ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

0 Οχι λοιπόν... Δεν βγάζω το σκασμό

0 Έρχεται νέο κόμμα απο τον Μίκη


Σε λίγες ημέρες θα κάνει την εμφάνισή του ένα νέο πατριωτικό και πολιτικό μέτωπο, με την ονομασία "Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση". Αυτό ανακοίνωσε στη διάρκεια της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης. "Αυτή η νέα πολιτική ηγεσία θα πρέπει να αποτελείται από πολίτες από όλους του χώρους της εθνικής μας ζωής με αξία και ήθος" ανέφερε και πρόσθεσε ότι η δύναμη του λαού είναι η ενότητά του γύρω από ένα κοινό λάβαρο που γράφει "Ελευθερία και ανεξαρτησία και μια πολιτική ηγεσία με δύο συνθήματα "αλληλεγγύη και αντίσταση".

0 Η σπηλιά των χεριών στην Παταγονία

Στη Σάντα Κρουζ της Αργεντινής, στην Παταγονία υπάρχει ένα σπήλαιο, στη βάση ενός βράχου με τοιχογραφίες εκατοντάδων χεριών, οι οποίες χρονολογούνται από το 8.000 π.Χ. Οι τοιχογραφίες έγιναν από αυτόχθονες κατοίκους (πιθανόν τους προγόνους των Tehuelche).

0 ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ‘’ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ’’


Γράφει ο Zervas Georgios Marios  /  Αφύπνιση Συνείδησης

* Ο δημιουργός αυτού του κόσμου δεν είναι ο υπέρτατος πανάγαθος θεός αλλά μια υποδεέστερη ανισόρροπη θεότητα, σφετεριστής της αγνής θεϊκής ενέργειας πού επιθυμεί να λατρεύεται και να δοξάζεται. 

0 H βασίλισσα της κιθάρας είναι Ελληνίδα


H βασίλισσα της κιθάρας είναι Ελληνίδα
Η καταγωγή της είναι από το Βαρθολομιό της Ηλείας, αλλά η φήμη της ξεπερνά τα στενά όρια χωρών και ηπείρων. Η 26χρονη Οριάνθη Παναγάρη συγκαταλέγεται στις καλύτερες κιθαρίστριες στον κόσμο και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο δίσκο της, αλλά και να εμφανιστεί στη σκηνή, στο πλευρό του θρυλικού Άλις Κούπερ!

Η Οριάνθη, η οποία έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στη Μελβούρνη, ήταν η «εκλεκτή» που είχε επιλεγεί από τον Μάικλ Τζάκσον για να παίξει κιθάρα στην περιοδεία This Is It. Δυστυχώς, όμως, ο θάνατος του Βασιλιά της Ποπ δεν έκανε δυνατή την πραγματοποίηση του ονείρου.

0 O γύρος του κόσμου μέσα από 2.000 φωτογραφίες

around_the_world_in_2000_pictures Ενα καταπληκτικό stop motion short film, σκηνοθετημένο από τον Alex Profit. Μετά από το ‘Le tour du monde en 80 secondes’, το δεύτερό του project μας φέρνει στο Παρίσι, τη Βαρκελώνη, το Βερολίνο, την Αγία Πετρούπολη, τη Σανγκάι, το Τόκυο, τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο. Χρειάστηκε 2.000 φωτογραφίες-προφανώς-και μόλις 24 μέρες.

HD και Fullscreen

0 Project CHANI: Επικοινωνία με οντότητα απο παράλληλο σύμπαν και τι είπε για ΕΡΠΕΤΟΕΙΔEIΣ και ΣΕΛΗΝΗ!


Kατά τη διάρκεια των ετών 1994-1999, μια ομάδα ερευ­νητών είχε πρόσβαση σε μια απόρρητη εγκατάσταση στην Αφρική, στην οποία υπήρχε εγκατεστημένος ένας επιταχυντής τύπου CERN.

Εκεί, η ομάδα συμμετείχε στο μυ­στικό πρόγραμμα CΗΑΝΙ, βασική επίτευξη του οποίου ήταν η επαφή των ερευνητών με -τουλάχιστον- έναν κόσμο παράλλη­λου σύμπαντος. Όταν η επαφή επιβεβαιώθηκε, οι συμμετέχο­ντες άρχισαν να παραλαμβάνουν μηνύματα και να επικοινω­νούν με μια οντότητα που διατεινόταν ότι προερχόταν από ένα σύμπαν ή διάσταση παράλληλη προς το δικό μας!

0 Ολική έκλειψη ηλίου στο ηλιοβασίλεμα

11 Ιουλίου 2010. Η Σελήνη και ο Ήλιος αγκαλιά πάνω από τις Άνδεις. Για να έχει μια καλή θέα ο φωτογράφος ανέβηκε περίπου 400 μέτρα πάνω από τη λίμνη Λάγκο Αργεντίνο και έστησε τη κάμερα του. Στα αριστερά, ο ουρανός έξω από τον κώνο εξακολουθεί να είναι φωτεινός. Από κάτω, τα φώτα της πόλης El Calafate στην Παταγονία.

0 Τι είναι αυτό το αντικείμενο δίπλα στη Σελήνη;


Η εκπληκτική φωτογραφία που βλέπετε, τραβήχτηκε από τον Λόρεν Χάρνετ, έναν φωτογράφο της NASA και δεν αποτυπώνει κάποιο "άγνωστης ταυτότητας αντικείμενο" να προσεγγίζει την Σελήνη αλλά τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS)!
  Με μία απλή φωτογραφική κάμερα Nikon D3S, ο φωτογράφος κατάφερε στις 4 Ιανουαρίου 2012 να απαθανατίσει την στιγμή που ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός περνώντας πάνω από το Χιούστον έδινε την εντύπωση ότι σχεδόν αγγίζει το φεγγάρι μας- αν και στην πραγματικότητα βρισκόταν σε απόσταση τουλάχιστον 370 χιλιάδων χλμ από τον δορυφόρο μας....

0 Μυστική Αθήνα και Αττική (eBook)




Υπάρχουν πολλοί ανάμεσά μας που νιώθουν συχνά ότι η πραγματικότητα είναι κάτι πολύ περισσότερο απ' αυτό που κάποιοι θέλουν να νομίζουμε, κάτι πολύ πιο συγκλονιστικό απ' ότι περιλαμβάνει η αλλοτρίωση της καθημερινότητας και ο συνηθισμένος τρόπος ζωής. Ωστόσο λίγοι είναι αυτοί που προβληματίζονται πραγματικά, διαβάζουν και ενημερώνονται γι' αυτή την άλλη - μυστική - όψη των πραγμάτων. 
Ελάχιστοι δε, είναι εκείνοι που κατάφεραν ν' αφήσουν τα ήσυχα λιμάνια της συνήθειας και να ανοιχτούν έμπρακτα στα αβέβαια και συχνά επικίνδυνα πελάγη της περιπέτειας και του αγνώστου.
Το βιβλίο αυτό είναι προϊόν ενός ανθρώπου που ανήκει στην τρίτη κατηγορία - εκείνη των επιτόπιων ερευνητών, πράγμα που του προσδίδει μια αξία ανεκτίμητη. 

0 Τα άγνωστα ζώα που ανακαλύφθηκαν το 2011

Παρά το γεγονός ότι 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι κατοικούν σε κάθε γωνιά της γης και μερικοί αιώνες επιστήμης ήταν αρκετοί για να καταγραφεί κάθε μορφή φυσικής ιστορίας, νέα όντα ανακαλύπτονται συνεχώς στη γη.

Ας δούμε τι αποκάλυψε η επιστήμη το 2011…

0 Η Ρόδος και ένα από τα Επτά Θαύματα του Κόσμου

Rodos
Η Ρόδος, βρίσκεται περίπου 460 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Αθήνας και 18 χιλιόμετρα  νοτιοδυτικά της Τουρκίας στο ανατολικό Αιγαίο. Η Ρόδος είναι το μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων από άποψη έκτασης και πληθυσμού και το τέταρτο σε έκταση νησί του Αιγαίου.

Γενικότερα είναι το τέταρτο σε έκταση νησί της Ελλάδας. Η Ρόδος έχει  πληθυσμό 120.000 κατοίκους, εκ των οποίων 60.000 κατοικούν στην ομώνυμη πρωτεύουσα του νησιού, την Ρόδο.

Ιστορικά, η Ρόδος ήταν διάσημη σε όλο τον κόσμο για τον Κολοσσό της Ρόδου, ένα από τα Επτά Θαύματα του Αρχαίου Κόσμου. Η μεσαιωνική παλιά πόλη της πόλης της Rodou έχει ανακηρυχθεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Η κύρια βιομηχανία της είναι ο τουρισμός.

0 Δείτε πόσο τρομακτικά πολλά γνωρίζει το Facebook για τις ζωές μας!

Γνωρίζετε ότι η Facebook κρατά αρχείο όλης -μα όλης- της δραστηριότητάς μας στο κοινωνικό δίκτυο ανεξάρτητα με το πόσος καιρός έχει περάσει ή του τι έχουμε διαγράψει; 
 
Τρανό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση του 24χρονου Αυστριακού Max Schrems που έστειλε επίσημη αίτηση στη Facebook για να του αποστείλουν όλα τα δεδομένα του. (Θυμίζουμε ότι όλοι εμείς που ζούμε στην Ευρώπη έχουμε αυτό το δικαίωμα). 
 
Αυτό που έλαβε ήταν ένα CD με 1.222 αρχεία PDF, που παρουσίαζαν λεπτομερώς την κάθε του κίνηση! Εν συντομία, όλες οι ενέργειες του Shrem ήταν καταγεγραμμένες, από τα πιο παλιά μηνύματα (που μάλιστα είχε διαγράψει), μέχρι τις σχέσεις, τα επαγγελματικά και όλες τις φωτογραφίες του.

Όπως είδαμε πρόσφατα, η Facebook έχει δεσμευτεί στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου να προχωρήσει σε σοβαρότατες αλλαγές στην πολιτική ασφαλείας της. Μέχρι τότε πρέπει απλά να συμβιβαστούμε στην ιδέα (ή να διαγράψουμε το λογαριασμό μας) ότι θα γνωρίζει κυριολεκτικά τα πάντα για εμάς και ενδεχομένως να τα μοιράζεται και με τρίτους

Παρακολουθήστε το σύντομο πλην όμως συγκλονιστικό video που ακολουθεί:

0 Μοναδική γέφυρα τριών κατευθύνσεων στο Michigan

Γέφυρα τριών κατευθύνσεων στο Michigan (1)
Μια γέφυρα έχει συνήθως δύο πλευρές. Ωστόσο, πως θα αποκαλούσατε μια γέφυρα που διασχίζει έναν ποταμό από τρεις πλευρές; Οι πολίτες της Midland στο Michigan των ΗΠΑ, βρέθηκαν αντιμέτωποι με αυτό το αίνιγμα αλλά βρήκαν τη λύση. Πήραν τις λέξεις bridge (γέφυρα) και tri και τα συνδύασαν. Έτσι, βρέθηκε η ονομασία της μοναδικής αυτής γέφυρας: The Tridge.

2 Αληθινό Θράσος (True Grit)

Όταν βλέπεις ότι στη σκηνοθεσία είναι οι αδελφοί Κοέν –σα να λέμε οι αδελφοί θαύμα- και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Τζεφ Μπρίτζες κι ο Ματ Ντέιμον, δεν μπορεί παρά να περιμένεις να δεις ένα αριστούργημα. Κάτι τέτοιο έχουμε εδώ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...