ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

0 ΠΡΟΣΟΧΗ:ΤΟ INSTAGRAM ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-

«Ώρα να διαγράψω τον λογαριασμό μου» γράφουν πολλοί blogger τις τελευταίες ώρες μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι επικείμενες αλλαγές στην πολιτική παροχής των υπηρεσιών του Instagram. H δημοφιλής υπηρεσία μοιράσματος φωτογραφιών «σε φίλους και συγγενείς» από τις 16 Ιανουαρίου 2013 θα παρέχεται μόνο σε όσους αποδέχονται ότι οι φωτογραφίες τους θα χρησιμοποιούνται χωρίς αποζημίωση για πληρωμένες διαφημίσεις ή άλλες ενέργειες προώθησης ακόμα και όταν δεν αναφέρονται ως τέτοιες.

Το Instagram, η υπηρεσία που εξαγοράστηκε το 2012 από το Facebook αντί του ποσού-ρεκόρ του 1 δισ. δολαρίων, ανακοίνωσε τις επικείμενες αλλαγές με ανάρτηση στο επίσημο μπλογκ της υπηρεσίας. 

Αυτή την φορά, οι χρήστες διάβασαν τους νέους όρους και δεν είπαν άλλη μια φορά Το Μεγαλύτερο Ψέμα στο Web.

Παρά το γεγονός ότι η υπηρεσία ξεκινά την αναφορά στις αλλαγές αυτές, επισημαίνοντας ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα σχετικά με την κυριότητα των φωτογραφιών των χρηστών ή το ποιος μπορεί να τις βλέπει, ο όρος που έχει προκαλέσει τις μεγαλύτερες αντιδράσεις αφορά ακριβώς αυτό. 

0 Ένα δέντρο, ένα πριόνι και δυο άνδρες χωρίς μυαλό…

Ένα δέντρο, ένα πριόνι και δυο άνδρες χωρίς μυαλό... (1)
Η εξέλιξη ήταν μάλλον αναμενόμενη…

0 14 πράγματα που δεν θα γνωρίσουν ποτέ τα σημερινά παιδιά!

Perierga.gr - 14 πράγματα που δεν θα γνωρίσουν ποτέ τα σημερινά παιδιά!Αν η χρονομηχανή του Κύρου Γρανάζη υπήρχε στην πραγματικότητα και επιχειρούσατε μια μικρή βόλτα δύο-τρεις δεκαετίες πιο πριν, τι θα διαπιστώνατε; Θυμάστε ότι δεν υπήρχαν κινητά τηλέφωνα και παρ’ όλα αυτά επιζούσαμε με ένα ταπεινό… σταθερό με καλώδια; Έχετε ξεχάσει ότι το «κουτί» στο σαλόνι δεν μας έδινε την επιλογή να αλλάξουμε τα κανάλια –εκείνα τα ελάχιστα που υπήρχαν- με τηλεκοντρόλ; Την προετοιμασία για τις εκδρομές που περιελάμβανε απαραιτήτως μια στάση στο φωτογραφείο για να αγοράσετε φιλμ;

Όλα αυτά υπάρχουν σαν αναμνήσεις για όλους εμάς που τα ζήσαμε εκείνα τα -πιο απλά- χρόνια, αλλά αν χρειάζεται έστω και λίγη προσπάθεια για να τα θυμηθούμε, σκεφτείτε πόσες είναι οι πιθανότητες να τα θυμούνται ή να τα γνωρίζουν καν όσοι ενηλικιώνονται τώρα και οι γενιές που έπονται αυτών. Δείτε ποια αγαπημένα μας αντικείμενα που φάνταζαν σαν «αιχμή της τεχνολογίας» τότε, υπάρχουν πλέον στο πιο βαθύ σκοτάδι της αποθήκης μας ή στο χρονοντούλαπο, παρέα με άλλες παρελθούσες μόδες.

0 Ένας μαγευτικός μικρόκοσμος… στη βροχή!

perierga.gr - Ένας μαγευτικός μικρόκοσμος... στη βροχή!Ο Vadim Trunov είναι φωτογράφος που ζει και εργάζεται στη Ρωσία, επιδεικνύοντας μια ιδιαίτερη προτίμηση στις βροχερές μέρες του έτους. Όχι για να φωτογραφίσει τοπία ή ανθρώπους στη βροχή αλλά για να απαθανατίσει τα αγαπημένα του έντομα.


Τα σαλιγκάρια βγαίνουν μετά τη βροχή, ενώ τα περισσότερα έντομα παρουσιάζουν μια ιδιαίτερη συμπεριφορά στη βροχή. Αυτό άλλωστε είναι και το ζητούμενο του καλλιτέχνη. Να τραβήξει μια καλή πόζα στο μοντέλο του.

0 Λάδι Μεσσηνίας και κρασί Νάουσας στην Κίνα


ladi

Στην Κίνα στρέφονται Ελληνες εξαγωγείς δεδομένης της ύφεσης που πλήττει τη χώρα μας αλλά και πολλές χώρες της Ευρώπης. Η αχανής κινεζική αγορά ανοίγει σταθερά στα εισαγόμενα προϊόντα τροφίμων και ποτών τα οποία θεωρούνται πιο ασφαλή και ποιοτικά.

Το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της ελληνικής πρεσβείας στο Πεκίνο περιγράφει «ευοίωνες» τις προοπτικές των ελληνικών προϊόντων λόγω της αυξημένης εσωτερικής ζήτησης.


Μια από τις πρώτες επιχειρήσεις εξαγωγών στον χώρο του ελαιολάδου είναι η Αγροτική Βιομηχανία Μεσσηνίας η οποία εξάγει τα προϊόντα της στην Κίνα από το 2007. Η πρόσφατη άνοδος του βιοτικού επιπέδου της αστικής τάξης ευνοεί περαιτέρω την αύξηση της κατανάλωσης ελαιολάδου ως εναλλακτικής υγιεινής διατροφής.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...