ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

1 Ένας… τροπικός σιδηροδρομικός σταθμός στη Μαδρίτη!

perierga.gr - Ο "τροπικός" σιδηροδρομικός σταθμός της Μαδρίτης!Ο σιδηροδρομικός σταθμός Atocha στη Μαδρίτη κατασκευάστηκε το 1851 και είναι ένας από τους παλαιότερους της πόλης, που ξεχωρίζει όχι μόνο για την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική του αλλά κυρίως για τον τροπικό κήπο που αναπτύχθηκε στο εσωτερικό του!


Σε μια έκταση 4.000 τετραγωνικών μέτρων φυτεύτηκαν πάνω από 7.000 φυτά, που ανήκουν σε 260 διαφορετικά είδη, ενώ μια λίμνη με ψάρια και χελώνες συμπληρώνουν το ειδυλλιακό τροπικό τοπίο.perierga.gr - Ο "τροπικός" σιδηροδρομικός σταθμός της Μαδρίτης!
«Ο σταθμός καταστράφηκε πολλές φορές στην πορεία του χρόνου, με σημαντικότερη την πυρκαγιά που ξέσπασε εκεί το 1892, η οποία, μάλιστα, ισοπέδωσε τα πάντα. Όταν αποφασίστηκε η τελευταία ανακαίνιση το 1992, η ιδέα μας ήταν να φτιάξουμε ένα τροπικό θερμοκήπιο στο εσωτερικό του…», λέει ο υπεύθυνος της κατασκευής.
perierga.gr - Ο "τροπικός" σιδηροδρομικός σταθμός της Μαδρίτης!
Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και ο σταθμός Atocha έγινε πολύ γρήγορα το «the place to be» της Μαδρίτης, συγκεντρώνοντας καθημερινά χιλιάδες επισκέπτες, που απολαμβάνουν τη δροσιά του «θερμοκηπίου», και όχι μόνο ως απλοί επιβάτες των συρμών!
perierga.gr - Ο "τροπικός" σιδηροδρομικός σταθμός της Μαδρίτης!
perierga.gr - Ο "τροπικός" σιδηροδρομικός σταθμός της Μαδρίτης!
perierga.gr - Ο "τροπικός" σιδηροδρομικός σταθμός της Μαδρίτης!
perierga.gr - Ο "τροπικός" σιδηροδρομικός σταθμός της Μαδρίτης!http://www.perierga.gr/

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...