ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

0 Σχεδιασμένη η πτώχευση των λαών για να έλθει η Παγκόσμια Κυβέρνηση!


O διεθνής Αμερικανός αναλυτής Bob Chapman, μέσα από την συνέντευξή του στην Eλληνικής καταγωγής δημοσιογράφο Helen Skopis, (για το ‘Athens International Radio 104.4 FM’) μιλώντας για την κατάσταση σχετικά με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα λέει φοβερά πράγματα!

Είχε προβλέψει προ 10ετιας ότι η Ελλάδα θα ήταν από τις πρώτες χώρες που θα έφευγε από την Ευρωζώνη!

Αναφέρεται στις παρανομίες της Goldman Sachs και χαρακτηρίζει την χώρα μας ότι γίνεται ο ‘αποδιοπομπαίος τράγος’.

Η Ελλάδα είναι μόνο μία από τις 19 χώρες που έχουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.

Μιλάει για παγκόσμια οικονομική ύφεση που θα γονατίσει όλον το κόσμο, για επερχόμενο πόλεμο, πιθανότατα παγκόσμιο (!) και τελικά την επιβολή της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ από την διεθνή ελίτ…

0 Κωστής Μαραβέγιας - Δε ζητάω πολλά

0 ΑΝ - Δημήτρης Μητσοτάκης

0 Ταΐζοντας τα πουλιά

Ένας Ρώσος φωτογράφος (Alex A. Royal) κατάφερε να τραβήξει κάποιες καταπληκτικές φωτογραφίες πουλιών τα οποία ορμούν στο χέρι ενός ανθρώπου, προκειμένου να φάνε το ψωμί που τους δίνει...

0 Μήπως τώρα γίναμε ρεζίλι στο εξωτερικό και αμαυρώθηκε η εικόνα της χώρας μας ;;;;

Τις προηγούμενες εβδομάδες γίναμε μάρτυρες διαφόρων γεγονότων όπου αγανακτισμένοι πολίτες επιτέθηκαν σε βουλευτές, βανδαλισμοί στο κέντρο της Αθήνας, ξύλο μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ, φωτιές, σπασμένα μαγαζιά κτλ.

Αυτά, σύμφωνα με τα "Ελληνικά" μέσα ενημέρωσης χαρακτηρίσταν ως "μαύρες εικόνες" που μειώνουν την εικόνα μας στο εξωτερικό και γινόμαστε ρεζίλι.

Σε μία "ελεύθερη" χώρα η παρέλαση γίνεται για τον λαό για να του θυμίζει οτι συνεχίζει να ζει σε ελεύθερη χώρα.

Σήμερα 25 Μαρτίου 2012 γίναμε μάρτυρες μια αστυνομοκρατούμενης παρέλασης χωρίς τον λαό αλλά υπήρχαν ασπίδες, ασφαλίτες, όπλα και χημικά σε όλη την Ελλάδα. Μήπως τώρα γίναμε ρεζίλι στο εξωτερικό και αμαυρώθηκε η εικόνα της χώρας μας; Δείξαμε την εικόνα μιας υποδουλωμένης χώρας. Εγλωβισμένοι σε ένα σύστημα εξαρτημένο αποκλειστικά από τους ξένους.

Ανοιχτή Ματιά στον Κόσμο

0 Η καταπληκτική δύναμη των λέξεων…

Στο εκπληκτικό βίντεο που θα δείτε στη συνέχεια φαίνεται ολοφάνερα πόσο μεγάλη δύναμη έχουν οι λέξεις έναντι της εικόνας!
Γι' αυτό, άλλωστε, τα κείμενα είναι αυτά που έχουν τη μεγαλύτερη αξία!

Η ιστορία που θα παρακολουθήσετε στο ακόλουθο βίντεο είναι απλή, συνηθισμένη και καθημερινή: Ένας τυφλός ηλικιωμένος έχει καθίσει στο δρόμο με ένα άδειο μεταλλικό δοχείο μπροστά του και ένα κομμάτι χαρτί δίπλα του που γράφει «Είμαι τυφλός, βοηθήστε με».
Ο κόσμος πηγαινοέρχεται μπροστά του, ένας δυο σταματάνε και ρίχνουν κάτι, αλλά οι περισσότεροι προσπερνούν αδιαφορώντας. Μέχρι που εμφανίζεται μια νεαρή γυναίκα, κάτι γράφει στο χαρτί του τυφλού και φεύγει. Και ω του θαύματος, τα κέρματα αρχίζουν να πέφτουν… βροχή και ο γεράκος, όπως είναι φυσικό, έχει παραξενευτεί. Όταν, όμως, επιστρέφει η κοπέλα, όλες οι απορίες λύνονται… Γιατί πραγματικά η δύναμη των λέξεων είναι τόσο μεγάλη που δεν το βάζει ο νους σας…
Δείτε το βίντεο

0 Συνταγή: Φτιάχνω σπιτικό γιαούρτι εύκολα, γρήγορα, απλά.

Η ακόλουθη συνταγή είναι για να φτιάξετε γιαούρτι σπίτι σας εύκολα και γρήγορα.

Συστατικά:
1 κιλό γάλα
1 κουταλιά σούπας γεμάτη γιαούρτι
Παρασκευή:
 1. Θερμάνετε το γάλα στους 90 βαθμούς κελσίου. Θα χρειαστείτε ένα θερμόμετρο αλλά αν δεν έχετε μπορείτε να κλείσετε τη θερμότητα αμέσως προτού να αρχίσει να βράζει το γάλα, δηλαδή μόλις το δείτε να αρχίζει να φουσκώνει.

2. Βγάλτε το γάλα από τη φωτιά και περιμένετε να πέσει η θερμοκρασία στους 45 βαθμούς κελσίου (για όσους διαθέτουν θερμόμετρο κουζίνας) αλλιώς τόσο ώστε να μπορείς να κρατήσεις το μικρό σου δαχτυλάκι μέσα στο γάλα και να μετρήσεις ως το 20 χωρίς να καείς.

2 Lonomia Obliqua - Η πιο φονική κάμπια στον κόσμο

Η Lonomia Obliqua είναι μια μικρή κάμπια μήκους 4,5-5,5 εκατοστών. Όταν ενηλικιωθεί μετατρέπεται σε νυχτοπεταλούδα. Είναι γνωστή ως "κάμπια δολοφόνος" και αυτό γιατί είναι υπεύθυνη για αρκετούς θανάτους ανθρώπων, ιδιαίτερα στη νότια Βραζιλία.
Το χρώμα της κυμαίνεται ανάμεσα στο πράσινο και το καφέ και το σώμα της είναι γεμάτο με δηλητηριώδη αγκάθια. Επειδή είναι πλήρως εναρμονισμένη με το φυσικό περιβάλλον της, πολλοί είναι οι ταξιδιώτες που ακουμπώντας πάνω σ' ένα δέντρο, δεν την βλέπουν με αποτέλεσμα να τσιμπηθούν από τα δηλητηριώδη αγκάθια της.  

0 Δυσάρεστη πρωινή έκπληξη στο γραφείο

Δυσάρεστη πρωινή έκπληξη στο γραφείο (1)

Το πιο αναπάντεχο θέαμα αντίκρισαν οι υπάλληλοι ενός γραφείου όταν πήγαν στην δουλειά τους.

0 Το «απαγορευμένο» φιλί

Perierga.gr - Το "απαγορευμένο" φιλί

Μία φωτογραφία, ένα σπουδαίο μήνυμα… οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν σύνορα. Το «απαγορευμένο» φιλί ενός Ισραηλινού με την Ιρανή φίλη του κάνει θραύση στο διαδίκτυο.
Η φωτογραφία του φιλιού που ανταλλάσσουν ένας 30χρονος Ισραηλινός με την Ιρανή φίλη του κρατώντας μπροστά στο φακό τα διαβατήριά τους έχει κάνει θραύση στο διαδίκτυο.

Στο δικτυακό τόπο Israel loves Iran, όπου αναρτήθηκε η φωτογραφία, συγκεντρώνονται συγχαρητήρια μηνύματα από όλα τα μέρη του κόσμου για την πρωτοβουλία Ισραηλινών ακτιβιστών που στοχεύει να κινητοποιήσει την κοινή γνώμη της χώρας κόντρα σε μία ενδεχόμενη επίθεση στις ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...