ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

0 Βρέθηκαν αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία για εξωγήινους που παρουσιάζονται από επιστήμονες (VIDEO)

Βρέθηκαν αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία για εξωγήινους που παρουσιάζονται από επιστήμονες (VIDEO)

Τα αντικείμενα βρέθηκαν πριν από 55 χρόνια από μια φυλή στο κεντρικό Μεξικό, που έχουν χρησιμοποιήσει πολλά από αυτά για διακοσμήσεις .


Δείτε το video:

0 Ήταν λιμάνι το Μάτσου-Πίτσου;


Ένας παλιός θρύλος των Ίνκας,
που επέζησε επί χιλιετίες, μιλάει
για μια φοβερή καταστροφή που 
κατέστρεψε τον κόσμο την εποχή
του σκότους, όταν λατρευόταν
η Κα-Άτα-Κίλλα, δηλ. "η Σελήνη
που έδυε": “Τότε η χώρα μας 
(Νότια Αμερική) ήταν η καρδιά 
του κόσμου. Ύστερα ο ωκεανός
ξαφνικά τραβήχτηκε και δεν βλέπαμε πια τη θάλασσα, που είχαμε 
στα πόδια. Εμείς που την εποχή του μεγαλείου μας, κυριαρχούσαμε 
στα νερά όλου του κόσμου".

0 Το Σουδάν έχει πιο πολλές πυραμίδες από την Αίγυπτο!

perierga.gr - Το Σουδάν έχει περισσότερες πυραμίδες από την Αίγυπτο!Το Σουδάν είναι η μεγαλύτερη σε έκταση χώρα της Αφρικής, η χώρα της απέραντης ερήμου ανάμεσα στην Αίγυπτο και την Αιθιοπία και ένας από τους πιο «αδικημένους» προορισμούς του πλανήτη εξαιτίας των πολυτάραχων πολιτικών συγκρούσεων αλλά και του δύσβατου εδάφους…


Παρόλα αυτά η γη των «μαύρων Φαραώ» έχει την τύχη να παρουσιάζει φοβερές εναλλαγές τοπίων, με ερήμους, οάσεις, δάση και θάλασσες σε σχέση με τους γείτονές της, ενώ ναοί και νεκροπόλεις συνθέτουν την ιστορική και πολιτιστική «φυσιογνωμία» της χώρας.

0 Κάντε διακοπές σαν… πρωτόγονος!


Το «Kolarbyn» στη Σουηδία είναι ένα οικολογικό καταφύγιο μέσα στο δάσος, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον δίπλα στη λίμνη Skärsjön, ενώ ολόκληρη η επιχείρηση ασχολείται εδώ και χρόνια με την προστασία των άγριων ζώων της περιοχής.
perierga.gr - Το πιο "πρωτόγονο" θέρετρο στον κόσμο!
Πιο συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες του «Kolarbyn» αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα ιδιαίτερο «θέρετρο» όπου οι θαμώνες θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν από κοντά την άγρια πλευρά της φύσης αλλά και να γνωρίσουν καλύτερα τη σκανδιναβική κουλτούρα.

0 Η Τεντούρα ,το απόλυτο Πατρινό λικέρ

Η Τεντούρα είναι το παραδοσιακό ηδύποτο της Πάτρας.
Σύμφωνα με την παράδοση η προελευσή της ανάγεται στον 15ο αιώνα, την εποχή της Ενετοκρατίας. Οι παλιοί Πατρινοί ονόμαζαν την τεντούρα και «μοσχοβολήθρα» επειδή είχε έντονο άρωμα και την έπιναν συνήθως μετά από ένα καλό γεύμα, σαν χωνευτικό λικέρ, αλλά και κατά τα διαλείμματα μιας κοπιαστικής αγροτικής εργασίας, κυρίως στα αλώνια. Πίνεται σκέτη ή με πάγο. Κατασκευάζεται από απόσταγμα κανέλλας και γαρύφαλλου. Στην Πάτρα σήμερα όλες οι οινοποιίες κατασκευάζουν τεντούρα και η κάθεμία με τη δική της ξεχωριστή γεύση.

Παλιός φοιτητής στην Πάτρα ο Μίλτος Γεωργιοπουλος έκανε συλλογή από λογοπαίγνια για το δημοφιλές ποτό της πόλης μας , απολαύστε λοιπόν Τεντούρα και παίξτε μαζί της.
Κατατοπιστικός πρόλογος: Υπάρχει η τεντούρα του Αγουρίδη, απλή και "Νότος",
του Χάχαλη, "Κάστρο", η "Vantana (Βαντάνα)" καθως και του Σπηλιωτη.

0 Kodak: Το τέλος της ιστορίας

Πρόκειται για την εταιρεία που κατάφερε να ''εγκλωβίσει'' στα φιλμ της και να απαθανατίσει σε εικόνες ολόκληρο τον 20ο αιώνα. Η άλλοτε κραταιή Eastman Kodak φαίνεται πως ξεπεράστηκε από τις ιλιγγιώδεις ταχύτητες της ψηφιακής εποχής, την ώρα που η φωτογραφική μηχανή αποτελεί περισσότερο ''εξάρτημα'' σύνθετων τεχνολογικών προϊόντων (όπως τα κινητά τηλέφωνα ή τα tablets) παρά ένα αυτόνομο ''εργαλείο'' για την λήψη φωτογραφιών. Η εταιρεία πλέον βρίσκεται υπό πτώχευση και οι εργαζόμενοί της ξεκρέμαστοι σε ένα διαρκώς συρρικνούμενο εργασιακό τοπίο.

Για περισσότερα από 132 χρόνια η Kodak αποτέλεσε μέρος του δυτικού τρόπου ζωής, με τα χαρακτηριστικά κίτρινα κουτιά των φιλμ της και το κιτρινο-κόκκινο λογότυπο της να αποτελούν την πρώτη επιλογή για την φωτογραφική αποτύπωση γάμων, γιορτών, εκδηλώσεων και κάθε είδους προσωπικών ή δημόσιων στιγμών, πολύ πριν την εμφάνιση των κινητών τηλεφώνων με ενσωματωμένη κάμερα ή των τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών.

0 Η φορολογία στα χρόνια της αρχαίας Αθήνας


Μαθήματα οικονομικής πολιτικής με φόντο την Ακρόπολη

Η φορολογία στα χρόνια της αρχαίας ΑθήναςΜπορεί η φορολογική πολιτική της σύγχρονης Ελλάδας να θεωρείται παγκοσμίως παράδειγμα προς αποφυγή, φαίνεται, όμως, πως η αρχαιοελληνική ιστορία έχει να διδάξει πολλά τους υπουργούς Οικονομικών ανά τον κόσμο. 

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η Wall Street Journal. Άρθρο της εφημερίδας είναι αφιερωμένο στον τρόπο που η αρχαία Αθήνα φορολογούσε τους πλούσιους πολίτες της και αύξανε τα έσοδα της πόλης- κράτους.

0 Μυστήριο με κράνος Έλληνα πολεμιστή ηλικίας 2.600 ετών


Ενδεχομένως να χρονολογείται από τον... περσικό πόλεμο!

Ένα μπρούτζινο κράνος Έλληνα πολεμιστή που χρονολογείται από τον 6ο ή τον 5ο αιώνα π.Χ ανακαλύφθηκε στο βυθό της θάλασσας στο λιμάνι της Χάιφα, στο Ισραήλ, αλλά ο… ιδιοκτήτης του παραμένει μυστήριο.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Μονάδας Θαλάσσιας Αρχαιολογίας της Ισραηλινής Υπηρεσίας Αρχαιοτήτων, πρόκειται για ένα από τα πιο σφυρηλατημένα κομμάτια της πρώιμου ελληνικού πολεμικού εξοπλισμού που έχουν ποτέ ανακαλυφθεί, με επίχρυσα τμήματα και πολλά διακοσμητικά στοιχεία.

Ωστόσο, το πώς βρέθηκε στο βυθό και το σε ποιον ανήκε παραμένει άγνωστο. Μία θεωρία είναι πως ανήκε σε πολεμιστή που βρισκόταν σε ένα από τα πολεμικά πλοία του ελληνικού στόλου κατά των Περσών.

0 Πανελλαδικές διαστάσεις παίρνει το κίνημα των φθηνών τροφίμων! – Οι πολίτες παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους

- Πανελλαδικές διαστάσεις παίρνει πλέον το φαινόμενο
- Και οι δήμοι στον χορό των προσφορών

- Αλλοι συνεργάζονται με παραγωγούς και άλλοι γίνονται οι ίδιοι μεταπωλητές φθηνών προϊόντων

- Πατάτες Νευροκοπίου θα δώσει ο Δήμος Παλλήνης

- Φθηνές μερίδες φαγητού πουλάει κάθε μέρα σε κιόσκι στην κεντρική πλατεία ο δήμος Αχαρνών

- Φθηνό ρύζι από τις Σέρρες, φασόλια από την Καστοριά

- ΟΛΕΣ οι πρωτοβουλίες θα προβάλλονται μέσω του
Newsit.gr
- Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@newsit.gr


0 Φοβερό αυτοκίνητο φτιαγμένο από παλιό όχημα!


Δείτε τι όχημα έφτιαξαν δυο τύποι από με βάση ένα παλιό άχρηστο όχημα...

0 Ακυρώθηκε ο νικητής μαραθωνίου γιατί δεν είχε δηλώσει συμμετοχή!

Ο Σκοτ Ντάουναρντ έδωσε όλες του τις δυνάμεις για να πετύχει ένα καλό πλασάρισμα στον μαραθώνιο του Κόουταουν στο Τέξας και τα κατάφερε, τερματίζοντας πρώτος, ωστόσο η τιμή και η δόξα πήγε σε άλλον, καθώς δεν είχε δηλώσει συμμετοχή στον αγώνα!

Ο 25χρονος ήταν ένας από τους περίπου 9.000 ανθρώπους που έλαβαν μέρος στον μαραθώνιο των 42 χιλιομέτρων. Είχε πάρει όμως το νούμερο ενός φίλου του, που είχε εγγραφεί αλλά δεν μπόρεσε να τρέξει. Όλα πήγαν καλά γι' αυτόν και πέρασε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού σε 2 ώρες, 40 λεπτά και 54 δευτερόλεπτα αλλά δεν χάρηκε την επιτυχία του.

0 Ο Ποπάυ ...83 χρονών

Ο Ποπάυ εμφανίστηκε πρώτη φορά στις 17 Ιανουαριου του  1929 στη σειρά κόμικ "Thimble Theatre" της εφημερίδας New York Journal απο τον  Αμερικάνο σκιτσογράφο  Elzie Crisler Segar.

Η φιγούρα που εμπνεύστηκε, ο Ποπάυ, έγινε ξακουστή σε όλο τον κόσμο, ενώ μεταφέρθηκε και στην τηλεόραση. Ο "Ποπάυ το ναυτάκι" απέκτησε φανατικους φιλους  από όλες τις ηλικίες σε όλο τον κόσμο.  
   

0 Τρέχουν και δεν φτάνουν...ο Καμμένος τους τρόμαξε

ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ...

ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ...
ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗN ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ...

Είναι ολοφάνερο πλέον οτι βρισκόμαστε μπροστά σε μια εντελώς μεταβατική εποχή, που συνάμα είναι και το αδιαμφισβήτητο τέλος της Μεταπολίτευσης. Τώρα πλέον ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας, την εποχή του διαδικτύου, της ταχύτατης πληροφορίας και των ευκαιριών που αυτή προσφέρει. Στην Ελλάδα ιδίως, που τα πάντα έχουν έρθει "τούμπα" σε....
κοινωνικοπολιτικό επίπεδο, το διαδίκτυο είναι πια το μεγάλο επικοινωνιακό μέσο που κερδίζει συνεχώς έδαφος έναντι των άλλων συμβατικών ΜΜΕ.

anexartitoi

0 Άφωνο άφησε το BBC ο Alessio Rastani!

Χάνουν τη φωνή τους οι παρουσιαστές του BBC όταν ο χρηματιστής Alessio Rastani, στον τηλεοπτικό τους αέρα, αποκαλύπτει ότι, μέσω του χρηματοπιστωτικού συστήματος, η Goldman Sachs ελέγχει ολόκληρο τον κόσμο ενώ οι εκάστοτε κυβερνήσεις έχουν ρόλο τυπικό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

0 «Τιτανομαχίες» στην Αφρική !!! (video)

«Τιτανομαχίες» θυμίζουν οι συγκρούσεις ελεφάντων στην Αφρική για την προστασία των θηλυκών της αγέλης τους.

0 Αγορές Online - Ανοιχτή Ματιά στον Κόσμο

Το blog Ανοιχτή Ματιά στον Κόσμο σας δίνει την δυνατότητα για αγορές μέσω του internet. Μαγαζιά και υπηρεσίες που δεν πιστεύατε ότι υπάρχουν. 
 
1. Λίστα για την Γυναίκα

2. Λίστα για τον Άντρα

3. Λίστα διάφορων προσφορών (ξένες γλώσσες, είδη σπιτιού, ηλεκτρονικό τσιγάρο, τεχνολογία, εστιατόρια, ταξίδια, spa κ.α)

4. Λίστα OnLine Games δωρεάν
 

Και να ξέρετε...Με κάθε σας επίσκεψη ή και συμφωνία σε αυτά τα μαγαζιά στηρίζετε και εμάς.

Καλές αγορές

0 Αγρότης στον 21ο αιώνα: Επιστροφή στη φύση

Επένδυσαν χρήμα και χρόνο για να σπουδάσουν, να βρουν ένα σπίτι στην πόλη και μία αξιοπρεπή εργασία και πριν καλά-καλά «πιάσουν» τα πρώτα τους λεφτά έμειναν άνεργοι και σαστισμένοι. Αναθεώρησαν. Άφησαν τα πτυχία στις κορνίζες, μάζεψαν τα μπογαλάκια τους και επέστρεψαν στον τόπο που γεννήθηκαν για να καλλιεργήσουν ντομάτες και να αρμέξουν αγελάδες.

Δεν είναι λίγοι. Τα επίσημα στατιστικά στοιχεία μιλούν για τουλάχιστον 8% αύξηση στους αγρότες το 2010, αριθμός που μεταφράζεται σε 60.000 άτομα. Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών επιβεβαιώνει ότι καθημερινά δέχεται από 10 έως 20 άτομα που ενδιαφέρονται να πληροφορηθούν για το πώς μπορούν να κάνουν μία νέα αρχή στον πρωτογενή τομέα.

Άτομα που στην πλειοψηφία τους δεν έχουν τις παραμικρές γνώσεις στις καλλιέργειες ή στην κτηνοτροφία και που προσπαθούν να τις αποκτήσουν ερχόμενοι σε επαφή με τοπικούς
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...