ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

3 SILVER ALERT: Εξαφάνιση ηλικιωμένου!!!

2 Flying Bridge - Καταπληκτική Γέφυρα στην Ολλανδία

0 Το εξωτικό Fregate στις Σεϋχέλλες

Επειδή το θέμα του honeymoon του Γουίλιαμ και της Κέιτ φαίνεται πως απασχολεί καθημερινά διάφορα blogs και ταξιδιωτικά sites, σας παρουσιάζουμε το εξωτικό θέρετρο Fregate, τον άλλο δυνατό υποψήφιο προορισμό στις Σεϋχέλλες.

0 Η μυστική ιστορία των Ναϊτών Ιπποτών


Σχολιάζοντας το τελευταίο βιβλίο του, Η Επιστροφή του Μέρλιν, ο Deepak Chopra παρατήρησε πρόσφατα ότι η ιστορία καταγράφεται από τα μάτια του νικητή. Ο Chopra μίλησε για την ιστορία της ψυχής σε αντιπαραβολή με την ποικιλία των συγγραμμάτων.
 
Και ενώ τον συγγραφέα δεν τον ενδιέφερε να παραθέσει παραδείγματα, είναι ασφαλές να ειπωθεί ότι η ιστορική ακρίβεια έχει συχνά αφήσει τη θέση της στην πολιτική ορθότητα, στο μυαλό μας έρχεται η πρώην Σοβιετική Ένωση. Στις ημέρες του Γαλιλαίου, ήταν η εκκλησία που όριζε την πραγματικότητα. Επανακαθόριζε ακόμα και τους παραδείσους, δηλώνοντας ότι ο ήλιος περιστρέφεται γύρω από τη γη και όχι το αντίστροφο. Όταν οι αιρέσεις την περιστοίχισαν, εξέλειψε όχι μόνο τους άπιστους αλλά και την γραπτή τους μαρτυρία, όπως ήταν η περίπτωση των Καθαρών στη Νότια Ευρώπη. 
 

0 Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους ''λεβέντες''.. Και ξέρεις τι τους κάνουν τους βιαστές στη φυλακή Ε;

Κύριε βιαστή λαών και γυναικών δεν θα χρειαστεί στην φυλακή να πάρεις Δο.Νη.Τη θα στον έχουν έτοιμο, ξέρεις πολύ καλά τι κάνουν στους βιαστές οι φυλακισμένοι, ότι έκανες εσύ και όλη η NWO τόσα χρόνια στους λαούς θα τα πάθεις πίσω από τα κάγκελα, αν σε χώσουν τελικά στην στενή, που δεν το νομίζουμε (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία όμως).
Το ξέρουμε βέβαια ότι όλο το θέμα είχε σκοπιμότητα (ο αντικαταστάτης σου είναι κι αυτός μεγάλη ιστορία) όμως χαρήκαμε πολύ με τη εικόνα που σε δείχνει με χειροπέδες...

0 Μωρό Armadillo

Τα αρμαντίλλο είναι μικρά θηλαστικά της οικογένειας Δασυποδίδες. Είναι γνωστά επειδή το σώμα τους καλύπτεται από οστεώδες κέλυφος, και η ίδια η ονομασία τους σημαίνει στα ισπανικά «μικρό θωρακισμένο» (little armored one).
Υπάρχουν πολλά είδη αρμαντίλλο, και κάποια από αυτά διακρίνονται από τον αριθμό των ζωνών στην «πανοπλία» τους. Όλα τα είδη αρμαντίλλο είναι ιθαγενή στην Αμερική, όπου κατοικούν σε διάφορα είδη περιβάλλοντος. Στις Ηνωμένες Πολιτείες υπάρχει μόνο το κοινό αρμαντίλλο, ή αρμαντίλλο με τις εννέα ζώνες (επιστημονική ονομασία: Dasypus novemcinctus) που είναι πολύ συνηθισμένο στο Τέξας.

0 Σπάνιο Φωτογραφικό Υλικό Από Τον Βομβαρδισμό Του Περλ Χάρμπορ


0 Οι «πέντε χώρες» της Ιταλικής Ριβιέρα

Το Cinque Terre είναι ένα τραχύ κομμάτι της ακτής στην Ιταλική Ριβιέρα. Βρίσκεται στην περιοχή της Λιγουρίας, στα δυτικά της πόλης της La Spezia. «Οι Πέντε Χώρες», όπως μεταφράζεται το όνομά του, αποτελούνται από πέντε χωριά: το Monterosso al Mare, τη Vernazza, την Corniglia, την Manarola και το Riomaggiore. Η ακτογραμμή, τα πέντε χωριά, και οι γύρω λόφοι είναι όλα μέρος του Εθνικού Πάρκου Cinque Terre που έχει χαρακτηριστεί παγκόσμια κληρονομιά από την UNESCO.
Perierga.gr - Cinque Terre

0 Rock Radio

Το απόλυτο ροκ ραδιόφωνο! Στην πραγματικότητα είναι φτιαγμένο απο τσιμέντο αλλά αυτό που έχει περισσότερη σημασία είναι η φαντασία του δημιουργού του! Διαθέτει 3 υποδοχές, για ηχεία, την κεραία και την τροφοδοσία του ρεύματος.

0 Απίστευτες εικόνες απο την αποκλεισμένη πόλη του νησιού Montserrat (photo + video)

Το 1995, η πόλη Plymouth στο νησί Montserrat της Αγγλίας, εκκενώθηκε και μια ζώνη αποκλεισμού δημιουργήθηκε εξαιτίας μιας επικείμενης έκρηξης  του ηφαιστείου Soufrière Hills. Το 1997, το ηφαίστειο εξερράγη θάβοντας την πόλη κάτω από 40 πόδια τέφρας. Από τότε, έχει απαγορευτεί στους κατοίκους να επιστρέψουν στην περιοχή.

0 USB γραφομηχανή για ανθρώπους με ρετρό γονίδια (VIDEO)

Σας έλειψε η αίσθηση μίας χειροκίνητης γραφομηχανής; Αν ναι τότε δείτε μία πρωτοποριακή ιδέα με την οποία θα μπορέσετε να επιστρέψετε στο παρελθόν με έναν πιο προχωρημένο τεχνολογικά τρόπο

0 Αρκάς! Για πολύ γέλιο!

Arkas_xamiles_ptisisΟ Αρκάς είναι Έλληνας καλλιτέχνης που ασχολείται με ιδιαίτερη επιτυχία με την τέχνη των Κόμικς. Το μυστήριο που υπάρχει γύρω από το πραγματικό του όνομα έχει αναπτύξει μια έντονη φημολογία για το ποιος πραγματικά είναι ο Αρκάς.

0 Graffiti σε τουαλέτες!!

Graffiti σε τουαλέτες

0 Το μουσείο των άχρηστων εφευρέσεων

Το Nonseum, βρίσκεται στο μικρό χωριό της Herrnbaumgarten, περίπου μία ώρα οδικώς από τη Βιέννη και κοντά στα σύνορα με την Τσεχία. Εκθέματά του είναι τρελές ιδέες και εφευρέσεις που δεν θα μπορούσαν να είναι χρήσιμες στην πραγματική ζωή.

0 10 παράξενα Ρεκόρ Γκίνες

Longest-domestic-cat-600x320

Το βιβλίο καταγραφής παγκόσμιων ρεκόρ Γκίνες (Guinness World Records), είναι ένα βιβλίο που εκδίδεται κάθε χρόνο και καταγράφει πρωτότυπα ανθρώπινα κατορθώματα, αξιοπερίεργα γεγονότα αλλά και μοναδικά φαινόμενα που παρουσιάζονται στο φυσικό περιβάλλον. Ας δούμε 10 (πραγματικά παράξενα) από αυτά..

0 Οι «μικροί άνθρωποι» του Slinkachu

bunty-and-bike
Από το 2006 ο καλλιτέχνης Slinkachu δουλεύει το project «Little People» (μικροί άνθρωποι) το οποίο περιλαμβάνει μοντελοποίηση, ζωγραφική και φυσικά φωτογραφία των μικρών χαρακτήρων που δημιουργεί.

0 Η Θεία δίκη; Έλληνας και Ιρλανδός οι αστυνομικοί που έπιασαν τον Στρος- Καν...!

Σύμφωνα με πληροφορίες απο Ελληνοαμερικανική πηγή ένας Ελληνας αστυνομικός και ένας Ιρλανδός πράκτορας του FBI ήταν στις...

0 Απίστευτες φωτογραφίες από...Χελιδονόψαρο!

0 Διαδικτυακή χούντα... με έρευνες κατ οίκον για bloggers!

Καλά δεν βάζουν μυαλό... Οδηγούν εδώ και χρόνια την χώρα στην ψηφιακή απομόνωση για να κάνουν το χατίρι μερικών που τα έχουν με τα blogs και όχι μόνο...
με διάφορους ηλεκτρονικούς στούρνους ...που από την Αμερική έχουν δώσει εντολή να μην γίνεται δεκτό κανένα αίτημα παροχής πληροφοριών χρηστών....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...