ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

0 Να κοιτάς ψηλά ΙΙ - Γενοκτονία

Σχόλιο Ανοιχτή ματιά: Δείτε το μικρό αυτό βίντεο. Είναι άκρως σημαντικό. Το ξέρουμε ότι οι καιροί πλέον είναι τέτοιοι που έχουν κάνει τον κόσμο να μην ξέρει τι να πιστέψει, όμως το συγκεκριμένο θέμα είναι σοβαρό και φυσικά αληθινό. Θα πρέπει να περάσουμε το στάδιο που ακόμα αναρωτιόμαστε αν είναι αλήθεια ή όχι, είναι ξεκάθαρο και είναι αλήθεια, ας περάσουμε στην πράξη. Μας σκοτώνουν κάθε μέρα, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, πρώτα μας ναρκώνουν και μετά μας σκοτώνουν γιατί απλά τους πήραμε είδηση. Ας αντισταθούμε, φυσικά και μπορούμε. 
 
http://www.katohika.gr/

1 Βράβευσαν οι Εβραίοι της Ολλανδίας τον Βαρθολομαίο στην πόλη Μπίντελμπεργκ!!Γιατί άραγε;


 Εν τω μεταξύ, ο Βαρθολομαίος Αρχοντώνης όσο γερνάει, τόσο τουρκεύει!.. 


Την περασμένη Κυριακή 13 Μαΐου, οι Εβραίοι της Ολλανδίας του απένειμαν το Βραβείο «Ελευθερίας της Πίστης», για τις άοκνες προσπάθειές του να αγαπηθούν οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί με τους Μουσουλμάνους και τους Εβραίους. 
Η βράβευση έγινε στην ολλανδική πόλη Μίντελμπεργκ και κατά την διάρκεια της τελετής, ενώπιον της Βασιλίσσης της Ολλανδίας, Βεατρίκης
, τι νομίζετε πως έκανε ο Πατριάρχης; Άρχισε να "γλείφει" τον μέντορα του Ταγίπ Ερντογάν, διαβόητο ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, που ζεί τα τελευταία 15 χρόνια στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, κυνηγημένος από τους Κεμαλικούς της Άγκυρας!.. Είπε επί λέξει, ο "Αρχηγός" της Ορθοδοξίας, για τον άνθρωπο στον οποίο λέγεται πως οφείλεται το σημερινό Οικονομικό Θαύμα της Τουρκίας: 

0 Απαγόρευση καλλιεργειών από Ε.Ε. Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση!


Φτάσαμε και σ΄αυτό το σημείο. Δεν έχεις το δικαίωμα να φυτεύεις ότι χρειάζεσαι στο δικό σου χωράφι! Το πρόστιμο όπως θα διαβάσετε είναι 1200€ /στρέμμα, για 10 στρέμματα σημαίνει 12.000/έτος, και μετά διπλασιάζεται!  Αν δεν έχεις να τα πληρώσεις ...

Συνδυάστε το με τον νόμο περί τσιπαρίσματος όλων των οικόσιτων ο οποίος είναι ενεργός και αναμένει ... και τότε θα δούμε που ακριβώς βρισκόμαστε.

Σε πλήρη εξέλιξη η Παγκόσμια (Δια)Κυβέρνηση. 

Σε περιπέτειες έχουν μπει 500 περίπου αγρότες στην Ηλεία (όπως αποκάλυψε με πρωτοσέλιδο άρθρο της η εφημ. ΠΑΤΡΙΣ) έπειτα από την αυστηρή εντολή- οδηγία που δόθηκε από την Ευρωπαική Ένωση στην χώρα μας ότι κάτοχοι αμπελοτεμαχίων που έχουν φυτευθεί δίχως αντίστοιχο δικαίωμα φύτευσης μετά την 31η Αυγούστου 1998, δεν νομιμοποιούνται και υποχρεούνται να τα εκριζώσουν.

0 Οι άνθρωποι - κοράκια

Ουάου ! Το αφιερώνουμε σε όλους αυτούς που πιστεύουν ότι αυτή η κρίση είναι σαν τις άλλες. Αυτή δεν θα περάσει γιατί όπως βλέπετε υπάρχουν άνθρωποι - κοράκια σαν τον εικονιζόμενο που περιμένουν πάνω από το ετοιμοθάνατο κορμί σου για να σε κατασπαράξουν. Σίγουρα δεν είναι μόνο αυτός. 
Επίσης το αφιερώνουμε σε όσους πιστεύουν ότι με το νέο μνημόνιο σωθήκαμε. Παρακολουθήστε και διαπιστώστε και μόνοι σας ότι όποιο μνημόνιο και να υπογράψουμε εμείς ή άλλος λαός της Ευρώπης η Goldman Sachs τελικά θα αποφασίσει.
Το video σας το παρουσιάζουμε όχι για να φοβηθείτε αλλά για να αφυπνιστείτε.
 
Καλή Λευτεριά

0 Άλλο πυροτουβλα και άλλο Μπυρότουβλα

perierga.gr - WOBO: Πρωτότυπα... μπιρότουβλα!!!Η ιδέα του κ. Heineken προκειμένου να δημιουργηθεί το πρώτο… μπυρότουβλο στον κόσμο -ή αλλιώς αυτό το μπουκάλι μπίρας που στη συνέχεια θα μπορούσε κάποιος να το χρησιμοποιήσει ως δομικό υλικό για να κατασκευάσει το σπίτι του- ήρθε μετά από μια επίσκεψή του στην Καραϊβική, όπου βρέθηκε μπροστά σε δύο σημαντικά προβλήματα:


Παραλίες γεμάτες πεταμένα μπουκάλια και έλλειψη οικονομικά προσιτών οικοδομικών υλικών. Έτσι το WOBO (σ.σ. «WOrld BOttle» ή «μπουκάλι του κόσμου») έγινε το όραμά του για την ενίσχυση τόσο της ανακύκλωσης όσο και της οικοδομικής δραστηριότητας στα νησιά.

0 Η σωματική άσκηση μειώνει το άγχος


Η φυσική δραστηριότητα, η άσκηση και η κίνηση, όπως επιβεβαιώνουν επιστημονικές μελέτες, βοηθά στη μείωση του άγχους, το οποίο για αρκετούς ανθρώπους αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους.

Περίπου τριάντα λεπτά άσκησης- κίνησης την ημέρα, σε συνδυασμό με σωστή διατροφή, ενισχύουν την παραγωγή σεροτονίνης, η οποία συνεισφέρει στην ανεβασμένη διάθεση και την ευεξία. Τα παραπάνω επισημαίνει, μιλώντας στο ΑΜΠΕ, η εξειδικευμένη σε θέματα διατροφικών διαταραχών και παχυσαρκίας ψυχολόγος Φρόσω Μήτσιου.

«Κάποιες φορές, ωστόσο, το κίνητρο που ωθεί ένα άτομο να ασκηθεί είναι τα, κυρίως αρνητικά, σχόλια που κάνουν για την εμφάνισή του άτομα τα οποία θεωρεί σημαντικά. Τα σχόλια αυτά, σε συνδυασμό με την πίεση των ΜΜΕ για μια ‘ιδανική’ εικόνα, όπως για παράδειγμα, αψεγάδιαστες φωτογραφίες σε περιοδικά, επηρεάζουν την αυτοεκτίμηση του ατόμου, δημιουργώντας πρόσθετο άγχος. Βέβαια, το άγχος προκαλείται και ενισχύεται κυρίως από τις σκέψεις που κάνουμε γύρω από διάφορα θέματα και καταστάσεις και όχι από τις καταστάσεις αυτές καθ΄ αυτές. Γι’ αυτό και η καλύτερη αντιμετώπιση του άγχους στοχεύει στην τροποποίηση των σκέψεων» επισημαίνει η κ. Μήτσιου.

0 Καταλαβαίνεις ότι ζεις το 2012 όταν …

1) Έχεις χάσει κάθε επαφή με φίλους σου που δεν έχουν facebook.

2) Στέλνεις e-mail στον συνάδελφο σου που κάθεται στο διπλανό γραφείο.

3) Πανικοβάλλεσαι επειδή βγήκες από το σπίτι χωρίς να πάρεις το κινητό σου και επιστρέφεις αμέσως για να το πάρεις.

4) Χρόνια έχεις να παίξεις πασιέντζα με αληθινά χαρτιά.

5) Αφηρημένος πληκτρολογείς το PIN σου στο φούρνο μικροκυμάτων.

6) Επιστρέφεις μετά από μακριά και κουραστική ημέρα εργασίας στο σπίτι σου και στο τηλέφωνο απαντάς με το όνομα την εταιρίας.

0 Αλατορυχείο – μουσείο στην Πολωνία


Perierga.gr - Αλατορυχείο WieliczkaΤο αλατορυχείο της Wieliczka, βρίσκεται στην ομόνυμη πόλη της νότιας Πολωνίας, λίγα χιλιόμετρα από την Κρακοβία. Το ορυχείο χρησιμοποιούνταν για την εξόρυξη αλατιού από τον 14o αιώνα και είναι ένα από τα παλαιότερα αλατορυχεία στον κόσμο.

Η παραγωγή του διακόπηκε το 1996, καθώς εφενός οι τιμές του αλατιού έπεσαν αφετέρου άνα τμήμα του πλημμύρισε.

Εδώ και μερικά χρόνια λειτουργεί σαν μουσείο και οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε ένα μικρό μέρος του, φτάνοντας όμως σε βάθος που υπερβαίνει τα 100 μέτρα. Αν και είναι διαθέσιμη μια διαδρομή τριών χιλιομέτρων στις στοές του ορυχείου, αυτή καλύπτει μόλις το 1% του συνόλου!
Το ορυχείο διαθέτει αγάλματα σκαλισμένα στους αλατοφόρους βράχους, παραστάσεις από τη ζωή των εργατών αλλά και μία ολόκληρη εκκλησία καθώς και χώρο εκδηλώσεων. Περισσότεροι από 1,2 εκατομμύρια τουρίστες το επισκέπτονται κάθε χρόνο.

0 ΝΕΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ για δωρεάν ρεύμα για όλους και η πλήρης αποσιωποίηση του θέματος! (+ 8 βίντεο των εφευρέσεων)

Perendev-motor
Το γνωρίζατε ότι υπάρχουν εφευρέσεις οι οποίες έχουνε την δυνατότητα να δουλεύουνε ασταμάτητα, χωρίς κανένα απολύτως οικονομικό έξοδο; Το γνωρίζατε ότι οι εφευρέσεις αυτές έχουνε την δυνατότητα να παράγουν ρεύμα δωρεάν για όλους, λύνοντας το πρόβλημα της ρύπανσης του πλανήτη, οριστικά; 

Τα οφέλη των συσκευών αυτών θα αλλάξουν την κατάσταση που επικρατεί πάνω στον πλανήτη μας αυτή τη στιγμή, καταργώντας οριστικά τη χρήση πετρελαίου! Καταλαβαίνουμε όλοι μας τη σημαίνει αυτό...

Την τελευταία εικοσαετία άνθρωποι όπως ο Perendev, o οποίος τελειοποίησε την συσκευή του ώστε να λειτουργεί μόνο με τη βοήθεια μόνιμων μαγνητών και να παράγει ρεύμα.. ουσιαστικά επ' άπειρων, έχουνε κλήσει με πατέντα τις εφευρέσεις τους για επιχειρηματικούς σκοπούς, όμως για τον απλό κόσμο τα σχέδια υπάρχουν στο ίντερνετ και ο καθένας μας μπορεί να φτιάξει ανάλογα συστήματα!

1 Το Spiegel το παραδέχεται: Οι Γερμανοί είναι ανίκανοι να χαρούν οτιδήποτε και ζηλεύουν τους Έλληνες!!

Το Spiegel το παραδέχεται: Οι Γερμανοί είναι ανίκανοι να χαρούν οτιδήποτε και ζηλεύουν τους Έλληνες!!
Στην ασκητική ιδιοσυγκρασία των Γερμανών αποδίδει το Spiegel τη στάση των συμπατριωτών της Άνγκελα Μέρκελ απέναντι στην Ελλάδα!

Το γερμανικό περιοδικό επικαλείται μάλιστα αποτελέσματα έρευνας της εταιρείας Rheingold για το ζήτημα. Όπως αναφέρεται, το 46% των Γερμανών δηλώνουν ανίκανοι να χαρούν οτιδήποτε επειδή τους καταβάλλει το άγχος της καθημερινότητας και ο φόβος των απαιτήσεων που θα έχουν οι άλλοι από τους ίδιους. Η χαλάρωση για τους Γερμανούς συνδέεται με το εάν πέτυχαν έναν στόχο και μετατρέπεται και αυτή ακόμα σε κάτι σαν… υποχρέωση.

«Μετά από μία ημέρα σκληρής και αποδοτικής δουλειάς, γυρνούν σπίτι χωρίς να μπορούν να πουν τι πέτυχαν. Και αν κάποιος τους πει "εντάξει, χαλάρωσε", νιώθουν ότι η ευχαρίστηση μετατρέπεται και αυτή σε υποχρέωση» αναφέρεται στην έρευνα.

Για να καταλάβετε πόσο “σφιγμένοι” είναι οι Γερμανοί, μόνο ένας στους έξι θυμάται κάποια στιγμή χαλάρωσης.

0 Σκύλος ναυαγοσώστης σώζει παιδάκι (Video)


Σκύλος ναυαγοσώστης σώζει παιδάκι

Ο θαρραλέος σκύλος όρμηξε στη… μανιασμένη θάλασσα και τράβηξε με αποφασιστικότητα έναν πιτσιρικά στην ασφάλεια της στεριάς. Ασήμαντη λεπτομέρεια: Ο μικρός πιθανότατα δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα!

0 Τοιχογραφία σε ναο της Αιγύπτου δείχνει πύραυλο και δυο εξωγήινους!!!

Η πιο κατω τοιχογραφία βρίσκεται σε ναό στο Kush της Αιγύπτου. Παρατηρήστε τον πύραυλο και τους δύο μικρούς εξωγήινους (βέλη).

Περιοδικό Αναζήτηση

0 Η Σκωτία άρχισε να «βλέπει» την ανεξαρτησία της

Η Σκωτία άρχισε να «βλέπει» την ανεξαρτησία τηςΞεκίνησαν οι εκδηλώσεις ενόψεις του δημοψηφίσματος του 2014 για την απόσχιση της χώρας από το Ηνωμένο Βασίλειο

Ο πρωθυπουργός της Σκωτίας Αλεξ Σάλμοντ (τρίτος από αριστερά) μαζί με υποστηρικτές της καμπάνιας «Σκωτία, ναι»



Εδιμβούργο 

Με συγκέντρωση υπογραφών, εκδηλώσεις και συναυλίες άρχισαν την Παρασκευή εκδηλώσεις για την ανεξαρτησία της Σκωτίας, οι κάτοικοι της οποίας θα κληθούν το 2014 να απαντήσουν αν επιθυμούν να αποσχιστούν από το Ηνωμένο Βασίλειο μετά από τρεις αιώνες.

Θέλουμε μια δίκαιη και ευημερούσα Σκοτία, είπε ο πρωθυπουργός Αλεξ Σάλμοντ κηρύσσοντας άτυπα την έναρξη της καμπάνιας «Σκωτία, ναι». Στόχος του είναι να υπογράψουν ένα εκατομμύριο Σκοτσέζοι (επί συνόλου πέντε εκατομμυρίων) ως το 2014. Το κίνημα της ανεξαρτησίας στηρίζουν και προσωπικότητες όπως ο Σον Κόνερι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...