ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

0 «Συνωστισμός» για το ταξίδι χωρίς επιστροφή στον Αρη!

perierga.gr - Άλλος για τον... Άρη;Πριν από έναν μήνα τα φώτα της δημοσιότητας συγκέντρωσε η ολλανδική εταιρεία Mars One που ανακοίνωσε ότι οργανώνει μια αποστολή αποίκησης του Αρη.

Σύμφωνα με το σχέδιο της εταιρείας ως το 2018 θα γίνονται αποστολές στον Αρη με τις οποίες θα προετοιμάζεται το έδαφος για μια «τελική» αποστολή το 2023. Οσοι θα συμμετάσχουν σε αυτήν θα αποτελέσουν τους πρώτους αποίκους του Κόκκινου Πλανήτη.


Οποιος μπει στο σκάφος το 2023 θα αποχαιρετήσει για πάντα τη Γη. Η εταιρεία αναφέρει ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι άτομα που πειθαρχούν, προσαρμόζονται εύκολα σε διάφορες καταστάσεις και περιβάλλοντα, είναι επινοητικά και διαθέτουν ομαδικό πνεύμα.

0 Μαγευτικά σοκάκια στις πόλεις του κόσμου!

Στις μεγαλουπόλεις ανά τον κόσμο δεσπόζουν τα ψηλά κτήρια, οι ουρανοξύστες, οι δρόμοι και γενικά ογκώδεις κατασκευές. Μέσα σε αυτό το έντονα ασικό τοπίο μια νοσταλγική νότα αλλοτινής εποχής δίνουν οι παλιές γειτονιές που άντεξαν στο χρόνο διατηρώντας το χαρακτήρα τους με στενά πλακόστρωτα δρομάκια, με όμορφες προσόψεις στα σπίτια και με ανθισμένα μπαλκόνια όπου κι αν στρέψεις το βλέμμα. Διαθέσιμα συνήθως μόνο για πεζούς, τα γραφικά δρομάκια ανά τον κόσμο αποτελούν τη χαρά του επισκέπτη αλλά και του φωτογράφου.
1. Antibes, Γαλλία
perierga.gr - Μαγευτικά δρομάκια στον κόσμο!

0 Castello di Sammezzano-Το κάστρο των 365 δωματίων

Στην επαρχία της Φλωρεντίας στην Ιταλία, κοντά στο χωριό Il Leccio, βρίσκεται το κάστρο Sammezzano. Χτισμένο στην κορυφή ενός λόφου από το 1605, κάποτε φιλοξενούσε βασιλιάδες. Το κάστρο κατασκευάστηκε κατ' εντολή ενός πολύ πλούσιου ευγενή της εποχής, του Ximenes d' Aragona. Μετά τον πόλεμο λειτουργούσε ως ξενοδοχείο πολυτελείας. 
Από τότε και παρά κάποιες εργασίες αποκατάστασής του, που είχαν γίνει, στεκόταν εγκαταλειμμένο μέχρι τον Απρίλιο του 2012, οπότε συστάθηκε μια επιτροπή με σκοπό την αποκατάσταση και την προώθησή του.

0 Ο Λόφος των Σταυρών-τόπος ελπίδας, ειρήνης, αγάπης και θυσίας

Στα βόρεια της Λιθουανίας, 12 χλμ. βόρεια της πόλης Šiauliai βρίσκεται ο "Λόφος των Σταυρών". Στα Λιθουανικά ονομάζεται Kryžiu Kalnas και είναι ένας τόπος ιερός για τους Λιθουανούς. Είναι ο κυριότερος τόπος προσκυνήματος της Λιθουανίας.
Πάνω σ' έναν μικρό λόφο έχουν τοποθετηθεί χιλιάδες σταυροί, δείγμα της Χριστιανικής αφοσίωσης, αλλά και μνημείο της Εθνικής ταυτότητας της χώρας.

0 To Κύπελλο του Λυκούργου


To Κύπελλο του Λυκούργου, που βρίσκεται στο Βρετανικό Μουσείο, είναι ένα περίτεχνο, εξαιρετικής τεχνικής, γυάλινο αντικείμενο του 4ου αι. μ.Χ. Είναι το μοναδικό δείγμα ενός πολύ ειδικού τύπου γυαλιού, γνωστό ως διχροϊκό, που αλλάζει χρώματα όταν το κρατά κανείς κοντά σε φως. 

Η αδιαφανής πράσινη επιφάνειά του μετατρέπεται σε ένα λαμπερό ημιδιαφανές κόκκινο όταν το διαπερνά το φως. Το γυαλί του περιέχει μικροσκοπικές ποσότητες κολλοειδούς χρυσού και ασημιού, που δίνει αυτές τις ασυνήθιστες οπτικές ιδιότητες.


Τα χαλύβδινα ξίφη της Δαμασκού κατασκευασμένα μεταξύ 300 και 1700 μ.Χ. είναι γνωστά για την εντυπωσιακή τους αντοχή και τις εξαιρετικά κοφτερές αιχμές τους. Οι ατσάλινες λεπίδες τους περιέχουν ειδικές δομές σε νανοκλίμακα, που ενισχύουν τις ιδιότητες του υλικού από το οποίο έχουν κατασκευαστεί.


0 ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Ποια διατροφή
πρέπει να ακολουθούν
οι καρκινοπαθείς

Δημόπουλος Μάριος
Οι ογκολόγοι υποστηρίζουν, ότι δεν υπάρχει κάποια ειδική δίαιτα για τους καρκινοπαθείς. Μάλιστα, αρνούνται, ότι οι καρκινοπαθείς πρέπει να λαμβάνουν διατροφικά συμπληρώματα, διότι αυτά τάχα θα αντιδοτήσουν τη χημειοθεραπεία ή ισχυρίζονται, ότι τα διατροφικά συμπληρώματα δέν έχουν καμμιά αξία για τη θεραπεία ή ακόμα και την πρόληψη τού καρκίνου.

Δυστυχώς, οι ογκολόγοι αγνοούν τα βασικά γύρω από τα ζητήματα διατροφικής ιατρικής ή εθελοτυφλούν εξυπηρετώντας την Big Farma και χορηγούν μονιστικά χημειοθεραπευτικά φάρμακα και ακτινοβολία.

Η ζάχαρη
τρέφει τον καρκίνο

Οι όγκοι τρέφονται με ζάχαρη(1). Ο μέσος αμερικανός κατα- ναλώνει 20% των θερμίδων από λευκή ζάχαρη. Εκδηλώνουμε επίσης φτωχή ανοχή στη γλυκόζη λόγω στρες, παχυσαρκίας, χαμηλής πρόσληψης χρωμίου και φυτικών ινών και καθιστικής ζωής.



Οι συμβατικές θεραπείες τού καρκίνου είναι επικίνδυνες και αναποτελεσματικές. Η ανάγκη για φυσικές, μή τοξικές εναλλακτικές θεραπείες είναι επιτακτική.

0 Μυστήριο: Ανακαλύφθηκαν παράξενα λαξευμένα σπήλαια στην Κίνα

Όταν ακούω τη λέξη "σπήλαιο" αμέσως σκέφτομαι "τραχύ". Κι αυτό γιατί ποτέ δεν έχω δει ένα λείο σπήλαιο. Αλλά αυτό άλλαξε σήμερα, χάρη στα σπήλαια Longyou Grotto. Ποιος πιστεύετε ότι λάξευσε αυτά τα σπήλαια; Κάποιοι μεταλλωρύχοι; Κάποιος ψαγμένος αρχιτέκτονας που ήθελε να φτιάξει ένα σπίτι τόσο πολύ κάτω από τη γη που να μην το μάθει ποτέ κανείς; Αν σκέφτεστε κάτι από τα παραπάνω, κάνετε μεγάλο λάθος...

Αυτό το σύμπλεγμα σπηλαίων λαξεύτηκε περισσότερα από 2000 χρόνια πριν, άγνωστο από ποιον και μοιάζει να έγινε από άτομα που είχαν πρόσβαση σε σημερινά μοντέρνα εργαλεία και μηχανήματα!! Χωρίς υπερβολές!! Τα σπήλαια αυτά έχουν ταβάνια ύψους 30 μέτρων σε μερικά σημεία, έκταση περίπου 1200 τετραγωνικών, μια εκσκαφή συνολικού όγκου 900.000 κυβικών μέτρων που παρήγαγε περισσότερα από 36.000 κυβικά μέτρα από μπάζα, 4 στήλες (κολώνες) κατανεμημένες συμμετρικά μέσα σε ένα από τα σπήλαια και άλλα πολλά απίστευτα στοιχεία που σε κάνουν να αναρωτιέσαι "πως το έκαναν αυτό;;". Χωρίς να αναφέρω τα αινιγματικά σημάδια από εργαλεία στους τοίχους που το κάνουν να μοιάζει σαν να χρησιμοποιήθηκε εκσκαφέας βαρέως τύπου.

0 Αυτή είναι ληστεία! Παγκόσμια συμμορία έκλεψε από ΑΤΜ τραπεζών σε όλο τον κόσμο 45 εκατομμύρια δολάρια!

σχόλιο ID-ont: "Απαραβίαστη" ηλεκτρονική διακυβέρνηση ...
 
- Οι αναλήψεις έγιναν από 26 χώρες - Οκτώ συλλήψεις στις ΗΠΑ και δεκάδες σε όλο τον κόσμο! - "Μπήκαν" στα ηλεκτρονικά συστήματα των τραπεζών και με πλαστές κάρτες έκαναν αναλήψεις! - Όλο το σχέδιο των τετραπέρατων χάκερς
Αυτή ίσως είναι η ληστεία του αιώνα! Χωρίς να βγει όχι όπλο, αλλά ούτε σφεντόνα, μια συμμορία χάκερς κατάφερε να αναστατώσει 26 χωρες και να κάνει αναλήψεις από τράπεζες με το ποσό να φτάνει ή και να ξεπερνά τα 45 εκατομμύρια δολάρια!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...