ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

0 Γιατί τα mainstream μέσα ενημέρωσης δεν αναφέρουν τίποτα για τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ;


Κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών, περισσότεροι από εκατό από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους του πλανήτη θα παρακολουθήσουν ένα μυστικό συνέδριο σε ένα ξενοδοχείο στο Chantilly της Virgina. Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της πολιτικής και των επιχειρήσεων θα είναι εκεί. Το ξενοδοχείο πρόκειται να αποκλειστεί εντελώς και θα κατακλυστεί από ορδές ένοπλων φρουρών ασφαλείας που πολυβόλα. Το συνέδριο αυτό είναι τόσο σημαντικό που ακόμη και οι Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ φημολογείται ότι θα συμμετέχουν στην παροχή ασφάλειας. Αυτές οι συναντήσεις λαμβάνουν χώρα ετησίως από το 1954, αλλά επίσημα δεν υπάρχει καμία καταγραφή για το τι συμβαίνει σε αυτές και όλοι οι συμμετέχοντες έχουν ορκιστεί μυστικότητα...

0 Orbs: Το Φαινόμενο Πίσω Από τον Μύθο


m75



Δεν είναι λίγες οι φορές που συναντάω στο διαδίκτυο φωτογραφίες από την καθημερινότητα απλών ανθρώπων, πλαισιωμένες με θολές φωτεινές μπάλες διαφόρων μεγεθών και με σχόλια των ιδίων- ή διαφόρων ερευνητών (με ή χωρίς εισαγωγικά)- του στυλ:
«Οι φωτεινές μπάλες που εμφανίζονται είναι ξεκάθαρο ότι είναι orbs, δηλαδή πνεύματα νεκρών ανθρώπων! Ψάξτε λίγο την ιστορία της τοποθεσίας και θα ανακαλύψετε την ταυτότητα τους!»
Μάλιστα, στην έως τώρα πορεία μου στο χώρο της εναλλακτικής αναζήτησης, δεκάδες αναγνώστες μου έχουν στείλει ανάλογες φωτογραφίες κατενθουσιασμένοι από τη δική τους «ανακάλυψη». Πλήθος παρόμοιων φωτογραφιών υπάρχουν πλέον και στο αρχείο μου, παρά τα μόλις τέσσερα χρόνια ενασχόλησης μου με το χώρο επώνυμα...




Κάπως έτσι, αν και είναι εξαιρετικά πιθανό να συναντήσεις κάποια εκ των εκατομμυρίων -παγκοσμίως- τέτοιων «αποκαλυπτικών» φωτογραφιών, εντούτοις είναι σχεδόν αδύνατο να βρεις μία ικανοποιητική εξήγηση για το συλλογιστικό άλμα στη διαδεδομένη σήμερα πεποίθηση: φωτεινή μπάλα= orb= πνεύμα.

0 ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ MEGA...ΕΒΑΛΑΝ ΠΛΑΝΑ ΜΕ ΔΡΑΧΜΕΣ...ΣΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΕΣ!!!

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ

0 Θέλετε εναλλακτικές διακοπές το καλοκαίρι;

Για όσους απορρίπτουν τα νησιά
Μπορεί η Ελλάδα να φημίζεται για τα νησιά της όμως υπάρχουν και μέρη στη χώρα μας που προσφέρονται για διακοπές ακόμη και το χειμώνα.


Καταρράκτες και υδάτινες διαδρομές. Γραφικές βόλτες στα σοκάκια διάφορων χωριών. Εξορμήσεις με κανό και ξενώνες, οι τιμές των οποίων δεν θα… τσούξουν την τσέπη σας. Γιατί, πάντοτε το καλοκαίρι, υπάρχουν πολλά εναλλακτικά μέρη.

Με προορισμό το Πήλιο

Το χειμώνα πηγαίνετε για το χιόνι αλλά το καλοκαίρι για το πράσινο και τις οάσεις δροσιάς που μπορείτε να απολαύσετε. Βέβαια, υπάρχουν και παραλίες στα «πόδια» του Πηλίου, για να κολυμπήσετε.

0 Η Ελίτ τρέμει...Tο πείραμα απέτυχε !!!

Της Μιχαλούς
Μήπως τελικά βρισκόμαστε λίγα βήματα πριν να συμβεί το αναπόφευκτο; Δηλαδή το ευρώ να υποστεί την ολοκληρωτική του κατάρρευση; Και τελικά μήπως ήρθε η ώρα να δούμε επιτέλους  το τέλος της ηγεμονικής στάσης των πρώην αποικιοκρατών; Ποιος ξέρει; Εκείνο που ξέρουμε πλέον είναι ότι σε κάθε περίπτωση ένα τέτοιο γεγονός δεν θα το έχει δημιουργήσει η χώρα μας αλλά η αδιαλλαξία και η επιμονή των κερδοσκόπων για περισσότερη συσσώρευση χρήματος στα ταμεία του! Το πείραμα τους απέτυχε τους στόχους του και ο ποντικός έγινε θηρίο και ξεσκέπασε τις καταστροφικές τακτικές τους … 
 
Ο μεγαλύτερος φόβος τώρα των τεχνοκρατών που ελέγχουν την Ελλάδα δεν είναι τι θα απογίνει ο ελληνικός λαός σε περίπτωση που θα κλιμακωθεί το φαινόμενο των μαζικών αναλήψεων και του γενικευμένου πανικού που θα προκύψει από μια πιθανή έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη. Αυτό που φοβάται περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο η διεθνής τραπεζική ελίτ είναι η πιθανότητα ανάκαμψης της Ελλάδας μετά από την αποχώρησή της από το κοινό νόμισμα και το τι θα επακολουθήσει μόλις η Ελλάδα αποτελέσει πρότυπο για άλλα κράτη, εξωθώντας τα και αυτά να βγουν από την ευρωζώνη.

0 Οι πολύχρωμες Αλκυόνες

Οι Αλκυόνες είναι μια ομάδα μικρών και μεσαίου μεγέθους, πολύχρωμων πουλιών, που ανήκουν στην τάξη των κορακιόμορφων. Υπάρχουν περίπου 90 είδη αλκυόνας, τα οποία βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. 
Το σώμα τους είναι μικρό κι έχουν κοντά και λεπτά πόδια. Το κεφάλι τους είναι δυσανάλογα μεγάλο, σε σχέση με το σώμα, με ισχυρό ράμφος που είναι οξύ στην άκρη. Το φτέρωμά τους παρουσιάζει ποικιλία φωτεινών χρωμάτων. Το πράσινο και το μπλε είναι τα πιο συνηθισμένα.

2 Με την φύση απλά, ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ


Εντυπωσιακό βίντεο με πλάνα που μας δείχνουν το μεγαλείο αλλά και τη δύναμη της φύσης.

0 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: 1999-2009 !!! - Είμαστε η μοναδική χώρα που ΔΕΝ έχει αποδώσει λογαριασμό για το κόστος τους!


Λάζαρος Ελευθεριάδης
Μίλησαν για τους «επιτυχημένους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας» και ξέχασαν ότι το πραγματικό κόστος των «έργων» ήταν 4-5 φορές περίπου, περισσότερο από το αρχικά προϋπολογισθέν. Ξέχασαν ότι ο φάκελος με τον οποίο «κέρδισε» η Αθήνα τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ήταν εντελώς διάτρητος, ότι ήταν γεμάτος "ψεύτικα στοιχεία`, ότι ήταν αναξιόπιστος.

Στη χώρα μας, αντιθέτως, η «Μεγάλη Ιδέα» των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα άγγιξε τη φαντασία ενός μεγάλου μέρους του ελληνικού λαού. Ο "περίεργος" φάκελος που κατατέθηκε στην ανεκδιήγητη «Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή» του κ. Χουάν Αντόνιο Σάμαρανκ, των «αθανάτων» και των υπολοίπων “μαφιόζων”, περιείχε "στημένο" γκάλοπ, όπου το 97,5% των Ελλήνων ήταν υπέρ των Αγώνων στην Αθήνα.


Οσοι εναντιώθηκαν, θεωρήθηκαν από «αντεθνικά στοιχεία» έως πλήρως “γραφικοί”. Τα επιχειρήματά τους για τις οικονομικές, κοινωνικές, περιβαλλοντικές επιπτώσεις της διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα αποσιωπήθηκαν ή λογοκρίθηκαν. Ετσι, “κάποιοι”, φαίνεται να πέφτουν από τα σύννεφα, όταν αντιλήφθηκαν λίγα χρόνια μετά τους Αγώνες, ότι το “δημόσιο χρέος” και ο δανεισμός είχαν εκτοξευθεί στα ύψη.

0 Ο πραγματικός Wall - E. Κατασκευή βήμα προς βήμα


b478
b478

0 Γνωρίζετε τι είναι το όσμιο;

Από το περιοδικό NEMECIS

Γνωρίζετε τι είναι το όσμιο;

Είναι ένα μέταλο με ατομικό αριθμό 76 και ατομικό βάρος 190,2. Ανήκει στην ομάδα του λευκόχρυσου και είναι ένα από τα σκληρότερα στοιχεία που βρίσκονται στη φύση. Το στοιχείο με τη μεγαλύτερη πυκνότητα απ΄όλα τα γνωστά στοιχεία και το πλέον δύστηκτο μέταλλο της ομάδας του.

Τα μεγαλύτερα αποθέματα οσμίου στο κόσμο βρίσκονται στην Τουρκία.Υπολογίζεται ότι τα αποθέματα οσμίου είναι 127.000 τόνοι. Η δεύτερη μεγαλύτερη χώρα που έχει αποθέματα είναι η Βουλγαρία με 2.500 τόνους.

Η αξία του οσμίου που υπάρχει στην Τουρκία ανέρχετε στα 9 τρισεκατομμύρια δολάρια.Εάν αναλογιστείτε ότι το εσωτερικό και το εξωτερικό χρέος της χώρας είναι 220 δισεκατομμύρια δολάρια,η αξία του οσμίου είναι 40 φορές μεγαλύτερη από το συνολικό χρέος.

0 Η απάτη του BBC και η σφαγή στην Συρία

Το BBC δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία σε μία δημοσίευσή του για την πρόσφατη σφαγή στην Συρία, στην πόλη Houla..

Το πρόβλημα είναι οτι αυτή η φωτογραφία έχει τραβηχτεί 9 χρόνια πριν στο Ιράκ στις 27 Μαϊου 2003.

0 14 ελληνικοί προορισμοί ανάμεσα στους 100 καλύτερους στην Ευρώπη



Δεκατέσσερις ελληνικοί προορισμοί συμπεριλαμβάνονται μέσα στους 100 καλύτερους εναλλακτικούς τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης. Η ανακοίνωση της βράβευσης και η απονομή των τίτλων έγινε στην Πορτογαλλία, στο Torres Vedras, στις 18 Μαΐου 2012.

Ανάμεσα στους 100 ευρωπαϊκούς τουριστικούς προορισμούς που διατηρούν την τοπική τους ταυτότητα, το φυσικό περιβάλλον, την πολιτιστική τους κληρονομιά και το καθαρό φυσικό περιβάλλον, βρίσκονται: η Ιεράπετρα Κρήτης στη 2η θέση, η Σαμοθράκη στην 7η και η Αλόννησος τη 17η, κατατάξεις που οδήγησαν και τους τρεις αυτούς ελληνικούς προορισμούς στην απόκτηση Χρυσού Βραβείου.


Εκπρόσωποι των τριών δήμων έλαβαν τα «Χρυσά Βραβεία Ποιότητας Παράκτιων Περιοχών» βραβεία τους από τον πρόεδρο της κριτικής επιτροπής Ποιότητας Παράκτιων Περιοχών καθηγητή Francisco Taveira Pinto ή τον πρόεδρο της Ένωσης EUCC Oosterreld Herdrik, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τον Εναλλακτικό Βιώσιμο Τουρισμό που έγινε στο Torres Vedras της Πορτογαλλίας. Τη Σαμοθράκη εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Α. Βίτσας.

0 Όμορφος Καναδάς

Εκπληκτικές φωτογραφίες της καναδικής φύσης
b480

0 ''Μέρες αργίας'' του Διονύση Καψάλη. Απόσπασμα του ποιήματος έχει μελοποιηθεί από τα ''διάφανα κρίνα''. Στο τέλος η μουσική του εκτέλεση.


Μέρες αργίας

I.
Μέρες αργές, και πιο αργές του Οκτωβρίου
αυτές οι μέρες που περνούν· επιβιώνω
μετά τον έρωτα, την ποίηση, τον πόνο,
με λίγες μόνο αμυχές προτέρου βίου.

Κυλούν οι ώρες σ' ένα πέλαγος Κυρίου,
χάρτινοι κόσμοι κυματίζουν, επανδρώνω
παλιά απόρρητα γραμμένα σ' άλλο χρόνο,
κάτι κρυφούς εορτασμούς εργαστηρίου,

κι αύτανδρος μέσα μου βυθίζομαι. Πατέρα
άλλον δεν είδα να με θέλει πο κοντά του
απ' τον απρόσιτο προσήγορο αιθέρα·

κι όλα που κράτησα πατρώα και μητρώα,
όσα μιλούσαν κι όσα σώπασαν αθρόα,
καίνε στον ύπνο μια παράσταση θανάτου...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...