ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

0 Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΘΗΤΟΚΟΣΜΟ!

Πως αλλιώς θα μας δελεάσουν, ιδιαίτερα τα παιδιά που είναι εξοικειωμένα με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις ηλεκτρονικές μικροσυσκευές και που δεν έχουν αυξημένη κριτική ικανότητα, για να δεχθούμε το τσιπάρισμα παρά διαφημίζοντας τις θεαματικές του εφαρμογές, αποκρύπτοντας ταυτόχρονα το τι διακυβεύεται....Δεν είναι καθόλου τυχαία η απόφαση της υπουργού παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου για την...
ψηφιοποίηση των σχολικών βιβλίων και όπως πάει το πράγμα και της διδασκαλίας. Είναι όλα ενταγμένα στο σχέδιο της μετατροπής μας σε ηλεκτρονικά αυτόματα.

2 Πάνω σε αρχαίο οικισμό χτίσθηκε το νέο ΙΚΕΑ στην Λεωφόρο Κηφισού.


Το λάβαμε από την ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ που ξεμπροστιάζει όλους όσους προσπαθούν να καταστρέψουν την αρχαία μας κληρονομιά.
Παρακαλούμε αν υπάρχει κάποιος αρμόδιος του Υπουργείου Πολιτισμού να μας απαντήσει, με ποιό σκεπτικό η αρχαιολογική υπηρεσία, που κι από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι ερεύνησε τον χώρο, έδωσε άδεια να προχωρήσει το έργο της καταστροφής του αρχαίου οικισμού που βρέθηκε με την ανασκαφή, για την θεμελίωση του νέου ΙΚΕΑ.



0 Όλη η Ελλάδα σε μια ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Διαδώστε τη παντού

0 Déjà vu: Στο ίδιο έργο θεατές

Déjà vu
Αποκτήσαμε μία καλή εικόνα του τι είναι το déjà vu στην ταινία Matrix, όταν οι μηχανές κατάφεραν να «μπουν στο σύστημα» και να το επηρεάσουν. Το φαινόμενο, όμως, εκτός από «θέμα» για έργα επιστημονικής φαντασίας, είναι άκρως αληθινό και επίσημες έρευνες δείχνουν ότι έχει συμβεί στο 70% του παγκόσμιου πληθυσμού, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους. Λογοτεχνικά έργα του παρελθόντος, άλλωστε, μαρτυρούν πως δεν πρόκειται για νέο φαινόμενο.

0 Χάρυ Κλυν: Να κρεμάσουν τον Παπανδρέου στο σύνταγμα...

«Ποια εθνικά μας θέματα; Πουλήσαμε την πατρίδα. Ο Παπανδρέου πούλησε όλη την Ελλάδα. Είμαστε προτεκτοράτο. Δεν υπάρχει πια Ελλάδα. Δεν είμαστε κυρίαρχο κράτος. Δεν κάνουμε κουμάντο εμείς.
Έστειλε κάποιον να αντιπροσωπεύσει τη χώρα. Που ο ίδιος έτρεχε από πάρτι σε πάρτι και έβγαζε λόγους με τους δικτάτορες για να πάρει τα βραβεία ως ο μέγας στοχαστής; Ποιος υπερασπίστηκε την Ελλάδα; Πρέπει να περάσει από λαϊκό δικαστήριο και να τον κρεμάσουν στην πλατεία Συντάγματος.
 

0 Οι μεγαλύτερες μαύρες τρύπες στο Σύμπαν

Μια εντυπωσιακή ανακάλυψη πραγματοποίησε ομάδα αμερικανών ερευνητών. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν δύο κολοσσιαίες μαύρες τρύπες, τις μεγαλύτερες που έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα στο Σύμπαν. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι οι δύο μελανές οπές έχουν παρόμοια μάζα και υπολογίζουν ότι κάθε μια εξ αυτών έχει μάζα δέκα δισεκατομμύρια φορές μεγαλύτερη από αυτή του Ήλιου!

Εντοπίστηκαν δύο μαύρες τρύπες με μάζα δέκα δισεκατομμύρια φορές μεγαλύτερη από αυτή του Ήλιου!

0 Εντοπίστηκαν μορφές ζώων κρυμμένες στη Μόνα Λίζα του Ντα Βίντσι;

 Ένας ερασιτέχνης ζωγράφος, υποστηρίζει ότι κατάφερε να αποκρυπτογραφήσει μετά από 500 χρόνια τον περίφημο πίνακα του Ντα Βίντσι, ανακαλύπτοντας κρυμμένες μορφές ζώων πίσω ακριβώς από την μυστηριώδη Μόνα Λίζα!
  Ο Ron Piccirillo, ο οποίος έχει βρει και στο παρελθόν "κρυμμένες εικόνες" σε έργα ζωγράφων της αναγέννησης, λέει ότι οδηγήθηκε στην αποκάλυψη αυτή, ακολουθώντας  οδηγίες, που έχει ορίσει ο ίδιος ο Ντα Βίντσι, ώστε κάποιος, κάποτε ν�� αποκρυπτογραφήσει τον πίνακά του!
  Οι τρεις μορφές ζώων, και συγκεκριμένα τα κεφάλια ενός λιονταριού, ενός πίθηκου και ενός βούβαλου, εμφανίζονται πίσω από τη Μόνα Λίζα, αλλά για να τα διακρίνει κάποιος θα πρέπει να... ξαπλώσει τον πίνακα στο πλάι (στη φωτογραφία)!

0 H "μαγική" δύναμη της λύρας του Ορφέα. Από την Αργοναυτική Εκστρατεία εως τον Άδη!

 Ο Ορφέας ήταν μία από τις πιο σημαντικές μορφές της ελληνικής μυθολογίας. Γεννήθηκε στην Θράκη και ήταν γιος του άρχοντα της περιοχής, Οιάγρου και της Μούσας Καλλιόπης, της προστάτιδας της Επικής Ποίησης. Σε παιδική ηλικία διδάχτηκε την τέχνη της μουσικής από τις Μούσες αλλά και από τον ίδιο τον θεό Απόλλωνα, ο οποίος και του χάρισε την λύρα του.
  Η λύρα του Ορφέα, η "μαγική φόρμιγγα", ήταν κάτι σαν επτάχορδη κιθάρα και για την "ανεξήγητη" δύναμη της αλλά και την επίδραση της φωνής του, υπάρχουν δεκάδες ιστορίες. Σύμφωνα με αυτές, η μαγεία της μουσικής και του τραγουδιού του, ημέρευε τα άγρια ζώα και μετακινούσε "δέντρα και βράχους" που έσπευδαν να ακούσουν τη  θελκτική μελωδία του!

1 Τα 50 καλύτερα μέρη της Ελλάδας που πρέπει να επισκευθείς (Νο 25-18): Ήπειρος



Η Δρακολίμνη της Γκαμήλας
Φαράγγια, λίμνες, ποτάμια, γεφύρια, εθνικοί δρυμοί, αλπικές βουνοκορφές και μερικά από τα πιο γραφικά και καλοδιατηρημένα χωριά της Ελλάδας. Η Ήπειρος τα έχει όλα σε υπερθετικό βαθμό. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...