ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

0 ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! - Μέρος 1ο


http://www.conspiracy-channel.gr

0 10 όμορφα πράγματα που μπορεί να κάνει ο ουρανός

image

0 Η λίμνη με τις μέδουσες

Μια ιδιόμορφη λίμνη υπάρχει στα νησιά Παλάου, καθώς ζουν σε αυτή εκατομμύρια μέδουσες που μετακινούνται καθημερινά κατά μήκος της λίμνης χαρίζοντας ένα πραγματικό υπερθέαμα. Η συγκεκριμένη λίμνη είναι παράκτια και επικοινωνεί με τη θάλασσα με υπόγεια τούνελς, ωστόσο είναι απομωνομένη, καθώς οι μέδουσες της λίμνης είναι διαφορετικές από τις μέδουσες της παράπλευρης θάλασσας, που απέχει λίγα μόνο μέτρα!
Perierga.gr - Η λίμνη με τις μέδουσες!photo by: link
Καθημερινά εκατομμύρια μέδουσες κινούνται κατά μήκος της λίμνης, σε μια κίνηση που είναι ορατή τόσο από τις ακτές όσο και από τον αέρα.
Η παρουσία των μεδουσών στη λίμνη μπορεί να εξηγηθεί από δύο παράγοντες. Αφενός η λίμνη που έχει βάθος 30 μέτρα απέχει μόνο 20 μέτρα από τη θάλασσα, αφετέρου η λίμνη έχει ηλικία 12.000 ετών και στο διάστημα αυτό σαφώς πργματοποιήθηκάν πολλές υπερχειλίσεις της στάθμης της θάλασσας.

0 To GPS το έχετε αγοράσει για να ενημερώνεστε ή για να ενημερώνετε για τη θέση σας;

Τελικά όλες μας οι συσκευές έχουν βαλθεί να μας παρακολουθούν. Πρώτα το iPhone, έπειτα τηλέφωνα με Android και Windows Phone 7, και τώρα το GPS μας. Η TomTom, πριν την ξεσκεπάσει και την ντροπιάσει κάποιος δημοσιογράφος του ειδικού τύπου, παραδέχτηκε πως ορισμένα από τα GPS της καταγράφουν τις κινήσεις των ιδιοκτητών τους και ενημερώνουν τρίτους για το πόσο γρήγορα τρέχουν.
Τα GPS της σειράς Live περιέχουν κάρτες 3G οι οποίες στέλνουν πληροφορίες για την τοποθεσία και τη διαδρομή σε ένα κεντρικό server, επιτρέποντας στην TomTom να δημιουργήσει ένα χάρτη με τα σημεία στα οποία υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση. Όμως οι τελευταίες πληροφορίες αποκαλύπτουν πως αυτά τα δεδομένα, μαζί με την ταχύτητα του χρήστη, είναι διαθέσιμα στις τοπικές κυβερνήσεις και την αστυνομία.

0 Το μεγαλύτερο ξύλινο κτίριο στον κόσμο

Εάν βρείτε ένα πράγμα που να μην σας αρέσει σε αυτό το κτίριο θα τραβήξω τα λιγοστά μαλλιά μου.
Πρόκειται για την μεγαλύτερη ξύλινη κατασκευή στον κόσμο και βρίσκεται στην Σεβίλλη. Η κατασκευή του κτιρίου ξεκίνησε με ένα διαγωνισμό του δήμου Σεβίλλης το 2004 και ολοκληρώθηκε φέτος τον Απρίλιο.

0 5 γεωλογικά μυστήρια που δεν γνωρίζατε.

Αν είστε τολμηροί και αγαπάτε τα ταξίδια, τότε σίγουρα θα έχετε δει πολλά μέρη που σας έκαναν εντύπωση. Δείτε όμως μία εντυπωσιακή λίστα με γεωλογικά μυστήρια που ίσως να μην γνωρίζατε ότι υπάρχουν.

0 Αυτά τα γάλατα δεν τα χρειάζεται το παιδί σου.



Αναγνώστρια μας ζήτησε να μιλήσουμε για τα γάλατα που βρίσκεις στο σούπερ μάρκετ που απευθύνονται σε παιδιά μετά το 12o μήνα, ποια είναι η διαφορά που τα καθιστά πιο κατάλληλα για βρέφη συγκριτικά με ένα άλλο φρέσκο γάλα; Η απάντηση μας είναι καμία διαφορά, η μάλλον υπάρχουν αρκετές διαφορές που τα καθιστά πιο ακατάλληλα για βρέφη. Βρήκαμε στο σούπερ μάρκετ τις 3 πιο γνωστές μάρκες γάλακτος που υποτίθεται πρέπει να πίνει το παιδί όταν κλείσει το πρώτο χρόνο.
 
Καταρχήν να πούμε με εξαίρεση το ΔΕΛΤΑ που υπάρχει και σε φρέσκο και σε υψηλής παστερίωσης τα υπόλοιπα γάλατα μαζί με το ΔΕΛΤΑ υψηλής παστερίωσης βρίσκονται στο ίδιο τμήμα του ψυγείου στο σούπερ μάρκετ με τα φρέσκα γάλατα δίνοντας έτσι την εντύπωση ότι είναι φρέσκα ενώ ειναι υψηλής παστερίωσης. Τώρα κοιτάζοντας τα συστατικά διαπιστώσαμε ότι και στα τρία γάλατα ότι το πρώτο συστατικό ήταν το γάλα και το δεύτερο συστατικό είναι φυσικά τι άλλο; μια μορφή ζάχαρης, η γλυκόζη η σιρόπι γλυκόζης, ...

0 Οι Ανθισμένες Κερασιές Της Ιαπωνίας

image
Στην Ιαπωνία τα ανθισμένα δέντρα, και συγκεκριμένα οι κερασιές, γίνονται κάθε χρόνο αφορμή για μια γιορτή σαν ζωγραφιά: το hanemi.
Αυτή τη φορά το hanemi, εκτός από μία παραδοσιακή ιαπωνική γιορτή, είναι για τους κάτοικους της χώρας και μία γιορτή ελπίδας μέσα στις δύσκολες στιγμές που ζουν μετά τον πρωτοφανή σεισμό και το ολέθριο τσουνάμι. Η αρχή της άνοιξης σηματοδοτείται από την άνθιση των κερασιών, κάτι που μεταφορικά μπορεί να ερμηνευτεί σαν ένα νέο ξεκίνημα για τους περισσότερους Ιάπωνες. Σύμβολο της άνοιξης, οι κερασιές έχουν μία περίοδο ανθοφορίας που διαρκεί μόλις μία εβδομάδα. Στο διάστημα αυτό οι κάτοικοι της χώρας γιορτάζουν το μεγαλείο της φύσης και οργανώνουν περιπάτους σε μέρη που κατακλύζονται από χρώματα και μυρωδιές. Μικροί και μεγάλοι ξεχύνονται σε δημόσια πάρκα και πλατείες κάνοντας πικ νικ και απολαμβάνοντας τις μαγικές εικόνες από τις ανθισμένες κερασιές που από μακριά μοιάζουν με ροζ σύννεφα.

0 Kαλό το photoshop παλικάρια... Σας είπα κρατάτε μικρό καλάθι.


Και το πρόσωπο που χρησιμοποίησαν..

0 Εντυπωσιακά αξιοθέατα στη Νορβηγία (Photos)


Ξεκινώντας το 2005, η Νορβηγία άρχισε να κατασκευάζει μοναδικούς διαδρόμους που κόβουν την ανάσα με στόχο να αυξήσει τον τουρισμό. Αυτές οι κατασκευές συνδυάζονται με τα υπέροχα νορβηγικά τοπία και επιτρέπουν στους επισκέπτες να απολαύσουν όλη τη φυσική ομορφιά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...