ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

0 ΤΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝOYN ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ… ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΑΛΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΔΕΝ ΘΑ
ΕΧΟΥΝ...


- 360.000 ευρώ το χρόνο λαμβάνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
-113.500 ευρώ το χρόνο λαμβάνει ο Πρωθυπουργός
-98.760 ευρώ το χρόνο λαμβάνουν οι Υπουργοί/Bουλευτές...

2 O ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Το άρθρο 1 του Συντάγματος λέγει σαφώς:
"Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και ασκούνται όπως το Σύνταγμα ορίζει".
Συνεπώς η εξουσία βρίσκεται έξω από την Βουλή. Όσοι είναι μέσα στην Βουλή δεν αποτελούν εξουσία αλλά έχουν ορισθεί από τον λαό να τηρούν το Σύνταγμα και να εφαρμόζουν τους νόμους για λογαριασμό του....
λαού.

0 Γιάννης Αγγελάκας: ''Μακάρι να πτωχεύαμε!''

Πριν από 10 χρόνια μιλούσες για μια Ελλάδα-μπουρδέλο. Τώρα με την κρίση, που το μπουρδέλο έχει πάρει φωτιά, χαίρεσαι;
Όχι μωρέ, τι να χαίρομαι; Δεν έχει καμιά χαρά αυτή η δικαίωση. Φαινόταν ότι το πράγμα θα καταρρεύσει. Ήδη κατέρρεε. Πολύ πριν η χώρα χρεωκοπήσει οικονομικά, είχε χρεωκοπήσει συναισθηματικά, κοινωνικά, ηθικά, πολιτιστικά.

Ποια ήταν τα σημάδια της χρεωκοπίας;
Όλα αυτά που φωνάζαμε τότε και μας λέγανε γραφικούς. Η Ελλάδα του lifestyle και του «Κλικ», η Ελλάδα που πετούσε πεντοχίλιαρα στα κέντρα, η Ελλάδα του γκομενιάρη αρχηγού που χόρευε ζεϊμπέκικο και έτρεχε στα εγκαίνια της «Αυριανής». Αυτή η Ελλάδα καταρρέει σήμερα. Η Ελλάδα του Ελληναρά που ξεσάλωσε.

Ο απλός κόσμος δε φταίει;
Πώς δε φταίει! Το ψάρι βρωμούσε και απ’ το κεφάλι και απ’ την ουρά. Ο κόσμος έκλεβε από την εφορία και οι μεγάλοι από τα ταμεία. Υπήρχε μια σιωπή συνενοχής. Όποτε έσκαγε κανένα σκάνδαλο και ο κόσμος αγρίευε, του πετούσαν ένα κόκαλο να ηρεμήσει –καμιά αυξησούλα, κάνα επιδοματάκι να πάει να τα φάει στα σκυλάδικα ή στα υπερσόου της Πρωτοψάλτη και του Νταλάρα, παρέα με τους αστέρες του ΠΑΣΟΚ. Και για όσους έμεναν σπίτι υπήρχε το «Μπράβο Ρούλα».

Τώρα όμως ο κόσμος βγήκε στους δρόμους…

0 Ρομαντικό τριήμερο του Πάγκαλου στη Βενετία με την γυναίκα του...άπλα είναι ο τύπος!!!

Ένα ρομαντικό και χλιδάτο τριήμερο στην πιο ερωτική πόλη της Ιταλίας, τη Βενετία, είχε την ευκαιρία να περάσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος μαζί με τη σύζυγό του Χριστίνα Χριστοφάκη, «αρπάζοντας» την ευκαιρία των -ολιγόλεπτων- εγκαινίων του ελληνικού περιπτέρου της φετινής Biennale της πόλης...

2 Ο Μπουτάρης απαγόρευσε την ομιλία Θεοδωράκη στη Θεσσαλονίκη!!!

Μεγάλες αντιδράσεις προκάλεσε η ενέργεια του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, να απαγορεύσει την ομιλία του διάσημου μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη, μπροστά..
από τον Λευκό Πύργο.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές οι αιτίες για την κίνηση αυτή του κ. Μπουτάρη, ωστόσο η συγκεκριμένη κίνηση προκάλεσε την....

0 Κβαντικός καθρέπτης παράγει φως από το απόλυτο κενό

Σουηδοί φυσικοί ετοιμάζονται να ανακοινώσουν ότι χρησιμοποίησαν έναν κινούμενο καθρέπτη για να απαθανατίσουν φωτόνια που ξεπήδησαν από το απόλυτο κενό. Αν τα αποτελέσματα επιβεβαιωθούν, θα πρόκειται για μια από τις πλέον εντυπωσιακές αποδείξεις της παράξενης κβαντικής θεωρίας.

Μια από τις βασικές παραδοχές της κβαντομηχανικής είναι ότι το κενό, δηλαδή ο άδειος χώρος, στην πραγματικότητα μόνο κενό δεν είναι: βρίθει από σωματίδια που εμφανίζονται απρόβλεπτα και παύουν να υπάρχουν έπειτα από μια στιγμή.

0 10 ερωτήσεις στην παθολόγο για τις μυϊκές κράμπες

Απαντά η κ. Βασιλική Πατατζή, Ειδική Παθολόγος


1. Τι ακριβώς είναι οι μυϊκές κράμπες;
Οι κράμπες, ή αλλιώς μυϊκοί σπασμοί, είναι συνεχείς και επώδυνες συσπάσεις συχνά ενός ή περισσότερων μυών της ίδιας ομάδας του σώματος. Ενδέχεται να εμφανιστούν ξαφνικά σε οποιονδήποτε μυ, ενώ μπορεί να διαρκέσουν από λίγα δευτερόλεπτα έως αρκετή ώρα.


2. Ποια είναι τα συνήθη συμπτώματα;
Έντονος πόνος που εμφανίζεται απροειδοποίητα σε μυς, ιδιαίτερα στα κάτω μέλη. Ταυτόχρονα, στους μυς που παθαίνουν κράμπα δημιουργείται μια σκληρή μυϊκή μάζα, η οποία είναι ψηλαφητή κάτω από το δέρμα και υποχωρεί όταν ο μυϊκός σπασμός σταματήσει.


3. Πού οφείλονται συνήθως;
Βασικές αιτίες για την εκδήλωση τους είναι η κακή κυκλοφορία του αίματος αλλά και η έλλειψη ηλεκτρολυτών (κάλιο, νάτριο) και μεταλλικών στοιχείων (ασβέστιο, φώσφορος, μαγνήσιο). Ολα .....

1 Γιούνκερ: Δέχομαι απειλητικές επιστολές από Έλληνες

Σοκ και δέος από την δήλωση του Γιούνκερ μπροστά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!
Απειλιτικές επιστολές αποκάλυψε ότι δέχεται ο επικεφαλής του Eurogroup Ζακ Γιούνκερ. Όπως τόνισε από το βήμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ««Τι να πεις για τους Έλληνες...; Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα. Αναρωτιέμαι κι εγώ συχνά, καθώς λαμβάνω πολλές επιστολές από την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και απειλητικές επιστολές». Μάλιστα, δίπλα του βρισκόταν και ο επίτροπος Όλι Ρεν, ο οποίος δεν σχολίασε την....

0 Η εκπληκτική θέα της Γης από τα μάτια ενός αστροναύτη (Video)

Πλανήτης Γη
Ενα HD βίντεο σπάνιας ομορφιάς με τοπία της Γης όπως τα βλέπουν οι αστροναύτες από το διάστημα, έδωσε στη δημοσιότητα η NASA. Ο Dr. Justin Wilkinson, περιγράφει τις υπέροχες εικόνες που εστιάζουν συνήθως οι αστροναύτες.

0 Πως κοιμούνται τα άλογα;

Από την απώτατη αρχαιότητα το άλογο συνεισέφερε στον άνθρωπο, πρώτα ως τροφή, κατόπιν στις μεταφορές του, στον πόλεμο και τέλος, ως σήμερα, ακόμα και στη διασκέδαση. Πως όμως αυτά τα ζώα ξεκουράζονται; Μήπως κοιμούνται όρθια;

0 ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ....



ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ!
GOT IT JEFFREY?...
Στη Ρόδο το ραντεβού δόθηκε στις 19:00 στην πλατεία Κύπρου. Στη συνέχεια με τεράστιες Ελληνικές σημαίες ξεκίνησε η πορεία και κατευθύνθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο όπου είχε τοποθετηθεί μικροφωνική.... εγκατάσταση και όπου κάθε πολίτης είχε το δικαίωμα να πάρει το λόγο και να μιλήσει. Στην συγκέντρωση ήταν πάνω από 5000 αγανακτησμένοι Ροδίτες πολίτες
Δείτε τις εικόνες .

0 Από φασολάκια της Γερμανίας το φονικό βακτήριο!

Σε φύτρες φασολιών ή σόγιας που παράγονται στη Γερμανία φαίνεται να βρίσκεται η πηγή του φονικού βακτηριδίου που έχει...

0 Πώς τα ζώα μας θεραπεύουν από καρκίνους, καρδιαγγειακά και άλλα νοσήματα

Μία εναλλακτική, συμπληρωματική μέθοδος θεραπείας, η "pet therapy'- ή αλλιώς θεραπεία μέσω ζώων- κερδίζει έδαφος στη χώρα μας, αν και δεν έχει ακόμη ενταχθεί σε κάποιο επίσημο θεραπευτικό πρόγραμμα του υπουργείου Υγείας, όπως συμβαίνει σε χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής. Σκυλιά, γάτες, ωδικά πουλιά, κουνελάκια, ψάρια, χελώνες, ινδικά χοιρίδια, άλογα και γενικά κάθε είδους ζώο, που είναι φιλικό προς τον άνθρωπο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 'pet therapy'.

0 Κάνοντας μπάνιο ένα λιοντάρι!

Οι γάτες είναι γνωστό πόσο σιχαίνονται το μπάνιο.. γιατί λοιπόν να αρέσει στις μεγαλύτερες γάτες, στα λιοντάρια;


Κάνοντας μπάνιο ένα λιοντάρι!

0 Αξιαγάπητοι γορίλες

Πρόκειται για το μεγαλύτερο από όλα τα πρωτεύοντα που ζουν σήμερα. Η εμφάνιση του γορίλα είναι εντυπωσιακή λόγω του όγκου του σώματός του. Τα αρσενικά έχουν ύψος 1,80 μέτρα και ζυγίζουν περίπου 160 κιλά, αλλά μπορούν να φτάσουν σε βάρος 300 κιλών. Τα θηλυκά είναι μικρότερα, με βάρος περίπου 70 κιλά.

Εντυπωσιακοί γορίλες! 

0 Παλαιό Φαληρο | Οι Υδροναύτες καθαρισαν το βυθό..






Η Μ.Κ.Ο. "Υδροναύτες", στα πλαίσια της Εκστρατείας Εθελοντικών Δράσεων "Φωνή Βυθού", πιστή στο όραμα της για συνεργασία με κάθε περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένο φορέα, πραγματοποίησε σε συνεργασία με τον Τομέα Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας και την ΟΝΝΕΔ, καθαρισμό βυθού στις παραλίες "Μπάτη" και "Έδεμ" του Παλαιού Φαλήρου, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011, ημέρα χαρακτηρισμένη ως παγκόσμια ημέρα του περιβάλλοντος.

0 Νέα γενιά φαρμάκων κατά του καρκίνου

Μια νέου τύπου φαρμακευτική θεραπεία, που χρησιμοποιεί το φως για να "σημαδέψει" με μεγαλύτερη ακρίβεια τα καρκινικά κύτταρα, αναπτύσσεται από Βρετανούς επιστήμονες. Η νέα μέθοδος επιτρέπει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην θεραπεία των όγκων και λιγότερες παρενέργειες, καθώς πλήττονται λιγότερο τα υγιή κύτταρα.

0 Βρήκαν βακτήριο σε σαλάτες του «ΑΒ Βασιλόπουλος»

http://assets.tanea.gr/ygeia/files/clip_image002.jpgΣυσκευασμένη σαλάτα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος» αποσύρθηκε από την αγορά, καθώς ανιχνεύτηκε το βακτήριο Listeria monocytogene, σύμφωνα με τον Ενιαίο Φοραία Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).
Πρόκειται για το προϊόν «ΑΒ Σαλάτα Μαρούλι Κλασική 250g», που παρασκευάζεται......

0 ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ: Αποκλείουν την Βουλή στις 15 Ιουνίου

Δυναμικό παρών έδωσαν και την Δευτέρα οι «Αγανακτισμένοι» στο Σύνταγμα, φθάνοντας τις περίπου 5.000 χιλιάδες. Βεβαίως δεν ήταν όσοι χθες σε όγκο αλλά δεν έχαναν τίποτα σε παλμό. Στη διαδήλωση ακουγόταν ο γνώριμος ήχος της κατσαρόλας και μάλιστα ακούστηκε ένα νέο σύνθημα: «Και όσο νυχτώνει το χρέος μεγαλώνει και συ μ***** Πάγκαλε φουσκώνεις σα μπαλόνι»!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...