ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

0 Ψάχνουν για πρωθυπουργό – μαριονέτα και δεν βρίσκουν!!!

Δυστοκία παρατηρείται μέχρι αυτή τη στιγμή, στην εξεύρεση από τα κομματικά επιτελεία, ενός προσώπου για τη θέση του πρωθυπουργού της χώρας!!! Να υποθέσουμε τάχα ότι υπάρχει τόση λειψανδρία, ότι υπάρχουν τόσοι ανίκανοι, σε μια χώρα ένδεκα εκατομμυρίων; ή μήπως κανείς δεν δέχεται να γίνει τηλεκατευθυνόμενος πρωθυπουργός – μαριονέτα, για να του φορτώσουν όλες τις αμαρτίες του σάπιου πολιτικού συστήματος;

0 ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ

Όλες οι αυτοκρατορίες της ιστορίας βασίστηκαν στην στρατιωτική τους ισχύ για να επιβληθούν. Από την ιστορία μαθαίνουμε πως όσο  δυνατό και αν είναι ένα κράτος οικονομικά αν δεν έχει πολεμική ισχύ δεν μπορεί να ζήσει. Η περσική αυτοκρατορία στηρίχτηκε στους επίλεκτους αθάνατους, ο Αλέξανδρος στην φάλαγγα που ήταν εξέλιξη της αρχαίας πολιτικής φάλαγγας των ελληνικών πόλεων, η Ρώμη βασίστηκε στην ασύγκριτη λεγεώνα την τελειότερη ίσως πολεμική μηχανή στην ιστορία , στον μεσαίωνα οι σιδερόφραχτοι ιππείς έκαναν την διαφορά και στους νεότερους χρόνους εμφανίστηκαν τα πυροβόλα όπλα.     
Στον εικοστό αιώνα η τεχνολογική πρόοδος μετέτρεψε τον πόλεμο σε μια υπόθεση μαζικής καταστροφής  δημιουργώντας όπλα που ......
δίνουν τεράστια ισχύ  σ’ αυτούς που τα κατέχουν αλλά και που απειλούν το Ανθρώπινο είδος και την ζωή στην Γη με ολοκληρωτικό αφανισμό και αυτό για πρώτη φορά στην ιστορία....

0 Μεγάλοι στα μικρά και μικροί στα μεγάλα.

Κοιτάξτε ποιος θα είναι ο νέος μας πρωθυπουργός. Ελπίζουμε ολόψυχα να είναι ράδιο αρβύλα ο Πετσάλνικος.
Αρνούμαι να πιστέψω πως αυτός ο τόπος βγάζει μόνο μικρούς. Δεν θέλουμε να πλέον άλλους μικρούς σε μεγάλες θέσεις. Υπάρχουν μεγάλοι Έλληνες που κατέχουν μικρές θέσεις, θέλουμε αυτούς. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.

1 ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ;;;

Σε τζαμί μετατρέπει η τουρκική κυβέρνηση την ιστορική Αγία Σοφία στη Νίκαια της Βιθυνίας, όπου διεξήχθησαν η πρώτη και η ένατη Οικουμενική Σύνοδος.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, αύριο, Κυριακή 6 Νοεμβρίου, θα γίνει η ...
πρώτη προσευχή μέσα στην εκκλησία. Το πρακτορείο Ανατολή μεταδίδει πως ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες, στρώθηκαν τα χαλιά για τη μουσουλμανική προσευχή, ενώ η πινακίδα έξω από την Αγία Σοφία, που έγραφε Μουσείο Αγίας Σοφίας (Ayasofya Müzesi), αφαιρέθηκε και στη θέση της τοποθετήθηκε η πινακίδα «Τζαμί Αγία Σοφία ή Ρχαν Τζαμί (Ayasofya Camii/ Orhan Camii)- Τουρκική Δημοκρατία- Πρωθυπουργία των Θρησκευτικών Θεμάτων.

0 Δεντροφύτευση με δαπάνες της Μητρόπολης

Σε δάσος με έλατα στο δυτικό Μαίναλο

Αναδάσωση σε δάση με έλατα στο Δυτικό Μαίναλο ενέκρινε γενικός γραμματέας Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Τάσος Αποστολόπουλος, έπειτα από αίτημα της Μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως.

Οι εργασίες θα γίνουν με αποκλειστική δαπάνη της Ιεράς Μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως και χωρίς επιβάρυνση του Δημοσίου.

0 Έκαψαν ελληνικό σπίτι για να γυρίσουν σήριαλ στην Τουρκία!

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά από δημοσιεύματα στον τουρκικό τύπο ότι έκαψαν ελληνικό σπίτι στην Καππαδοκία προκειμένου να πραγματοποιηθούν γυρίσματα ενός νέου τουρκικού σήριαλ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Νετγκαζέτε κατά την διάρκεια γυρισμάτων στην Καππαδοκία για το σίριαλ «Η ζωή συνεχίζεται» που θα έρθει στις οθόνες τις επόμενες μέρες, κάηκε ένα ιστορικό ελληνικό σπίτι στην κωμόπολη Μουσταφάπασα της περιοχής Ουργούπ για τις ανάγκες του σεναρίου.

0 Βρέθηκε... ο διάβολος κρυμμένος στον Άγιο Φραγκίσκο της Ασίζης!

 Το πρόσωπο του διαβόλου (δείτε το στην πρώτη φωτογραφία και στο βίντεο) είχε κρύψει ο Ιταλός ζωγράφος Τζιότο, ένας από τους προδρόμους της Αναγέννησης, σε λεπτομέρεια φρέσκο που κοσμεί τη Βασιλική του Αγίου Φραγκίσκου στην Ασίζη, όπως ανακάλυψαν συντηρητές.

  Ο Εωσφόρος είχε «χωθεί» για τους τελευταίους επτά αιώνες στις πτυχές ενός σύννεφου και ήταν ουσιαστικά αόρατος διά γυμνού οφθαλμού. Πρόκειται για το 20ό φρέσκο του κύκλου που περιγράφει το βίο του Αγίου Φραγκίσκου στη Βασιλική και την ανακάλυψη έκανε η Ιταλίδα ιστορικός τέχνης Κιάρα Φρουγκόνε.

0 Η επίσημη ανακοίνωση του Λευκού Οίκου για τους εξωγήινους!

Σε μία εποχή που η παγκόσμια οικονομία καταρρέει, με τις ΗΠΑ να αντιμετωπίζουν ποσοστά ανεργίας που "χτυπούν" πρωτόγνωρα ρεκόρ και οι άστεγοι τείνουν να γίνουν μάστιγα, σίγουρα το τελευταίο που περιμένει κανείς είναι μία επίσημη ανακοίνωση από τον Λευκό Οίκο με θέμα τους ... εξωγήινους!
  Αν και τα περισσότερα Μέσα Ενημέρωσης σε όλον τον κόσμο στάθηκαν απλώς σε μία φράση της ανακοίνωσης σύμφωνα με την οποία "η αμερικανική κυβέρνηση δεν έχει καμία απόδειξη για την ύπαρξη ζωής εκτός του πλανήτη μας", αξίζει να διαβάσουμε λίγο πιο προσεκτικά πίσω από τις γραμμές!
  Αυτή η άκρως ασυνήθιστη ανακοίνωση, δόθηκε στη δημοσιότητα από τον σύμβουλο του Μπαράκ Ομπάμα, Φιλ Λάρσον, στην επίσημη ιστοσελίδα της αμερικανικής κυβέρνησης, ως απάντηση σε δύο αιτήσεις (με 17.000 υπογραφές) ανθρώπων που ζητούσαν την επίσημη θέση του Λευκού Οίκου στο θέμα της εξωγήινης ζωής.

0 Ο «πατριωτισμός» των τοκογλύφων και ανδρεικέλων

Είναι γνωστό ότι η «ελεύθερη αγορά» είναι σαν το πειρατικό πλοίο: Όσο πιο ελεύθερη είναι τόσο πιο σκλάβοι είναι οι άνθρωποι…

Η «ελεύθερη αγορά», σήμερα, κυριαρχείται από τους πειρατές του χρηματιστηριακού και τοκογλυφικού κεφαλαίου: Οι πλέον άπληστοι, μοχθηροί και αιμοχαρείς πειρατές…

Η «ελεύθερη αγορά», σήμερα, είναι η φρενοβλαβής ασυδοσία των τραπεζιτών και των τοκογλύφων, η ωμή και αποκρουστική τους δικτατορία: Οικονομική και πολιτική…

0 Oι Anonymous "επιτέθηκαν" σε site Νεοναζί

Η ιδέα των Αnonymous φαίνεται να εξαπλώνεται, με μεγάλες διαστάσεις, σε όλο τον κόσμο.
Oι Anonymous ανέλαβαν την ευθύνη της επίθεσης σε site ομάδας νεοναζί στη...
Φινλανδία, δημοσιεύοντας μάλιστα τα ονόματα και τα στοιχεία μελών της οργάνωσης.''Δεν ανεχόμαστε καμία ομάδα που βασίζεται σε φυλετικές, σεξουαλικές και θρησκευτικές διακρίσεις'', τονίζει η ανακοίνωση, ενώ σύμβουλος βουλευτή έχει παραιτηθεί καθώς το όνομά της συμπεριλαμβάνεται στη λίστα.


0 Ανοιξε τις πύλες του ένα νέο μουσείο για τα μανιτάρια


Το νέο μουσείο μανιταριών εγκαινιάστηκε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο χωριό Λάβδα των Γρεβενών.

Στο χώρο εκτίθενται όλα τα μανιτάρια της περιοχής σε φυσική μορφή, πληροφορίες για το καθένα με πλούσια βιβλιογραφία ενώ παρέχεται ενημέρωση με οπτικοακουστικό υλικό καθώς και η δυνατότητα για μικροσκοπική εξέταση από τους επισκέπτες.

Στο μουσείο 45 Έλληνες γλύπτες φιλοτέχνησαν ισάριθμα έργα, τα οποία και ενσωματώθηκαν μέσα σε προθήκες που αποτελούν μικρογραφία της φύσης, στην οποία ζουν και αναπτύσσονται τα μανιτάρια.
«Φιλοδοξούμε να αναδείξουμε τις ομορφιές του χωριού μας, να συμβάλλουμε στην τουριστική ανάπτυξη και να κάνουμε την περιοχή μας πόλο έλξης και προορισμό επισκεπτών», επισημάνει ο επικεφαλής του πολιτιστικού συλλόγου «Η Λάβδα», που επιμελήθηκε την πρωτοβουλία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...