ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

1 Ένας… τροπικός σιδηροδρομικός σταθμός στη Μαδρίτη!

perierga.gr - Ο "τροπικός" σιδηροδρομικός σταθμός της Μαδρίτης!Ο σιδηροδρομικός σταθμός Atocha στη Μαδρίτη κατασκευάστηκε το 1851 και είναι ένας από τους παλαιότερους της πόλης, που ξεχωρίζει όχι μόνο για την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική του αλλά κυρίως για τον τροπικό κήπο που αναπτύχθηκε στο εσωτερικό του!


Σε μια έκταση 4.000 τετραγωνικών μέτρων φυτεύτηκαν πάνω από 7.000 φυτά, που ανήκουν σε 260 διαφορετικά είδη, ενώ μια λίμνη με ψάρια και χελώνες συμπληρώνουν το ειδυλλιακό τροπικό τοπίο.

0 Η Άγνωστη Ψυχοθεραπευτική Τέχνη του Ηράκλειτου

Η Άγνωστη Ψυχοθεραπευτική Τέχνη του Ηράκλειτου
Ο Νόμος της Εναντιοδρομίας, η Άγνωστη Ψυχοθεραπευτική Τέχνη του Ηράκλειτου που μπορεί να θεραπεύσει τη Δυσαρμονία που βασιλευει στον Ψυχικό μας Κόσμο αλλά και στην Κοινωνία.

«Τα σύνορα της ψυχής δε θα τα βρείς, όποιον δρόμο κι αν ακολουθήσεις, τόσο βάθος έχει η ουσία της.»
Ηράκλειτος , απόσπ. 45

Σε μια τόσο σύντομη φράση, όπως η παραπάνω, ο μεγάλος Εφέσιος φιλόσοφος Ηράκλειτος – ο αποκαλούμενος σκοτεινός φιλόσοφος του αρχαίου Ελληνικού πνεύματος – μπόρεσε να συλλάβει την αλήθεια για την ανθρώπινη ψυχή, διατυπώνοντάς την με μια απέριττη αλλά και συγκλονιστική σαφήνεια....

0 ΜΑΣΟΝΙΑ... Ένα αόρατο δίχτυ πάνω απο την Ελλάδα

Η διείσδυση των μασόνων σε όλους τους καίριους τομείς του κρατικού μηχανισμού και γενικότερα της οικονομικής, επιστημονικής και κοινωνικής ζωής του τόπου γίνεται με μεθοδικότητα και με πρακτικό στόχο την τοποθέτηση ή τον έλεγχο ανθρώπων σε θέσεις «κλειδιά» από τις οποίες επηρεάζεται η λήψη αποφάσεων. Από τα πανεπιστημιακά ιδρύματα ως τα υποκαταστήματα Τραπεζών και από τις δημόσιες επιχειρήσεις ως τις επαγγελματικές οργανώσεις, οι μασόνοι προσπαθούν να προωθούν μέλη τους σε καίριες θέσεις...


Το αποκορύφωμα βέβαια της προσπάθειάς τους είναι ο έλεγχος της πολιτικής ζωής του τόπου και η διείσδυσή της στο Στρατό. Χάρη στους επιδέξιους μηχανισμούς πολυάριθμα μέλη εισέρχονται στην οργάνωση της μασονίας όχι για κοινωφελείς σκοπούς αλλά από προσωπικά κίνητρα και ατομικά οφέλη. Εισέρχονται στη μασονία για να αναρριχηθούν στις δημόσιες υπηρεσίες και να ελέγχουν την κρατική εξουσία όπως και για να υποστηριχθούν με μυστικό τρόπο στις διάφορες επαγγελματικές απασχολήσεις τους. Στενή είναι η σχέση της μασονίας με την κρατούσα μεγαλοαστική τάξη. Κανένας φτωχός και κανένας κοινωνικά αποτυχημένος δεν γίνεται δεκτός στη μασονία.

0 Παιδεία: Η Νέα Τάξη κατασκευάζει μόνο αλυσίδες σκλαβιάς…

«Ύπατο μέλημα, όμως, της ελληνικής πολιτικής πρέπει να είναι η παιδεία του ελληνικού λαού, κατ' εξοχήν αποφασιστική, αν είναι ορθά προγραμματισμένη, για την περίσωση μακροπρόθεσμα του Ελληνισμού. Και θα είναι ορθά προγραμματισμένη η παιδεία του ελληνικού λαού, αν δεν παρασυρθεί από άμετρη επιδίωξη του λεγόμενου εκσυγχρονισμού, αλλά, ταυτόχρονα προς την έλλογη επιδίωξη του εκσυγχρονισμού, παραμείνει στραμμένη προς την άφθιτη πηγή της αυθεντικής ανθρωπιστικής γραμματείας, δηλαδή της ελληνικής αρχαιόθεν πνευματικής κληρονομιάς. [...] Παλλάδιο επίσης, πολύτιμο κατ' εξοχήν για την επιβίωση του Ελληνισμού, είναι η ελληνική γλώσσα, η πνευματικώτερη γλώσσα της ανθρωπότητας».
Κωνσταντίνος Δεσποτόπουλος, 
«Ελληνικά – Θέματα Ιστορίας και Πολιτισμού», εκδόσεις Παπαζήση, σελ. 50-51

Τα παραπάνω είναι τμήμα από πανηγυρικό λόγο που εκφωνήθηκε στις 24 Μαρτίου 1993 για να τιμήσει και να υπενθυμίσει το θαύμα της Εθνεγερσίας του 1821. Ο συντάκτης του κειμένου είναι ο (τότε) πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, ο φιλόσοφος και δάσκαλος Κωνσταντίνος Δεσποτόπουλος.

0 Εξαιρετικά ανθεκτικό υδροτζέλ ανέπτυξαν επιστήμονες


Επιβιώνει από τα χτυπήματα μεταλλικής μπάλας
Ένα υπερ-ανθεκτικό υδροτζέλ ανέπτυξαν επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ με επικεφαλής τον μηχανικό Zhigang Suo.

Το υδροτζέλ είναι ένα δίκτυο πολυμερών που απορροφούν πολύ νερό για να σχηματίσουν ένα ζελοειδές υλικό....


Βασικών ελάττωμα των υδροτζελ είναι ότι σπάνε εύκολα και δεν τεντώνονται αρκετά.

Τα πιο ανθεκτικά υδροτζελ που έχουν αναπτυχθεί μέχρι σήμερα χρησιμοποιούνται για την κατασκευή φακών επαφής και βασική επιδίωξη των επιστημόνων είναι να αυξήσουν την ανθεκτικότητά τους ώστε να μπορούν να αντικαταστήσουν τους χόνδρους των αρθρώσεων ή να χρησιμοποιηθούν ως βάση για την ανάπτυξη τεχνητών οργάνων.

0 Τα ωραιότερα πανεπιστήμια του κόσμου

Perierga.gr - Τα ωραιότερα πανεπιστήμια του κόσμουΚάποια θυμίζουν πολυτελή ξενοδοχεία, άλλα παραμυθένιες κατοικίες και ιδανικούς προορισμούς διακοπών.
Μια ματιά στα 16 από τα ωραιότερα πανεπιστήμια του κόσμου μπορεί να σε πείσει να ξαναγυρίσεις στο θρανίο ή να μαζεύεις χρήματα μια ζωή ώστε να στείλεις τα παιδιά σου. Αυτά αν είσαι πάνω από 18, διότι αν είσαι νεότερος μήπως να κάνεις μια αίτηση;

1. Η ονειρεμένη αρχιτεκτονική της Οξφόρδης έχει εμπνεύσει γενεές και γενεές μαθητών.


0 «Δεν είναι δυνατόν η ελληνική τηλεόραση να μην έχει ελληνικές σειρές» λέει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δεν είναι δυνατόν η ελληνική τηλεόραση να μην έχει ελληνικές σειρές» Για την ελληνική τηλεόραση και την επέλαση των τουρκικών σειρών μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.
«Δεν τα βλέπω και πολύ. Γενικά δεν έχω χρόνο να δω τηλεόραση. Το πρόβλημα όμως είναι

πρωτόγνωρο. Δεν ξέρω τι συνέπειες θα έχει όλο αυτό και τι αντιδράσεις θα φέρει. Στον κόσμο δεν αρέσει να μην υπάρχουν καθόλου ελληνικά προγράμματα. Ελπίζω να αλλάξει αυτή η εικόνα. Δεν είναι δυνατόν η ελληνική τηλεόραση να μην έχει ελληνικές σειρές», καταλήγει

0 Σκύλος περπάτησε 800 χλμ. για να γυρίσει σπίτι του!

perierga.gr - Σκύλος περπάτησε 800 χλμ. για να γυρίσει σπίτι του!O Mark Wessells δεν πίστευε ότι θα έβλεπε ξανά το σκύλο του, ένα μαύρο λαμπραντόρ ονόματι Buck, το οποίο απέκτησε κουτάβι γαρ, μόλις πριν από τρία χρόνια. «Νόμιζα ότι χάθηκε για πάντα και όλο αυτό το διάστημα ήμουν απαρηγόρητος», λέει ο Mark. Η ιστορία ξεκίνησε πριν από επτά περίπου μήνες, όταν ο νεαρός Mark Wessells επισκέφθηκε τον πατέρα του στη Βιρτζίνια για να του αφήσει το σκύλο για μερικές εβδομάδες, μέχρι να μετακομίσει στο νέο του σπίτι στο Myrtle Beach (800 χλμ. από τη Βιρτζίνια).

Περίπου μια εβδομάδα μετά την αποχώρησή του από τη Βιρτζίνια, ο πατέρας τού Wessells τηλεφώνησε στο γιο του για να του πει τα κακά μαντάτα: Ο Buck είχε φύγει από το σπίτι και οι προσπάθειές του να τον βρει δεν απέδωσαν καρπούς.

0 Γάτες και μωρά: 25 απίθανες φωτογραφίες!

Γάτες και μωρά (19)
Ακαταμάχητος συνδυασμός…

0 Σχέδια της φύσης-Δέντρα

Όπου κι αν κοιτάξουμε γύρω μας βλέπουμε τις εκπληκτικές καλλιτεχνικές δημιουργίες της φύσης. Σχέδια και χρώματα σε μια απίστευτη ποικιλία που μόνο η φύση θα μπορούσε να δημιουργήσει με αυτό τον θαυμαστό τρόπο.
Δείτε τις όμορφες φωτογραφίες και θαυμάστε τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο η φύση σχεδιάζει πάνω στους κορμούς των δέντρων!

0 Ο Κόσμος σε 2 λεπτά: Ιταλία


0 Ένα topmodel αποκαλύπτει τις απίστευτες (έως τρομακτικές) μεθόδους που ακολουθούν τα μοντέλα για να αδυνατίσουν

072_copy

Όλοι ξέρουμε πως η ζωή ενός μοντέλου, αν βγάλεις στην άκρη το glamorous του επαγγέλματος, έχει τις δυσκολίες της, ειδικά όσον αφορά την προσπάθεια που καταβάλουν τα κορίτσια για να μείνουν στα κιλά και τις αναλογίες που επιβάλει η βιομηχανία της μόδας. Πόσοι από εμάς όμως, γνωρίζουμε ολόκληρη την αλήθεια; 
Η 22χρονη Kira Dikhtyar (φώτο από πάνω), πετυχημένο top model από τη Ρωσία με διεθνή καριέρα, αποκάλυψε πρόσφατα σε μια συνέντευξή της μερικές από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους αδυνατίσματος που ακολουθεί η πλειοψηφία των μοντέλων, διάσημων και μη. Είστε έτοιμοι; Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Πακέτα επί πακέτων τσιγάρων, διαιτητικά χάπια, καθημερινά κλύσματα και κατανάλωση καθαρτικών είναι τα μεγαλύτερα «όπλα» των μοντέλων στη μάχη για γρήγορο αδυνάτισμα. Μια ακόμα λύση που γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, είναι οι ενέσεις ενίσχυσης του μεταβολισμού. Όπως περιέγραψε συγκεκριμένα η Dikhtyar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...