ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

0 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ : 2 χρόνια ΠΑΣΟΚ. Παγκόσμια ημέρα των ζώων.

Έχει καθιερωθεί να εορτάζεται η 4η Οκτωβρίου, ως παγκόσμια ημέρα των ζώων. Σαν σήμερα, πριν δύο χρόνια, ο Παπανδρέου, υπέκλεψε την ψήφο των Ελλήνων πολιτών και ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας. Μέσα σε δύο χρόνια, εκτελώντας το συμβόλαιο που είχε αναλάβει από εκείνους που τον στήριξαν στην αναρρίχησή του στην εξουσία, χρεωκόπησε την χώρα...

0 Φοροκάρτα και άλλα μπαρμπούτσαλα

Γιούπι!!! Ξεκίνησε σήμερα η προμήθεια της φοροκάρτας από τις τράπεζες. Για φέτος θα είναι προαιρετική. Αλλά από το 2012 υποχρεωτική. Η κυβέρνηση αποφάσισε λοιπόν πώς θα πιάσουμε την φοροδιαφυγή δηλ. τα ΑΔΗΛΩΤΑ εισοδήματα… τιμωρώντας τους συνεπείς φορολογούμενους με πρόστιμο για το εισόδημα που ΔΗΛΩΝΟΥΝ.
Με ποιο τρόπο ακριβώς όμως θα την πιάσουμε την φοροδιαφυγή μέσω φοροκάρτας; Πολύ θα ήθελα να το μάθω…

Τα μαύρα ταμεία των κομμάτων θα την χρησιμοποιούν; Οι έμποροι όπλων, ναρκωτικών, οι σωματέμποροι; Μήπως θα δώσει λύση στις υπερτιμολογήσεις και στα εικονικά τιμολόγια; Οι γιατροί του «Κολωνακίου», οι δικηγόροι, και γενικώς όσοι όποιοι ελεύθεροι επαγγελματίες τα παίρνουν μαύρα, θα τα παίρνουν άσπρα ξαφνικά και θα τα περνάνε στην φοροκάρτα; Κι όταν καλέσεις τον υδραυλικό, τον μπογιατζή ή αν πας το αυτοκίνητο στο συνεργείο του μαστρο-Μήτσου…,

0 Θέλουν νέο παγκόσμιο νόμισμα για τις διεθνείς συναλλαγές

Οι κορυφαίοι οικονομικοί και πολιτικοί παράγοντες της Ευρωζώνης και οι επικεφαλής των διεθνών οικονομικών οργανισμών εξετάζουν την προοπτική μεταρρύθμισης του διεθνούς νομισματικού συστήματος, με δυο λόγια επιχειρούν να ξαναγράψουν ιστορία, ουσιαστικά για πρώτη φορά μετά το 1971 και την κατάργηση της ....
μετατρεψιμότητας των νομισμάτων σε χρυσό!

Η σχετική συνάντηση κορυφής, που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο την ερχόμενη Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, θα κληθεί να εξετάσει το πλαίσιο δημιουργίας ενός νέου διεθνούς νομισματικού συστήματος, ενδεχομένως κι ενός νέου, εικονικού, αποθεματικού νομίσματος που αν δεν αντικαταστήσει, τουλάχιστον θα λειτουργεί παράλληλα με το αμερικανικό δολάριο!

0 ΑLMA: To πιο περίπλοκο τηλεσκόπιο άνοιξε τα μάτια του

Το πιο ισχυρό τηλεσκόπιο στον κόσμο ALMA (Atacama Large Millimeter/submillimeter Array), αρχίζει την έρευνα και αποκαλύπτει την πρώτη εικόνα του.
Προς το παρόν, έχει εγκατασταθεί περίπου το ένα τρίτο των  66 ραδιοφωνικών κεραιών, αλλά ακόμα και υπό κατασκευή, το ALMA έχει γίνει το καλύτερο τηλεσκόπιο του είδους του – όπως φαίνεται από τον μεγάλο αριθμό των αστρονόμων που ζήτησαν χρόνο παρατήρησης.  Το ALMA παρατηρεί το σύμπαν σε μήκη κύματος χιλιοστού και λιγότερο – περίπου χίλιες φορές μεγαλύτερο από το μήκος κύματος του ορατού φωτός. Χρησιμοποιώντας αυτά τα μεγαλύτερα μήκη κύματος οι αστρονόμοι μπορούν να μελετήσουν πολύ ψυχρά αντικείμενα στο διάστημα – όπως τα πυκνά μεσοαστρικά νέφη, από τα οποία δημιουργούνται τα άστρα και πλανήτες – καθώς επίσης και πολύ μακρινά αντικείμενα του πρώιμου Σύμπαντος.

0 ΚΟΡΣΙΚΗ: 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΕΚΕΙ 700 ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΤΟ 1675

Άποψη από συνοικισμό του Ελληνικού Καργκέζε
Το νησί είχε εποικιστεί πολλές φορές από Έλληνες και κατά την αρχαιότητα και στα Βυζαντινά χρόνια. Το ίδιο νησί διάλεξαν το 1675 περίπου 700 Μανιάτες για να εγκατασταθούν, οι οποίοι ξεκινάνε το ταξίδι τους στις 3 Οκτωβρίου. Από τότε πολλοί Μανιάτες αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδος τους ακολούθησαν και συνέχιζαν να τους ακολουθούν μέχρι την απελευθέρωση, εδραιώνοντας την ελληνική παρουσία στο νησί που σήμερα ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΝ κυριαρχεί.

Μάλιστα στα 1768 το νησί από την μιά του πλευρά ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΕΊΤΑΙ. Οι Γενοβέζοι βλέποντας το αδιέξοδο των επαναστάσεων των ντοπίων, πωλούν τότε την Κορσική στη Γαλλία. Πρώτος Γάλλος Κυβερνήτης στο νησί διορίζεται ο κόμης Ρενέ Μαρμπέφ. Για καλή τύχη των Μανιατών ο άνθρωπος αυτός είναι Φιλλέλην και δείχνει εξαιρετικό ενδιαφέρον για «τους απόγονους των Σπαρτιατών». Είναι εντυπωσιασμένος από το βίο τους, την ιστορία τους, τις μάχες, τα βάσανα, την αξιοπρέπεια, τα αυστηρά έθιμα, την αλληλεγγύη τους και κυριολεκτικά τους θέτει υπό την προστασία του. Με τη φροντίδα αυτού του Κυβερνήτη χτίζεται κοντά στην Παόμια, πλησίον της θαλάσσης, το νέο τους χωριό το Ελληνικό Καργκέζε που η φήμη του κρατάει μέχρι σήμερα.

0 Προϊστορικά γκράφιτι ή τελετουργίες;

 Τα παιδιά νηπιακής ηλικίας κατά την Παλαιολιθική Εποχή, πιθανότατα φοιτούσαν σε παιδικούς σταθμούς όπου μάθαιναν την τέχνη της ζωγραφικής των σπηλαίων, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά τους! Και όπως ακριβώς συμβαίνει σήμερα, έτσι και την Εποχή του Λίθου οι πρώτες αυτές ζωγραφιές των νηπίων στόλιζαν τον τοίχο των "σπιτιών" τους!
  Οπως ανακοινώθηκε σε πρόσφατο συνέδριο του Πανεπιστημίου του Cambridge με θέμα την αρχαιολογία της παιδικής ηλικίας, ανακαλύφθηκαν στοιχεία για τη ζωή των μικρών παιδιών κατά την Παλαιολιθική περίοδο, δηλαδή πριν από 13.000 χρόνια!

0 Ο Ήλιος όπως δεν τον έχετε ξαναδεί

Το Δορυφορικό Παρατηρητήριο Ηλιακής Δυναμικής (Solar Dynamics Observatory Satellite) της NASA κατέγραψε και έδωσε στη δημοσιότητα συγκλονιστικά πλάνα του Ήλιου που σίγουρα βλέπουμε για πρώτη φορά!

Στις παρακάτω εικόνες μπορείτε να δείτε την ηλιακή ενέργεια σε μήκη κύματος μη ορατά από το ανθρώπινο μάτι όπως ακτίνες X και υπεριώδες φως.

0 Αν θέλει να μείνει ζωντανή, δεν πρέπει να κοιμηθεί ποτέ!

Σε περίπτωση που χαλαρώσει, κλείσει τα μάτια της και κοιμηθεί τότε μπορεί να χάσει τη ζωή της. Ο λόγος για την 24χρονη Emma Chell η οποία πρέπει να μένει πάντα ξύπνια.
 
Η Emma πάσχει από μια πολύ σπάνια ασθένεια, εξαιτίας της οποίας μπορεί να πεθάνει την ώρα του ύπνου της.
Η ίδια, πέρασε τα δύο πρώτα χρόνια της ζωής της στο νοσοκομείο, καθώς οι γιατροί προσπαθούσαν να καταλάβουν γιατί σταματούσε ξαφνικά να αναπνέει.

0 Οι ιερές σκάλες Zigzag της Πορτογαλίας

Η ιδέα της κατασκευής είναι καταπληκτική. Στους πρόποδες του βουνού αρχίζει μια τεθλασμένη διαδρομή προς το ναό. Ανεβαίνοντας ο προσκυνητής υποτίθεται ότι συμπάσχει τον Ιησού Χριστού στο δρόμο του προς την σταύρωση. Κάθε σειρά του είναι διακοσμημένη με ένα μικρό παρεκκλήσι αφιερωμένο σε εκείνες τις ημέρες.

Το Bom Jesus do Monte είναι ένα πορτογαλικό ιερό στην Tenoes, γύρω από την πόλη της Braga, στη βόρεια Πορτογαλία. Το όνομά του σημαίνει Καλός Ιησούς του Όρους. Το ιερό έχει μια μπαρόκ σκάλα που ανεβαίνει 116 μέτρα. Είναι ένα σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο της Braga.

0 Παρεκκλήσι ηλιοβασιλέματος

susnset-chapel-design-madness

Αρχιτέκτονας: BNKR Arquitectura
Έργο: Sunset Chapel
Τοποθεσία: Ακαπούλκο, Μεξικό

0 Η εντυπωσιακή βιβλιοθήκη του Μπιλμπάο

H πόλη του ισπανικού βορρά διαθέτει μερικά από τα πιο μοντέρνα και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής κτήρια της Ισπανίας. Η βιβλιοθήκη της δεν θα μπορούσε να ξεφεύγει από τον κανόνα.

Η μεγάλη πρόκληση για τους IMB Arquitectos που ανέλαβαν μετά από σχεδιασμό τον σχεδιασμό της βιβλιοθήκης του Bizkaiko Foru Aldundia δεν ήταν μόνο το να κατασκευάσουν ένα κτήριο αντάξιο των επιβλητικών μοντέρνων αρχιτεκτονημάτων της πόλης του Μπιλμπάο (το Μουσείο Γκούγκενχάιμ του Φρανκ Γκέρι είναι ένα μόνο παράδειγμα από τα πολλά).

0 9 ξεχασμένοι παράδεισοι

tristan_da_cunha
Σας παρουσιάζουμε εννιά κορυφαίους κατά τη γνώμη μας παραδεισένιους προορισμούς, που ευτυχώς ακόμα δείχνουν ξεχασμένοι από τον πολύ κόσμο.

Tristan da Cunha


Πρόκειται για ένα σύμπλεγμα ηφαιστιογενών νησιών που έχει πάρει το όνομά του από τον Πορτογάλο θαλασσοπόρο Tristaο da Cunha, που τα πρωτοεπισκέφθηκε το 1506.

Επίσημα, είναι το πιο απομακρυσμένο νησί του κόσμου και βρίσκεται στο Νότιο Ατλαντικό Ωκεανό. Αποτελούμενο από διάφορα ακατοίκητα νησιά, ένα απρόσιτο νησί και τα νησιά Nightingale, φαίνεται να είναι χαμένο από τον κόσμο.

0 Πόσο ευεργετική είναι η μαύρη σοκολάτα;

Εκτός από τρομερό αφροδισιακό, ανακάλυψε τις ευεργετικές ιδιότητες της bitter σοκολάτας.

  • Η μαύρη σοκολάτα βοηθάει την καρδιά
Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Nature η μαύρη σοκολάτα είναι ευεργετική για την καρδιά και μάλιστα πολύ περισσότερο από εκείνη που περιέχει γάλα, καθώς είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες που αποτρέπουν την απόφραξη των αρτηριών.
Ομάδα ερευνητών από το Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης αλλά και από το Εθνικό Ινστιτούτο Διατροφικής Έρευνας της Ιταλίας τονίζει ότι το γάλα αναστέλλει τις ευεργετικές για την καρδιά ιδιότητες, εξαιτίας της αντίδρασης που δημιουργεί με τις αντιοξειδωτικές ουσίες της σοκολάτας.

0 Δεκάδες απογειώσεις σε μια φωτογραφία

Η λογική είναι απλή. Μια φωτογραφική μηχανή τραβάει διαδοχικές φωτογραφίες για ικανό χρονικό διάστημα από το ίδιο σημείο. Μπορούμε να δούμε έτσι καθαρά την πορεία κάθε αεροσκάφους που απογειώνεται. ΟΙ λήψεις είναι από δημοφιλή αεροδρόμια σε διάστημα που δεν ξεπερνά συνήθως τη μια ώρα.
Η πορεία των αεροσκαφών φαίνεται στο νυχτερινό ουρανό σα δέσμη φωτός. Βλέπουμε ότι οι αεροδιάδρομοι είναι καθορισμένοι και τα εροπλάνα οφείλουν να ακολουθήσουν συγκεκριμένη πορεία.

0 Η οικονομία μας μέσα από μία διαφήμιση



0 Εντοπίστηκε δεύτερη τρύπα του όζοντος

Η απώλεια όζοντος πάνω από την Αρκτική ήταν τόσο σοβαρή φέτος, που για πρώτη φορά οι επιστήμονες έκαναν λόγο για την ύπαρξη "τρύπα όζοντος", αντίστοιχης αυτής πάνω από την Ανταρκτική. Η αρκτική "τρύπα" στο μέγιστο σημείο της έφθασε να έχει μέγεθος 2 εκατομμυρίων τετραγωνικών χιλιομέτρων, δηλαδή μια έκταση περίπου πενταπλάσια της Γερμανίας. Η έκταση αυτή, κατά πολύ μεγαλύτερη από κάθε άλλη που έχει υπάρξει ποτέ πάνω από την Αρκτική, είναι περίπου ίδια με το μέγεθος που είχε η "τρύπα" του όζοντος της Ανταρκτικής στα μέσα της δεκαετίας του ΄80. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, που βασίστηκαν σε δορυφορικές μετρήσεις, υπήρξε σημαντική απώλεια όζοντος σε υψόμετρο 15 - 23 χιλιομέτρων, ενώ σε ύψος 18 - 20 χιλιομέτρων από το έδαφος, τουλάχιστον το 80% του όζοντος χάθηκε. Ο μήνας με τις μεγαλύτερες απώλειες ήταν ο Μάρτιος του 2011.
 

0 Ο θαυμαστός κόσμος των ζώων - Εκπληκτικές φωτογραφίες

Ελέφαντες στην Κένυα

0 Η ασπιρίνη συνδέεται με κίνδυνο απώλειας της όρασης

Οι ηλικιωμένοι που λαμβάνουν καθημερινά ασπιρίνη αντιμετωπίζουν διπλάσιες πιθανότητες εμφάνισης εκφύλισης της ωχράς κηλίδας σε σύγκριση με όσους δεν λαμβάνουν το δημοφιλές Μη Στεροειδές Αντιφλεγμονώδες Φάρμακο (ΜΣΑΦ), σύμφωνα με νέα ευρωπαϊκή μελέτη η οποία περιελάμβανε στοιχεία και για τη χώρα μας. Τα στοιχεία, τα οποία δημοσιεύονται στο επιστημονικό περιοδικό «Opthalmology» δεν αποδεικνύουν ότι η ασπιρίνηπροκαλεί απώλεια της όρασης. Ωστόσο εγείρουν την ανησυχία ότι η ασπιρίνη πιθανώς επιδεινώνει τα συμπτώματα της εκφυλιστικής οφθαλμοπάθειας, με δεδομένο μάλιστα ότι πολλοί ηλικιωμένοι λαμβάνουν καθημερινά το φάρμακο για αντιμετώπιση των καρδιοπαθειών.

0 Απίθανες φωτογραφίες υψηλής ταχύτητας!




0 ΒΙΝΤΕΟ: Οι ANONYMOUS στηρίζουν τους Έλληνες και προειδοποιούν τους πολιτικούς

Με νέο βίντεο οι ανώνυμοι προειδοποιούν για τελευταία φορά τους Έλληνες πολιτικούς!
«Η Ελλάδα όπως την γνωρίζαμε δεν υπάρχει πια.
Οι πολίτες της Ελλάδα βιώνουν την κατάλυση των θεσμών τους.
Θανατώνονται τα θεμέλια της δημοκρατίας και της ελευθερίας, για τα οποία οι προηγούμενες γενιές πολεμούσαν συνεχώς ακατάπαυστα.»

0 Απίστευτα 3D τατουάζ


Απίστευτα 3D τατουάζ (1)
Παρόλο που η τέχνη του τατουάζ είναι χιλιάδων ετών, με τα χρόνια έχει εξελιχθεί και πλέον βλέπουμε απίστευτα 3D τατουάζ με αντικείμενα τα οποία μοιάζουν σαν να κάθονται απλά πάνω στο δέρμα, και όχι να είναι σχεδιασμένα με μελάνι.

0 Τραγικές ειρωνείες: Αν (δεν) έχεις τύχη...

Η ζωή είναι γεμάτη μακάβριες συμπτώσεις, οι οποίες σε αρκετές περιπτώσεις αγγίζουν τα όρια της τραγικής ειρωνείας. Τα παραδείγματα πολλά. Η Μαρί Κιουρί ανακάλυψε το ράδιο, αλλά πέθανε από λευχαιμία λόγω της χρόνιας έκθεσης σε αυτό, ο Σουηδός Μαθηματικός Johann Underworld πέθανε ακαριαία όταν επιχείρησε να πηδήξει από ύψος 200 μέτρων με σκοινί μήκους… 300 μέτρων, το «μεγαλύτερο μούσι της Ιστορίας» ο Hans Steininger, σκόνταψε στο… μούσι του και έσπασε τον λαιμό του και ένα σωρό ακόμα γνωστοί και άγνωστοι που απλά… δεν ήταν της μοίρας τους γραφτό. Άθελά τους οι παρακάτω «ήρωες» πρωταγωνίστησαν σε μακάβριες συμπτώσεις, καταφέρνοντας να μείνουν στην ιστορία – έστω και μετά θάνατον.

0 Η 'τέχνη' της κατασκευής φωλιών

Τα πουλιά μαθαίνουν πώς να χτίζουν τις φωλιές τους και δεν το κάνουν μόνο από ένστικτο.

Τα πουλιά μαθαίνουν μέσα από την εμπειρία τους την τέχνη της κατασκευής φωλιών και δεν καταφεύγουν μόνο στο εκ γενετής ένστικτό τους, σύμφωνα με μια νέα σκωτσέζικη επιστημονική έρευνα, που έρχεται να προσθέσει ένα ακόμα «συν» στις ικανότητες άλλων πλασμάτων πέρα από τον άνθρωπο, ενώ ανατρέπει την καθιερωμένη αντίληψη μεταξύ των επιστημόνων ότι η κατασκευή φωλιάς είναι αποκλειστικά μια έμφυτη ικανότητα.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον δρα Πάτρικ Γουόλς του πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό ζωολογίας Behavioural Processes, σύμφωνα με το BBC, βιντεοσκόπησαν και μελέτησαν, στην Μποτσουάνα της Αφρικής, τη συμπεριφορά ενός είδους πολύχρωμης «υφάντρας», που διακρίνεται για την κατασκευή πολλών και πολύπλοκων φωλιών, δεκάδων μέσα σε μία μόνο χρονιά.

0 Αρχαία Ελληνικά και εγκέφαλος

Σε επιστολή του στην εφημερίδα «Καθημερινή» των Αθηνών (στην έκδοση της 17ης Οκτωβρίου 2010) και υπό τον τίτλο «Τα Αρχαία Ελληνικά και ο εγκέφαλος», ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος του Συμβουλίου Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Σταύρος Παπαμαρινόπουλος αναφέρεται στη θεωρία του καθηγητή Eric Havelock, σύμφωνα....
με την οποία το αρχαίο ελληνικό αλφάβητο προκάλεσε πακτωλό αφηρημένων εννοιών στον αρχαίο ελληνικό κόσμο, λόγω ενεργοποίησης του εγκεφάλου των χρηστών του.

0 Τέσσερις επιστημονικοί λόγοι για τους οποίους ο καφές σου δίνει «υπερ-δυνάμεις»!


Τέσσερις επιστημονικοί λόγοι για τους οποίους ο καφές σου δίνει "υπερ-δυνάμεις"! (1)


Για τους περισσότερους αποτελεί αληθινό πάθος, μια καθημερινή απόλαυση. Για άλλους απλά αυτό που θα τους “ξυπνήσει”. Ο καφές, το ρόφημα που πίνεται από το 90% του ενήλικου πληθυσμού, έχει κάποια “κρυφά χαρτιά” που τον καθιστούν ένα εκπληκτικό, υπερδύναμο φάρμακο…

Η ωφελιμότητα ή οι βλάβες από τον καφέ αποτέλεσε αντικείμενο αναρίθμητων μελετών, ενώ η ζυγαριά πότε γέρνει προς τη μία και πότε προς την άλλη πλευρά. Εμείς θα παρουσιάσουμε τη θετική πλευρά του ζητήματος, ως «φόρο τιμής» στις φορές που τον απολαύσαμε χωρίς ενοχές!

0 Πορτοκαλί κροκόδειλος!


Πορτοκαλί κροκόδειλος
Ένας κροκόδειλος με παράξενο χρώμα: Μην αφήσετε το πορτοκαλί του χρώμα και τη λάμψη του δέρματος να σας ξεγελάσει, η όρεξη του για ανθρώπινη σάρκα παραμένει ίδια!

Ο Snappy είναι στην πραγματικότητα ένας κροκόδειλος 2,5 μέτρων που απέκτησε πρόσφατα ένα τεχνητό…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...