ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

0 Συνελήφθη 65χρονος που πυροβόλησε εν ψυχρώ δύο σκυλιά

Σήμερα στις 10:00 ένας 65χρονος στο χωριό Ποταμίδα του νομού Χανίων στην Κρήτη, πυροβόλησε εν ψυχρώ και χωρίς λόγο δύο κυνηγόσκυλα, τα οποία βρίσκονταν σε απόσταση περίπου 30 μέτρων από το σπίτι του.

Τα κυνηγόσκυλα βρίσκονταν μαζί με τον ιδιοκτήτη τους, έπαιζαν μεταξύ τους, δεν πλησίασαν καθόλου, ούτε ενόχλησαν τον 65χρονο.

Ο δράστης πυροβόλησε μέσα από την περίφραξη της οικίας του και σκότωσε επί τόπου το ένα σκυλί. Το δεύτερο ζώο μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο, χειρουργήθηκε, αλλά η κατάστασή του είναι σοβαρή. Το αρμόδιο Α.Τ. ενήργησε άψογα, συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος.... οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε.. 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.

Ελέγχεται, αν είχε άδεια οπλοφορίας. Το στυνομικό τμήμα εξέδωσε δελτίο τύπου για το συμβάν και ενημερώθηκαν όλα τα Μ.Μ.Ε. του νομού. Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων «Η Προστασία των ζώων» εκλήθη και έκανε δήλωση στα τηλεοπτικά κανάλια της πόλης.

«Τέτοιες κινήσεις μετά από τέτοια γεγονότα είναι θετικά και δείχνουν την δυναμική που αποκτά το φιλοζωικό κίνημα. Ας μην περιμένουμε όμως ότι θα αλλάξουν τα πράγματα πατώντας ένα κουμπί. Ας αναλογισθούμε για παράδειγμα πως αντιμετώπιζαν πριν δύο χρόνια οι αστυνομικοί τα αδικήματα που τους καταγγέλλονταν και αφορούσαν τα ζώα» εξηγεί η πρόεδρος του συλλόγου, Νατάσα Μπομπολάκη.
 
/trelokouneli.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...