ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

0 Τα εντυπωσιακά "εστεμμένα" περιστέρια

Goura Victoria, ή αλλιώς το "εστεμμένο περιστέρι της Βικτόρια" είναι ένα μεγάλο περιστέρι, με μήκος (μέσος όρος) 74 εκατοστά και βάρος περίπου 2,3 κιλά. Έχει μπλε-γκρι χρώμα, κόκκινη ίριδα στα μάτια και καφέ-κόκκινο χρώμα στο στήθος. Είναι πιθανόν το μεγαλύτερο είδος περιστεριού στη γη.
Goura Victoria

0 «Κλινικά νεκρός» ξύπνησε από κώμα πριν τον «μεταμοσχεύσουν»!

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στην Αριζόνα, όπου ένας 21χρονος φοιτητής, ο Sam Schmid, ενώ είχε τραυματισθεί σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα στο Tuscon στις 18 Οκτωβρίου και είχε διαγνωσθεί κλινικά νεκρός, λίγο πριν προετοιμαστεί για την αφαίρεση των προς μεταμόσχευση οργάνων του, ανένηψε με θαυμαστό τρόπο, λίγες μόνο ώρες πριν οι γιατροί τον αποσυνδέσουν από τη μηχανική υποστήριξη.
Τα εγκεφαλικά τραύματα του νεαρού ήσαν τόσο σοβαρά που δεν μπορούσαν να τον περιθάλψουν στο τοπικό νοσοκομείο. Μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο Barrow Neurological Institute στο Phoenix όπου χειρουργήθηκε για ανεύρισμα, το οποίο πιθανόν να του κόστιζε τη ζωή.Όταν οι νοσοκομειακοί υπάλληλοι έθιξαν το ζήτημα της δωρεάς οργάνων στην οικογένεια του ασθενούς, ο νεαρός Schmid άρχισε ξαφνικά να επανέρχεται, κινώντας αρχικά δύο δάκτυλα.

0 ΜΕΚΟΝΓΚ: Η φύση ως κιβωτός του Νώε (photo gallery)

featuredΟ ποταμός Μεκόνγκ, στη νοτιοανατολική, Ασία κυλά για πάνω από 4.000 χιλιόμετρα μέσα από περιοχές που για δεκάδες χρόνια ήταν κλειστές για τους ερευνητές εξαιτίας των πολέμων και των αναταραχών.

Πλέον, έχουν ανοίξει προς εξερεύνηση και φαίνεται πως αναρίθμητα άγνωστα είδη ζώων διαβιώνουν μια χαρά, κρυμμένα στις απρόσιτες δασικές περιοχές.
Πολλά είδη που σε άλλα μέρη απειλούνται έχουν βρει καταφύγιο εδώ.

Η περιοχή του Μεκόνγκ είναι γεμάτη βατράχους, σαύρες, γκέκο και φίδια. Την τελευταία δεκαετία οι ερευνητές έχουν ανακαλύψει πολλά νέα είδη, μεταξύ αυτών 88 είδη βατράχων, 46 σαυρών και 22 φιδιών, εκ των οποίων πολλά είναι δηλητηριώδη.

0 Οι τρεις μεγάλοι κήποι της Ιαπωνίας

Η Ιαπωνία είναι μια χώρα με αξιοθαύμαστη φυσική ομορφιά και αποτελεί τουριστικό προορισμό για πολλούς τουρίστες. Ένα από τα αξιοθέατά της, που είναι παγκοσμίως γνωστό, είναι "οι τρεις μεγάλοι κήποι", γνωστοί και ως "οι τρεις διάσημοι κήποι". 
Οι κήποι είναι σημαντικοί για τους Ιάπωνες όχι μόνο για την ομορφιά τους, αλλά κυρίως γιατί έχουν παραδοσιακό χρώμα.
Ας τους γνωρίσουμε λίγο.
Kenroku-en

0 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΣΣΔ. ΣΠΑΝΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ


Είκοσι χρόνια, πέρασαν από τις 25 Δεκεμβρίου 1991, όταν ο Mikhail Gorbachev παραιτήθηκε
από Πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης, με την οποία κηρύσσεται η διάλυση της Ένωσης 
των Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών, μια μαζική κομμουνιστική αυτοκρατορία, που 
  υπήρξε από το 1922. Δείτε  φωτογραφίες από τους θυελλώδεις μήνες πριν από .....20 χρόνια.

0 Τα ιδιαίτερα γκράφιτι του Banksy

0 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗΣ

Τεράστια τα κέρδη των φαρμακευτικών
από την κινδυνολογία για τη χοληστερίνη
και τις πωλήσεις των φαρμάκων που την μειώνουν,
τα οποία όμως, παρουσιάζουν σοβαρότατες παρενέργειες...

Οι στατίνες παρουσιάζουν πάνω από 26 δισεκατομμύρια δολάρια πωλήσεις ετησίως.

Οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν καταφέρει με μεγάλη επιτυχία να δημιουργήσουν κινδυνολογώντας ένα δήθεν πρόβλημα, τη χοληστερίνη, ενώ παρέχουν μια εσφαλμένη λύση, τα φάρμακα μείωσης της χοληστερίνης, τις στατίνες. Χειραγωγούμενοι γιατροί, συνεχώς κατεβάζουν τα επίπεδα τής «φυσιολογικής/επιτρεπτής» χοληστερίνης. Αυτό σημαίνει, ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα πρέπει να πάρουμε στατίνες, για να κατεβάσουμε τα επίπεδα τής χοληστερίνης μας και να προστατευτούμε δήθεν από την καρδιοπάθεια.

0 Με έναν «πόλεμο» χρωμάτων αποχαιρετούν το χειμώνα!

Όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου αναμειγνύονται με νερό και βότανα και πετάγονται με μανία από τον έναν στον άλλον, δημιουργώντας απίστευτα ανθρώπινα φυσικά πορτρέτα, σε μια αδιάκοπη γιορτή που κρατά πάνω από 16 ημέρες.

Με έναν "πόλεμο" χρωμάτων αποχαιρετούν το χειμώνα!

0 Ο Ναός της Γεννήσεως, Βηθλεέμ..

Η ΑΓΙΑ ΒΗΘΛΕΕΜ:

Εκατόν τριάντα χρόνια μετά την γέννηση του Χριστού, το Άγιο Σπήλαιο αποτελούσε τόπο προσκυνήματος για τους Χριστιανούς.

Ο ειδωλολάτρης αυτοκράτορας Ανδριανός, θέλοντας να παραδώσει στην λήθη τον τόπο, ανήγειρε ναό αφιερωμένο στον Άδωνη, όπως είχε πράξει και στον Γολγοθά, με την ανέγερση ιερού αφιερωμένου στην Αφροδίτη. Η προσπάθειά του δεν τελεσφόρησε.

Η μαρτυρία του Ωριγένη, που επισκέφθηκε την Παλαιστίνη το 213 μ.Χ. δείχνει, ότι ο τόπος ήταν περιφανής και το χριστιανικό προσκύνημα ξακουστό, ακόμα και ανάμεσα στους εθνικούς. Στις αρχές του Δ' αι. η Αγία Ελένη ανήγειρε χριστιανικό ναό και αφιέρωσε πολύτιμα κειμήλια. Το οικοδόμημα συμπλήρωσε ο Μ. Κωνσταντίνος και στόλισε με χρυσό, ασήμι και πολύτιμους λίθους τα αναθήματα, κατά την μαρτυρία του Ευσέβιου Καισαρείας.

0 Στηρίξτε το αγαπημένο σας blog !!!!

Μιλήστε μας, πείτε μας την γνώμη σας για το blog μας. Στείλτε μας μας e-mail τις προτάσεις σας και τις διευκρινήσεις σας.
Όλες οι απόψεις είναι δεκτές, θετικές και αρνητικές, καθώς αυτές είναι που μας κάνουν καλύτερους.

Ακόμα μπορείτε να μας στέλνετε δικά σας θέματα και απόψεις προς δημοσίευση εφ'όσον είναι σχετικά με το blog.
Βοηθήστε το αγαπημένο σας blog να γίνει καλύτερο. Διαδώστε το στους φίλους σας και τους γνωστούς σας.

0 Γιούχτας: Το πρόσωπο του Δία στο μυθικό βουνό της Κρήτης

Το βουνό Γιούχτας είναι ένα σημείο ορόσημο 15 χιλιόμετρα στη Νότια πλευρά της πόλη του Ηράκλειου. Έχει υψόμετρο 811 μέτρα και σημαντικό ρόλο στην περιοχή, καθώς το ανθρωπόμορφο σχήμα του έχει δημιουργήσει μύθους για τον ρόλο του βουνού από την Μινωική εποχή. Ο Γιούχτας έπαιζε σημαντικό ρόλο στην Μινωική ναυσιπλοΐα καθώς είναι το πρώτο βουνό που φαινόταν για όσους ερχόταν στην Κνωσσό. Στον Γιούχτα υπάρχει συνεχής παρουσία του Ανθρώπου από την Νεολιθική εποχή.

Στην Μινωική περίοδο υπήρξε ιερό βουνό και έχουν ανακαλυφθεί αξιόλογoι αρχαιολογικοί χώροι με ανεκτίμητης αξίας ευρήματα, όπως τα ανεμόσπηλια, το ιερό κορυφής, το χωστό νερό, και ο στραβομύτης. Στην κορυφή του  είχε οικοδομηθεί ιερός οίκος 8Χ5μ. με περίβολο που είχε κυκλώπειο τείχος, μέσα στο ιερό του οποίου ανακαλύφθηκαν λατρευτικά είδωλα ανδρών και γυναικών και αναθηματικά μέλη.

0 VIDEO: Όσα δεν βλέπουμε όταν πέφτει μια σταγόνα!

Σε slow motion όλα φαίνονται μαγικά…

0 -Και πού να κάτσω; -Στα περιοδικά!


Υπέροχες καρέκλες με πολύ… Τύπο.
Ορίστε μια εύκολη ιδέα για όποιον δεν θέλει να αγοράσει καινούργια καθίσματα, αλλά έχει την όρεξη για χειροτεχνίες (και ένα αρχείο από περιοδικά και εφημερίδες που δεν χρειάζεται πια). Εμείς, πάντως, λέμε να μην τολμήσουμε να το φτιάξουμε μόνοι μας και να κινδυνέψουμε να βρεθούμε σωριασμένοι στο πάτωμα σύντομα. Εξ άλλου οι καρέκλες που έφτιαξαν οι Njustudio Hockenheimer δεν είναι εξαιρετικά ακριβές. Κοστίζουν 128,5 € η μία. Κι αν το καλοσκεφθείς, τα περιοδικά που τις αποτελούν, συνολικά κόστισαν πιο πολύ… ΟΚ, αστειευόμαστε. Προφανώς και είναι παλιά περιοδικά και εφημερίδες που θα κατέληγαν στην ανακύκλωση.

0 AMAN....ίσως τα καλύτερα κάλαντα....!


 http://rodius.blogspot.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...