ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

0 ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ ΚΡΕΑΤΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.


Ποσότητα αλλοιωμένου κρέατος παραδόθηκε από τον προμηθευτή στις παιδικές κατασκηνώσεις της ΕΛ.ΑΣ. στον Άγιο Ανδρέα της Αττικής. Ύστερα από έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αρμόδιοι της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής, το έκριναν ακατάλληλο προς κατανάλωση και στη συνέχεια οι υπεύθυνοι της παιδικής κατασκήνωσης ενημέρωσαν την Εισαγγελία Αθηνών.
Το περιστατικό γνωστοποίησε η Ένωση ....Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, που σε ανακοίνωσή της σημείωσε τα εξής: "Το εξωφρενικό όμως αυτής της σοβαρής και ταυτόχρονα θλιβερής υπόθεσης είναι ότι η παιδική κατασκήνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, σύμφωνα πάντα με τους υπευθύνους της, συνεχίζει να προμηθεύεται κρέας από τον ίδιο προμηθευτή που τις προηγούμενες μέρες έθεσε σε κίνδυνο τις ζωές των παιδιών μας. Αναρωτιόμαστε ποια σύμβαση και ποιος νόμος επιβάλλει να συνεχίσεις να προμηθεύεσαι από τον ίδιο προμηθευτή προϊόντα όταν αποδεδειγμένα έχει διαπιστωθεί η ακαταλληλότητά τους. Καλούμε την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας να λάβει άμεσα μέτρα έτσι ώστε να πέσει άπλετο φως στο θέμα των προμηθειών των παιδικών εξοχών προκειμένου να μη διατρέχουν κανένα κίνδυνο τα παιδιά μας και παράλληλα να γίνει γνωστό εάν η συγκεκριμένη σύμβαση γίνεται από κοινού με τη Νομαρχία Αθηνών γιατί τότε θα πρέπει από πλευράς Νομαρχίας να καταγγελθεί κάθε ενδεχόμενη σύμβαση με το συγκεκριμένο προμηθευτή".

Από την πλευρά της η ΕΛ.ΑΣ. σε ανακοίνωσή της διευκρίνισε ότι:

* * "Η προμήθεια κρεάτων στις παιδικές κατασκηνώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποιείται στο πλαίσιο σύμβασης, που έχει καταρτίσει η Νομαρχία Αθηνών με συγκεκριμένο προμηθευτή και αφορά τα νοσηλευτικά ιδρύματα και τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.), που λειτουργούν στην περιοχή ευθύνης της (όπως στην περίπτωση των κατασκηνώσεων της Αστυνομίας, που έχουν έδρα την Αθήνα).
* * Την 06-08-2010 από μέλη της ορισθείσας ειδικής επιτροπής παραλαβής ειδών, που λειτουργεί στις παιδικές κατασκηνώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, διαπιστώθηκε η παράδοση ποσότητας αλλοιωμένου κρέατος.
* * Άμεσα κινήθηκε η διαδικασία δέσμευσης και καταστροφής της συγκεκριμένης ποσότητας, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις και σε συνεργασία με τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Νομαρχίας Αθηνών.
* * Για το περιστατικό ενημερώθηκε εγγράφως ο αρμόδιος εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών για τις περαιτέρω ενέργειες αρμοδιότητάς του.
* * Επισημαίνεται ότι για τον έλεγχο της ποιότητας και της καταλληλότητας των ειδών-προϊόντων, που προμηθεύονται οι κατασκηνώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, αποφαίνεται η προαναφερόμενη ορισθείσα ειδική Επιτροπή, στην οποία συμμετέχουν γιατρός, τεχνολόγος τροφίμων και Αξιωματικοί του Σώματος".

Σημειώνει δε, ότι με τη λειτουργία της Επιτροπής "διασφαλίζεται πλήρως η καταλληλότητα των ειδών, που παραλαμβάνονται και εντοπίζονται άμεσα τυχόν αλλοιωμένα ή ακατάλληλα τρόφιμα (όπως στην προκειμένη περίπτωση)".

ΠΡΕΖΑ TV
19-8-2010

0 Οι ΗΠΑ προτρέπουν το Ισραήλ να επιτεθεί στο ΙΡΑΝ εντός της εβδομάδας!!...



"Το Ισραήλ έχει μόνο τρεις μέρες περιθώριο να πλήξει τον ιρανικό σταθμό του Μπουσέρ, προτού φορτωθεί πυρηνικό καύσιμο στον αντιδραστήρα", δήλωσε χθες στο ισραηλινό ραδιόφωνο ο πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, Τζον Μπόλτον.

Πρoσέθεσε ωστόσο ότι "δεν βλέπει κάποια σχετική προετοιμασία από τον πρόεδρο Ομπάμα ούτε από το... Ισραήλ", γεγονός που θα αποτελέσει "νίκη της Τεχεράνης".

Ο ίδιος διπλωμάτης -εξέχον στέλεχος των Νεοσυντηρητικών (Τσένι, Ράμσφελντ, Γούλφοβιτς, Περλ, Ζέλικ κ.ά.)- είχε μιλήσει λίγες ώρες νωρίτερα στο.... συντηρητικό δίκτυο Fox για "οκτώ μέρες περιθώριο" ώστε να πληγεί ο πρώτος πυρηνικός σταθμός του Ιράν. Αναθεώρησε όμως προς τα κάτω, όταν η Τεχεράνη ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας στις 21 Αυγούστου.

"Μόλις ο σταθμός αρχίσει να λειτουργεί θα είναι πολύ αργά για βομβαρδισμούς. Θα εκλυθεί ραδιενέργεια με τεράστιες συνέπειες στον άμαχο πληθυσμό", προσέθεσε ο Μπόλτον, επικρίνοντας τη Ρωσία για τη συμμετοχή της στο σχέδιο του Μπουσέρ. Κοντά στις εγκαταστάσεις -1.200 χιλιόμετρα νοτίως της Τεχεράνης- συνέβη χθες ένα περίεργο ατύχημα με ιρανικό F4. Ο πιλότος το εγκατέλειψε και σώθηκε, αλλά το αεροσκάφος συνετρίβη.

Ο Μπόλτον δήλωσε ξεκάθαρα ότι το Ισραήλ "έχασε την ευκαιρία" να βομβαρδίσει προληπτικά τις ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις, όπως έκανε το 1981 με τον ιρακινό πυρηνικό αντιδραστήρα του Οσιράκ και το 2007 με τον αντιδραστήρα της Συρίας, βορειοκορεατικής τεχνογνωσίας. "Αν το Ιράν αποκτήσει πυρηνική ικανότητα ο κόσμος θα γίνει πολύ επικίνδυνος. Θα ακολουθήσουν Αίγυπτος, Σ. Αραβία, Τουρκία και άλλα κράτη", προειδοποίησε το "γεράκι" της Ουάσιγκτον.

"Οποιαδήποτε επίθεση στις πυρηνικές μας εγκαταστάσεις θα είναι έγκλημα του διεθνούς δικαίου με παγκόσμιες επιπτώσεις", απάντησε στο πρακτορείο IRNA o επικεφαλής του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος, Αλί Ακμπάρ Σαλεχί.

Ο ίδιος είχε εξαγγείλει προχθές τη δημιουργία στις αρχές του 2011 ενός τρίτου σταθμού εμπλουτισμού ουρανίου στο Ιράν (μετά το Νατάνζ και το Ισφαχάν) σε τοποθεσία που δεν διευκρίνισε.

Απτόητοι από το τέταρτο πακέτο κυρώσεων του ΟΗΕ στις 9 Ιουνίου, οι Ιρανοί απλώνουν δίχτυ αντιαεροπορικής προστασίας γύρω από το Μπουσέρ και δείχνουν στις κάμερες... ομαδικούς τάφους για τους επίδοξους Αμερικανούς εισβολείς (δήλωση του πρώην αρχηγού των Φρουρών της Επανάστασης, Χουσεΐν Μογκαντάμ). Επιπλέον χθες ο υπουργός Αμυνας, Αχμάντ Βαχιντί, προανήγγειλε την επίδειξη νέων ιρανικών όπλων (πύραυλοι, ταχύπλοες βάσεις εκτόξευσης και μη επανδρωμένο αεροσκάφος μεγάλης εμβέλειας), που θα αποτρέψουν κάθε σκέψη των Αμερικανο-ισραηλινών για επίθεση.

Σενάρια

Επίθεση μετά την έξοδο Γκέιτς

Σύμφωνα με πηγές του ισραηλινού στρατού που επικαλείται η Jerusalem Post, οι πιθανότητες επίθεσης στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν θα αυξηθούν το 2011, μετά την αποχώρηση του Αμερικανού υπουργού Αμυνας, Ρόμπερτ Γκέιτς. Ο ίδιος προανήγγειλε την εθελουσία έξοδό του για "προσωπικούς λόγους". Στις αρχές Αυγούστου, εξάλλου, ο αρχηγός του μεικτού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων, ναύαρχος Μάικ Μιούλεν, δήλωσε απροκάλυπτα ότι υπάρχουν έτοιμα σχέδια επίθεσης στο Ιράν, έστω κι αν "ανησυχεί βαθιά για τις συνέπειές τους".

0 Buried trailer: Μια ταινία γυρισμένη εξ ολοκλήρου μέσα σε ένα φέρετρο


Η Liongate έδωσε στην κυκλοφορία πριν λίγες ημερες το 2ο trailer από την ταινία “Buried”. Ίσως να θυμάστε ότι η ταινία αυτή που έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ ταινιών Sundance, πυροδότησε ένα πόλεμο προσφορών μεταξύ των studio, για το... ποιο θα την αναλάβει.

Η όλη ταινία λαμβάνει χώρα σ’ ένα φέρετρο θαμμένο στη γη, με τον Ryan Reynolds να πρωταγωνιστεί. Μόνο αυτόν και το φέρετρο θα δείτε σε όλη την ταινία.

Πράγμα που σε κάποιους θα προκαλέσει ....
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ
περιέργεια να τη δουν και σε κάποιους να μην πλησιάσουν καν στην αίθουσα. Γι’ αυτό και το δεύτερο trailer προσπαθεί να μην το δείξει. Ο Ryan Reynolds υποδύεται ένα εργολάβο που εργάζεται στο Ιράκ και ξαφνικά βρίσκεται θαμμένος 2 μέτρα κάτω από τη γη, χωρίς ιδέα για το ποιος ή γιατί τον έκλεισε εκεί.

Μόνο μ’ ένα μόνο κινητό τηλέφωνο κι έναν αναπτήρα, η επαφή του με τον έξω κόσμο και η ικανότητα του να συνδέσει τα στοιχεία που θα τον βοηθήσουν να ανακαλύψει το μέρος που βρίσκεται, είναι εξοργιστικά περιορισμένες.

Το κακό σήμα, η μπαταρία που τελειώνει, το οξυγόνο που ελαττώνεται γίνονται οι μεγαλύτεροι εχθροί του σε μια στενόχωρη μάχη με το χρόνο. Σε κατάσταση πανικού, απόγνωσης, παραληρήματος, ο Πόλ έχει μόνο 90 λεπτά για να μπορέσει να σωθεί, πριν ο χειρότερος εφιάλτης του γίνει πραγματικότητα. Στις αίθουσες στις 7 Σεπτεμβρίου 2010
 
tapantaedo1.blogspot.com

0 Mέλισσες κατά αστυνομικού!

Επίθεση κατά της αρχής. Αυτή είναι η κατηγορία που θα μπορούσε να απαγγελθεί σε ένα σμήνος από περίπου 50.000 εξοργισμένες μέλισσες το οποίο επιτέθηκε σε αστυνομικό στη Βόρεια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Κι όχι απλά του επιτέθηκε αλλά περικύκλωσε το περιπολικό του και δεν τον άφηνε να βγει από αυτό για διάστημα τριών ωρών.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο 31χρονος βοηθός σερίφη Μπράντον Τζένκινς δέχεται κλήση και....
μεταβαίνει με περιπολικό σε αυτοκινητόδρομο της Βόρειας Καρολίνα όπου έχει ανατραπεί νταλίκα με φορτίο 60 κυψέλες γεμάτες μέλισσες.

Για κακή του τύχη, με το που φτάνει στον χώρο του ατυχήματος και προτού προλάβει καλά-καλά να πατήσει πόδι στο οδόστρωμα, τα έντομα του επιτίθενται τρέποντάς τον σε άτακτη φυγή πίσω στο αυτοκίνητο.

Κάποια μάλιστα από αυτά καταφέρνουν να εισβάλουν και μέσα στο περιπολικό αλλά εξουδετερώνονται («έπρεπε να κάνω χρήση αστυνομικής βίας, ήμουν σε αυτοάμυνα», δηλώνει ο Τζένκινς) ενώ όσα μένουν απέξω, στρογγυλοκάθονται πάνω στο όχημα και δεν το κουνάνε ρούπι. Σε μια προσπάθεια να τα ξεφορτωθεί, ο αστυνομικός βάζει μπρος και επιταχύνει αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οι μέλισσες είναι ακόμη εκεί.

Η περιπέτεια λήγει με την επέμβαση μιας ειδικής μονάδας όχι κομάντο αλλά μελισσοκόμων οι οποίοι κατορθώνουν να ηρεμήσουν τα έντομα και να τα περισυλλέξουν.

Εκ των υστέρων, σε μια απόπειρα να εξηγήσουν το συμβάν, ειδικοί υποστήριξαν πως το ανοιχτό χρώμα του περιπολικού λειτούργησε ωσάν κόκκινο πανί για τις μέλισσες οι οποίες ήταν άλλωστε ήδη ενοχλημένες και μπερδεμένες εξαιτίας του ατυχήματος.

Σκεφτείτε το, δεν είναι και λίγο να αναποδογυρίζει το σπίτι σου στη μέση του δρόμου.


newscity1.blogspot.com

0 Οι γίγαντες του ηλεκτρισμού!!!

Το σχέδιο "Land of Giants" αρχικά παρουσιάστηκε στο διεθνή διαγωνισμό για τη νέα εμφάνιση των ηλεκτρικών πυλώνων στην Ισλανδία. Ή Choi+Shine, εταιρεία αρχιτεκτονικής, έκανε μερικές μικρές τροποποιήσεις στους ήδη υπάρχοντες πυλώνες και τους.....

μετέτρεψε σε γιγαντιαία ανθρώπινα γλυπτά, που κρατούν στον αέρα τα ηλεκτρικά καλώδια.

 

tnsite.blogspot.com

0 Για δέκα μέρες κυκλοφορούσε με ένα βάζο στο κεφάλι της


Για δέκα μέρες κυκλοφορούσε με ένα βάζο στο κεφάλι της






Για δέκα ολόκληρες μέρες κυκλοφορούσε με ένα βάζο στο κεφάλι της. Ο λόγος για μία μικρή αρκούδα στη Φλόριντα, που, ψάχνοντας για φαγητό στα σκουπίδια.., σφήνωσε το κεφάλι της σε ένα πλαστικό δοχείο.

Έκτοτε, μάλιστα, της κόλλησαν το παρατσούκλι ....«jarhead». Το αρκουδάκι θα πέθαινε, αν δεν σωζόταν από ειδικούς από Κέντρο Προστασίας Άγριων Ζώων, καθώς δεν μπορούσε ούτε να φάει ούτε να πιει τίποτα.

Η διάσωσή του, πάντως, δεν ήταν και εύκολη υπόθεση, αφού οι «σωτήρες» του αρχικά έπρεπε να ναρκώσουν τη μητέρα του και στη συνέχεια να ξεκολλήσουν το βάζο.

Τελικά, όλα πήγαν κατ’ ευχήν και η οικογένεια των αρκούδων επέστρεψε στη φύση.

tapantaedo1.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...