ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

2 Η τρισδιάστατη τέχνη ενός 17χρονου



ΔΕΙΤΕ: Εντυπωσιακές δημιουργίες

Ο Fredo είναι μόλις 17 ετών. Είναι από την Χιλή και τον διακρίνει το εξαιρετικό ταλέντο στην ζωγραφική. Περισσότερο από κάθε τι εντυπωσιάζουν τα 3D έργα του. Αξίζει να ρίξετε μία ματιά.
http://www.newsbeast.gr




















1 ΑΤΑΚΕΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!

Οι ατάκες που θα διαβάσετε παρακάτω έχουν ακουσθεί στα ελληνικά δικαστήρια...



Ε. Πως είναι τ' όνομά σας;
Α. Παπαδόπουλος Κων/νος.
Ε. Μάλιστα. Kαι ποια είναι η οικογενειακή σας κατάσταση;
Α. Ε. Έτσι κι έτσι..

Ε. Με ποια γυναίκα ήσασταν εκείνο το βράδυ;
Α. Με την πρώην χήρα μου.

Ε. Πείτε μας γιατρέ πόσες νεκροψίες έχετε κάνει σε νεκρούς;
Α. Μα όλες οι... νεκροψίες σε νεκρούς γίνονται...

Ε. Θυμάστε την ακριβή ώρα που εξετάσατε το θύμα;
Α. Η νεκροψία έγινε στις 10.30.
Ε. Και το θύμα ήταν νεκρό;
Α. Όχι είχε κάτσει στο τραπέζι και προσπαθούσε να καταλάβει γιατί του κάνω νεκροψία...

Ε. Μπορείτε να μας περιγράψετε το άτομο που είδατε;
Α. Ήταν ψηλός και είχε γένια
Ε. Και ήταν άντρας ή γυναίκα;

Ε. Σε τι συμπέρασμα καταλήξατε από την εξέταση του κόλπου του θύματος;
Α. Ότι υπήρχαν ίχνη σπέρματος.
Ε. Αντρικού σπέρματος;

Ε. Και τι συνέβη τότε;
Α. Μου είπε ότι πρέπει να με σκοτώσει γιατί τον αναγνώρισα
Ε. Και σας σκότωσε;

Ε. Ποια είναι η σχέση σου με την μάρτυς;
Α. Είναι κόρη μου.
Ε. Ήταν κόρη σας στις 14 Ιουνίου του 1985;

Ε. Για πείτε μας τι έγινε;
Α. Αργά το βράδυ έπεσε για ύπνο και το πρωί ήταν νεκρός
Ε. Δηλαδή το πρωί που σηκώθηκε ήταν ήδη νεκρός;

Ε. Μπορούσατε να τον δείτε από 'κει που ήσασταν;
Α. Μπορούσα να δω μόνο το κεφάλι του
Ε. Μάλιστα, και που ήταν το κεφάλι του;
Α. Πάνω στον λαιμό του

Ε. Πίνατε εν ώρα υπηρεσίας;
Α. Όχι είχα έρθει πιωμένος

Ε. Είστε σίγουρη ότι αυτός σας κόλλησε Aids;
Α. Μάλιστα, απόλυτα.
Ε. Πριν ή μετά τον θάνατό του;

Ε. Έδειχνε στο πρόσωπο ότι πονούσε;
Α. Είναι τόσο άσχημη που δείχνει σαν να πονάει συνέχεια.

Ε. Τι ακριβώς σας είπε;
Α. Πως θα με σκοτώσει αν δεν τα κατάφερνα.
Ε. Και πως το ερμηνεύσατε εσείς;

Ε. Ποιος σκοτώθηκε στο ατύχημα, εσείς ή ο αδελφός σας;

Ε. Ο κατηγορούμενος σας σκότωσε;

Ε. Πείτε μας την αλήθεια, ήσασταν εκεί μέχρι που φύγατε;


Διαβάστε περισσότερα: ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ BLOG

0 Αφιερωμένο σε όσους εμβολιάστηκαν για τη γρίπη των χοίρων

Ο Bill Gates (αυτός που βρίζετε όταν κολλάνε τα windows), αναφέρει στην ομιλία του αυτή ότι προκειμένου να μειωθούν οι εκπομπές διοξειδίου, γίνεται εξαιρετική δουλειά με τα εμβόλια η οποία σε συνδυασμό με το σύστημα υγείας θα βοηθήσει στη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού κατα 15%. Περίπου 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


http://kontiloforos.blogspot.com/

2 Δείτε κάτι... "συμπτώσεις" και πως κάηκε η Πελοπόννησος το 2007!


Η κυρία που βλέπετε στη φωτογραφία είναι η Τουρκάλα δημοσιογράφος Zeyno Baran η οποία, στις 14 Μαρτίου 2007έγραψε στο Αμερικανικό περιοδικό NATIONAL REVIEW, ένα άρθρο για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, στο οποίο προειδοποιεί την Ελλάδα ... για τους κινδύνους της Ελληνορωσικής συμφωνίας και ουσιαστικά ρίχνει την πρώτη προειδοποιητική βολή προς Καραμανλή, να μην κάνει κακές παρέες (βλέπε Πούτιν).

Δύο μέρες μετά, στις 16 Μαρτίου 2007, Πούτιν και Καραμανλής, υπογράφουν τη συμφωνία για τον αγωγό (χωρίς να ακούσουν τη zeyno!)

Ο κύριος που βλέπετε παρακάτω, είναι ο... Αμερικανός βοηθός Υπουργός 
Εξωτερικών, Matthew Bryza:

Στις 29 Ιουνίου 2007, ο κ. Μπράιζα, ρίχνει τη... δεύτερη προειδοποιητική βολή,με δηλώσεις του στο ΒΗΜΑ, προς Καραμανλή: «μην προχωράς με τον αγωγό».
 Το δημοσίευμα του ΒΗΜΑτος είναι αυτό:

ο Καραμανλής συνεχίζει να μην ακούει τους Αμερικανούς (και την Zeyno)! 

Έτσι, στις 23 Αυγούστου 2007, ξεσπούν 170 πυρκαγιές σε μια νύχτα στην Πελοπόννησομε δεκάδες νεκρούς (Δείτε εδώ).

Πόνος, δάκρυ, θάνατος, καταστροφή και …για όλα φταίει ο Καραμανλής (φυσικά).

Επειδή όμως, όλες οι ιστορίες έχουν happy end, την ίδια μέρα, στις 23 Αυγούστου 2007

η Τουρκάλα δημοσιογράφος Zeyno, που γνωρίσαμε παραπάνω και έριξε την πρώτη προειδοποιητική βολή στον Καραμανλή,παντρεύεται στην Κωνσταντινούπολη, τον Matthew Bryza!

Kαι ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα! http://epirus-ellas.blogspot.com/    

0 Το νέο οργανόγραμμα της Ευρωπαικής Ένωσης



Χωρίς λόγια.... 
http://www.istorikathemata.com/

1 Παιδική αθωότητα

http://www.arxaiaithomi.gr/

0 Πρόστιμο 1.500 ευρώ αν καπνίζεις στο ΙΧ παρουσία μικρού παιδιού


Τσουχτερό πρόστιμο και αφαίρεση της άδειας οδήγησης συνεπάγεται το κάπνισμα στο αυτοκίνητο παρουσία παιδιού ηλικίας ως 12 χρόνων

Τα αντικαπνιστικά μέτρα όχι μόνο δεν «χαλαρώνουν», αλλά επεκτείνονται και σε άλλους χώρους. Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας προχωρεί στην απαγόρευση του καπνίσματος στα αυτοκίνητα όταν σε αυτά επιβαίνουν ανήλικοι κάτω των 12 ετών. Η σχετική τροπολογία κατατέθηκε χθες στη Βουλή, με το νομοσχέδιο που αφορά την... «εφαρμογή της αρχής των ίσων ευκαιριών και της ίσης μεταχείρισης ανδρών και γυναικών σε θέματα εργασίας και απασχόλησης».

Σύμφωνα με την τροπολογία, όσοι «συλληφθούν» να καπνίζουν σε αυτοκίνητο, ιδιωτικής ή δημόσιας χρήσης, στο οποίο επιβαίνουν παιδιά ηλικίας ως 12 ετών, θα πληρώνουν πρόστιμο 1.500 ευρώ ανεξάρτητα αν είναι οδηγοί. Το πρόστιμο διπλασιάζεται (3.000 ευρώ) στην περίπτωση που ο παραβάτης οδηγεί αυτοκίνητο δημόσιας χρήσης. Στους οδηγούς των οχημάτων αυτών επιβάλλεται η αφαίρεση της άδειας ικανότητας οδήγησης για διάστημα ενός μήνα για κάθε παράβαση, έστω κι αν δεν τη διέπραξαν οι ίδιοι, αλλά άλλος επιβάτης του οχήματος. Η διαπίστωση της παράβασης και η επιβολή των προαναφερομένων διοικητικών ποινών γίνεται από αστυνομικούς. Με το παραπάνω μέτρο- αναφέρεται στην έκθεση αξιολόγησης συνεπειών ρύθμισης- επιδιώκεται η πλήρης προστασία των ανηλίκων από τις συνέπειες του καπνίσματος κατά κυριολεξία «σε κλειστό χώρο», αφού τέτοιες συμπεριφορές σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες είναι πολλαπλάσια βλαβερές απ΄ ό,τι σε άλλες περιπτώσεις. Οπως σημειώνεται στην αιτιολογική έκθεση, «η συγκεκριμένη απαγόρευση του καπνίσματος μέσα στο αυτοκίνητο έχει διττό στόχο. Αφενός να αφυπνίσει τους γονείς που συνεχίζουν να καπνίζουν μπροστά στα παιδιά τους εντυπώνοντάς τους το συγκεκριμένο αυτό πρότυπο, αφετέρου τη δεδομένη αυξημένη τοξικότητα του τσιγάρου μέσα στο αυτοκίνητο». Οι έρευνες δείχνουν ότι η μέτρηση τοξικότητας του καπνού μέσα στο αυτοκίνητο ανέρχεται σε επίπεδα 27 φορές υψηλότερα από τα συνήθη.

Οι γιατροί

Με την ίδια τροπολογία ρυθμίζονται δύο ακόμη ζητήματα που αφορούν τους γιατρούς. Στην περίπτωση παραίτησης γιατρών από τα Συμβούλια Προσλήψεων- Κρίσεων, Επιλογής Διευθυντών και Επιλογής Συντονιστών Διευθυντών, τα νέα μέλη θα ορίζονται από σχετικούς καταλόγους γιατρών, χωρίς κλήρωση, αλλά με απόφαση του διοικητή του νοσοκομείου (για το πρώτο συμβούλιο) και της οικείας Υγειονομικής Περιφέρειας (για τα άλλα δύο συμβούλια). Επίσης, ο συντονιστής διευθυντής γιατρός-μέλος ΔΕΠ θα συμμετέχει στα Συμβούλια Επιλογής Διευθυντών και Συντονιστών Διευθυντών των πανεπιστημιακών κλινικών, μονάδων και εργαστηρίων.

Τέλος, με το άρθρο 2 της τροπολογίας τα Κέντρα Υγείας υπάγονται εφεξής στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα στα οποία ανήκουν οργανικά και εντάσσονται στην ίδια ζώνη, προκειμένου να ρυθμιστούν με ενιαίο τρόπο οι εφημερίες και η μηνιαία αποζημίωσή τους.
http://molibixarti.blogspot.com/

Αναδημοσιευση Απο το Βημα

0 Διαμαρτυρία για την κάρτα του πολίτη 12-12-10 . ΩΡΑ 11.00

  Από: http://katohika.blogspot.com

Ζηταμε ατομα απο ολη τη χωρα για να μοιρασουν φυλλαδια για την καρτα του πολιτη.Υπαρχουν ηδη καποιες ομαδες αλλα δεν ειμαστε αρκετοι να καλυψουμε ολη την ελλαδα. Οσοι μπορειτε να αφιερωσετε λιγο χρονο για το σκοπο αυτο, επικοινωνηστε μαζι μας στο τηλ 6939246025. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ.



Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα

0 Η χειρότερη εργασία του κόσμου...

0 Oι 10 πιο παράξενες παθήσεις του κόσμου

Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο από το MEN24.gr όπου καταγράφονται οι πιο παράξενες, ασυνήθιστες και περίεργες παθήσεις που έχουν καταγραφεί ποτέ στον κόσμο!

1. Ο άντρας που δεν μπορεί να παχύνει


Είναι το όνειρο κάθε παχουλού ανθρώπου πάνω στη γη. Ο κ. Πέρι μπορεί να καταναλώνει όσα μπέργκερ θέλει, να καταβροχθίσει ένα ολόκληρο γουρουνόπουλο και πάλι να μην πάρει ούτε ένα γραμμάριο! Το ειρωνικό είναι ότι στην παιδική του ηλικία ήταν ένα ευτραφές παιδί αλλά όταν έγινε 12 ετών, όλο το πάχος εξαφανίστηκε, σχεδόν δια μαγείας! Μετά από μια δεκαετία εξετάσεων και μελετών, αυτό που αποδείχθηκε είναι ότι... πάσχει από μια πάθηση κατά την οποία το σώμα του παράγει έξι φορές περισσότερη ινσουλίνη από το κανονικό. Έτσι, όσο κι αν φάει ο κ. Πέρι, το σώμα του καίει σε χρόνο dt το λίπος!Η γυναίκα με τους 200 ημερήσιους οργασμούς


Άλλες δεν μπορούν αν έχουν ούτε έναν σε ολόκληρη τη ζωή τους και μια άλλη έχει τόσους που μπορεί να χαρίσει τους μισούς και πάλι να υπερέχει. Η Σάρα Κάρμεν από τη Μ. Βρετανία πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια ασθένεια, λόγω της οποίας ερεθίζεται πάρα μα πάρα πολύ εύκολα με αποτέλεσμα να τελειώνει και χωρίς να την ακουμπήσει καν κάποιος. Έχει δηλώσει πως για να «ξεσκάσει» επιδιώκει να κάνει όσο περισσότερο σεξ μπορεί, αλλά και πάλι, πολλές φορές βρίσκει τον εαυτό της να συνεχίζει τα αχ και βαχ ακόμα και μετά το τέλος της πράξης. Μέσα σε έξι μήνες έφτασε να έχει μέχρι και 150 οργασμούς την ημέρα και πλέον δηλώνει ότι μερικές ημέρες φτάνει τους 200. Ε, σόρι κιόλας, αλλά δεν καταντάει λίγο κουραστικό;
Η γυναίκα που είναι αλλεργική στην τεχνολογία


Μπορεί όλος ο υπόλοιπος κόσμος να μιλάει καθημερινά στο κινητό και να ζεσταίνει το φαγητό του στο φούρνο μικροκυμάτων, αλλά αν η Ντέμπι Μπερντ κάνει κάποιο από τα δύο, θέτει σε κίνδυνο την υγεία της! Η 40χρονη γυναίκα είναι πάρα πολύ ευαίσθητη στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που δημιουργούνται από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα κινητά τηλέφωνα και τους φούρνους μικροκυμάτων, ώστε σχεδόν δεν μπορεί να τα πλησιάσει! Το δέρμα της κοκκινίζει και ερεθίζεται, ενώ ακόμα και μερικοί τύποι αυτοκινήτων μπορεί να της «ενεργοποιήσουν» αυτήν την αλλεργία!
Ο άντρας που δεν αισθάνεται το κρύο

Ο ολλανδός Βιμ Χοφ είναι ουσιαστικά ένα ανεξήγητο φαινόμενο. Μπορεί να κολυμπήσει γυμνός στα παγωμένα νερά της Αρκτικής, να μείνει για αρκετή ώρα μέσα σε ένα βαρέλι γεμάτο με παγάκια και να μην αισθανθεί καθόλου το κρύο. Ο ίδιος έχει καταλάβει την ιδιαιτερότητά του και δεν σταματάει μπροστά σε νέες προκλήσεις με στόχο να κατακτήσει παγκόσμια ρεκόρ. Ο Iceman, όπως τον αποκαλούν, παραμένει μυστήριο για την επιστήμη, αφού μπορεί να επιβιώσει σε θερμοκρασίες που θα ήταν θανάσιμες σε οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο.
Η γυναίκα που δεν μπορεί να ξεχάσει

Η γυναίκα με το κωδικό όνομα AJ, είναι μια 40χρονη παντρεμένη Αμερικανίδα που κυριολεκτικά δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει το οτιδήποτε. Οι επιστήμονες την έχουν χαρακτηρίσει ως ένα άτομο που έχει «μια μνήμη ανεξέλεγκτη, αυτόματη και ατέρμονη» κι αυτό χωρίς καμία υπερβολή. Αν ρωτήσεις στην τύχη την AJ για μια οποιαδήποτε ημέρα των τελευταίων 25 ετών, εκείνη θα μπορέσει να σου πει όλα όσα έλαβαν χώρα τη συγκεκριμένη ημερομηνία, με λεπτομέρειες που φτάνουν μέχρι και τη θερμοκρασία!
Το αγόρι που δεν μπορούσε να κοιμηθεί


Μια από τις βασικές «διαταγές» που δίνουν όλοι οι νέοι γονείς στα παιδιά τους είναι να πάνε για ύπνο. Τι γίνεται όμως αν αυτό που τους ζητάνε είναι πρακτικά αδύνατον; Ο Ρετ Λαμπ, ένα τρίχρονο παιδάκι, ταλαιπωρούσε πολύ τους γονείς του για αυτόν ακριβώς το λόγο. Δεν μπορούσε να κοιμηθεί, λόγω μιας σπάνιας πάθησης. Αυτή η κατάσταση ίσχυε για τα τρία πρώτα χρόνια της ζωής του, όπου έμενε ξύπνιος 24 ώρες το 24ωρο, με αποτέλεσμα να γίνεται όλο και πιο νευρικός και κακότροπος. Οι γονείς του δήλωναν ότι μερικές φορές έφτανε στο σημείο να τους δαγκώνει από τον εκνευρισμό του. Ευτυχώς για αυτόν –και κυρίως του γονείς του- τελικά «θεραπεύτηκε» και μπόρεσε να κοιμηθεί ξανά.
Το κορίτσι που είναι αλλεργικό στο νερό


Η 19χρονη Άσλεϊ Μόρις από την Αυστραλία δεν μπορεί να πάει για κολύμπι, να πιεί νερό ούτε καν να κάνει ένα ντους όπως όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι. Είναι αλλεργική στο νερό, αφού πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια δερματική πάθηση που λέγεται Aquagenic Urticaria. Το πρόβλημα της είναι τόσο σοβαρό, αφού ακόμα και μια στάλα ιδρώτα μπορεί να την κάνει να υποφέρει για όλη την ημέρα.
Το κορίτσι που πέφτει κάτω κάθε φορά που γελάει


Η Κέι Άντεργουντ πάσχει από μια ασθένεια που λέγεται cataplexy και λόγω αυτής, κάθε δυνατό συναίσθημα όπως ο φόβος, η χαρά ή συγκίνηση χαλαρώνουν τους μύες της! Ακόμα και ο θυμός ή μια απλή έκπληξη μπορούν να την κάνουν σχεδόν να πέσει κυριολεκτικά ξερή! Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που η Άντεργουντ σωριάζεται κάτω πάνω από 40 φορές σε μια ημέρα, ενώ πάσχει και από μια άλλη ασθένεια που σχετίζεται με το cataplexy, και μπορεί να την πάρει ο ύπνος κυριολεκτικά εκεί που κάθεται, χωρίς προειδοποίηση.
Το κορίτσι που τρώει μόνο καραμέλες

Η 17χρονη Νάταλι Κούπερ έχει μια μυστηριώδη ασθένεια και για αυτόν το λόγο ότι και να φάει αρρωσταίνει. Το παράδοξο στην ιστορία της είναι ότι το μόνο πράγμα που μπορεί να φάει και να μην της φέρει πυρετό και εμετούς είναι οι καραμέλες Tic Tac. Οι γιατροί δεν έχουν βρει το λόγο για τον οποίο οι συγκεκριμένες καραμέλες δεν την ενοχλούν, ενώ η ίδια η κοπέλα αναγκάζεται να παίρνει την υπόλοιπη τροφή που έχει ανάγκη ο οργανισμός της από σωληνάκι.
Ο μουσικός που δεν μπορεί να σταματήσει το λόξυγκα


Ο Κρις Σαντς έχει λόξυγκα τόσο συχνά ώστε ως τραγουδιστής δεν έχει μπορέσει να ολοκληρώσει μια συναυλία παραπάνω από 4 φορές στη ζωή του! Ο ίδιος πίστευε μέχρι πρόσφατα ότι το πρόβλημα του προέρχεται από μια χαλασμένη βαλβίδα στο στομάχι του, η οποία τον αναγκάζει να έχει λόξυγκα συνεχώς! Μερικές φορές, ο λόξυγκας δεν τον αφήνει ούτε καν να κοιμηθεί, ενώ τον ταλαιπωρούσε κάθε δύο δευτερόλεπτα! Τελικά, το πρόβλημά του τού έσωσε τη ζωή. Όταν εγχειρίστηκε, οι γιατροί βρήκαν ότι είχε όγκο, ο οποίος πίεζε τα νεύρα που ελέγχουν την αναπνοή! Τώρα ο λόξυγκας του έχει σταματήσει, αφού οι γιατροί του αφαίρεσαν τον όγκο, και ζει μια φυσιολογική ζωή.
http://www.weirdnews.gr

Η μικρότερη γυναίκα του κόσμου

Η Hatice Kocaman, η μικρότερη γυναίκα στον κόσμο, έχει ύψος 71 εκατοστά περίπου και βάρος λιγότερο από 7 κιλά!
Η 21χρονη γυναίκα υποφέρει από μία σπάνια αρρώστια στα οστά της που κάνει το σώμα της να μοιάζει με αυτό ενός… 8χρονου μικρού κοριτσιού.
Η Hatice κατέχει από φέτος μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως η μικρότερη γυναίκα στον κόσμο, πίσω από τον μικρότερο άνδρα του κόσμου, τον Khagendra Thapa Magar από το Νεπάλ, που έχει ύψος 65 εκατοστά περίπου.
«Πάντα ήλπιζα ότι μία ημέρα όλος ο κόσμος θα με αναγνώριζε», είπε η Hatice, προσθέτοντας: «Μου ήταν πολύ δύσκολο όταν ήμουν παιδί επειδή όλοι οι συμμαθητές μου με ενοχλούσαν για το ύψος μου».
«Αλλά τώρα είμαι διάσημη για το ύψος μου, πράγμα το οποίο με κάνει να νιώθω ότι είμαι ψηλότερη! Ελπίζω να ταξιδέψω και να να γνωρίσω πολλούς ανθρώπους , μεταξύ άλλων και τον ψηλότερο άνθρωπο στον κόσμο!»
«Ο Θεός με έκανε αυτό που είμαι και είμαι πολύ περήφανη για αυτό. Ελπίζω μία ημέρα να βρω κάποιον που να με αγαπήσει αληθινά».
Η Hatice σε σχέση με έναν κανονικό άνθρωπο δίπλα της.
Η νεαρή γυναίκα ζει με τους γονείς της, Ibrahim και Hatun, στην νοτιοκεντρική Τουρκία και μόλις πριν λίγα χρόνια οι γιατροί ανακάλυψαν ότι η Hatice πάσχει από νανισμό.
«Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με την εγκυμοσύνη της κόρης μου», δήλωσε η μητέρα της, Hatun. «Όταν γεννήθηκε, ζύγιζε 1.5 κιλά περίπου και ήταν κάτι το φυσιολογικό. Δεν παρατηρήσαμε κανένα πρόβλημα, ώσπου έγινε ενός χρόνου και τότε καταλάβαμε ότι αναπτύσσεται αργά σε σχέση με τα υπόλοιπα μωρά».
Ο κύριος και η κυρία Kocaman, που έχουν ακόμη έναν φυσιλογικό γιο, είχανε πάει την κόρη τους για εξετάσεις αλλά οι γιατροί δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς πήγαινε λάθος με την κόρη τους.
Η Hatice συνέχισε να αναπτύσσεται, έμαθε να περπατάει και να μιλάει, αλλά δύσκολα μεγάλωσε περισσότερο το σώμα της.
Η 21χρονη Hatice Kocaman που κρατάει στα χέρια την τον τίλο του βιβλίου των ρεκόρ Γκίνες
«Φαινόταν σαν να είχε πάντα το ίδιο μέγεθος. Μέχρι την ηλικία των τεσσάρων, φαινόταν λες και είχε σταματήσει τελείως η ανάπτυξή της! Είχαμε ζητήσει από τους γιατρούς να τη βοηθήσουν, αλλά δε μπορούσαν να εντοπίσουν το πρόβλημα. Ελπίζαμε ότι θα ξεκινούσε σύντομα η ανάπτυξή της, αλλά αυτό ποτέ δεν έγινε. Όταν πια έφτασε την ηλικία των δέκα ετών, συνηδειτοποιήσαμε ότι θα παραμείνει για πάντα σε αυτό το μέγεθος», είπε η κ. Kocaman.
Η Hatice πήγαινε για γενικές εξετάσεις κάθε λίγο καιρό, όπου καταγραφόταν το ύψος, το βάρος και το μέγεθός της.
Τελικά, οι γιατροί διάγνωσαν ότι το πρόβλημά της οφείλεται σε ανώμαλη ανάπτυξη των οστών της, κάτι που οφείλεται σε γονίδια των γονιών της.
Η οικογένεια ζει σε ένα μικρό σπίτι, σε μία φτωχή και απόμακρη περιοχή της χώρας.
Δεν έχουν κάποιο αυτοκίνητο, ούτε την οικονομική δυνατότητα να ταξιδέψουν για να ζητήσουν βοήθεια για την κόρη τους.
Επίσης, οι γιατροί και οι χειρούργοι στην περιοχή δεν είναι ιδιαίτερα εξειδικευμένοι ώστε να χειριστούν το πρόβλημα της Hatice.
Η μικρότερη γυναίκα στον κόσμο με τον ψηλότερο άνδρα του κόσμου
Η Hatice πάντα ονειρευόταν να γίνει διάσημη και τα τελευταία χρόνια το έχει καταφέρει αυτό… έμμεσα, καθώς τα νέα για το μέγεθός της άρχισαν να διαδίδονται με γοργούς ρυθμούς.
Η… ορκομωσία της Hatice ως η μικρότερη γυναίκα στον κόσμο έγινε στην Κωσταντινούπολη από έναν ερευνητή του βιβλίου των ρεκόρ Γκίνες, ο οποίος επισκέφθηκε τη γειτονική χώρα για να συναντήσει τη μικροσκοπική γυναίκα.
Η ίδια η Hatice δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ζω με την οικογένειά μου. Όμως, θα ήθελα να ήμουν περισσότερο δυνατή ώστε να μπορώ να κάνω πράγματα για τον εαυτό μου».
http://www.weirdnews.gr


ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA

0 Η κίνηση των οχημάτων με φυσικό αέριο κερδίζει οπαδούς


 Μπορεί, σήμερα, να γνωρίζουμε το φυσικό αέριο κυρίως ως φθηνή πηγή θέρμανσης, όμως η πλειονότητα των πολιτών δεν φαίνεται να ξέρει ότι αποτελεί και βασικό καύσιμο για την κίνηση των 415 λεωφορείων, που ανήκουν στη δύναμη της ΕΘΕΛ στην Αθήνα, αλλά και 106 απορριμματοφόρων των δήμων της
ευρύτερης περιοχής των Αθηνών.

    Η κίνηση αυτών των οχημάτων "άνοιξε την όρεξη" των ανθρώπων της αυτοκίνησης, που αποφάσισαν να "τρέξουν" ένα πιλοτικό σχέδιο.... κίνησης αυτοκινήτων με φυσικό αέριο, έχοντας βάλει στόχο την επέκταση του προγράμματος σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και σε επιλεγμένα σημεία της εθνικής οδού για να υπάρχει οργανωμένο δίκτυο τροφοδοσίας.

    Από την άλλη και μόνο με τη σκέψη ότι, οι κάτοχοι των αυτοκινήτων θα μπορούν να φουλάρουν ακόμη και στο ... σπίτι τους, με σαφώς μικρότερο κόστος από ό,τι σήμερα, ανέβασε κατακόρυφα το ενδιαφέρον αρκετών να μετατρέψουν το αυτοκίνητό τους, ώστε αντί βενζίνης να μπορούν να χρησιμοποιούν φυσικό αέριο.

    Σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά και παγκόσμια δεδομένα, βλέπουμε ότι η τελική τιμή του φυσικού αερίου είναι σημαντικά χαμηλότερη από αυτή της βενζίνης ("αγγίζει" ακόμη και το 50%), ενώ είναι περίπου 25-30% χαμηλότερη απ' αυτή του πετρελαίου.

    Τα οφέλη από μια τέτοια κίνηση είναι πολλά. Όχι μόνο οικονομικά, παράμετρος που παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά και στη μείωση της εκπομπής ρύπων. Επίσης, τα οχήματα που χρησιμοποιούν φυσικό αέριο κάνουν λιγότερο θόρυβο από ό,τι τα πετρελαιοκίνητα.

    Η χρήση φυσικού αερίου από οχήματα είναι εφικτή με την τοποθέτηση σε αυτά ειδικών φιαλών για την αποθήκευση του καυσίμου, οι οποίες κατασκευάζονται από υπερανθεκτικά υλικά και τοποθετούνται στα οχήματα, με τέτοιο τρόπο ώστε να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος ρήξης τους ακόμα και στις πιο σφοδρές συγκρούσεις.

    Ο κινητήρας που χρησιμοποιείται στα αυτοκίνητα φυσικού αερίου είναι παρόμοιος με τον ευρέως διαδεδομένο κινητήρα εσωτερικής καύσης για βενζίνη (με σπινθηριστή) κι αυτός είναι ο λόγος που είναι εύκολη η μετατροπή ενός υφιστάμενου βενζινοκίνητου κινητήρα για καύση φυσικού αερίου με σχετικά χαμηλό κόστος. Σε περίπτωση που το φυσικό αέριο τελειώσει και μέχρι τον ανεφοδιασμό, ο οδηγός μπορεί να επιλέξει τη συμβατική λειτουργία, δηλαδή να το "γυρίσει" στο βασικό του καύσιμο.

    Μεγάλα ποσοστά αυτοκινήτων που κινούνται με φυσικό αέριο έχει κατά κύριο λόγο η Ιταλία (70%) και η Γερμανία (27%), ενώ πολύ πιο πίσω ακολουθούν η Ελβετία (2,5%) και η Μεγάλη Βρετανία, η Γαλλία και η Αυστρία με ποσοστά κάτω της μονάδας.
ΑΠΕ

0 Ένα περίεργο δάσος στην έρημο !!!

Στην έρημο Dead Vlei στη Ναμίμπια συναντάμε ένα περίεργο δάσος. Σχηματίστηκε 900 χρόνια πριν όταν στην περιοχή υπήρχε άφθονο νερό.
Στην έρημο σπάνια συναντάμε δέντρα με .....
εξαίρεση λίγες οάσεις. Στην έρημο Dead Vlei (λίμνη του θανάτου) στη Ναμίμπια συναντάμε ένα περίεργο δάσος.

Σχηματίστηκε 900 χρόνια πριν όταν στην περιοχή υπήρχε άφθονο νερό. Με την αλλαγή των κλιματολογικών συνθηκών η περιοχή αποξηράνθηκε και το ίδιο έγινε με τα δέντρα. Αν και δεν είναι απολιθωμένα οι κορμοί τους παραμένουν αφού είναι τόσο ξηρό το κλίμα που δεν αποσυντίθενται.

Το θέαμα είναι υπέροχο και πολύ φωτογράφοι πραγαματοποιούν το ιδιαίτερα δύσκολο αυτό ταξίδι για να καταγράψουν με το φακό τους τις εικόνες.

http://ksipnistere.blogspot.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...