ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

1 Σενάριο χρεωκοπίας για τις 25 Μαρτίου.. Με στοιχεία.. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ!!!

Σύμφωνα με ανώνυμη επιστολή υψηλόβαθμου στελέχους σε έναν από τους μεγαλύτερους τραπεζικούς οργανισμούς της χώρας μας που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, η κυβέρνηση έχει έτοιμο...σενάριο χρεωκοπίας για την 25η Μαρτίου, ανήμερα της εθνικής μας εορτής:

0 Αισχος! Στους Έλληνες απεργούς πείνας επενέβη ο εισαγγελέας. Τελικά ας δηλώσουμε λαθρομετανάστες για να αποκτήσουμε δικαιώματα στην Έλλαδα.

Πραγματικά είμαστε ενα κράτος πολύ μπ......λο.Καλύτερα να ήμασταν λαθρομετανάστες παρα γηγενείς με την κυβέρνηση του χουντοπασοκ.
Φυσικά στην περίπτωση της καβάλας δεν υπάρχουν αλλυλέγγυοι.Δεν υπάρχουν γιατροί 24 ώρες..Δεν υπάρχουν ασθενοφόρα του εκαβ.Γιατι?γιατι δεν είναι λαθρομετανάστες.

0 Πώς το Ελληνικό θα μπορούσε να γίνει πόλη - θαύμα

Του Ιωαννη Bικελα

Ολες οι ώς τώρα εξαγγελίες για την αξιοποίηση του Ελληνικού είχαν το ατυχές χαρακτηριστικό ν’ αποτελούν διακηρύξεις ρηχές, επιπόλαιες και χωρίς όραμα. Αλλωστε, οποιαδήποτε προσπάθεια, χωρίς ζήλο, καθηλώνεται στη μετριότητα. Αντίθετα, το πάθος των Καταλανών για την πόλη τους τους οδήγησε να εκμεταλλευτούν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1992 για να δώσουν μια νέα ζωή στη Βαρκελώνη. Αντίστοιχο παράδειγμα αποτελεί και το Σίδνεϊ με ένα γενναίο...

0 Συνεργασία με Lamborghini για το Audi Α9!

Την δική της Panamera θέλει να κατασκευάσει η Audi, η οποία αναζητά συμμάχους μέσα από το Γερμανικό γκρουπ θέλοντας να κατασκευάσει αυτοκίνητα που θα χτυπήσουν εμπορικά αντίστοιχα μοντέλα του....  γκρουπ!
Οι ενδογερμανικές κόντρες...
στον VW γκρουπ εντείνονται, με την Audi να βρίσκει σύμμαχο την Lamborghini για την κατασκευή της αντιPanamera της Porsche.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το νέο τετραθέσιο σπορ, ...

0 Όταν οι αρχιτέκτονες έχουν κέφια (Photos)

εμπνευσμένοι αρχιτέκτονες (12)
Απολαύστε εντυπωσιακά αλλά και παράξενα κτήρια από εμπνευσμένους αρχιτέκτονες!

0 Καπιταλισμός: μια ιστορία αγάπης

Ολο το παρασκήνιο που οδήγησε στην οικονομική κρίση της Αμερικής , περιγράφεται στο τελευταίο ντοκυμαντέρ του Michael Moore , Καπιταλισμός Μια Ιστορία Αγάπης. Η πλήρης φιλελευθεροποίηση των επαγγελμάτων , οι ιδιωτικοποιήσεις ακόμα και Σωφρονιστικών Ιδρυμάτων για ενήλικους, οι κατασχέσεις ακινήτων απο υπερχρεωμένους δανειολήπτες και πως αυτοί σε μερικές πολιτείες πήραν το νόμο στα χέρια τους, περιγράφονται στην ταινία που μας αφήνει άναυδους ακόμα και για καταστάσεις που όλοι μας γνωρίζαμε…… Εχετε δεί Πιλότο – καπετάνιο Αμερικάνικης Αεροπορικής Εταιρείας να βγάζει σκύλους γα βόλτα σαν δεύτερη δουλειά για να συμπληρώσει το εισόδημα του; Σερίφη πόλης να παίρνει το έρος των κατοίκων και να μην επιτρέπει κατασχέσεις σπιτιών;
Αυτό και πολλά άλλα μας παρουσιάζει το καλό αυτό ντοκυμαντέρ, Καπιταλισμός Μια Ιστορία Αγάπης.Αξίζει να το δείτε.Πατείστε στην εικόνα για να το παρακολουθήσετε υποτιτλισμένο στα Ελληνικά

tvxs.gr | Καπιταλισμός: μια ιστορία αγάπης by tvxorissinora
http://katohika.blogspot.com/

1 Περίεργο φαινόμενο στην Σκόπελο σήμερα!...

Από το "skopelos-news"
Πάνω από 1 μετρό έχουν κατέβει τα νερά και δεν μας φαίνεται φυσιολογικό αυτό…
Κάποιος επιστήμονας να μας δώσει κάποια  εξήγηση;

0 Ρέππας ο εκχιονιστής...

Του Α. Πετρουλάκη

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

0 Τεχνολογία και μηχανές σε “κομμάτια”…

Μια καταπληκτική δουλειά του κυρίου Todd McLellan από τον Καναδά. ‘Αποσυναρμολογημένες’ μηχανές, τέλεια σύνθεση, απολαύστε…

1 Δείτε από δορυφόρο την Ιαπωνία πριν και μετά το τσουνάμι!

Στις παρακάτω δορυφορικές φωτογραφίες, έχετε τη δυνατότητα να δείτε κάποιες περιοχές της... Ιαπωνίας πώς ήταν πριν και πώς μετά το φονικό τσουνάμι που έπληξε την περιοχή.

Οι φωτογραφίες είναι χωρισμένες στη μέση και όπως είναι ξεκάθαρο πρόκειται για…βιβλική καταστροφή. Στη δεξιά πλευρά απεικονίζονται οι περιοχές πριν από το τσουνάμι και δεξιά μετά το πέρασμα του φονικού κύματος...

0 Κρυμμένος κώδικας στα μάτια της Μόνα Λίζα!!!

Ερευνητές από την Επιτροπή Πολιτιστική Κληρονομιά της Ιταλίας ανακάλυψαν πρόσφατα ότι τα μάτια της Mona Lisa περιέρχουν κάποιον κρυμμένο κώδικα!
Οι ειδικοί ανακάλυψαν με ειδικά όργανα υψηλής ευκρίνειας μικροσκοπικά γράμματα και αριθμούς στα μάτια του διάσημου έργου του Leonardo da Vinci.
Πιστεύουν, επίσης, ότι πρόκειται για έναν μυστικό κώδικα που πιθανόν σύντομα, όταν και αν καταφέρουν να ερμηνεύσουν, να αποκαλύψουν τον πραγματικό κώδικα Da Vinci!
Σύμφωνα με το best seller μυθιστόρημα Κώδικας Da Vinci του Dan Brown, η Mona Lisa περιέχει κρυμμένα στοιχεία σχετικά με το Ιερό Δισκοπότηρο.

0 NASA: Μετατοπίστηκε η Ιαπωνία και μίκρυνε η μέρα!!!

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ο Εγκέλαδος μετακίνησε το κεντρικό νησί της Ιαπωνίας κατά περίπου δυόμισι μέτρα, δείχνουν τα πρώτα στοιχεία της αμερικανικής γεωλογικής υπηρεσίας. Σύμφωνα με τη NASA, η μετατόπιση μάζας στην περιοχή του Ειρηνικού επιτάχυνε την περιστροφή της Γης και μίκρυνε τη διάρκεια της ημέρας κατά 1,6 μικροδευτερόλεπτα.
Η μεταβολή αυτή ήρθε να προστεθεί στα 1,26 μικροδευτερόλεπτα (εκατομμυριοστά του δευτερολέπτου) κατά τα οποία είχε μικρύνει η μέρα λόγω του περυσινού σεισμού στη Χιλή, όπως δήλωσε ο γεωφυσικός της NASA Ρίτσαρντ Γκρος.

0 Ζήτησαν συγγνώμη για το γελοίο σκίτσο!!!

Η διεύθυνση της «Berita Harian», καθημερινής εφημερίδας της Μαλαισίας, ζήτησε επίσημα συγγνώμη για τη γελοιογραφία που έδειχνε τον Ιάπωνα σούπερ ήρωα Ultraman να προσπαθεί να ξεφύγει από ένα τσουνάμι....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...