ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

0 Ουκρανοί κάνουν πλάκα στο Street View

Perierga.gr - Ουκρανοί παίζουν με την google
Η ρωσική μηχανή αναζήτησης yandex.ru είναι το αντίστοιχο του google στις ρωσόφωνες χώρες και όχι μόνο. Μία από τις υπηρεσίες που προσφέρει είναι το Yandex Maps, το αντίστοιχο του Google Maps. Οι φωτογραφίες είναι από το Ντόνετσκ της Ουκρανίας όπου μια ομάδα νέων σκηνοθέτησε ένα φανταστικό γεγονός με ομήρους και νεκρούς καθώς περνούσε το αυτοκίνητο με τις κάμερες λήψης. Ιδιαίτερα επιτυχημένη προσπάθει που χαρίζει άφθονο γέλιο.

0 Τοπικό νόμισμα μαζί με το ευρώ θα εκδώσει η Νάπολη

Για την αναθέρμανση της οικονομίας της

Η Νάπολη ανακοίνωσε την επεξεργασία ενός σχεδίου 70 εκατ. ευρώ για την έκδοση ειδικών ομολογιών, ή χαρτονομισμάτων (τα «νάπο») τα οποία θα χρησιμοποιούνται εν είδει τοπικού νομίσματος. Με τον τρόπο αυτό οι αρχές της πόλης αποβλέπουν στην αναθέρμανση της τελματωμένης οικονομίας της Μητρόπολης του ιταλικού Νότου.

Τα «νάπο» θα διανέμονται στους εμπόρους, τους παραθεριστές και στους κατοίκους που καταβάλλουν φόρους και θα επιτρέπουν στους κατόχους τους να επωφελούνται από έκπτωση 10% σε κάθε αγορά από 10 ευρώ.

«Το ‘νάπο’ αποτελεί μία χειρονομία αγάπης προς την πόλη μας», τόνισε στο Reuters ο Μάρκο Εσπόζιτο, οικονομικός υπεύθυνος της δημαρχίας της Νάπολης, εκφράζοντας την ελπίδα πως αυτή η πρωτοβουλία θα συμβάλλει «στην επανεκκίνηση της καχεκτικής οικονομίας».

0 Γλυφιτζούρι σε σχήμα ματιού

http://bookofjoe.typepad.com/.a/6a00d8341c5dea53ef017d3c2ac9ba970c-pihttp://carlovely.tumblr.com/

0 Βουδιστής μοναχός αυτοπυρπολείται ως ένδειξη διαμαρτυρίας(συγκλονιστική φωτογραφία)

11 Ιουνίου 1963 

Ο βουδιστής μοναχός, Thich Quang Duc, αυτοπυρπολείται ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την καταπίεση των βουδιστών απ’ την κυβέρνηση του Βιετνάμ. 

Καθόλη την διάρκεια της αυτοπυρπόλησης δεν... κουνήθηκε καθόλου απ’ την θέση του. 

0 meat fruit: Φρούτο γεμάτο κρέας...

το «μεσαιωνικό φαγοπότι»
Κάνει θραύση σε γκουρμέ εστιατόρια του Λονδίνου, αν και πρόκειται για μια κλασική μεσαιωνική συνταγή του 1500 την οποία ο διάσημος -και πολυβραβευμένος με πολλά αστέρια Michelin- σεφ Heston Blumenthal αποφάσισε να ξαναφέρει με επιτυχία στο προσκήνιο.

Το «meat fruit» αποτελεί παλιά, αυθεντική συνταγή της Βρετανίας αλλά και πιάτο-ορόσημο στο μενού του νεόκοπου εστιατορίου «Dinner» που άνοιξε πρόσφατα στο Λονδίνο ο γνωστός σεφ.

0 Ενώπιον ανακάλυψης εφάμιλλης της Βεργίνας οι αρχαιολόγοι

Ενώπιον ανακάλυψης εφάμιλλης της Βεργίνας οι αρχαιολόγοιΜπροστά σε μια μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη πιθανόν να βρίσκονται τα συνεργεία της ΚΗ’ Εφορείας Κλασσικών Αρχαιοτήτων Σερρών. Μετά από έρευνες ετών και αξιοποιώντας την ιστοριογραφία και τις προφορικές παραδόσεις της περιοχής, οι αρχαιολόγοι κατέληξαν σε μία «τούμπα» σε αγροτική περιοχή του Δήμου Αμφίπολης.

Το μεγάλο μυστικό που κρύβεται στο εσωτερικό της αφορά στον εντοπισμό των τάφων της συζύγου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Ρωξάνης, και του υιού τους, Αλέξανδρου Δ’. Οι προσπάθειες για ανασκαφές στην «τούμπα» ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια τον Ιούλιο του 2009, ωστόσο σταμάτησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το φετινό καλοκαίρι, οι προσπάθειες εντάθηκαν κι εδώ και δύο μήνες οι ενδείξεις είναι σοβαρές για την ανακάλυψη των βασιλικών τάφων της συζύγου και του γιου του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...