ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

0 Ο Έλληνας που τα έβαλε με το Ροκφέλερ

Οι Ροκφέλερ ήταν στα τέλη του 19ου και στις αρχές του 20ου αιώνα η ισχυρότερη οικογένεια της Αμερικής και ίσως ολόκληρου του κόσμου. Με καταγωγή από τη Γερμανία, ο πρόγονός τους Γιόχαν Πέτερ Ροκφέλερ μετανάστευσε στον (τότε) νέο κόσμο το 1723 και δεν το μετάνιωσε.


του ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ

Η οικογένειά τους έκανε αμύθητη περιουσία με το πετρέλαιο και ακόμη και σήμερα έχουν τεράστια έσοδα από εκατοντάδες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

0 Γράμμα προς τον Πάγκαλο!!!

Γράμμα προς τον «Αντιπρόεδρο» της Κυβέρνησης, με εκφράσεις του ίδιου και της κυβέρνησης.

Αγαπητέ «κύριε τίποτα»,


Εδώ και πάνω από ενάμιση χρόνο που έχετε αναλάβει τη θέση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, έχετε αποδείξει ότι είσαστε ένας γίγαντας με γυάλινα πόδια.
Αντί να παράξετε έργο (θυμόσαστε ότι ήσασταν κάποτε υπεύθυνος για τις συγχωνεύσεις των δημόσιων οργανισμών;) επιμένετε να πέφτετε στο....

0 Από τη Χούντα του Παπαδόπουλου στη Χούντα του ΔΝΤ!!!

Ανέκαθεν αυτός ο τόπος είχε τη δυστυχία να βγάζει σωτήρες!
Πάντα κάποιοι αναλάμβαναν να μας σώσουν χωρίς να τους το ζητήσει κανένας ή μάλλον υπακούοντας στα κελεύσματα των ισόβιων προστατών μας πέραν του Ατλαντικού.
Αποφράδα μέρα και η σημερινή!
Σαν σήμερα 44 χρόνια πριν,στις 21 Απριλίου 1967,μέσα σε μια ανώμαλη πολιτική κατάσταση και με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή να έχει ήδη "αποδράσει" εις Παρισίους,ήταν η σειρά των Συνταγματαρχών να μας σώσουν από τον....

0 Ένας χρόνος απ' την καταστροφή

Η Greenpeace μελετά τις επιπτώσεις της πετρελαιοκηλίδας στο Μεξικό
Έκλεισε  ένας χρόνος από τη μεγαλύτερη πετρελαιοκηλίδα στην αμερικανική ιστορία, που προκλήθηκε από εξέδρα εξόρυξης πετρελαίου της BP.


Η Greenpeace με τη βοήθεια ανεξάρτητων επιστημόνων, διεξήγαγε έρευνα για τις 
επιπτώσεις στην περιοχή. Τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν ότι το οικοσύστημα έχει υποστεί σημαντικές βλάβες και αποκαλύπτουν τη συντονισμένη προσπάθεια υποβάθμισης των επιπτώσεων του ατυχήματος που η διαχειρίστρια εταιρία, αλλά και η αμερικάνικη κυβέρνηση, ξεκίνησαν από την πρώτη στιγμή. 

0 ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΜΒΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΚΛΑΧΟΜΑ

Η κυβερνήτης της Οκλαχόμα, Μαίρη Φέιλιν, υπέγραψε νέους νόμους που έχουν ως στόχο την περαιτέρω απαγόρευση των αμβλώσεων στην πόλη της Οκλαχόμα.
Την Τετάρτη 20 Απριλίου, υπογράφει ένας νέος νόμος σύμφωνα με τον οποίο θεωρείται αδίκημα για τους γιατρούς η επέμβαση άμβλωσης αν η έγκυος έχει περάσει την 20η εβδομάδα κύησης. Ο σύλλογος Προστασίας Κατά του Πόνου των Αγέννητων Παιδιών υποστηρίζει ότι το έμβρυο μπορεί να νιώθει πόνο αν είναι μεγαλύτερο της 20ης εβδομάδας.

0 ΓΕΝΟΠ tours


Πάρτι εκατοµµυρίων ευρώ µε πολυήµερα ταξίδια στο εξωτερικό, διαµονές σε πολυτελή ξενοδοχεία και µελέτη πουουδέποτε παραδόθηκε στη διοίκηση της ΔΕΗ αλλά εντούτοις πληρώθηκε έναντι 300.000 ευρώ φέρνει στο φως το πόρισµα του γενικού επιθεωρητή Δηµόσιας Διοίκησης Λ. Ρακιντζή για τη νοµιµότητα των χρηµατοδοτήσεων προς τη ΓΕΝΟΠ.

Το πόρισµα των 100 σελίδων, που κρίνει παράνοµες και σε ορισµένες περιπτώσεις αντισυνταγµατικές τις χρηµατοδοτήσεις ύψους 31,9 εκατ.

ευρώ από τη ΔΕΗ στη ΓΕΝΟΠ την περίοδο 1999-2010, παραδόθηκε χθες στην υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιµατικής Αλλαγής Τίνα Μπιρµπίλη, η οποία και το απέστειλε στον εισαγγελέα πρωτοδικών, ζητώντας παράλληλα από τη Δηµόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισµού τη διακοπή οποιασδήποτε καταβολήςενίσχυσης προς το συνδικάτο.

1 Αυτοκτόνησε Αμερικανός πολιτικός που ήταν μπλεγμένος σε οικονομικό σκάνδαλο...



Στις αρχές της δεκαετίας του '80, ο Μπαντ Ντουάιερ ήταν ένας αξιοσέβαστος πολιτικός στην πολιτεία της Πενσυλβάνιας. Σε ηλικία 40 ετών είχε ήδη διατελέσει πολιτειακός βουλευτής και γερουσιαστής με τη σημαία του ρεπουμπλικανικού κόμματος και ετοιμαζόταν να ξεκινήσει μια νέα καριέρα στο Υπουργείο Οικονομικών της πολιτείας αυτής των ΗΠΑ, που έχει τα γεωγραφικά και δημογραφικά μεγέθη της χώρας μας.

Όμως, το 1986 η ζωή του άλλαξε δραματικά, όταν βρέθηκε αναμεμιγμένος σε ένα μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο, που συντάραξε την πολιτεία. Κατηγορήθηκε ότι έλαβε 300.000 δολάρια, προκειμένου να διευκολύνει ένα τοπικό επιχειρηματία να αναλάβει μια εργολαβία της πολιτείας. Η περιπέτειά του ξεκίνησε από μια ανώνυμη επιστολή που έφθασε στον ρεπουμπλικάνο κυβερνήτη της Πενσυλβάνιας Ντικ Θόρνμπεργκ, μετέπειτα Υπουργό Δικαιοσύνης των ΗΠΑ. Ο Ντουάιερ από την πρώτη στιγμή διατυμπάνιζε την αθωότητά του και θεωρούσε πολιτική τη δίωξή του από ανταγωνιστές του στο κόμμα.


 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΒΙΝΤΕΟ






0 Σπήλαια - Ένας φανταστικός κόσμος κάτω απο τον δικό μας


Δείτε διάφορα Σπήλαια που κρύβονται ακριβώς κάτω από τα πόδια σας σε ένα συναρπαστικό και απρόσμενο περιβάλλον, το οποία είναι γνωστό μόνο σε εξερευνητές.Χιλιάδες χρόνια σταγόνες νερού, διαβρώνουν την πέτρα και τα ορυκτά και έχουν δημιουργήσει ένα σιωπηλό κόσμο μυστηρίου και  ασυναγωνιστης ομορφιάς.Το βαθύτερο γνωστό σπήλαιο στον κόσμο είναι το Voronya στην Αμπχαζία, της Γεωργία και έχει διερευνηθεί σε βάθος 2191 μέτρα. Το μεγαλύτερο σύστημα συνεχούς σπήλαιου που  έχει ακόμα διερευνηθεί, είναι το μαμούθ Σπήλαιο στο Κεντάκι, το οποιο καλύπτει 591 χιλιόμετρα.

Φανταστικοί νέοι κόσμοι κάτω απο τον δικό μας κόσμο.



Δείτε φοβερές εικόνες απο τα σπήλαια...

0 Salar de Uyuni - Η απίστευτη θάλασσα αλατιού

Amazing-Spectacular-Sea-of-Salt-002
Πρόκειται για τις μεγαλύτερες αλυκές του κόσμου. Ονομάζεται Salar de Uyuni και βρίσκεται στην Βολιβία.
Αυτό το μέρος είναι πραγματικά τεράστια. Είναι πάνω από δώδεκα χιλιάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα, γεγονός που την καθιστά τη μεγαλύτερη επίπεδη έκταση με αλάτι στον κόσμο. Για να πάρετε μια ιδέα του μεγέθους, είναι 5 φορές μεγαλύτερη από την διάσημη Bonneville επίπεδη έκταση αλατιού στις ΗΠΑ. Έχει επίσης τον τίτλο της υψηλότερης θάλασσας αλατιού, αφού βρίσκεται σε ύψος τρεις χιλιάδες επτακόσια μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

0 Παραδοσιακό κρασί με.. φίδια!

image

Το σκουλήκι που πολλές φορές συνοδεύει την τεκίλα σας φαίνεται ασυνήθιστο; Μήπως αηδιαστικό; Αν ναι, που να δείτε αυτά τα μπουκάλια κρασί..
Η παραγωγή και η εμφιάλωση γίνονται σε χωριό του Βιετνάμ. Μέσα σε κάθε μπουκάλι κρασί τοποθετείται είτε φίδι (κατά προτίμηση κόμπρα) είτε ένας σκορπιός. Μπορεί το θέαμα του μπουκαλιού να μην είναι και το καλύτερο, όμως οι θαρραλέοι που το έχουν δοκιμάσει υποστηρίζουν ότι είναι θεραπευτικό και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος από το δηλητήριο το οποίο εξουδετερώνεται από το αλκοόλ.

0 Ακόμη ένα video εξοικείωσης των πολιτών με την τεχνολογία RFID

ID-ont: Ένα ακόμη video που παρουσιάζει με απλό και εύπεπτο τρόπο τα "πλεονεκτήματα" της τεχνολογίας RFID. Παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο ο πολίτης θα "εξυπηρετηθεί" με αυτήν την τεχνολογία. 

Δεν αγνοεί την ανησυχία των αντιδρώντων όσον αφορά την ιδιωτικότητα και τον κίνδυνο που συνεπάγεται η τεχνολογία αυτή για τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών. Σμικραίνει όμως αυτόν τον υπαρκτό, τεράστιο κίνδυνο, κάνοντας μια μικρή αναφορά σε αυτόν, μόνο λίγων δευτερολέπτων και αντιπαραθέτει την υποτιθέμενη προστασία που θα προσφέρει σε αυτό το θέμα η Ευρωπαϊκή Ένωση, με την νομοθεσία που θα υιοθετήσει.

0 Το εθνικό πάρκο Lençóis Maranhenses στην Βραζιλία!!

Στη Βραζιλία, υπάρχει ένας τόπος μοναδικός, που εξέπληξε ακόμα και τους Βραζιλιάνους. To Lençóis Maranhenses National Park, που βρίσκεται στη βορειοανατολική Βραζιλία, στην πολιτεία του Maranhão, κοντά στην πόλη της Barreyrinyas.
Είναι μια περιοχή  χαμηλή σε υψόμετρο, επίπεδη, και κατά καιρούς έχει πληγεί από πλημμύρες. Επικαλύπτεται με αμμόλοφους. Περιλαμβάνει περίπου 1000 τετραγωνικά χιλιόμετρα, και παρά τις άφθονες βροχές, δεν υπάρχει βλάστηση. Το πάρκο ιδρύθηκε στις 2 Ιουνίου 1981.

0 Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ... ΘΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ‏

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- “Πρωθυπουργός” ΓΡΑΦΕΑΣ ΑΡΜΑΤΩΝ 1978: Παρουσιάστηκε στη Καλαμάτα. Εξαγόρασε 16 μήνες...
θητείας προς 19.000 δρχ. και απολύθηκε τον Αύγουστο του 1979.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ-Αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ΝΑΥΤΗΣ 1976 Ιούλιο παρουσιάστηκε στο ΠΝ, τον Οκτώβριο απολύθηκε, πληρώνοντας 21.000 δρχ. με τις οποίες εξαγόρασε τους 21 μήνες. Το υπόλοιπο τρίμηνο της θητείας του το έκανε το 1977.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ –Πρώην “πρωθυπουργός” ΝΑΥΤΗΣ ΜΕ ....

0 Ακτιβιστές έσωσαν 500 σκυλιά πρωτού τα θανατώσουν για το κρέας τους (βίντεο)

500 σκυλιά έσωσαν ακτιβιστές λίγο πριν αυτά θανατωθούν για το κρέας τους το οποίο θα πωλούνταν καθώς για πολλούς κινέζους θεωρείται έδεσμα. 
Το φορτηγό που τα μετέφερε ακινητοποιήθηκε κοντά στο Πεκίνο και για δεκαπέντε συνεχόμενες ώρες οι ακτιβιστές προσπαθούσαν να πείσουν την αστυνομία και τον οδηγό να τους δώσουν τα σκυλια. Τελικά τα κατάφεραν δίνοντας στον οδηγό 16.000 ευρώ. Αρκετά σκυλιά δεν ήταν σε καλή κατάσταση η υγεία τους ενώ μερικά είχαν λουράκι με τα στοιχεία τους καθώς είχαν πρόσφατα κλαπεί.

0 O Σταμάτης Κραουνάκης δωρίζει οικόπεδό για τα παιδιά..

koropi
«Είμαι ευχαριστημένος, χορτασμένος, μου τα έχει δώσει όλα ο Θεός. Και έτυχε να έρθει τώρα στα χέρια μου αυτή η ιδιοκτησία που πήραμε κομματάκι κομματάκι με οικονομία». Σε μια εποχή που όλοι αναζητούν αγωνιωδώς οικονομικούς πόρους ακούγεται μάλλον περίεργο κάποιος να διαθέτει το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο του για να παίζουν τα παιδιά. «Δεν είναι από φιλανθρωπία αλλά από πίστη» λέει ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Τον συναντήσαμε στο αρχιτεκτονικό γραφείο των Στέλλας και Πιέρου Πιερή πλαισιωμένο από αρχιτέκτονες και περιβαλλοντολόγους και περιτριγυρισμένο από τις μακέτες και τα προσχέδια ενός μουσικού οικολογικού πάρκου: του παιδότοπου που έχει βάλει στόχο να δημιουργήσει ....

0 Η αλήθεια για τον νεκρό εξωγήινο που βρέθηκε στη Σιβηρία!

''Η αλήθεια είναι ότι καμία επιστημονική ή άλλη αρχή δεν ασχολήθηκε με το οπτικό υλικό, αφού είναι οφθαλμοαφανέστατο ότι αποτελεί κακοστημένη φάρσα!''

Το παρακάτω βίντεο εμφανίζεται από πολλούς διαδικτυακούς τόπους σε όλον τον κόσμο ως "μία ανακάλυψη που έχει ταράξει την επιστημονική κοινότητα"!

Ενας Ρώσος χρήστης του ιντερνετ με το ψευδώνυμο , «Sasha από τη Βαϊκάλη», έκανε την ανάρτησή του στις 14 Απριλίου. 


Στο βίντεο υποτίθεται ότι βλέπουμε έναν νεκρό εξωγήινο θαμμένο στο χιόνι, σε μια περιοχή, που (σύμφωνα πάντα με τον Sasha) βρίσκεται στα σύνορα της Ρωσίας με την Μογγολία και πιο συγκεκριμένα στη Δημοκρατία της Μπουργιατίας.

Δεν υπάρχουν συντρίμια κάποιου ιπτάμενου σκάφους, ούτε κάτι άλλο που να παραπέμεπι σε "εξωγήινο" επισκέπτη, παρα μόνο αυτό το "ανθρωπάκι" που .....

0 10 στρατηγικές χειραγώγησης από τα ΜΜΕ


1.  Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ
Το θεμελιώδες στοιχείο του κοινωνικού ελέγχου είναι η στρατηγική της απόσπασης της προσοχής που έγκειται στην εκτροπή της προσοχής του κοινού από τα σημαντικά προβλήματα και τις αποφασισμένες από τις οικονομικές και πολιτικές ελίτ αλλαγές μέσω της τεχνικής του κατακλυσμού συνεχόμενων αντιπερισπασμών και ασήμαντων πληροφοριών.
Η στρατηγική της απόσπασης της προσοχής είναι επίσης απαραίτητη για να μην επιτρέψει στο κοινό να ενδιαφερθεί για απαραίτητες γνώσεις στους τομείς της επιστήμης, της οικονομίας, της ψυχολογίας, της νευροβιολογίας και της κυβερνητικής.
«Διατηρήστε την  προσοχή του κοινού αποσπασμένη, μακριά από τα αληθινά κοινωνικά προβλήματα, αιχμάλωτη θεμάτων που δεν έχουν καμία σημασία. Διατηρήστε το κοινό απασχολημένο, τόσο πολύ ώστε να μην έχει καθόλου χρόνο για να σκεφτεί – πίσω στο αγρόκτημα, όπως τα υπόλοιπα ζώα» (απόσπασμα από το κείμενο: Αθόρυβα όπλα για ήρεμους πολέμους).

2.  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΛΥΣΕΩΝ
Αυτή η μέθοδος καλείται επίσης «πρόβλημα- αντίδραση – λύση». Δημιουργείται ένα πρόβλημα, μια προβλεφθείσα «κατάσταση» για να υπάρξει μια κάποια αντίδραση από τον κόσμο, με σκοπό αυτός ο ίδιος να ορίσει τα μέτρα που η εξουσία θέλει να τον   κάνει να δεχτεί....

0 Σαν σήμερα το 1912: Οι Ιταλοί καταλαμβάνουν τη Ρόδο

KASTRO_-_APO_XRHSTO Σαν σήμερα το 1912: Οι Ιταλοί καταλαμβάνουν τη Ρόδο από τους Οθωμανούς.

Γενικός αρχηγός του σώματος κατοχής ο αντιστράτηγος Ιωάννης Αμέλιο. Μάζεψαν τα όπλα από τους Τούρκους και τους Εβραίους, έπιασαν το νομάρχη Σουχπί βέη και άλλους υπαλλήλους που είχαν καταφύγει στα Μαριτσά, τους έβαλαν σ' ένα πλοίο μαζί με τους αιχμάλωτους στρατιώτες και τους έστειλαν στην Ιταλία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...