ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

0 Νοητικό μοντέλο τού αλτρουισμού


Μεταφρασμένο (στα γαλλικά) από τον Ν. Λυγερός


Γεγονός: Η ενσυναίσθηση είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της ακραίας νοημοσύνης.
Θέση: Η νοημοσύνη είναι σφαιρική, ενιαία και πρωτεϊκή.

Συμπέρασμα: Η νοημοσύνη παρατηρούμενη σε τοπικό επίπεδο φαίνεται πολλαπλή.

Φαινόμενο Χαμαιλέων: Η πρωτεϊκή όψη της νοημοσύνης, προπάντων όταν εκείνη είναι εφοδιασμένη με μία πολύπλοκη δομή σκέψης, της επιτρέπει να δημιουργεί νοητικά μοντέλα που προσποιούνται την πραγματικότητα άλλων. Με τον τρόπο αυτόν, το ον προσεγγίζει τόσο τη φύση τού άλλου, που αυτός είναι πεπεισμένος πως βρίσκεται απέναντι από ένα όμοιο πρόσωπο. Ενώ η συνθήκη θα ήταν ταυτόσημη με ένα άλλο πρόσωπο που θα ήταν διαφορετικό από το πρώτο.

Φαινόμενο Πυγμαλίων: Φαινόμενο κατά το οποίο η πρόβλεψη ενός γεγονότος για ένα πρόσωπο που εμπλέκεται στη συνθήκη, έχει ως επίπτωση την πραγματοποίηση της πρόβλεψης.

0 Καταγράφοντας τις φωνές των νεκρών

evp

Τα Electronic Voice Phenomena, είναι τα παράξενα και μυστηριώδη, και προφανώς παραφυσικά ηχητικά δεδομένα άγνωστης προέλευσης που μπορούν να καταγραφούν σε διάφορες μορφές ηλεκτρονικών κυμάτων και ηχογραφήσεων, και που οι σκεπτικιστές τα αναφέρουν ως απλές εκδηλώσεις «παρεμβολών». Αρκετοί πάντως υποστηρίζουν πως αυτές οι ομιλίες αφορούν φωνές δαιμονικής ή σατανικής προέλευσης.

Οι φωνές αυτές μορφοποιούνται με διαφορετικούς τρόπους. Ακούγονται λές και μιλούν μέσα από κάποιο τηλέφωνο ή μέσα από κάποια τηλεοπτική συχνότητα,ως ενα είδος ανώμαλης παρεμβολής στις καταγραφές αυτές.

0 Οι πρώτες φωτογραφίες του πιο περίεργου είδους πιθήκων


Λόγω της κατασκευής της μύτης τους δεν μπορούν να κοιτάξουν πάνω όταν βρέχει

Τις πρώτες φωτογραφίες ενός από τα πιο σπάνια ζώα του πλανήτη κατάφερε να τραβήξει ο βρετανός φωτογράφος άγριας φύσης, Jeremy Holden.

Πρόκειται για ένα είδος πιθήκων που ζουν στη Βιρμανία και έχουν λάβει το προσωνύμιο «snub-nosed» λόγω της περίεργης μύτης τους που δεν προεξέχει από το κρανίο τους. Εξαιτίας της περίεργης αυτής κατασκευής του κρανίου, που θυμίζει νεκροκεφαλή, οι πίθηκοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα όταν βρέχει, καθώς το νερό μπαίνει στα ρουθούνια τους και φταρνίζονται συνεχώς. Έτσι, κατά τη διάρκεια των μουσώνων, οπότε και η βροχόπτωση είναι συνεχής, κρατούν το κεφάλι τους στραμμένο προς τα κάτω ή το προστατεύουν με τα γόνατα τους.

0 BINTEO: Το μεγαλύτερο πυροτέχνημα στον κόσμο


Δείτε ένα εκπληκτικό βιντεάκι με ίσως το μεγαλύτερο πυροτέχνημα του κόσμου που είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν οι άνθρωποι φέτος στην Ιαπωνία.

0 Τα παράξενα ευρήματα της Βολιβίας


Ένας μυστηριώδης πολιτισμός με πολλά ερωτήματα

0 Banksy εναντίον Robbo: ένας "πόλεμος" με γκραφίτι

Παρακολουθήστε μιά εκπληκτική "μάχη" γεμάτη τέχνη.  Και η ιστορία ξεκινάει το 1985, ο καλλιτέχνης του γκράφιτι King Robbo δημιούργησε ένα από τα πρώτα του γκραφίτι στο Λονδίνο σε μια γνωστή σήραγγα στο Camden.

0 Η νέα γενιά RFID / GPS τεχνολογία επιτρέπει στον εγκαταστάτη να ενεργοποιήσει θανατηφόρα δόση του κυανίου οπoιαδήποτε στιγμή θεωρήσει..

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει σκοπό μέχρι το 2017 να έχει τοποθετήσει σε όλους rfid chip.

Το ξερετε ότι τα rfid έχουν την δυνατότητα να σκοτώσουν το άτομο που το φοράει ασύρματα οποιαδήποτε στιγμή..

http://hellasxgtopvideos.blogspot.com
Η τεχνολογία υπάρχει και έχουνε βρει πολούς τρόπους..Απο μαγνητικό παλμό μέχρι μικρή δόση υδροκυάνιου..κα...
Το επόμενο επίπεδο στην τεχνολογία RFID επιτρέπει στην κυβέρνηση να εξοντώσει ή να σας σκοτώσει κατά βούληση. Η νέα γενιά RFID / GPS τεχνολογία επιτρέπει στον εγκαταστάτη να ενεργοποιήσει μια θανατηφόρα δόση του κυανίου όπιαδήποτε στιγμή θεωρήση..

0 10 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2012:


Υπάρχουν τουλάχιστον 10 λόγοι που μας προτρέπουν σε παλλαϊκή εξέγερση. Οφείλουμε να εξεγερθούμε ή θα αναγκαστούμε να εξεγερθούμε γιατί:


1. Έχει συντελεστεί Συνταγματική Εκτροπή. Η Κυβέρνηση που κυβερνά αυτή τη στιγμή δεν προβλέπεται από το σύνταγμα. Πρόκειται για σαφές συνταγματικό πραξικόπημα. Εξεγειρόμαστε σε κεκαλυμμένο πραξικόπημα.
2. Υφιστάμεθα Ξένη Κατοχή. Με θράσος ξένο κράτος έχει διορίσει επίσημο ανθύπατο, σε κάθε ζωτική υπηρεσία υπάρχουν τοποτηρητές. Παράλληλα έχει, κατά τρόπο αντισυνταγματικό υπογραφεί δανειακή συνθήκη, με παραχώρηση εθνικής ανεξαρτησίας από αναρμόδιο όργανο. Αντιστεκόμαστε στην ξένη κατοχή.

0 Μέλι, το δώρο της φύσης

Φτιάξτε στο σπίτι συνταγές με μέλι για τη φαρυγγίτιδα, τα μικροεγκαύματα, το στομάχι
  Ενα μοναδικό στο είδος του προϊόν, που υπερβαίνει την ιδιότητα της απλής γλυκαντικής ύλης, αποτελεί πηγή θρεπτικών συστατικών και ενέργειας, αγγίζοντας τα όρια του φαρμάκου. Το μέλι περιέχει 17% νερό, γεγονός που εξηγεί την έντονα ενυδατική δράση του.Επίσης εφοδιάζει τον οργανισμό με ενέργεια, καθώς αποτελεί πηγή απλών και σύνθετων υδατανθράκων.

Ερευνες δείχνουν ότι ορισμένα από τα αντιοξειδωτικά συστατικά του έχουν σημαντική αντικαρκινική δράση.

Θεωρείται καταπραϋντικό και χαλαρωτικό. Διόλου τυχαία, οι γιαγιάδες συμβουλεύουν να ρίχνουμε μία κουταλιά μέλι σε χλιαρό γάλα το βράδυ και να το πίνουμε: διευκολύνει τον ύπνο.

0 Σπάνιος λευκός πιγκουίνος εντοπίστηκε στην Ανταρκτική !!


Ο φωτογράφος David Stephens βρέθηκε στην Ανταρκτική με το πλοίο Lindblad Expeditions του National Geographic και απαθανάτησε αυτό τον υπέροχο σπάνιο πιγκουίνο με το περίεργο χρώμα. Βρίσκεται στα νησιά Aitcho της Ανταρκτικής

Ανοιχτή Ματιά στον Κόσμο

0 Πλανήτες για… φάγωμα


Πλανήτες για... φάγωμα (1)
Αν δεν έχετε φάει αρκετά κατά τη διάρκεια των γιορτών, ορίστε οι οκτώ πλανήτες του ηλιακού συστήματος, σε μπάλες σοκολάτας! Αυτό το λαχταριστό gadget είναι δημιουργία του “L’éclat”, μιας πολυτελούς Ιαπωνικής εταιρείας παρασκευής σοκολάτας με έδρα την Οσάκα. Η αστρονομία ποτέ δεν ήταν πιο γλυκιά…

0 Κλειδαριές αγάπης στην Κολωνία

Κλειδώνει η αγάπη; Ίσως ναι για εκείνους που πιστεύουν στα παραμύθια...

Πώς λοιπόν δύο άνθρωποι δεσμεύουν την αγάπη τους για να είναι μαζί για πάντα στην Κολωνία της Γερμανίας; Την «κλειδώνουν» στη γέφυρα Hohenzollern και ρίχνουν το κλειδί στον ποταμό Ρήνο από κάτω, για να σφραγίσουν την αγάπη τους για πάντα.

Οι Κλειδαριές Αγάπης εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στη γέφυρα το 2008 και από τότε έχουν γίνει πολλές χιλιάδες, με τα ονόματα των εραστών χαραγμένα σε κάθε κλειδαριά...

0 Πρόσφατα ανακαλυφθέντα μυστηριώδη μόρια θα μπορούσαν να ψύξουν τον πλανήτη μας;


Ένα νέο αινιγματικό μόριο ανιχνεύτηκε στην ατμόσφαιρα της Γης που θα μπορούσε να παράγει ένα φαινόμενο ψύξης, ισχυρίζονται επιστήμονες. Όμως, παραμένει άγνωστο αν αυτό μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στην αντιμετώπιση της υπερθέρμανσης του πλανήτη μας.
cnd-photo-foot-nanotech

Αυτές οι αόρατες οργανικές χημικές ουσίες, που περιέχουν δύο ελεύθερες ρίζες (Criegee intermediates ή biradicals), μπορούν να έχουν εν δυνάμει επαναστατικές επιπτώσεις στο κλίμα: επειδή αποτελούν ισχυρούς «οξειδωτές», δηλαδή παράγουν ταχύτατες χημικές αντιδράσεις οξείδωσης, όταν έλθουν σε επαφή με ρυπογόνες ουσίες, όπως τα διοξείδια του θείου και του αζώτου που παράγονται από τις καύσεις, έχουν τη δυνατότητα να καθαρίζουν την ατμόσφαιρα με φυσικό τρόπο.

0 Αλάτι, αρτηριακή πίεση και το παράδειγμα της Φινλανδίας


Από τη δεκαετία του ’70 οι Φιλανδοί ξεκίνησαν μια προσπάθεια μείωσης της κατανάλωσης του αλατιού.  Δεν περιορίστηκαν όμως στις συστάσεις. Ολόκληρη η χώρα, οι πολίτες αλλά και η βιομηχανία τροφίμων, άλλαξαν το κοινό αλάτι με αλάτι που έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο ενώ παράλληλα είναι εμπλουτισμένο σε κάλιο, μαγνήσιο και το βασικό αμινοξύ λυσίνη (PANSALT).

Η χρήση αυτού του αλατιού αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία των βασικών μεταλλικών στοιχείων. Στα επόμενα χρόνια ακολούθησε μείωση της αρτηριακής πίεσης κατά μέσο όρο 10mmHg.

Η θνησιμότητα σε ηλικίες κάτω των 65 ετών κατά τα τελευταία 30 χρόνια μειώθηκε κατά 75%, ενώ το προσδόκιμο επιβίωσης αυξήθηκε κατά 6-7 χρόνια!  Είναι αξιοσημείωτο ότι τα παραπάνω συνέβησαν ενώ οι Φιλανδοί στο ίδιο χρονικό διάστημα, αύξησαν την κατανάλωση αλκοόλ και τσιγάρων!

0 Το π = 3.14 σε μουσική. Δείτε το εκπληκτικό βίντεο...!


Σχόλιο ανοιχτή ματιά: Δεν ξέρουμε αν υπάρχει κάτι που να εμπεριέχει περισσότερη αρμονία από αυτόν τον ήχο.

Tα μαθηματικά του Αρχιμήδη, είναι μουσικά...????
Πόσο ακόμη θα συνεχίσει να μας εκπλήσσει η τεράστια γνώση που υπήρχε στην αρχαία Ελλάδα?
 Δείτε το βίντεο και θα μας καταλάβετε......




0 ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΗΧΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ VIDEO


Στο παρακάτω βίντεο που ακολουθεί, θα ακούσετε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΗΧΟΥΣ που ακούστηκαν από το..πουθενά σε διάφορα μέρη του κόσμου κατά το 2011, σε μια συλλογή που έγινε απο Ουκρανούς μετά το απίστευτο των ήχων που έλαβαν χώρα στην Ουκρανία!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...