ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

0 ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΗ;

Μια φωτογραφία κατασκοπευτικού δορυφόρου που διέρρευσε από τα αρχεία των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, αποκάλυψε μία παράξενη κατασκευή τριών χιλιομέτρων, κάτω από τον πάγο της ανατολικής Ανταρκτικής.

Η φωτογραφία διέρρευσε με τη συμβολή ενός μυστικού ομοσπονδιακού πράκτορα, ο οποίος εισχώρησε στο Πεντάγωνο στη διάρκεια ενός απόρρητου ελέγχου. Η μυστική κατασκευή πιθανολογείται ότι είναι μια παλιά Ναζιστική βάση, όμως εκφράστηκαν και άλλες απόψεις.

Όπως δήλωσε για το θέμα ένας εκπρόσωπος του Nicole Fontaine, του Γάλλου προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου: ''Αν πρόκειται για στρατιωτική κατασκευή των ΗΠΑ εκεί κάτω, παραβιάζεται η διεθνή Ανταρκτική Συνθήκη. Αν όχι, τότε υπάρχει κάτι που έχει ηλικία τουλάχιστον 10.000 ετών και το έχει καλύψει ο πάγος. Περιμένουμε εξηγήσεις από το Πεντάγωνο.''

0 Γιατί οι βραδινές θερμίδες είναι οι χειρότερες για το βάρος σας

Αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι τουλάχιστον έξι ώρες ύπνου φαίνονται ικανές ώστε να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε έναν πιο υγιεινό βάρος. Οι ερευνητές γνωρίζουν ότι οι ορμόνες του εγκεφάλου είναι υπεύθυνες για την πείνα. Όταν κοιμόμαστε λιγότερο τότε αυξάνεται η όρεξη για φαγητό και, ειδικά, η όρεξη για τα τρόφιμα υψηλής θερμιδικής αξίας.
Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο διάσημο ιατρικό περιοδικό “Obesity” αποκάλυψε ότι οι άνθρωποι που τρώνε τις περισσότερες από τις θερμίδες τους το βράδυ, είναι πιο πιθανό να είναι υπέρβαροι συγκριτικά με τους αντίστοιχους που πηγαίνουν για ύπνο σε μια λογική ώρα και τρώνε τις περισσότερες από τις θερμίδες τους πριν από τις 8 το βράδυ...

0 Άρειος Πάγος: Διαβιβάζουμε στη βουλή την μήνυση Δ. Αντωνίου για Εσχάτη Προδοσία

Η μήνυση του γιατρού Δημήτρη Αντωνίου, με την οποία μέλη της κυβέρνησης και βουλευτές που ψήφισαν υπέρ του μνημονίου κατηγορούνται για  το κορυφαίο πολιτικό αδίκημα – κακούργημα της Εσχάτης Προδοσίας!!!
Ζητούνται 30 έντιμοι βουλευτές να αποφασίσουν για το τελευταίο στάδιο της μήνυσης του Δημήτρη Αντωνίου για εσχάτη προδοσία των 173 βουλευτών:
e-mail: απόΑντωνίου Δημήτρης epivetta@otenet.gr
ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Ο ΛΑΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ
Η μήνυσή μου για Εσχάτη Προδοσία κατά της Βουλής και της Κυβέρνησης με το αρ.πρωτ.3088/20-09-2011 διαβιβαστικό του εισαγγελέα του ΑΠ  Αθανασίου Κατσηρώδη, διαβιβάστηκε στην Βουλή σύμφωνα με το άρθρο 86 Συντ. και τον 3126/2003 «περί ευθύνης υπουργών».

0 Ένα εξωτικό φεγγάρι, όπου χιονίζει εδώ και 100 εκατομμύρια χρόνια!

  Στο μακρινό Εγκέλαδο, ένα μικρό αλλά εξωτικό φεγγάρι του Κρόνου, η χιονόπτωση συνεχίζεται εδώ και 100 εκατομμύρια χρόνια: νέες εικόνες από την αποστολή Cassini δείχνουν ότι οι γιγάντιοι πίδακες παγοκρυστάλλων που είχαν ανακαλυφθεί στο νότιο πόλο του δορυφόρου καλύπτουν την επιφάνεια με λεπτόκοκκο, απάτητο χιόνι.

0 Αυτός είναι ο «ομφάλιος λώρος» του Σύμπαντος.

Ομάδα αστρονόμων στην Αυστραλία ανακάλυψε νέα στοιχεία για τα λεγόμενα διαστημικά «νήματα», κοσμικές δομές που όπως όλα δείχνουν διασυνδέουν τους γαλαξίες μεταξύ τους και ουσιαστικά ενώνουν όλο το Σύμπαν.

Ο συμπαντικός ιστός
  Τα τελευταία χρόνια διάφορα ευρήματα στις κοσμολογικές έρευνες οδήγησαν στην ανάπτυξη της θεωρίας ότι οι γαλαξίες δεν είναι νησιά που πλέουν αυτόνομα μέσα στο διαστημικό κενό αλλά ότι υπάρχει ένας κοσμικός ιστός που τους ενώνει. Οι κοσμικές δομές που αποτελούν αυτόν τον ιστό ονομάστηκαν «νήματα» τα οποία σύμφωνα με τους θιασώτες της θεωρίας αποτελούνται από συγκεντρώσεις ύλης και οι γαλαξίες συγκεντρώνονται γύρω από αυτά τα νήματα. Γι αυτό και στις «διασταυρώσεις» του ιστού δημιουργούνται τεράστια σμήνη γαλαξιών.


0 Παραγωγή ενέργειας από την ανθρώπινη ανάσα

Θα φορτίζει ηλεκτρικές συσκευές

Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Wisconsin-Madison ανέπτυξαν ένα αρκετά πρωτότυπο τρόπο παραγωγής ενέργειας, από μία εξίσου πρωτότυπη πηγή ενέργειας, την ίδια την ανάσα μας.

Όλη την δουελιά κάνει ένα πλαστικό microbelt που αναπτύχθηκε από τους μηχανικούς Σουντόνγκ Wang, Chengliang Sun και Shi Jian. Φτιαγμένο από ένα υλικό γνωστό ως πολυβινυλιδενίου φθορίου (PVDF), η ταινία αυτή παράγει ηλεκτρικό φορτίο όποτε χαμηλής ταχύτητας ροή αέρα περάσει από πάνω της και το κάνει να δονείται, εξαιτίας του πιεζοηλεκτρικού φαινόμενου.
 

0 "ΜΗ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ, ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ"!!!

 Αγαπητέ πατέρα, 
Το Βερολίνο είναι υπέροχο, οι άνθρωποι είναι καλοί και πραγματικά μου αρέσει εδώ. 
Αλλά πατέρα ντρέπομαι πραγματικά όταν έρχομαι στο πανεπιστήμιο με τη χρυσή Ferrari 599 GTB, όταν όλοι οι καθηγητές και οι φίλοι μου φοιτητές, έρχονται με τραίνο.
Ο υιός σου, Νάσερ.


ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

0 Φαγητό στο δρόμο, σε όλο τον κόσμο


Perierga.gr - Φαγητό στο δρόμο!
Το φαγητό στο δρόμο είναι μια συνήθεια που κυριαρχεί σε όλα τα μέρη του πλανήτη. Σας παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο διάσημες αγορές φαγητού και τα πρωτότυπα εδέσματά τους.

Τσαϊ μέντας, Μαρόκο
Ποτήρια γεμάτα μέχρι το χείλος με μέντα και κύβους ζάχαρης, είναι έτοιμα για να υποδεχτούν το πράσινο τσάι του Μαρόκου. Το αφέψημα ανανεώνει το πνεύμα σε μια ζεστή μέρα στο Μαρακές, αλλά είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα κατασταλτικό της δίψας. Η προετοιμασία και η κατανάλωση του τσαγιού είναι μέρος του πολιτισμού του Μαρόκου και απαραίτητη εμπειρία για κάθε επισκέπτη.

0 ΑΘΗΝΑ, ΟΔΟΣ ΣΤΑΔΙΟΥ

Παλαιά Βουλή- Αγαλμα Κολοκοτρώνη
http://istorikesphotografies.blogspot.com

0 Η Πρόεδρος της Αργεντινής προειδοποιεί την Ελλάδα

Προειδοποίηση-τρόμος
της προέδρου της Αργεντινής για το ΔΝΤ:
“Θα τελειώσουν άσχημα στην Ελλάδα”!


Προειδοποίηση-τρόμος για την Ελλάδα από την πρόεδρο της, παθούσης από το ΔΝΤ, Αργεντινής, Christina Fernandez De Kirchner, για την Ελλάδα και τα εξοντωτικά οικονομικά μέτρα λιτότητας που δέχθηκε η κυβέρνηση Παπανδρέου:

«Τα άγρια μέτρα λιτότητας θα....

συναντήσουν αντίσταση. Θα τελειώσουν άσχημα στην Ελλάδα. Τα οικονομικά μέτρα που πήραν θα πυροδοτήσουν κοινωνική αναταραχή, όπως αυτή που.....αντιμετώπισε η χώρα μας την περασμένη δεκαετία”.

0 Νέο όπλο για επιθέσεις αγροτών σε αστυνομικούς ..!!


Είναι το λεγόμενο... Γαλάσνικοφ!

0 Ένα επιθετικό ελάφι κυκλοφορεί ανάμεσά τους

Ο φωτογραφικός φακός το «έπιασε» εν δράσει

Τη στιγμή που ένα αρσενικό ελάφι επιτίθετο σε έναν ανυποψίαστο κύκνο που έκανε αμέριμνος τη βόλτα του στα νερά ενός καναλιού στο πάρκο Bushy Park στο Richmond «έπιασε» ο φωτογραφικός φακός.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό «επίθεσης» που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες.

Προηγούμενο «θύμα» του οξύθυμου ελαφιού ήταν μια γυναίκα, την οποία το ελάφι κυνήγησε και φυσικά… κατατρομοκράτησε!
 

0 Όταν η ανάγκη για έκφραση γίνεται σύνθημα


0 Αναζητώντας το… Γέτι

Διεθνής Διάσκεψη για τον «χιονάνθρωπο»

Ρώσοι αξιωματούχοι στην πόλη της Σιβηρίας, Τασταγκόλ, δήλωσαν ότι επιστήμονες από επτά χώρες θα συγκεντρωθούν για να συζητήσουν την πιθανότητα ύπαρξης του θρυλικού Γέτι και τις συνήθειές του.

Κρυπτοζωολόγοι-ερευνητές από τη Ρωσία, τις ΗΠΑ και την Κίνα θα συμμετάσχουν στη Διάσκεψη που θα διεξαχθεί στην πόλη Κεμέροβο, στη νότια Σιβηρία, 3.200 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχας από τις 6 ως τις 8 Οκτωβρίου.

0 Τζάνις Τζόπλιν: Η πρώτη γυναίκα ροκσταρ

«Κάθε βράδυ κάνω έρωτα με 25.000 ανθρώπους στη σκηνή, μετά όμως γυρίζω σπίτι μόνη…»
Μόνο 67 χρονών θα ήταν σήμερα το κορίτσι με τη βραχνή μπλουζ φωνή, που έγραψε ιστορία με την έντονη αλλά δυστυχώς σύντομη ζωή της. Η μοναδική Τζάνις Τζόπλιν, το σύμβολο μιας γενιάς που επαναστατεί, που ζει με ροκ στυλ, που γλυκοκοιτάει τον ελεύθερο έρωτα, δικαίως έκανε τα πλήθη να παραληρούν με τα σπαρακτικά, μελωδικά ουρλιαχτά της. 
Πίσω από τα μεγάλα, στρογγυλά της γυαλιά κρυβόταν η απόλυτη εκφραστικότητα και ίσως να ήταν η πρώτη φορά που έβλεπε κανείς γυναίκα να τραγουδάει με αντρίκια δύναμη, χωρίς να χάνει ίχνος από τη θηλυκότητά της.

0 Η πιο χορταστική συλλογή με Αστεία/ Παράξενα/ Fail/ Win (video)

Ακολουθεί μια επική συλλογή διάρκειας 26 λεπτών με αστεία, παράξενα, fail & win στιγμιότυπα από όλο τον κόσμο! Καθίστε αναπαυτικά και ξεκινάμε…

0 Μ' ένα χαρτί κι ένα μολύβι μπορείς να κάνεις τα πάντα

0 Μαγικά βοτάνια

Καταφεύγετε σε εξαντλητικές δίαιτες; Έχετε συνηθίσει τον οργανισμό σας σε λίπη; Ανήκετε στην ομάδα… υψηλού κινδύνου για ιώσεις και λοιμώξεις, τώρα που ο καιρός «κρυώνει» και τα μακρυμάνικα βγαίνουν από τη ντουλάπα;

Η σωστή διατροφή αποτελεί – διαχρονικά – σημαντικό παράγοντα για την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Βότανα, ρίζες και φυτά, της ελληνικής υπαίθρου και όχι μόνον, συγκαταλέγονται από καιρό στο φυσικό αυτό οπλοστάσιο, πωλούμενα σε φαρμακεία και εξειδικευμένα καταστήματα.
Εχινάκεια: άγνωστη πριν από μερικά χρόνια στην ελληνική κοινωνία, η εχινάκεια είναι από τα πλέον δημοφιλή βότανα στην αντιμετώπιση των ιώσεων και της γρίπης. Διαθέτει ισχυρή αντιμικροβιακή και αντικαταρροϊκή δράση και θεωρείται πολύ δραστική στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

0 Δίδυμα γεννήθηκαν με διαφορετικό χρώμα!

Όσο παράξενο κι αν ακούγεται είναι πέρα για πέρα αλήθινό. Τα πιο διαφορετικά δίδυμα του κόσμου έχουν διαφορετικό χρώμα, το ένα είναι λευκό και το άλλο μαύρο.
Perierga.gr - Δίδυμα γεννήθηκαν με διαφορετικό χρώμα
Οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι λιγότερες από μια στο εκατομμύριο για δίδυμα. Οι γονείς είναι και οι δύο μιγάδες, από λευκή μητέρα και μαύρο πατέρα.

0 Τα χαμένα ιστορικά στέκια της Αθήνας

Δεξαμενή, Φιλοπάππου, Λυκαβηττός

Τρία σημεία συνάντησης των Αθηναίων ρημάζουν μέσα στην εγκατάλειψη. Κάποια μπορεί να αποκτήσουν γρήγορα ξανά ζωή
ΤΡΙΑ ιστορικά καφενεία της Αθήνας παραμένουν κλειστά. Οι λόγοι πολλοί και διαφορετικοί σε κάθε περίπτωση. .....



Γραφειοκρατία, υπέρογκες απαιτήσεις για ενοίκια, εγκατάλειψη και άλλα πολλά. Στην αντίπερα όχθη οι περίοικοι, οι οποίοι και στις
τρεις περιπτώσεις θα ήθελαν να δουν τα αγαπημένα τους στέκια να λειτουργούν ξανά. Στο καφενείο Πικιώνη στου Φιλοπάππου και στη Δεξαμενή του Κολωνακίου αναμένονται εξελίξεις μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Στη λιγότερο γνωστή Πράσινη Τέντα του Λυκαβηττού, ο επόμενος καφές με θέα όλη την Αθήνα κατά τα φαινόμενα θα αργήσει να σερβιριστεί ξανά.

0 Έρχεται «βροχή» από πεφταστέρια στην Ελλάδα!

Μια άκρως εντυπωσιακή και θεαματική «βροχή» από πεφταστέρια αναμένεται να σημειωθεί στον ουρανό της Ελλάδας και του υπολοίπου βορείου ημισφαιρίου στις αρχές Οκτωβρίου.

 Πρόκειται για τις Δρακοντίδες ή Ιακωβινίδες, που αναμένεται να κορυφωθούν το βράδυ τoy Σαββάτου 8 Οκτωβρίου.
  Οι αστρονόμοι προβλέπουν για φέτος σημαντική έξαρση δραστηριότητας, ορατή και από την χώρα μας, η οποία μάλιστα θεωρείται ότι έχει προνομιακή διεθνώς γεωγραφική θέση για την παρατήρηση του φαινομένου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...