ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

0 Ποιος παίρνει τι από την βενζίνη;;;

http://anti-ntp.blogspot.com

0 Τον Απρίλιο του 2011 προσπελάσιμοι σε ΑμεΑ αρχαιολογικοί χώροι της

«Ανοίγουν» μνημεία και αρχαιολογικοί χώροι της Θεσσαλονίκης σε Άτομα με Ειδικές Ανάγκες. «Προσπέλασις» είναι ο τίτλος ερευνητικού προγράμματος που υλοποιούν για το σκοπό αυτό, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και υπουργείο Πολιτισμού.
Το έργο ολοκληρώνεται τον Απρίλιο του 2011 και περιλαμβάνει,
εκτός από τις μελέτες, την υλοποίηση των πέντε πρώτων παρεμβάσεων σε ισάριθμα μνημεία της πόλης.
Το αποτέλεσμα, θα είναι προϊόν συνεργασίας της Ερευνητικής Ομάδας Συστημάτων Μεταφοράς του ΑΠΘ και της 9ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων.
Η λειτουργική ανάπτυξη και πιλοτική εφαρμογή της μεθοδολογίας στα.... μνημεία αναμένεται να δημιουργήσει μια σημαντική υποδομή για το υπουργείο Πολιτισμού, η οποία θα βοηθήσει στην ορθολογική αντιμετώπιση του προβλήματος σ’ ολόκληρη τη χώρα.
Επίσης, η μετατροπή αξιόλογων μνημείων της Θεσσαλονίκης σε προσπελάσιμα με πρότυπο τρόπο, αναμένεται ν' αποτελέσει υπόδειγμα διεθνώς για αντίστοιχες περιπτώσεις.

http://i-diadromi.blogspot.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...