ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

0 Sony: Παρουσίασε τo εύκαμπτο ηλεκτρονικό χαρτί της!



Η Sony παρουσίασε στο Τόκιο τη δική της πρόταση για ηλεκτρονικό χαρτί που θα είναι εύκαμπτο. Το ηλεκτρονικό χαρτί της Sony έχει βάση από φιλμ.

Είναι εξαιρετικά ευλύγιστο, ιδιαίτερα λεπτό και ελαφρύ και καταναλώνει πολύ λίγη ενέργεια. Η ευλυγισία του μάλιστα είναι τέτοια που επιτρέπει ακόμα και ένα ή δύο τσακίσματα στις άκρες χωρίς πρόβλημα στη λειτουργία του.

Η Sony το προορίζει για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές περισσότερο παρά για τους ηλεκτρονικούς αναγνώστες. Και μάλιστα το παρουσιάζει ως βασικό βήμα για.....
υπολογιστές συνολικά εύκαμπτους. Η παρουσίαση έγινε σε εμπορικούς αντιπροσώπους και η Sony δεν ανακοίνωσε κάποια σχέδια για να περάσει ακόμα αυτήν την τεχνολογία στην παραγωγή.

Στο ίδιο φουτουριστικό κλίμα η LG, η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής οθονών LCD παγκοσμίως, είχε παρουσιάσει στα τέλη Αυγούστου εύκαμπτο ηλεκτρονικό χαρτί με διαγώνιο 19 ιντσών (μεγέθους tabloid εφημερίδας) και είχε ανακοινώσει τα σχέδιά της να ξεκινήσει την παραγωγή του ως τα τέλη του χρόνου.

Την ίδια περίοδο η Plastic Logic, που σκόπευε να κυκλοφορήσει ηλεκτρονικούς αναγνώστες με πλαστική και εύκαμπτη οθόνη αφής μεγέθους Α4, αναγκάστηκε να ματαιώσει τα σχέδιά της υπό το βάρος των μειώσεων τιμών στους e-readers και να αναζητήσει νέους χρηματοδότες για να επανέλθει αργότερα στην αγορά.

apolitistosteki.blogspot.com

0 Συνελήφθη 65χρονος που πυροβόλησε εν ψυχρώ δύο σκυλιά

Σήμερα στις 10:00 ένας 65χρονος στο χωριό Ποταμίδα του νομού Χανίων στην Κρήτη, πυροβόλησε εν ψυχρώ και χωρίς λόγο δύο κυνηγόσκυλα, τα οποία βρίσκονταν σε απόσταση περίπου 30 μέτρων από το σπίτι του.

Τα κυνηγόσκυλα βρίσκονταν μαζί με τον ιδιοκτήτη τους, έπαιζαν μεταξύ τους, δεν πλησίασαν καθόλου, ούτε ενόχλησαν τον 65χρονο.

Ο δράστης πυροβόλησε μέσα από την περίφραξη της οικίας του και σκότωσε επί τόπου το ένα σκυλί. Το δεύτερο ζώο μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο, χειρουργήθηκε, αλλά η κατάστασή του είναι σοβαρή. Το αρμόδιο Α.Τ. ενήργησε άψογα, συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος.... οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε.. 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.

Ελέγχεται, αν είχε άδεια οπλοφορίας. Το στυνομικό τμήμα εξέδωσε δελτίο τύπου για το συμβάν και ενημερώθηκαν όλα τα Μ.Μ.Ε. του νομού. Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων «Η Προστασία των ζώων» εκλήθη και έκανε δήλωση στα τηλεοπτικά κανάλια της πόλης.

«Τέτοιες κινήσεις μετά από τέτοια γεγονότα είναι θετικά και δείχνουν την δυναμική που αποκτά το φιλοζωικό κίνημα. Ας μην περιμένουμε όμως ότι θα αλλάξουν τα πράγματα πατώντας ένα κουμπί. Ας αναλογισθούμε για παράδειγμα πως αντιμετώπιζαν πριν δύο χρόνια οι αστυνομικοί τα αδικήματα που τους καταγγέλλονταν και αφορούσαν τα ζώα» εξηγεί η πρόεδρος του συλλόγου, Νατάσα Μπομπολάκη.
 
/trelokouneli.blogspot.com/

0 SIEMENS: ΑΡΝΗΣΗ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ (ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ, ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ) ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ…

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΝΟΧΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ 2009...

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ...

Σύμφωνα με επιστολή του αρμόδιου αντιπροέδρου της Βουλής Ευάγγελου Αργύρη προς τον πρόεδρο της εξεταστικής επιτροπής που διερευνά την υπόθεση Siemens Σήφη Βαλυράκη, τρεις πρώην υπουργοί δεν ....απέστειλαν στοιχεία για τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, σύμφωνα με την παραγγελία της εξεταστικής επιτροπής.

Στην επιστολή σημειώνεται ότι δεν είναι εφικτή η διενέργεια περαιτέρω ελέγχου για τους Γιώργο Αλογοσκούφη, Γιώργο Βουλγαράκη και Χρήστο Μαρκογιαννάκη «καθόσον δεν προσκομίστηκαν πρόσθετα στοιχεία από κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών των ιδίων καθώς και των μελών της οικογενείας τους, προκειμένου να προχωρήσουμε σε περαιτέρω έλεγχο»

Σημειώνεται ακόμη ότι έχουν ζητηθεί πρόσθετα στοιχεία από τους Βύρωνα Πολύδωρα, Μιχ.Λιάπη, Γιάννο Παπαντωνίου και Χρήστο Βερελή για να ολοκληρωθεί ο έλεγχος.

ΠΡΕΖΑ TV
14-9-2010

0 CRVD™ Curved Display: ξεχάστε αυτά που ξέρατε!

curveddisplayΞεχάστε τα monitor το ‘να δίπλα στ’ άλλο. Το μόνο που χρειάζεστε πλέον, για δουλειά ή για διασκέδαση, είναι ένα CRVD™ Curved Display της Ostendo Technologies. Η άλλη διάσταση της εικόνας. 43 ίντσες, 2880 x 900, που καταλαμβάνουν το 75% της περιφερειακής σας όρασης,....
6.500 δολάρια , αλλά μια νέα εμπειρία, όχι απλά μια μεγαλύτερη οθόνη.
curved2ministryofmen.gr

0 O Armani αγόρασε τον Σκορπιό!



scorpiosΦαίνεται ότι το σήριαλ έλαβε τέλος και ο Giorgio Armani είναι ο νέος ιδιοκτήτης του Σκορπιού, του ιδιόκτητου νησιού του Αριστοτέλη Ωνάση, το οποίο αποφάσισε να πουλήσει η εγγονή του Αθηνά. Το κόστος ανέρχεται σύμφωνα με πληροφορίες στα ....
109 εκατομμύρια δολάρια, ενώ μέχρι τελευταία στιγμή ο Armani πάλευε για το νησί με τους Bill Gates, Roman Abramovich και Madonna.

http://ministryofmen.gr/

0 Ύποπτο για σχέση με καρκίνο το χλώριο στις πισίνες

Νέα ισπανική επιστημονική έρευνα με τη συμμετοχή και Έλληνα επιστήμονα δείχνει ότι η κολύμβηση σε πισίνες που περιέχουν χλώριο, μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο πρόκλησης καρκίνου.
Ερευνητές του Κέντρου Ερευνών στην Περιβαλλοντική Επιδημιολογία (CREAL) της Βαρκελώνης και του Ερευνητικού Ινστιτούτου του Νοσοκομείου Ντελ Μαρ, υπό τον Έλληνα συν-διευθυντή του Κέντρου CREAL επιδημιολόγο Μανόλη Κογεβίνα, σε μελέτη που δημοσίευσαν στο
.αμερικανικό περιοδικό περιβαλλοντικής υγείας "Environmental Health Perspectives", σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, μελέτησαν σε μια ομάδα ατόμων που κολυμπούσαν σε κλειστές πισίνες, τις αλλαγές που ....υπήρξαν σε μια σειρά από δείκτες που δείχνουν μόνιμες γενετικές μεταλλάξεις.

Τοξικές για το DNA επιπτώσεις παρατηρήθηκαν σε 49 υγιή άτομα μετά από κολύμβηση μόλις 40 λεπτών σε μια κλειστή χλωριωμένη πισίνα, όπως ανακοίνωσε το CREAL.

Οι ερευνητές βρήκαν ενδείξεις για την αύξηση του κινδύνου εμφάνισης καρκίνου σε υγιείς ανθρώπους, αλλά και για πιθανά αναπνευστικά προβλήματα από το χλώριο που χρησιμοποιείται ως μικροβιοκτόνο.

Ο Κογεβίνας, ο οποίος επίσης συνεργάζεται με την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας της Αθήνας, δήλωσε πάντως ότι τα ευρήματα της έρευνας δεν πρέπει να αποθαρρύνουν τους ανθρώπους από το να κολυμπάνε σε πισίνες, καθώς, όπως είπε, "οι θετικές επιπτώσεις για την υγεία από την κολύμβηση μπορούν να αυξηθούν, αν μειωθούν τα επίπεδα αυτών των χημικών (στις πισίνες)".

"Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να σταματήσουμε την κολύμβηση, αλλά να ενθαρρύνουμε την μείωση των χημικών στις πισίνες", ανέφερε ο Κογεβίνας και πρόσθεσε ότι τα προβλήματα μειώνονται αν οι κολυμβητές κάνουν ντους πριν μπουν στην πισίνα, αν φορούν σκουφάκι και δεν ουρούν μέσα στο νερό.



http://newscity1.blogspot.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...