ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

0 Μερικά σημάδια που σημαίνουν το τέλος του κόσμου ή την δεύτερη έλευση του Χριστού,σύμφωνα με την Χριστιανική παράδοση!!!

Α) θα εμφανιστούν πείνα, επιδημίες και σεισμοί (Ματθ. 24:7, Λουκ. 11:11)

Β) θα υπάρχουν πόλεμοι και φήμες πολέμων (Ματθ. 24:6-7)

Γ) θα υπάρχουν ταραχές (Μαρκ. 13:8}, η ανομία θα κυριαρχήσει (Ματθ. 24:10,21)

Δ) οι άνθρωποι θα είναι φιλοχρήματοι, αλαζόνες, βλάσφημοι, ασεβείς, συκοφάντες, άσωτοι, διεφθαρμένοι.

0 Απίστευτο! Διόρισαν γυναίκα γιατρό στο Άγιο Όρος…!

Δεν ξέρουν πλέον τι τους γίνεται.Όχι, δεν είναι ανέκδοτο, αλλά είναι μία είδηση που αποδεικνύει το μέγεθος της κυβερνητικής απάθειας, αλλά και της πλήρους ανοησίας που διέπει εκείνους που παίρνουν τις αποφάσεις.
Ναι, με όλη την σοβαρότητα που μπορεί να έχει το υπουργείο Υγείας, δια στόματος του υφυπουργού Μιχάλη Τιμοσίδη, ο οποίος προσπαθώντας να αναλύσει το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο χώρος της Υγείας, αποκάλυψε τον διορισμό γυναίκας γιατρού στο Άγιο Όρος!!!

0 Πόσα χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα!!!

Σε 70 δισ. ευρώ εκτιμούνται σήμερα οι ληξιπρόθεσμες οφειλές της Γερμανίας στην Ελλάδα από την περίοδο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
 Το ποσό αυτό προέρχεται από τα χρήματα που πήραν οι δυνάμεις κατοχής από την Τράπεζα της Ελλάδας (3,5 δισ. δολάρια σε τιμές του 1938) και από την οφειλή που όρισε η Διασυμμαχική Επιτροπή ως πολεμικές επανορθώσεις και μας επιδίκασε η Διεθνής Διάσκεψη Ειρήνης των Παρισίων (1946) (7,1 δισ. δολάρια σε τιμές του 1938).

0 Πιο έξυπνη και από τον Αϊνστάιν!!!

Είναι μόλις 11 χρόνων και ενώ ισχυρίζεται ότι είναι ένα τυπικό κορίτσι της ηλικίας της ωστόσο κατά μια έννοια είναι διαφορετική. Η Βικτόρια Κάουι έχει καταφέρει να μπει στη διεθνή λέσχη Μένσα στην οποία για να γίνει κάποιος μέλος, πρέπει να έχει δείκτη νοημοσύνης (IQ) μεγαλύτερο ή ίσο με το...

0 Τον Μάιο η απογραφή του πληθυσμού..!

Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), το δεκαπενθήμερο από 10 έως και 24 Μαΐου, θα διεξαχθεί η απογραφή πληθυσμού- κατοικιών 2011.

0 Γιάννης Αγγελάκας - Αιρετικό

0 Εκρηξη στο πυρηνικό εργοστάσιο - 20 φορές πάνω η ραδιενέργεια


- Ραδιενέργεια εκλύθηκε από το πυρηνικό εργοστάσιο Φουκουσίμα 
- 20.000 εγκαταλείπουν τις εστίες τους
- Πάνω από 1.400 νεκροί και αγνοούμενοι 
- Μέχρι στιγμή έχουν σημειωθεί 200 μετασεισμοί
- Εικόνες φρίκης κάνουν το γύρο του κόσμου
 - Δείτε βίντεο που τράβηξαν αυτόπτες μάρτυρες
Εφιάλτης χωρίς τέλος στην Ιαπωνία που ζει από μία από τις μεγαλύτερες καταστροφές στην ιστορία της. Εικόνες φρίκης κάνουν το γύρο του κόσμου μετά τον σεισμό των 8,9 Ρίχτερ ....

0 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Αυτή είναι η πραγματική είδηση των ημερών.Αυτή την είδηση πρέπει όλοι να την διαδώσουμε παντού.
Ο νέος Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ενωσης και τακτικό μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ Herman van Rompuy δήλωσε σχεδόν ξεκάθαρα:Η κατεύθυνση της Ευρωπαϊκής Ενωσης απο εδω και στο εξής είναι η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.Είπε ακόμη οτι η συνάντηση των Ηνωμένων Εθνών στην Κοπεγχάγη σε δύο εβδομάδες απο σήμερα είναι ένα ακόμη βήμα για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ του πλανήτη.
Συνδέστε το βίντεο αυτό με το βίντεο που μιλάει ο Λόρδος Μόνγκτον σχετικά με την συνάντηση των Ηνωμένων Εθνών στην Κοπεγχάγη όπου οι ηγέτες των κρατών μελών θα κληθούν να υπογράψουν την Συνθήκη που επικυρώνει την δημιουργία μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης.

Δείτε το βίντεο...

0 Μυστηριώδες φαινόμενο με εκατομμύρια γαύρους (Photos)

Το πρωί της 8ης Μαρτίου εμφανίστηκαν εκατομμύρια νεκρά ψάρια στο Kings Harbor, στην Redondo Beach της California.
Οι κυριολεκτικά αμέτρητοι γαύροι κάλυψαν την επιφάνεια της θάλασσας ολόκληρου του λιμανιού, και όχι μόνο αυτή, αφού τα νεκρά ψάρια υπήρχαν και σε μεγάλο βάθος. Οι αρχές είναι προβληματισμένες σχετικά με το τι προκάλεσε το συγκεκριμένο φαινόμενο, ενώ οι προσπάθειες καθαρισμού του λιμανιού συνεχίζονται…

0 Πανσέληνος στις 19 Μαρτίου με τη Σελήνη να πλησιάζει τη γη!

Στις 19 Μαρτίου η Σελήνη αναμένεται να πλησιάσει τη Γη σε απόσταση μόλις 356.578 χλμ.
  Πρόκειται για την κοντινότερη απόσταση μεταξύ των δύο ουράνιων σωμάτων από το 1992, χαρίζοντας έτσι στους ρομαντικούς μια εντυπωσιακή Πανσέληνο και στους αστρονόμους ένα σπάνιο φαινόμενο γνωστό ως "σεληνιακή περίγειος".
  Με αφορμή αυτό, έχουν "ανάψει" οι συζητήσεις για τις συνέπειές του, τόσο αστρονομικά όσο και... αστρολογικά! Το pyles.tv σας παρουσιάζει όλες τις εκδοχές και συνιστά...

Παυσίπονη η πιπερόριζα

Η πιπερόριζα περιέχει αντιφλεγμονώδεις ουσίες και αιθέρια έλαια, τα οποία σε μελέτες με ζώα διαπιστώθηκε ότι ασκούν αναλγητική και ηρεμιστική δράση. Τα τελευταία χρόνια, ερευνητικές ομάδες αποφάσισαν να μάθουν εάν ασκούν την ίδια δράση και στους ανθρώπους, αναφέρει η εφημερίδα «Νιου Γιορκ Τάιμς».
Στην πιο πρόσφατη μελέτη, που δημοσιεύθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Επιθεώρηση «The Journal of Pain», συμμετείχαν 74 ενήλικοι οι οποίοι έκαναν ασκήσεις που στόχο είχαν να τους προκαλέσουν μυϊκό πόνο και φλεγμονή. Επί 11 ημέρες οι εθελοντές, είτε έτρωγαν 2 γραμμάρια πιπερόριζα την ημέρα, είτε μια ανενεργό ουσία.
Οπως διαπίστωσαν οι ερευνητές, η πιπερόριζα μείωνε κατά περίπου 25% τον πόνο τους, αλλά μόνο μετά το πρώτο 24ωρο από τη γυμναστική.
Σε μια παρόμοια μελέτη, μια άλλη ερευνητική ομάδα διερεύνησε τι ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...