ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

0 «Εξωτικό» ροζ περιστέρι κλέβει τα βλέμματα!

perierga.gr - "Εξωτικό" ροζ περιστέρι κλέβει τα βλέμματα!Στην πόλη Ealing, δυτικά του Λονδίνου, οι κάτοικοι αντίκρισαν πριν από μερικές ημέρες ένα παράξενο θέαμα: Ένα ροζ περιστέρι εμφανίστηκε ανάμεσα στα υπόλοιπα, που συνηθίζουν να συγκεντρώνονται στην πλατεία όλες τις ώρες της ημέρας. Η αιτία, μάλιστα, του χρωματισμού των φτερών παραμένει ένα μυστήριο. «Θα μπορούσε να έχει βουτήξει κατά λάθος σε χρωματισμένο νερό, κάποιος να το έχει χρωματίσει ηθελημένα ή το ροζ χρώμα να οφείλεται σε κάποια αλλαγή στη διατροφή του», λένε οι ειδικοί.


Στην ουσία πρόκειται για ένα ανοιχτόχρωμο περιστέρι, τα φτερά του οποίου έχουν αποκτήσει ροζ χρώμα για κάποιο άγνωστο λόγο, γεγονός που έτσι ή αλλιώς δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, δίνοντας την ευκαιρία στο πτηνό να αποκτήσει πολλούς θαυμαστές. Η εμφάνιση του «εξωτικού» περιστεριού έγινε δεκτή με μεγάλη ικανοποίηση από τους κατοίκους στο Ealing, οι οποίοι έσπευσαν να το απαθανατίσουν, δηλώνοντας ότι «δεν έχουν ξαναδεί κάτι παρόμοιο».

0 Αποχαύνωση με τα σήριαλ και μετά ''εμπορική εισβολή''! Το σχέδιο της Άγκυρας όπως το γράφουν οι Τούρκοι!

Αποχαύνωση με τα σήριαλ και μετά ''εμπορική εισβολή''! Το σχέδιο της Άγκυρας όπως το γράφουν οι Τούρκοι!
To ρόλο που παίζουν οι τουρκικές τηλεοπτικές σαπουνόπερες, που πουλά φτηνά η τουρκική προπαγάνδα σε χώρες όπου η Άγκυρα θέλει να διεισδύσει πολιτιστικά και εν συνεχεία εμπορικά αυξάνοντας την επιρροή της, αποκαλύπτει εμμέσως πλήν σαφώς η αγγλόγλωσση τουρκική εφημερίδα Hurriyet Daily News. Και το κάνει μέσα από ένα ρεπορτάζ για το γνωστό θέμα των νέων απαγορεύσεων σε Έλληνες -αλλά και πολίτες άλλων χωρών - να αγοράζουν ακίνητα σε 28 νομούς της Τουρκίας!


Η εφημερίδα αναφέρει συγκεκριμένα -σε πρωτοσέλιδο άρθρο του κ.Ερντίτς Τσελικκάν - ότι πολίτες 183 χωρών θα μπορούν να αποκτούν περιουσία στην Τουρκία χωρίς κανένα περιορισμό και ότι η Αγκυρα ενδιαφέρεται περισσότερο για επενδύσεις Αράβων από τις χώρες του Κόλπου.

0 Σ.ΛΕΜΠΕΣΗΣ: Έκανα προπόνηση στο χωράφι, δεν είχα χρήματα για βενζίνη

Σ.ΛΕΜΠΕΣΗΣ: Έκανα προπόνηση στο χωράφι, δεν είχα χρήματα για βενζίνηΤην ωμή πραγματικότητα που βίωσαν οι Έλληνες αθλητές κατά την διάρκεια της προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου περιέγραψε ο Σπύρος Λεμπέσης ο οποίος καθήλωσε το πανελλήνιο με την προσπάθεια του στον τελικό του ακοντισμού και την κατάκτηση της 7ης θέσης. Ο Έλληνας πρωταθλητής δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «έκανα προπόνηση τον τελευταίο μήνα σε ένα χωράφι, χωρίς καμία υποστήριξη από την πολιτεία....
.
Δεν είχα στην τσέπη μου ούτε ένα ευρώ, δεν είχα χρήματα να βάλω ούτε βενζίνη στο αυτοκίνητό μου» Αλλά και στο Λονδίνο τα πράγματα γι αυτόν δεν ήταν ιδανικά. «Θέλω να εκφράσω ένα παράπονο γιατί δεν είχα κοντά μου τον προπονητή μου. Ελπίζω αυτό να μην ξανασυμβεί αυτό στο μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους μου αλλά και τον πρώτο μου προπονητή».

0 Αρχαίοι πολιτισμοί και εξωγήινοι (Σουμέριοι)


Στην Βίβλο οι Σουμέριοι αναφέρονται ως "Shinar". Οι Σουμέριοι έζησαν περίπου το 4000π.Χ., ανακάλυψαν την γραφή περίπου το 3200π.Χ. και η γλώσσα τους χάθηκε περίπου το 2000π.Χ.


Οι Σουμέριοι ήταν οι πρώτοι πολιτισμένοι άνθρωποι στον πλανήτη. Σύμφωνα με τονZecharir Sitchin ( ιστορικός, εβραιομαθής, συγγραφέας, ομιλητής και αρχαιολόγος) το αρχαίο κείμενο των Σουμερίων δηλώνει πως αυτοί διδάχτηκαν από τους Ανουνάκι (Anunnaki), οι οποίοι ήταν μια φυλή εξωγήινων που έμοιαζαν με τους ανθρώπους στην όψη και οι οποίοι είχαν έρθει από έναν πλανήτη που ονόμαζαν Νιμπίρου. (Nibiru )

0 Ανακάλυψη νέων πυραμίδων στην Αίγυπτο;

Δύο άγνωστα, πιθανότατα πυραμοειδή συγκροτήματα έχουν εντοπιστεί με την βοήθεια δορυφορικών εικόνων χρησιμοποιώντας το Google Earth. Ένα από τα συγκροτήματα αυτά περιέχει ένα ξεχωριστό, τετράπλευρο, αποκομμένο, πυραμιδικό σχήμα που έχει περίπου 140 μέτρα πλάτος. Αυτός ο χώρος περιέχει τρία μικρότερα αναχώματα σε πιο σαφή σχηματισμό, παρόμοιο με τον διαγώνιο σχηματισμό που έχουν οι Πυραμίδες της Γκίζας.

Η δεύτερη πιθανή θέση περιέχει τέσσερα αναχώματα σε ένα μεγαλύτερο, τριγωνικού σχήματος οροπέδιο. Τα δύο μεγαλύτερα από αυτά στον χώρο αυτό έχουν περίπου 250 μέτρα πλάτος, ενώ τα δύο μικρότερα αναχώματα έχουν 100 μέτρα πλάτος. Αυτό το συγκρότημα έχει έναν πιο σαφή σχηματισμό σε σχέση με το μεγάλο οροπέδιο, που βρίσκεται δίπλα, το οποίο έχει τριγωνικό σχήμα και πλάτος περίπου 183 μέτρα....

0 Κόλαφος η έκθεση της Frontex: Η Τουρκία συντονίζει το δουλεμπόριο μεταναστών στην Ελλάδα!

Έκθεση – χαστούκι σε όλους αυτούς που εξυπηρετούν με τις πολιτικές ή τις ενέργειες τους τα συμφέροντα των δουλεμπόρων. Σιγά – σιγά, ας λογικευτούν οι “παραπλανημένοι” για να ξέρουμε ότι αυτοί που θα απομείνουν να φληναφούν είναι “μεροκαματιάρηδες”. Το ΣΔΟΕ πάντως θα έπρεπε ήδη να ελέγχει τους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των “υπερευαίσθητων”.

Εάν το είχε κάνει με τους “αντιπατριώτες – διεθνιστές” Μαντέλη, Τσουκάτο, Τσοχατζόπουλο κλπ, αντιλαμβάνεστε τι θα είχαμε αποφύγει;
Το οργανωμένο σχέδιο της Τουρκίας, η οποία προωθεί μαζικά λαθρομετανάστες προς την Ε.Ε. μέσω Ελλάδας, καταγγέλλει έκθεση-κόλαφος για την Άγκυρα της FRONTEX, του κοινοτικού οργανισμού που είναι επιφορτισμένος με την επίβλεψη των εξωτερικών της Κοινότητας.

0 Η Ελλάδα μέσα στις 14 χώρες που είναι έτοιμες να "εκραγούν".

Η αύξηση των εντάσεων στη Μέση Ανατολή και οι αλλαγές ηγεσίας προσθέτουν στην ανησυχία των επενδυτών και κατ' επέκτασιν στην αβεβαιότητα των αγορών. Ωστόσο η ευρωπαϊκή οικονομία όλο και χειροτερεύει και μια νέα γενιά πολιτικών καλείται στην ηγεσία.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη ανάλυση μεγάλης τραπεζικής οργάνωσης και λαμβάνοντας υπόψη την όλο και αυξανόμενη αίσθηση εθνικισμού παγκοσμίως οι παρακάτω είναι οι μεγαλύτεροι πολιτικοί κίνδυνοι για το 2012 και το 2013...



1. Ρωσία

Την τελευταία φορά που η Ρωσία είχε τόσες πολλές διαμαρτυρίες, όπως αυτές που έγιναν μετά την επανεκλογή του Βλαντιμίρ Πούτιν, έπεσε η Σοβιετική Ένωση!

0 Γλυπτά από άμμο...

Γλυπτά από άμμο (1)
20 απίστευτα κι όμως αληθινά αριστουργήματα στην άμμο!

2 Ο Έντισον και η σχέση του με το τατουάζ!

perierga.gr - Ο Έντισον και η σχέση του με το τατουάζ!
Ο «Μάγος του Menlo Park», όπως αποκαλούσαν τον Έντισον οι σύγχρονοί του εξαιτίας του πρώτου εργαστηρίου βιομηχανικής έρευνας που δημιούργησε ο ίδιος στο Menlo Park του Νιου Τζέρσεϊ το 1876, είχε στην κατοχή του πάνω από 1.000 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, μεταξύ των οποίων και σπουδαίες εφευρέσεις που άλλαξαν την πορεία του σύγχρονου κόσμου. Πέρα από τον ηλεκτρικό λαμπτήρα, το φωνόγραφο, το μικρόφωνο και τόσες άλλες σπουδαίες ανακαλύψεις, ο Έντισον συνέδεσε το όνομά του και με τα τατουάζ, καθώς μια ηλεκτρομαγνητική συσκευή στένσιλ, μια ηλεκτρική πένα, δηλαδή, που δημιούργησε το 1876 θεωρείται πρόγονος του σύγχρονου εργαλείου για τατουάζ...




Η συσκευή του Έντισον τρυπούσε το χαρτί με μία βελόνα και προοριζόταν για να χρησιμοποιηθεί ως αντιγραφέας κειμένων, επιτυγχάνοντας επαναλαμβανόμενες τρύπες επάνω στα πρωτόυπα έγγραφα, οι οποίες αποτυπώνονταν σε ένα λευκό χαρτί και χρωματίζονταν στη συνέχεια με μελάνι. Αν και δεν εμπορευματοποιήθηκε ποτέ, καθότι θεωρήθηκε δύσχρηστη, ούτε ο Έντισον ανακάλυψε μια μηχανή ειδικά για τατουάζ, 15 χρόνια αργότερα, το 1891, ο Samuel O’Reilly εμπνεύστηκε από το σχεδιασμό της για να κατασκευάσει το πρώτο ηλεκτρικό μηχάνημα δερματοστιξίας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...