ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

0 Τα πιο παράξενα Sleeping Bag

Ίσως είστε από αυτούς που δεν τρελαίνονται για κάμπινγκ και για ύπνο στην ύπαιθρο.  Αν είχατε όμως ένα από αυτά τα πρωτότυπα Sleeping Bag δεν θα θέλατε τουλάχιστον να το δοκιμάστε;


Τα πιο παράξενα Sleeping Bag

0 Δεν θα πιστεύετε πως είναι απλά ζωγραφιές




















Οι συγκεκριμένες ζωγραφιές είναι σαν να ζωντανεύουν και να θυμίζουν μια κανονική φωτογραφία…

1 Οι φίλοι μας τα ζώα

Εντυπωσιακές αλλά και αστείες φωτογραφίες ζώων που θα σας φτιάξουν την μέρα…


Οι φίλοι μας τα ζώα (Vol.11)

0 Δορυφορικές φωτογραφίες του δυστυχήματος στην Κύπρο

H Hellas Sat θυγατρική του Ομίλου ΟΤΕ, από τις πρώτες ώρες του τραγικού δυστυχήματος που συνέβη στην Κύπρο έχει έρθει σε επαφή με τους συνεργάτες της Spot Infoterra Hellas και διευθέτησε τη λήψη φωτογραφιών από δύο δορυφόρους παρατήρησης γης οι οποίοι διήλθαν πάνω από το χώρο του τραγικού δυστυχήματος στις 12 Ιουλίου (Δορυφόρος IKONOS) και στις 13 Ιουλίου (Δορυφόρος GeoEye-1) αντίστοιχα.


Για να υπάρχει επαρκής σύγκριση και εκτίμηση του μεγέθους της καταστροφής έχει ζητηθεί και εικόνα αρχείου η οποία λήφθηκε από τον δορυφόρο παρατήρησης γης WorldView-2 στις 20 Ιουνίου 2011, λίγες μέρες πριν από το τραγικό δυστύχημα.

0 Καμιά φορά και η φύση κάνει λάθη

0 Καλωσήρθατε στο μουσείο του Λούβρου!

Καλωσήρθατε στο μουσείο του ΛούβρουΤο μουσείο του Λούβρου είναι ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα μουσεία τέχνης στον κόσμο. Βρίσκεται στο κέντρο του Παρισιού, στην δεξιά όχθη του ποταμού Σηκουάνα και στο 1ο Δημοτικό διαμέρισμα.

Πλάι του βρίσκονται οι κήποι του Κεραμεικού που δημιουργήθηκαν το 1564 από την Αικατερίνη των Μεδίκων (το παλάτι του Κεραμεικού, που επίσης βρισκόταν δίπλα, καταστράφηκε από πυρκαϊά το 1871).

0 Οι αρχαίοι ναοί των Champa στο Βιετνάμ



Οι πύργοι του Poshanu στο Βιετνάμ ήταν χτισμένη τον 9ο αιώνα από την αρχαία ινδουιστική φυλή των  Champa, που έζησαν σε αυτά τα μέρη. Οι ναοί λειτουργούν μέχρι και σήμερα και υπάρχουν κάποιοι λίγοι από την φυλή Champa που προσεύχονται μέχρι και σήμερα - στη συνήθη θέση τους.

Οι πύργοι που βρίσκονται σε  λόφο από τον οποίο έχει υπέροχη θέα.

Ο υψηλότερος πύργος είναι 15 μέτρα. Στο βάθος υπάρχει επίσης και ένα Βιετναμέζικο νεκροταφείο.

0 Η σοφία της φύσης..


γιατί Ο Νόμος της Φύσης λέει: Σκότωνε ΜΟΝΟ όταν πεινάς
Ο φωτογράφος Michel Denis-Huot, που τράβηξε τις ποιό κάτω υπέροχες φωτογραφίες σε σαφάρι στην Κένυα τον Οκτώβρη του περασμένου έτους, είπε ότι έμεινε έκπληκτος από αυτό που είδε:

"Τρία αδέρφια cheetahs ζούσαν μαζί, από τότε που άφησαν τη μητέρα τους, σε ηλικία περίπου 18 μηνών. Ένα πρωινό που τα είδε, φάνηκαν να μην είναι πεινασμένα, και έτρεχαν, παίζοντας μεταξύ τους.

Κάποια στιγμή, συνάντησαν ένα γκρουπ από impala, τα οποία φοβισμένα απομακρύνθηκαν τρέχοντας. Αλλά ένα μικρό δεν ήταν αρκετά γρήγορο, και τα τρία αδέρφια το έπιασαν εύκολα".
Ακολούθησαν οι ποιό κάτω εκπληκτικές σκηνές:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...