ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

2 "Γκρουέφσκι θα σου πάρουμε τα ... Yugo"! Οι Θεσσαλονικείς απαντούν στα Σκόπια...!

“Κλέβετε” το Μέγα Αλέξανδρο; Θα σας πάρουμε και το Yugo! Οι Θεσσαλονικείς απαντούν με ευφάνταστο χιούμορ στον γραφικό Γκρουέφσκι, ο οποίος δαπάνησε εκατομμύρια ευρώ για να στήσει το άγαλμα του Μέγα Αλέξανδρου στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων! Οι …κομμάντος frapedistas από τη Θεσσαλονίκη είναι έτοιμοι να “χτυπήσουν” τους Σκοπιανούς εκεί που πονάνε και ανακοινώνουν: “Η προκλητική ενέργεια των Σκοπιανών δεν θα περάσει!
Εφόσον καπηλεύονται απροκάλυπτα την ιστορία μας έτσι και εμείς θα τους πληρώσουμε με το ίδιο νόμισμα, χρησιμοποιώντας το σημαντικότερο κομμάτι της ιστορίας τους προς όφελος μας....

1 ΑΙΩΝΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!

ΑΙΩΝΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ

Το @ σε τι ακριβώς μοιάζει με το παπάκι;

Οι επιγραφές που λένε πως «επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε σκυλιά που οδηγούντυφλούς», θα πρέπει να διαβαστούν από τα σκυλιά ή από τους τυφλούς;

Γιατί οι άνθρωποι πιστεύουν αμέσως κάποιον που τους λέει «υπάρχει Θεός καιΠαράδεισος», ενώ όταν τους πει ότι το παγκάκι είναι φρεσκοβαμμένο πάνε και τοελέγχουν με το δάχτυλο;

Αφού υπάρχει Θεός, γιατί οι εκκλησίες έχουν αλεξικέραυνα;

0 Κι όμως, είναι ποτάμι!

Το τίμημα που πληρώνει η Κίνα για την οικονομική ανάπτυξη

Αν δείτε τη φωτογραφία με προσοχή θα εντοπίσετε έναν θαρραλέο ψαρά που έχει βουτήξει μέσα σε αυτό το μολυσμένο ποτάμι στην επαρχία Χουμπέι της Κίνας. Περισσότερες από τις μισές κινεζικές πόλεις επηρεάζονται από όξινη βροχή και ένας στους έξι μεγάλους ποταμούς είναι τόσο μολυσμένοι που το νερό είναι ακατάλληλο και για τη γεωργία.

Αυτό είναι το τίμημα που πληρώνει η χώρα για την εκρηκτική οικονομική της ανάπτυξη.

Δείτε τη φωτογραφία

0 Προσπάθεια να μας φιμώσουν, παρακαλούμε όλους τους μπλόγκερ, ζητάμε την ηθική σας συμπαράσταση!


Πολεμανε το skopelosnews.blogspot.com
ζητάμε να μας βοηθήστε ηθικά να συνεχίσουμε και να αντέξουμε τον βρόμικο πόλεμο που δεχόμαστε από τα οργανωμένα συμφέροντα όπου και αν βρίσκονται !!!
Εντός των παραπάνω πλαισίων, ζητάμε την αμέριστη συμπαράστασή σας, στον δίκαιο αγώνα μας. ζητάμε να μας Στηρίξετε στον πόλεμο που δεχόμαστε από τα.... 

0 Hacked USB flash drive


Μη σας ξεγελά η εικόνα γιατι δεν είναι αυτο που φαίνεται! Δεν πρόκειται για έναν άτυχο τύπο στο πάρκο που του έκοψαν το καλώδιο  του USB  όσο εργαζόταν, αλλά για ενα USB flash drive της Hacked με χωρητικότητα 2GB.

0 Ζώα αλμπίνοι

Ζώα αλμπίνοι (1)
Είναι γνωστό ότι δεν υπάρχουν μόνο άνθρωποι που πάσχουν από αλμπινισμό (γενετική ανωμαλία του δέρματος που προκαλεί την απουσία της μελανίνης), αλλά και ζώα. Τέτοιες περιπτώσεις θα παρουσιάσουμε στη συνέχεια, μερικές εξ αυτών πανέμορφες και άλλες αρκετά παράξενες…

0 Θα παίζουν οι μαράκες

http://www.coolspotting.gr/wp-content/uploads/2011/06/maraca2.jpg
Εντάξει, περνάμε δύσκολους καιρούς αλλά η αποταμίευση θα μπορούσε να έχει και πλάκα. Αυτό που θα δεις έχει πρακτική αλλά και καλλιτεχνική χρησιμότητα. Γεμίζεις τη μαράκα με ψιλά και μετά… χορεύεις.
Σχεδιαστής: João Gonçalves

0 Γιατί μερικά ψάρια παράγουν ηλεκτρισμό;

xeli_featuredΟρισμένα ψάρια αντιλαμβάνονται τον ηλεκτρισμό και άλλα τον παράγουν. Γιατί συμβαίνει αυτό;
Κάποια είδη ψαριών μπορούν να προκαλέσουν ηλεκτρική εκκένωση αρκετών εκατοντάδων βολτ. Αυτό ισχύει, μεταξύ άλλων, για το ηλεκτρικό χέλι, το ηλεκτρικό γατόψαρο, ορισμένα σαλάχια και αρκετούς σκαρμούς. 

 Και άλλα βέβαια μπορούν να προκαλέσουν ηλεκτρική εκκένωση, πλην όμως ασθενέστερη. Με τον τρόπο αυτό τα ψάρια προσπαθούν, αφενός, να προστατευτούν από τους θηρευτές τους και, αφετέρου, να αναισθητοποιήσουν τα θηράματά τους. 

0 Μοναδικό υπερυψωμένο πάρκο στη Νέα Υόρκη

Αυτό το όμορφο και πραγματικά μοναδικό πάρκο έχει χτιστεί επάνω στην πλατφόρμα ενός παλιού υπερυψωμένου σιδηρόδρομου στην περιοχή West Side, ο οποίος χρησιμοποιούταν για να εξυπηρετεί τα εμπορικά τρένα που μετέφεραν γαλακτοκομικά προϊόντα, κρέας και άλλα προϊόντα. Οι ράγες έχουν αντικατασταθεί με έναν διάδρομο από τσιμέντο και πλούσια βλάστηση, καθώς και πολλά παγκάκια

0 Πισίνα μετατρέπεται σε μουσείο


Η πόλη Λιλ, στη Γαλλία, είχε μια πολύ όμορφη δημοτική πισίνα. Ήταν ένα αριστούργημα της Art Deco που χτίστηκε μεταξύ...

1927 και 1932 από τον αρχιτέκτονα Albert Baert. Με το πέρασμα του χρόνου το κτίριο πάλιωσε και η πίσίνα χαρακτηρίστηκε μη ασφαλής το 1985.

0 Και πάλι δακρυγόνα απο την αστυνομία χτες το βράδυ. Τα ερωτήματα μας στην ΕΛ.ΑΣ παραμένουν τα ίδια...


Και χθες το βράδυ η ΕΛ.ΑΣ έκανε χρήση δακρυγόνων όπως είδαμε σε διάφορα blogs. Το αυτί της αστυνομίας δεν ιδρώνει ενώ τα ερωτήματα μένουν ίδια.
-Είστε ή όχι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι;
-Σκοτώνονται η τραυματίζονται σχεδόν καθημερινά πολλοί συνάδελφοι σας αστυνομικοί;
-Τα περισσότερα περιπολικά της Αττικής είναι ή δεν είναι σταθμευμένα επειδή δεν έχουν βενζίνη;

0 Βιβλιοθήκες απ' όλο τον κόσμο!!

Βιβλιοθήκες υπάρχουν σε όλο τον κόσμο και  αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι για κάθε πόλη. Αυτοί οι πυλώνες της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι κατασκευασμένες με τις πιο απίστευτες αρχιτεκτονικές στον κόσμο. Παρακάτω είναι μια μικρή συλλογή από εντυπωσιακά εσωτερικά βιβλιοθηκών σε όλο τον κόσμο.
Από το ιστορικό μέχρι το σύγχρονο, αυτά τα κέντρα της γνώσης και της μάθησης βοηθούν στη διατήρηση της ιστορίας και του πολιτισμού των αντίστοιχων περιόδων. Προσωπικά, θα είναι δύσκολο να επικεντρωθείς σε ορισμένα από αυτά τα μέρη γιατί  είναι πολύ όμορφα  και είναι δύσκολο για το μάτι να μην περιπλανηθεί.

0 Πονηρή η αλεπού, αλλά πιο πονηρός ο φωτογράφος

Πονηρή η αλεπού, αλλά πιο πονηρός ο φωτογράφος (1)
Ο Jegen Horst, γερμανός φωτογράφος της άγριας φύσης, παρατήρησε πως το φαγητό της γάτας του εξαφανιζόταν μερικές φορές, κι έτσι αποφάσισε να πιάσει τον κλέφτη επ’αυτοφώρω. Έστησε λοιπόν μια παγίδα με την φωτογραφική του, ένα κούτσουρο και ένα αυγό.

0 Το μεγαλύτερο Skateboard του κόσμου

Η ομάδα Skateparks της Καλιφόρνιας έκανε μια μοναδική βόλτα στο Πάρκο Woodward PA. Ο κατασκευαστής του, Joe Ciaglia στο τέλος της ημέρας, αποφάσισε να κάνει και μια βόλτα, σόλο. Παρόλο που η κατάληξη δεν ήταν η αναμενόμενη, ο στόχος του επετεύχθη. Μια βόλτα με το μεγαλύτερο πατίνι του Κόσμου.

1 Ερευνητής δημιουργεί τεχνητό κρέας από ανθρώπινα περιττώματα!


Ο καθηγητής Ikeda πιστεύει πως με την τελευταία του ανακάλυψη, τη δημιουργία τεχνητού κρέατος χρησιμοποιώντας πρωτεΐνη, η οποία προέρχεται από τα ανθρώπινα περιττώματα, θα μπορέσει να βοηθήσει στο παγκόσμιο πρόβλημα της κρίσης του φαγητού.

2 Το τραγούδι της πλατείας! - Β. Παπακωνσταντίνου!!!

Απολαύστε το ολοκαινούργιο τραγούδι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με αφορμή τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στην χώρα μας...



http://anti-ntp.blogspot.com/

0 Η εξέλιξη της τουαλέτας

Perierga.gr - Η εξέλιξη της τουαλέτας!Από τα αρχαίαχρόνια μέχρι σήμερα η βασική διαφορά είναι στο design, το οποίο όμως έχει εξελιχθεί αρκετά.

0 Αλλάζει το μέτρο των αποδείξεων

 Σχόλιο απο Ανοιχτή Ματιά: Εμ βέβαια.....όταν ενα μέτρο συμφέρει τον πολίτη και ζημιώνει τα σχέδιά τους το αλλάζουμε...Θα το αλλάξουν και θα το προσαρμόσουν έτσι ώστε να συμφέρει αυτούς και να τσακίζει εμάς
 
 Σημαντικές αλλαγές ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών στο μέτρο των αποδείξεων για το χτίσιμο του αφορολογήτου των 12.000 ευρώ.

Με βάση αυτά που ισχύουν σήμερα, κάποιος που συγκεντρώνει παραπάνω αποδείξεις από αυτές που απαιτούνται για να εξασφαλίσει το αφορολόγητο, μπορεί να έχει πρόσθετη έκπτωση φόρου από 300 ευρώ έως και 1.200 - 1.300 ευρώ. Μάλιστα στην περίπτωση των συζύγων και αν ο ένας από τους δύο δεν εργάζεται ο άλλος μπορεί να κερδίσει έκπτωση φόρου έως και 2.500 ευρώ κατά περίπτωση.

0 11 Παγκόσμια γεγονότα που τα ΜΜΕ κάνουν το παγόνι!!


Σχόλια απο Ανοιχτή Ματια: Απο δω και στο εξής θα μας κρύβουν όλο και περισσότερα γεγονότα που μας αποσπούν απο την αλήθεια....Μόνο αυτά που θα μας οδηγησουν στην Παγκόσμια διακυβερνηση θα διαδίδουν. Ας μην γινουμε πιονια στην απεραντη σκακιέρα τους και ας κατεβούμε απο το τρενιο που οδηγεί στην καταστροφή

1) Στις 7 Ιουνίου 2011 ο πυρηνικός σταθμός του Fort Calhoun στην Νεμπράσκα βάρεσε συναγερμό από φωτιά που προκλήθηκε σε ηλεκτρικά κυκλώματα. Ο σταθμός έχασε την μια τρόμπα που ψύχει την κεντρική πισίνα για 90 λεπτά!Τα ξένα πρακτορεία πολύ απλά και με λίγα λόγια απλά ανάφεραν ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ραδιενεργου υλικού στην ατμόσφαιρά  !!Η πισίνα ανέβασε λίγο θερμοκρασία άλλα όλα πήγαν καλά!!Πάρα όλα αυτά ο πυρηνικός σταθμός βάρεσε συναγερμό...που σημαίνει στην γλώσσα των πυρηνικών ...οτι έφτασαν στο πάρα δυο...αφού ο συναγερμός είναι στην δεύτερη κατάταξη από μια σειρά τεσσάρων επιπέδων επικινδυνότητας...ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ!!!

0 Οι Ιταλοί λένε όχι στην ιδιωτικοποίηση του νερού

bryshΕΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ;
Με 95,4% ΟΧΙ στο δημοψήφισμα για την ιδιωτικοποίηση του νερού οι Ιταλοί έκαναν το αυτονόητο,  προστάτεψαν ένα φυσικό αγαθό από τα νύχια των πολυεθνικών του νερού.

Και ο “κακός” Μπερλουσκόνι, για άλλη μία φορά έβαλε φρένο στην εκποίηση δημοσίου πλούτου, ενώ εδώ στην Ελλάδα ετοιμαζόμαστε να ξεπουλήσουμε την ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ.

Διαβάστε τι γράφαμε πριν δυο εβδομάδες και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το που μας πάνε
http://www.elora.gr/portal/greece/17-opinion-articles/3172-2011-06-08-13-38-50

0 Τα μυστήρια της αρχαία Κρήτης και η διαδικασία της μύησης


Πέντε και περισσότερο χιλιάδες χρόνια, λοιπόν, πριν την σημερινή εποχή υπήρχε στην Κρήτη μια μορφή θρησκείας, μια λατρεία θεοτήτων της Φύσεως, πνευματικού επιπέδου ανώτερη φυσιολατρία. Οι κάτοικοι της Κρήτης ήταν από τους πρώτους που απέδωσαν στο θείο, σεβασμό και στα Μυστήρια. Μυστήρια, στα οποία γινόταν χρήση σημείων και συμβόλων και σε αυτά γίνονταν δεκτοί άνδρες και γυναίκες, που τελούσαν, στους μικρούς τότε σε μέγεθος ναούς τους, τις ιερουργίες και τις μυήσεις τους.

0 H ιστορία του τατουάζ

photo-16H λέξη tattoo (τατουάζ) έχει δύο μεγάλα παράγωγα: την πολυνησιακή λέξη «ta», που σημαίνει κάτι το εντυπωσιακό, και την ταϊτινή λέξη «tatau», που σημαίνει «για να σηματοδοτήσει κάτι».
Η ιστορία του τατουάζ ξεκινάει από τη νεολιθική εποχή, γύρω στο 5000 π.Χ. και ποικίλλει τόσο πολύ, όσο και οι άνθρωποι που το έχουν.
Τα Τατατουάζ δημιουργούνται με την εισαγωγή έγχρωμων υλικών κάτω από την επιφάνεια δερμάτων. Το πρώτο τατουάζ πιθανώς δημιουργήθηκε από ατύχημα. Κάποιος είχε μιά μικρή πληγή και την έτριψε με το χέρι. που ήταν βρώμικο με αιθάλη και τέφρα από τη φωτιά. Όταν το τραύμα επουλώθηκε, είδαν ότι ένα σημάδι έμεινε μόνιμα.
Παρά την αυξανόμενη γοητεία των κοινωνικών επιστημών με τατουάζ και την τεράστια δημοτικότητα των τατουάζ, δεν υπάρχει μεγάλο ιστορικό αρχείο της πρακτικής αυτής.

Χάλκινη εποχή

Το 1991, ο «otzi, ο άνθρωπος πάγος» γέμισε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σε όλον τον κόσμο, όταν το κατεψυγμένο σώμα του ανακαλύφθηκε σε ένα βουνό μεταξύ

0 Ένα σπίτι που δεν μοιάζει με κανένα άλλο (Photos)

Architectural Masterpiece (1)
Ο Πορτογάλος αρχιτέκτονας Bernardo Rodrigues δημιούργησε ένα μοναδικό σπίτι που το ονόμασε “House on the Flight of Birds”. Το οίκημα αυτό βρίσκεται στο νησί S. Michael στις Αζόρες και πρόκειται για ένα παράξενο, αλλά πολύ εμπνευσμένο σπίτι, το οποίο θα σας μπερδέψει πολύ, αν προσπαθήσετε να κατανοήσετε τον τρόπο κατασκευής του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...