ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

0 Το ελληνικό αβγοτάραχο κατατρόπωσε το...χαβιάρι!

Η Μαντόνα, η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, ο Γούντι Αλεν, ο Μπιλ Κλίντον, η οικογένεια Νιάρχου και ο αείμνηστος Ωνάσης είναι μόνο μερικοί διάσημοι που λάτρεψαν την εθνική μας γκουρμέ λιχουδιά.


Ο κύριος αβγοτάραχο Ζαφείρης Τρικαλινός μιλά στο Νewsit και αποκαλύπτει όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για το διάσημο προϊον που κερδίζει στα σημεία το χαβιάρι.

Ο πιο διάσημος σεφ του κόσμου Φεράν Αντριά πλέκει το εγκώμιο του ελληνικού αβγοτάραχου "Τρικαλινός" μέσα από το βιβλίο του. Μάλιστα αναφέρει πως...
πρόκειται για μια από τις κορυφαίες γεύσεις του κόσμου καθώς μυρίζει θάλασσα, έχει ραφινάτη γεύση και προσφέρει ευεξία.

1 Η Επανεκπαίδευση της Ανθρωπότητας


Πολύτιμες πληροφορίες για μια πραγματική Αφύπνιση

Το προγραμματισμένο μυαλό (εγώ) γνωστό και ως ασυνείδητο και ο Νους = Πλήρης Συνειδητότητα

Το μυαλό και ο Νους δεν είναι το ίδιο και το αυτό. Ο Νους είναι η Δημιουργία, η Θεϊκή Διάνοια, το μυαλό είναι απλά ένα πρόγραμμα που συνέχεια δουλεύει σε κύκλους, ξανά και ξανά και ξανά και ξανά… όπως ένας σκύλος που κυνηγά την ουρά του!

Το πρόγραμμα αυτό προκάλεσε τη συγχώνευση του δεξιού ημισφαιρίου του εγκεφάλου με το αριστερό, δημιουργώντας ανισορροπία, ψευδαίσθηση και παραμόρφωση. Αυτό έγινε για να μπορέσουν οι «ελεγκτές» να ελέγχουν την Ανθρωπότητα. Μέσω αυτής της αποσύνδεσης που έλαβε χώρα, η Ανθρωπότητα ξέχασε ποια ήταν και έτσι μετά ήταν εύκολο για τους Ιlluminati να την γεμίσουν με όλα τα ψεύτικα συστήματα πεποιθήσεων και κανόνων, να την χειραγωγήσουν και να την μάθουν να υπηρετεί το σκοτάδι και τους σκοπούς του....

0 Ποιοί ήταν οι γνωστοί σε όλους μας Daltons;

Η συμμορία των Ντάλτον ήταν μια διαβόητη εγκληματική ομάδα που έδρασε στην Αμερικανική Δύση από το 1890 μέχρι το 1892. Στο διάστημα αυτό τα μέλη της, μεταξύ των οποίων τα αδέρφια Γκράτον (Γκρατ) (γεν. 1861), Γουίλιαμ (Μπιλ) (γεν. 1866), Μπομπ (γεν. 1869) και Έμετ (γεν.1871), διέπραξαν, σε δυτικές Πολιτείες των Η.Π.Α, πολλές ληστείες σε τρένα και τράπεζες.

Η οικογένεια Ντάλτον καταγόταν από το Μισούρι. Οι γονείς (ο Λούις Ντάλτον και η Αντελάιν Γιάνγκερ — η οποία ήταν θεία των αδελφών Γιάνγκερ, που μαζί με τους Τζέσε και Φρανκ Τζέιμς ίδρυσαν την συμμορία Τζέιμς – Γιάνγκερ) απέκτησαν 15 παιδιά, από τα οποία τρία πέθαναν πριν να ενηλικιωθούν. Το 1882 η οικογένεια μετακόμισε στην βορειοανατολική Οκλαχόμα και το 1886 στο Coffeyville, στο νοτιοανατολικό Κάνσας.

0 Ο ήχος της επερχόμενης(;) «Αποκάλυψης» στην Κόστα Ρίκα; - Βίντεο


Είναι οι μυστηριώδεις ήχοι που ακούστηκαν εχθές σε όλη την Κόστα Ρίκα προάγγελος της λεγόμενης «Αποκάλυψης»; Κάποιοι υποστηρίζουν ακριβώς αυτό, καθώς ο μυστηριώδης ήχος που ακούστηκε σε όλη τη χώρα στις 00:30 το πρωί προκάλεσαν ανάμικτα συναισθήματα στους κατοίκους.

Ο Ronny Quintero σεισμολόγος δήλωσε για το γεγονός πως πρέπει να εξεταστεί την ώρα που έγινε και στην τοποθεσία ώστε να διευκρινίσει με βεβαιότητα πως ο ήχος δεν οφειλόταν σε κάποια σεισμική δόνηση. Ο ίδιος πρόσθεσε πως εξαρτώμενης της τοποθεσίας είναι εύκολο να αποκλείσει ή όχι την πιθανότητα τεκτονικής διάρρηξης. 

0 "Τα αρχαία αγάλματα δεν ήταν λευκά αλλά... πολύχρωμα!"

 Η εικόνα των ολόλευκων αρχαίων αγαλμάτων είναι λανθασμένη, υποστηρίζουν επιστημονικά άρθρα του Χάρβαρντ και του Πανεπιστημίου του Κολοράντο! Στην πραγματικότητα τα αγάλματα και τα γλυπτά των αρχαίων Ελλήνων και των Ρωμαίων ήταν βαμμένα με έντονα χρώματα, προσθέτουν. Με το πέρασμα των αιώνων και την επίδραση του ανέμου, του ήλιου και της άμμου, τα χρώματα χάθηκαν, σαν να πέρασε από πάνω τους  ένα χημικό αποχρωματισμού.


Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα επιστημονικά δημοσιεύματα, για να διαπιστώσει κανείς την αλήθεια της θεωρίας αυτής, αρκεί να ρίξει υπεριώδες φώς πάνω σε ένα άγαλμα. Όταν η κατεύθυνση του φωτός είναι σχεδόν παράλληλη με την επιφάνεια του αντικειμένου, τότε τα ίχνη του χρώματος γίνονται ορατά! Καθώς τα διαφορετικά χρώματα σβήνουν με διαφορετικό ρυθμό, το φως αποκαλύπτει τα πολύπλοκα σχέδια του χρώματος που κάποτε υπήρχαν στην λευκή επιφάνεια.

0 McDonalds vs KFC: Τηγανιτές πατάτες μετά από 3 χρόνια.


McDonalds vs KFC: Τηγανιτές πατάτες 3 ετών (1)
Σίγουρα θα έχετε πετύχει κάποια πειράματα (όπως αυτό) που δείχνουν για παράδειγμα πόσο καιρό μπορεί να «κρατήσει» ένα Happy Meal από τα McDonalds. Σε μια παρόμοια περίπτωση, δείτε αποκαλυπτικές φωτογραφίες που απεικονίζουν τηγανιτές πατάτες από δύο διάσημες αλυσίδες fast food, 3 χρόνια μετά την αγορά τους. Ποιες είναι αυτές που κερδίζουν;

0 Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν και μετά... ΝΙΚΑΣ!


... Απόφθεγμα του Μοχάτμα Γκάντι.

Ούτε χρειάζεται ούτε έχουμε την δυνατότητα να βγάλουμε πύρινους λόγους για να καταλάβουν όλοι ότι η φτώχεια θέλει.... επανάσταση.
Ρε Έλληνα, το βλέπουν όλοι ότι είσαι παθητικός. Απορούν μαζί σου γιατί δεν πιστεύουν ότι έγινες τόσο παθητικός. Εσύ δεν σήκωνες μύγα στο σπαθί σου και τώρα;;; Κομματόσκυλο; Και κομματόσκυλο γιατί;;;   Για να σου δοθεί σαν ρουσφέτι αυτό που δικαιούσαι.

Η παραπάνω φράση κρύβει μόνο αλήθειες.
Έλληνα χρόνια σε αγνοούσαν, μετά σε κορόιδεψαν και τώρα σε πολεμούν, κανόνισε λοιπόν να νικήσεις.

Σταμάτα να είσαι παθητικός, πάρτους τους ότι έχουν και δεν έχουν. Εξεγέρσου! Δηλαδή τι έγινε; έφυγε ο πανηλίθιος και ήρθε ο ηλίθιος και όλα καλά;;;
Ίδια είναι η γραμμή πλεύσης τους, ίδιος ο σκοπός τους ίδια η μ@@@κια που τους δέρνει! Το ίδιο προδότες είναι.

0 Μήπως η επαρχία είναι η λύση;

Μέχρι πέρυσι σχεδόν, τις μέρες των γιορτών που συνηθίζονται οι μεγαλύτερες –ετησίως- συνάξεις συγγενών, φίλων & γνωστών, το άτυπο «θεματολόγιο» περιλάμβανε πληθώρα συζητήσεων, επαγγελματικής, ερωτικής, οικονομικής, άντε και πολιτικής φύσεως…

Έχω την αίσθηση ότι στο φετινό εορταστικό menu, περίοπτη θέση είχε η αναφορά σε περιπτώσεις πολιτών αστικών κέντρων που έκαναν -ή ετοιμάζονται να κάνουν- το «μεγάλο βήμα», αφήνοντας τη χαώδη, δυσπρόσιτη και απρόσωπη Αθήνα, αναζητώντας το καλύτερο αύριο, σήμερα κιόλας, σε μια επαρχιακή πόλη που... φιλοδοξούν ότι θα στεγάσει τα μικρά, μεγάλα, πάντως τουλάχιστον πιο κοντά στον όρο του «εφικτού», όνειρά τους.

0 Γερμανία: Την… πλήρωσαν για να την δανείσουν!


Σε αρνητικό έδαφος διαμορφώθηκε για πρώτη φορά το επιτόκιο στη δημοπρασία εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας που διενήργησε τη Δευτέρα το γερμανικό δημόσιο. Καθώς η επίλυση της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη μοιάζει ακόμα μακρινό σενάριο, οι επενδυτές δείχνουν πλέον πρόθυμοι να χάσουν μέρος της αξίας της επένδυσής τους προκειμένου να έχουν την ασφάλεια και την προστασία των γερμανικών τίτλων.

0 «Δεν μου αρέσει να με φωνάζουν "ομορφάντρα μου»

«Δεν μου αρέσει να με φωνάζουν ομορφάντρα μου»Η τελευταία διαφήμιση εταιρείας κινητής τηλεφωνίας με τον πλανόδιο ψήστη που φτιάχνει
σάντουιτς που ομορφαίνουν και δεν παχαίνουν, αναπαράγεται διαρκώς στο διαδίκτυο από δεκάδες χιλιάδες χρήστες, ενώ η ατάκα «ομορφάαααντρα μου», έχει μπει στο στόμα των περισσότερων Ελλήνων.
Ο ηθοποιός Μανώλης Μαυροματάκης μιλώντας στον «Τύπο της Κυριακής» αναφέρει πως η πρόταση ήταν δώρο για εκείνον καθώς τα χρήματα που έβγαλε από τη διαφήμιση ήταν όσα βγάζει δουλεύοντας επί μήνες στο θέατρο. Ωστόσο, δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει όλη αυτή την ξαφνική αναγνώριση από τον κόσμο. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μου αρέσει να περπατώ στο δρόμο και να μου φωνάζουν "ομορφάντρα μου"».

0 Η Ελλάδα διακρίνεται στις λίστες ξένων τουριστικών εντύπων και το 2012


Μετέωρα
Η αρχή κάθε έτους είναι κλασικά η περίοδος που ο ταξιδιωτικός τύπος βγάζει τις λίστες με τους προορισμούς που προτείνει για το νέο χρόνο. Το ότι η Ελλάδα κατακτά μία θέση σε πολλές από αυτές δεν αποτελεί σοβαρή είδηση. Αυτό που αποτελεί σημαντική έκπληξη είναι το γεγονός ότι φέτος μεγαλύτερο βάρος δίνεται στην Ηπειρωτική Ελλάδα και όχι στα νησιά.

0 Ζέβρα-όσα δεν ξέρετε γι' αυτό το ζώο


Όλοι γνωρίζουμε τις ζέβρες. Τα συμπαθή θηλαστικά ζώα, που μοιάζουν με τα άλογα. Το συνηθέστερο είδος ζέβρας είναι η Ζέβρα η γνήσια (Equus zebra) που ζει στη δυτική και νότια Αφρική.
Ας μάθουμε λίγα πράγματα περισσότερα γι΄αυτές.



Υπάρχουν τρία είδη ζέβρας: οι πεδινές, οι βουνίσιες και η Grevy, που είναι το μεγαλύτερο είδος.

 Μήπως γνωρίζετε;; Οι ζέβρες είναι άσπρες με μαύρες ρίγες ή μαύρες με άσπρες ρίγες;;;

0 Όταν Άνθρωπoι Γίγαντες Άφηναν Το Αποτύπωμα Τους Στον Κόσμο !


Υπήρχαν γίγαντες στη γη εκείνες τις μέρες...

Στη Γένεση κεφάλαιο 6, μας λένε ότι "υπήρχαν γίγαντες στη γη εκείνες τις μέρες"."Μήπως υπήρξαν γίγαντες στη γη;"

Αυτή η ενδιαφέρουσα φωτογραφία μπορεί να αφήσει την φαντασία να οργιάσει.

Το αποτύπωμα του Γολιάθ, καθώς οι ντόπιοι έτσι το ονόμασαν, είναι ένα από το ελάχιστα γνωστό μυστικό της Νότιας Αφρικής.

Ανάμεσα στα δάση κοντά στα σύνορα Σουαζιλάνδης και της Νότιας Αφρικής, αυτό δεν είναι σίγουρα ένα τουριστικό hot-spot. Κάποιος μπορεί να σκεφτεί ότι είναι απο την διάβρωση που προκάλεσε το ενδιαφέρον σχήμα του σε όρθια θέση πετρωμάτων, αλλά διαθέτει ακριβώς πέντε «νύχια», και μοιάζει σαν το έδαφος έχει ωθηθεί μακριά γύρω από το μεγάλο δάκτυλο.

Σε περίπτωση που συναντήσω αυτή τη φωτογραφία στο διαδίκτυο, θα μπορούσα να πω ότι έγινε από επεξεργασία Photoshop και να είχα κάποιες αμφιβολίες για την ύπαρξή του, αλλά πήγα και φωτογράφισα το σημείο, και αισθάνθηκα τα αυλάκια στην πέτρα με τα δάχτυλα μου.
Είναι πολύ πραγματικό.

0 Επικίνδυνη η καθημερινή λήψη ασπιρίνης

Επιστημονική έρευνα που δημοσιεύτηκε χθες, Δευτέρα, αμφισβητεί τα οφέλη της καθημερινής λήψης ασπιρίνης για τη μείωση του κινδύνου πρόωρου θανάτου από έμφραγμα ή εγκεφαλικό.

Η έρευνα--η μεγαλύτερη που έχει διεξαχθεί σε δείγμα ανθρώπων χωρίς ιστορικό καρδιακών προβλημάτων--διαπίστωσε ότι τέτοιοι ασθενείς δεν φάνηκε να ωφελούνται από την ημερήσια λήψη της ασπιρίνης γιατί αυξάνει τον κίνδυνο για εσωτερική αιμορραγία.

"Τα οφέλη της ασπιρίνης για τους ανθρώπους εκείνους που δεν έχουν κάποια καρδιακή πάθηση την οποία να γνωρίζουν είναι πολύ πιο περιορισμένα απ΄ό,τι θεωρούνταν παλαιότερα και στην ουσία η θεραπεία με ασπιρίνη μπορεί...να προκαλέσει σοβαρή βλάβη εξαιτίας μεγάλης αιμορραγίας", δήλωσε ο επικεφαλής της μελέτης Ράο Σεσασάϊ του πανεπιστημίου του Λονδίνου St George's.

0 Εντυπωσιακά αγάλματα του κόσμου


Τύφλα να έχει το Άγαλμα της Ελευθερίας. Οι περισσότεροι θαυμάζουν το Άγαλμα το Ελευθερίας και αυτό γιατί είναι το πιο πολυδιαφημισμένο.
Ας γνωρίσουμε λοιπόν τα αγάλματα που είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά (ή σε κάποιες περιπτώσεις πιο περίεργα)

0 Η βροχή είναι υπέροχη

Είναι τροφή για την φύση, είναι επαφή με την φύση

0 Παπαδήμος: Δεν υπάρχει ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών

Και η χουντική κυβέρνηση Παπαδήμου συνεχίζεται. Μια κυβέρνηση που δεν διάλεξε ο λαός και συνεχίζει να μας απαξιώνει. Ως πότε θα βλέπουμε τις εξελίξεις απο την TV;;;

Στέλιος Μπαμιατζής

Επανεξετάζεται ο 13ος και ο 14ος μισθός εμφανίζεται να είπε ο Λ. Παπαδήμος στους πολιτικούς συντάκτες με τους οποίους συζήτησε.
Παράλληλα φέρεται να τόνισε πως δεν υπάρχει ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών.
Ουσιαστικά, εάν ισχύει ότι γίνεται γνωστό, ο κ. Παπαδήμος έρχεται σε αντίθεση τόσο με την αξιωματική αντιπολίτευση, όσο όμως και με το Δ. Ρέππα, ο ....
οποίος άλλα δήλωσε την Τρίτη.

0 ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Ακούω τώρα τελευταία πολλές κυβερνητικές φωνές να μιλούν για το ιστορικό κέντρο της Αθήνας και να δηλώνουν πως προβληματίζονται για το θάνατό του. Μια ακόμα υποκρισία των πολιτικών μας, μια ακόμα αποποίηση των ευθυνών τους!

Γνωρίζουν πολύ καλά και καλύτερα από τον καθένα μας πιο είναι το πρόβλημα και τίνος είναι η ευθύνη. Και η ευθύνη είναι αποκλειστικά και μόνο των ιδίων και των πολιτικών τις οποίες επέλεξαν τόσα χρόνια να....
εφαρμόσουν, ώστε το κέντρο να πεθάνει!
Ανευθυνότητα ή σκοπιμότητα? Οι καιροί που ζούμε, τα τεκταινόμενα των τελευταίων ετών μας οδηγούν περισσότερο προς τη δεύτερη εκδοχή.
Πέθανε η οδός Πατησίων, η οδός των νοικοκυραίων, όταν καταλήφθηκε από τους λαθρομετανάστες. Απαξιώθηκαν οι τιμές των ακινήτων της. Πολιτικοί όμως –γνωστοί και από το γάμο τους στο Παρίσι- έκαναν επενδύσεις σ’ αυτή την απαξιωμένη οδό.

Νέκρωσε η Φωκίωνος Νέγρη η οποία κάθε βράδυ έσφυζε από ζωή, γέμιζε από φωνές παιδιών, από επώνυμους κι ανώνυμους νοικοκυραίους κατοίκους της Κυψέλης και των πέριξ περιοχών!
Αφρική καταντήσατε την Πλατεία Βικτωρίας, την πλατεία των στρατηγών και των δημοσιογράφων! Κέντρο παράνομων συναλλαγών πάσης φύσεως και μορφής!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...