650.000 δολάρια!

0 Εντοπίστηκε ραδιενέργεια σε τρόφιμα..!!!

Ραδιενέργεια που υπερβένει τα φυσιολογικά όρια στην Ιαπωνία, ανιχνεύτηκε σε δείγμα γάλακτος στην επαρχία Φουκουσίμα και σε έξι δείγματα σπανακιού στην επαρχία Ιμπαράκι", τόνισε ο ιάπωνας κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιούκιο Εντάνο. Ο Εντάνο υπογράμμισε ωστόσο ότι τα...

0 Αρχαίοι πίνακες ζωγραφικής, αγιογραφίες, αγάλματα κ.α που παρουσιάζουν αστρονάυτες και ΑΤΙΑ. Συλλογή εικόνων!!!

                                                                                                                                                                
Μια συλλογή με αρχαίες εικόνες που αποτυπώνουν την ύπαρξη Α.Τ.Ι.Α, αστροναυτών αλλά και απεικονίσεις εξωγήινων.
Δείτε τις εικόνες ....

0 Το μεγαλύτερο δέντρο του κόσμου!!!


Αυτό το δέντρο ονομάζεται Sequoia αλλά δεν είναι το ψηλότερο στον κόσμο, αλλά είναι  σίγουρα το μεγαλύτερο σε όγκο δέντρο του κόσμου. Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες και θα δείτε πόσο μεγάλο είναι. Αυτή είναι μια Sherman Sequoia που είναι 2300-2700 ετών. Βρίσκεται στο Giant Forest της Sequoia National Park, στην Καλιφόρνια. Το 2002 ανακηρύχθηκε ως το μεγαλύτερο δέντρο στον κόσμο. Είναι περίπου 1487 κυβικά μέτρα.  Η Sherman Sequoia είναι 84 μέτρα δέντρο ψηλό .Το δέντρο πήρε το όνομά του από τον  William Tecumesh Σέρμαν. 

Δείτε τις φωτογραφίες αυτού του σπουδαίου Sequ
oia, του μεγαλύτερου δέντρου στον κόσμο.


0 ROCKWAVE FESTIVAL 2011

Το ROCKWAVE FESTIVAL επιστρέφει και φέτος το καλοκαίρι για 3 μέρες, 1/2 και 3 Ιουλίου στο Terra Vibe Park (Μαλακάσα).

* 1 Ιουλίου

- Cake
- The Stranglers

(+ Αρκετοί ακόμη καλλιτέχνες, οι οποίοι θα ανακοινωθούν σύντομα)

* 2 Ιουλίου

- All Together Now Party
- Γιάννης Αγγελάκας 3
- Ψαραντώνης
- Λύκοι Λαϊβ (Αγγελάκας - Βελιώτης)
- Ντίνος Σαδίκης & His Band
- Ψαρογιώργης

0 Γιαούρτι για ''παν καλό'' γιαουρτωμα!!!

0 Δε λες κουβέντα (Scherzo Motivo)

Μια διασκευή από τους Scherzo Motivo, με σεβασμό στους δημιουργούς!

0 Από πού έρχεται ... ο λόξυγγας;

  Αν νομίζετε ότι κάθε φορά που έχετε λόξυγγα μεγαλώνει το ... αντεράκι σας και αναρωτιέστε πού θα φτάσει το μέγεθός του, τότε έφτασε η ώρα να ηρεμήσετε!!
Η ιατρική εξήγηση του λόξυγγα.
  Δύο σημεία του σώματος μας ευθύνονται για τον λόξυγγα:
α) το διάφραγμα, δηλαδή ο κύριος αναπνευστικός μυς που βρίσκεται ανάμεσα στην κοιλιά και τον θώρακα...

0 Η προπαγάνδα της Νέας Τάξης στα μικρά παιδιά. Ανατριχιαστικό!

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!; Λογικό, αφού είναι οι μελλοντικοί πολίτες της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

Προστατέψτε τα παιδιά σας! Δείτε το όλο, αξίζει!

http://www.pentapostagma.gr/

0 «Σας θέλουμε πάμπτωχους»...

13

Το ότι η κυβέρνηση λέει συνεχώς ψέματα δεν είναι καινούργια διαπίστωση. Αμφιβάλλω μάλιστα αν υπάρχει πλέον κάτοικος αυτής της χώρας που να εντυπωσιάζεται κάθε φορά που αποδεικνύεται πως ένας ακόμη ισχυρισμός της είναι ψέμα. Είναι πάντως άλλο να το λέει ο οποιοσδήποτε υπουργός και άλλο να ψεύδεται δημοσίως ο πρωθυπουργός.
Αμέσως μετά τη σύνοδο κορυφής της ευρωζώνης την περασμένη Παρασκευή ο Γ. Παπανδρέου είπε πως η επιμήκυνση και η μείωση του επιτοκίου στο δάνειο της τρόικας δεν σημαίνουν νέα μέτρα.

     Μόλις τη Δευτέρα όμως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Γερμανίας Στέφεν Ζάιμπερτ δήλωσε πως «βάση για τις αποφάσεις αποτέλεσαν οι δεσμεύσεις για περαιτέρω .....

0 Τα γιγάντια τείχη των Ίνκας

Perierga.gr - Sacsayhuaman
To Sacsayhuamαn είναι ένα εντυπωσιακό οχυρωματικό έργο στην πλαγιά ενός λόφου κοντά στην παλιά προτεύουσα των Ίνκας, το Cuzco. Βρίσκεται σε υψόμετρο 3500 μέτρων, πιό ψηλά κλι από το Μάτσου Πίτσου. Συνίσταται σε πολυεπίπεδα τείχη χτισμένα με γιγάντιες πέτρες.

0 Μερικές αλήθειες για τα λεφτά του Bill Gates

 ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΛΑ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ


Με τόσα λεφτά, ο Bill Gates είναι μια χώρα από μόνος του..

1. Ο Bill Gates κερδίζει 250 δολάρια κάθε δευτερόλεπτο, δηλαδή 20 εκατομμύρια δολάρια την ημέρα και $ 7,8 δισεκατομμύρια το χρόνο!


2. Αν του πέσουν χίλια δολάρια, δεν θα κάνει τον κόπο να σκύψει να τα πάρει αφού σε 4 δευτερόλεπτα θα τα έχει ήδη κερδίσει.


3. Το εθνικό χρέος των ΗΠΑ ανέρχεται σε περίπου 5,62 τρισεκατομμύρια, αν ο ......

0 Προϊόντα κλωνοποιημένων ζώων στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλιώς...θα το πληρώσουμε ακριβά.

Το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο προειδοποιήθηκε από τον Επίτροπο Εμπορίου της ΕΕ Karel de Gucht ότι αν απαγορευτεί η χρήση κλωνοποιημένων ζώων, των απογόνων τους και των προϊόντων τους στην Ευρώπη αυτό θα οδηγούσε την απαγόρευση εισαγωγής κρέατος και γαλακτοκομικών από χώρες όπως τις Η.Π.Α. Η απαγόρευση θα "προκαλέσει αντίποινα" στις εξαγωγές της ΕΕ, με κόστος εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ ετησίως από απώλεια πωλήσεων σύμφωνα με τον De Gucht. Το θέμα είναι ότι σύμφωνα με στοιχεία από τις Βρυξέλλες οι χώρες εκτός της ΕΕ δεν έχουν συστήματα ιχνηλασιμότητας για τον εντοπισμό της προέλευσης των τροφίμων, δηλαδή δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ένα προϊόν προέρχεται από κλωνοποιημένο ζώο με αποτέλεσμα να μην .......
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...