ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

2 Ταινία για Σήμερα - Ένας άνδρας μόνος (A Single Man)

Πριν ένα χρόνο περίπου,  μετά από μια πολύ γεμάτη μέρα για μένα, βρέθηκα στις 2 το χάραμα να κοιτάω αυτό το dvd που είχα δανειστεί και κυριολεκτικά κόντευα να το ξεχάσω. «Ένας άνδρας μόνος». Από τον τίτλο του και μόνο καταλάβαινα ότι πρόκειται για δράμα και σκέφτηκα ότι μετά από τέτοια μέρα δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω να δω δράματα να ψυχοπλακωθώ. Έλα όμως που μ’ έτρωγε! Θες το καστ, θες διαίσθηση, θες που μ’ αρέσουν οι ταινίες και θέλω να βλέπω τα πάντα, κάτι με έτρωγε να το δω! Κι έβαλα το dvd. Μια λέξη έχω για να το περιγράψω: ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΟ! Από τους τίτλους αρχής ,ακούγοντας την υπέροχη μουσική του Αbel Korzeniowski, κόλλησα.

1 Αν δε ξυπνήσεις το πληρώνεις ακριβά

Δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση να εφαρμόσεις την τακτική «πέντε λεπτάκια ακόμη» μ’αυτό το ξυπνητήρι.
Διότι αγαπητέ το βράδυ πριν κοιμηθείς του βάζεις χαρτονόμισμα, σετάρεις την ώρα κι αν δε σηκωθείς όταν χτυπήσει σου το κάνει χαρτοπόλεμο.
Τώρα τι λες; Θα σηκωθείς ή δε θα σηκωθείς;

0 Ας μην ξεχνάμε, Κώστας Ηλιάκης σαν σήμερα έφυγε πάνω στο καθήκον.!!!

Σαν σήμερα 23 Μαΐου 2006 στην θαλάσσια περιοχή της Καρπάθου και κατά την διάρκεια αναχαίτισης Τουρκικών μαχητικών ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης έφυγε απο κοντά μας. Πάνω στο καθήκον του και πιστός στον όρκο του για την εθνική ανεξαρτησία ο πιλότος της πολεμικής μας αεροπορίας έχασε την ζωή του, για το τι ακριβώς έγινε στον αέρα δεν θα αναφερθούμε, απλά αναφέρουμε αυτή την ημερομηνία σαν ελάχιστο φόρο τιμής και μνήμης στον ήρωα Ηλιάκη....

0 Η άγνωστη κωνοειδής κατασκευή των Χανίων(+Βίντεο)

Γνωστή και ως πυραμίδα των Χανίων

Η "πυραμίδα" των Χανίων (στην πραγματικότητα είναι κώνος) είναι ένας λαξευμένος βράχος και είναι ένα μνημείο μοναδικό στο είδος του μιας και δεν υπάρχει καμία αναφορά για παρόμοιο κτίσμα-κατασκεύασμα. Επίσημες μελέτες, έρευνες ή ανασκαφές δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής - ακόμη και το ίδιο το μνημείο είναι άγνωστο στον κόσμο, και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να γνωρίζουμε την χρήση που είχε στην αρχαιότητα ή την ηλικία του.

1 Αστερίες - Φωτογραφικό αφιέρωμα

Αστερίας (8)
Το Καλοκαίρι ουσιαστικά είναι εδώ! Οι αστερίες αποτελούν ένα από τα σήματα κατατεθέν του και δεν λείπουν από τις θάλασσες, ούτε φυσικά από το Otherside.gr… Απολαύστε τις παρακάτω φωτογραφίες!

0 ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΩΡΙΟ;


Στις 13 Οκτωβρίου του 2010 διαδόθηκε η είδηση πως ένα ολόκληρο χωριό στην Κίνα  εξαφανίστηκε.

Το χωριό αυτό βρισκόταν στο βουνό Qinling και μάλιστα σύμφωνα με το βίντεο που θα δείτε παρακάτω, η είδηση προέρχεται απο την Κινέζικη έκδοση του  yahoo news!!! Kαι σαν να μην έφτανε αυτό υπάρχει ερασιτεχνικό βίντεο που σήμερα δείχνει πολύ γνώριμο...

Το αρχικό video για όσους δεν το έχουν δει εδώ
και εδώ 

0 Η χαρά του party animal

Σου έχει τύχει να πηγαίνεις σε πάρτυ και να πρέπει να γίνεσαι multitasking θεά Κάλι; Στεκεσαι όρθιος και κρατάς πιάτο, πιρούνι, κρασί, τσιγάρο και ταυτόχρονα σχολιάζεις με το διπλανό τις τελευταίες εξελίξεις στο σκάνδαλο της χρονιάς. Κούραση!
Σου ‘χω λύση. Το Freehand Wine Glass Holder είναι το τέλειο αξεσουάρ για τις φιλικές συγκεντρώσεις. Το φοράς στο λαιμό κι εκείνο ακούραστα φροντίζει να έχεις πάντα κοντά σου το κρασί σου και τα χέρια σου ελεύθερα.
Φυσικά σε πολλά χρώματα για να ταιριάζει και με το πουκάμισο.

0 Digea: στις 27 Μαΐου 2011 η ψηφιακή τηλεόραση στη Θεσσαλία

Μετά την κάλυψη ακριτικών περιοχών στη Θράκη και στη Ρόδο, η Digea επιστρέφει στα αστικά κέντρα και από τις 27 Μαΐου 2011 θα εκπέμψει ψηφιακά στην κεντρική Θεσσαλία, από το κέντρο εκπομπής «Δοβρούτσι».

0 Πως να ΜΗΝ φορτώσεις ένα αυτοκίνητο σε ένα φορτηγάκι


Ο σκοπός είναι να φορτώσουν το αυτοκίνητο στο φορτηγάκι. Θα τα καταφέρουν;

0 Μητρικό γάλα ενάντια στις ασθένειες

Δεν υπάρχει γυναίκα που να έχει γίνει μητέρα και να μην γνωρίζει τα οφέλη του θηλασμού. Το παράδοξο είναι ότι ποσοστό μικρότερο του 5% εξ αυτών επιλέγει να θρέψει τα βρέφη τους, για διάστημα έξι μηνών, αποκλειστικά με δικό τους γάλα_ όταν, μάλιστα, είναι γνωστό ότι το ιδανικό θα ήταν να δίδεται ως συμπληρωματική τροφή ακόμα και στο 2ο χρόνο ζωής του παιδιού.

0 Αζόρες | Το πρώτο ολοκληρωτικά ‘πράσινο’ νησί στον κόσμο!


Μια "πράσινη" επανάσταση βρίσκεται σε εξέλιξη στη μέση του Ατλαντινού Ωκεανού!
Το νησί Γκρατσιόσα στις Αζόρες πρόκειται σε λίγο καιρό να αποτελέσει το πρώτο ολοκληρωτικά "πράσινο" νησί στον κόσμο, με μηδενική παραγωγή διοξειδίου του άνθρακα για την κάλυψη των αναγκών του
Σκοπός του έργου είναι οι 4.500 μόλις κάτοικοί του να χρησιμοποιούν ενέργεια αποκλειστικά από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, κυρίως ηλιακή και αιολική ενέργεια, λόγω της θέσης και του κλίματος του νησιού.

0 Δύο νέα πάρκα από παλιές χωματερές..


Δύο νέα μεγάλα έργα, περιβαλλοντικής σημασίας, ύψους 18.217.463 ευρώ, θα υλοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα με την ανάπλαση των ΧΑΔΑ Ταγαράδων Θεσσαλονίκης και Αιγινίου Πιερίας. Η χρηματοδότηση θα γίνει από το ΕΣΠΑ Μακεδονίας-Θράκης 2007-2013.

0 Δείτε online τους θανάτους και τις γεννήσεις σε πραγματικό χρόνο

image



Δείτε online τους θανάτους και τις γεννήσεις σε πραγματικό χρόνο ανα τον κόσμο.
Μέσα από τις στατιστικές της κάθε χώρας σε βάθος χρόνου το "ρολόι" γεννήσεων και θανάτου έχει προσαρμοστεί ώστε να σας δείχνει με ακρίβεια το τι συμβαίνει την κάθε στιγμή στον πλανήτη... Μπορείτε να παρακολουθήσετε την αυξομείωση του πληθυσμού όπως και άλλα ενδιαφέροντα στατιστικά.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


0 Ανατομία Φωτογραφικού Φακού


Αν αναρωτιέστε γιατί ο φακός πολλές φορές είναι ακριβότερος από την μηχανή , πρέπει να δείτε τις φωτογραφίες για να καταλάβετε.

0 Ο 78χρονος που γνωρίζει καλά τον Όλυμπο μετά τον Δία!

Ο 78χρονος Κωνσταντίνος Ζολώτας μπορεί να περηφανεύεται -και όχι άδικα- πως μετά τον Δία γνωρίζει τον Όλυμπο καλύτερα από τον καθένα...
Άλλωστε, το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του το πέρασε σε κορυφές και χαράδρες, αφού για περισσότερα από 50 χρόνιαήταν οδηγός βουνού. Γνωρίζει τον Όλυμπο σαν την... παλάμη του χεριού του και οι ιστορίες που.... διηγείται -άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες- είναι μοναδικές και άκρως ενδιαφέρουσες:

Μας υποδέχτηκε στο Λιτόχωρο του νομού Πιερίας και η πρώτη εντύπωση ήταν πως παρά την ηλικία του, πρόκειται για έναν "αιώνιο έφηβο"! Φορώντας κοντομάνικο και μ' ένα πλατύ χαμόγελο, μας οδήγησε στο αυτοκίνητό του, με το οποίο μας αποκάλυψε κάθε γωνιά της άγριας, μοναδικής ομορφιάς του βουνού.

0 Μήπως έχετε "σωματική δυσμορφική διαταραχή";

Υπάρχει κάποιο σημείο στο σώμα σας το οποίο δεν αντέχετε να κοιτάζετε και ίσως προσπαθείτε να κρύψετε από τους άλλους; Αποστρέφετε το βλέμμα σας όταν περνάτε από αντανακλαστικές επιφάνειες;
  Πολλοί από εμάς ντρέπονται ή δεν είναι ικανοποιημένοι από ένα ή περισσότερα τμήματα του σώματός τους, αλλά για μερικούς η δυσαρέσκεια γίνεται ακραία – αληθινή εμμονή ή παράνοια, συνήθως αναίτια, που τους εμποδίζει να ασχοληθούν με την δουλειά ή τις υποχρεώσεις τους, να κυκλοφορήσουν τη μέρα ή ακόμα και να βγουν από το σπίτι για να δουν έναν γιατρό...

0 Ο χάρτης της επανάστασης


Οι "αγανακτισμένοι" Ισπανοί κατάφεραν να ξεσηκώσουν σιγά σιγά όλη την υφήλιο. Ήδη σε χάρτη που έχει δημιουργηθεί φαίνεται σε πόσα μέρη ανά τον κόσμο διαδηλώνουν και επαναστατούν.

Όπως μαρτυρά ο χάρτης τη δεδομένη στιγμή σε πάνω από 678 μέρη του κόσμου, χιλιάδες άνθρωποι έχουν βγει στους δρόμους για ένα καλύτερο αύριο, μια καλύτερη δημοκρατία.

1 Nasa: ένα μυστικό φυλαγμένο καλά επί τέσσερις ολόκληρες δεκαετίες ???

Eνα μυστικό φυλαγμένο καλά επί τέσσερις ολόκληρες δεκαετίες έρχεται ξαφνικά στο φως για να ανατρέψει όλα όσα πιστεύαμε. Ενας «άγγελος» ηλικίας μόλις… 200.000 χρόνων αποκαλύπτει τα απόκρυφα μυστικά της Σελήνης και γεννά χιλιάδες ερωτήματα! Πόσα μας κρύβουν οι «εγκέφαλοι» της NASA;
Γιατί αποφάσισαν ξαφνικά να μας φανερώσουν πράγματα που απειλούν να ανατρέψουν επιστημονικές θεωρίες μισού αιώνα; Ή μήπως βρισκόμαστε μπροστά σε μία ακόμη φάρσα με στόχο τους εύπιστους που οραματίζονται την έλευση εξωγήινων;

0 CIA: "Ερχονται ταραχες και γενικευμενη βια στην Ελλαδα"!

"Ταραχές και γενικευμένη βία" βλέπει η CIΑ στην ετήσια έκθεσή της (την τακτική έκδοσh World Factbook), για την Ελλάδα λόγω των επώδυνων οικονομικών μέτρων και μάλιστα εκφράζεται η απορία "πώς μέχρι στιγμής δεν έχουν ξεσπάσει γενικευμένες ταραχές"! Η CIA εκτιμά ακριβώς αυτό που αποκάλυψε το defencenet.gr την περασμένη εβδομάδα, ότι οι ξένοι φοβούνται: Ταραχές και αποσταθεροποίηση που θα έχουν άκρως αρνητικά αποτελέσματα όχι μόνο σε οικονομικό, αλλά και γεωπολιτικό επίπεδο.
Αναφέρουν συγκεκριμένα οι αναλυτές της CIAι: "Μία αύξηση γενικευμένης λαϊκής δυσαρέσκειας...

0 Κλειστόν λόγω επαναστάσεως...!

Εχθές και σήμερα δεν είχα πρόσβαση σε υπολογιστή. Εχθές οδηγούσα από Θεσσαλονίκη και σήμερα είμαι από το πρωϊ στην πλατεία Συντάγματος. Το τι έγινε εδώ, μάλλον το πληροφορηθήκατε από το διαδίκτυο. Αυτό που ίσως δεν πληροφορηθήκατε είναι ότι σήμερα, ήταν εδώ ένας άνθρωπος από τα Χανιά της Κρήτης (!), ένας άνθρωπος από την Πάρο (!) και μία γλυκήτατη κυρία από την Πάτρα που ήρθε με τον....
γαμπρό της και έμειναν μαζί μας μέχρι τις 2:00 τα ξημερώματα (!)

0 Προστατευτείτε από ... τα ζόμπι!!!

Κάθε χρόνο τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ επιλέγουν μια φυσική καταστροφή και ενημερώνουν τον πληθυσμό για το πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσει ένα τέτοιο σενάριο. Φέτος όμως αντί για τυφώνες ή πλημμύρες το CDC επέλεξε να εκδώσει οδηγίες για μια ενδεχόμενη επίθεση από Ζόμπι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...