ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο, 12 Μαρτίου 2011

0 Πόσα χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα!!!

Σε 70 δισ. ευρώ εκτιμούνται σήμερα οι ληξιπρόθεσμες οφειλές της Γερμανίας στην Ελλάδα από την περίοδο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
 Το ποσό αυτό προέρχεται από τα χρήματα που πήραν οι δυνάμεις κατοχής από την Τράπεζα της Ελλάδας (3,5 δισ. δολάρια σε τιμές του 1938) και από την οφειλή που όρισε η Διασυμμαχική Επιτροπή ως πολεμικές επανορθώσεις και μας επιδίκασε η Διεθνής Διάσκεψη Ειρήνης των Παρισίων (1946) (7,1 δισ. δολάρια σε τιμές του 1938).

Δεν συμπεριλαμβάνονται οι αποζημιώσεις στα θύματα των θηριωδιών σε βάρος του άμαχου πληθυσμού και των κατοίκων των 89 κατεστραμμένων χωριών.
Η Γερμανία επίσης οφείλει να επιστρέψει τους αρχαιολογικούς θησαυρούς που οι κατοχικές δυνάμεις αφαίρεσαν από τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας.

Από το 1946 μέχρι σήμερα, οι γερμανικές κυβερνήσεις αρνούνται να πληρώσουν τις υποχρεώσεις αυτές και αρνούνται να επιστρέψουν τα δανεικά.
«H Γερμανία χρωστάει μεγάλα ποσά στην Ελλάδα από τραπεζικές πιστώσεις, χορηγηθείσες προς τις γερμανικές αρχές κατά το διάστημά του πολέμου και τις οποίες αρνείται να εξοφλήσει» ε'ιχε δηλώσει ο πρώην πρωθυπουργό Ξενοφών Ζολώτας.

πηγή: http://www.reporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...