ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

2 O ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Το άρθρο 1 του Συντάγματος λέγει σαφώς:
"Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και ασκούνται όπως το Σύνταγμα ορίζει".
Συνεπώς η εξουσία βρίσκεται έξω από την Βουλή. Όσοι είναι μέσα στην Βουλή δεν αποτελούν εξουσία αλλά έχουν ορισθεί από τον λαό να τηρούν το Σύνταγμα και να εφαρμόζουν τους νόμους για λογαριασμό του....
λαού.

Εφόσον παραβιάζουν το Σύνταγμα, ο λαός έχει δικαίωμα και υποχρέωση να τους ξηλώσει από την καρέκλα και να αποκαταστήσει τη νομιμότητα.
Αττό άλλωστε προβλέπει το ίδιο το Σύνταγμα στο ...
Άρθρο 120 §4: "Η τήρηση του παρόντος (του Συντάγματος) επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσον εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία"
Ο λαός συνεπώς καλύπτεται νομικά από κάθε άποψη: Και στο να διαδηλώνει και να διαμαρτύρεται με συγκεντρώσεις στις πλατείες της χώρας αλλά -κυρίως- δικαιούται και υποχρεούται να αντιστέκεται με κάθε μέσον εναντίον όποιου επιχειρεί να καταλύσει το Σύνταγμα! Όταν δε, οι εκλεγμένοι από το λαό βουλευτές, έχουν ήδη παραβιάσει το Σύνταγμα υπογράφοντας παράνομη δανειακή σύμβαση με την τρόϊκα, στην οποία σήμερα εκχωρούν την δημόσια περιουσία, χωρίς την έγκριση ή εξουσιοδότηση του λαού, τότε ο λαός δικαιούται ή υποχρεούται να ανατρέψει την κυβέρνηση. Κατ' αυτό τον τρόπο προστατεύει την εθνική κυριαρχία της χώρας.
Ο Ηράκλειτος ο οποίος πρέσβευε ότι πρέπει να υπάρχει απόλυτος σεβασμός στους νόμους, πριν από 2500 χρόνια είχε πει: "Μάχεσθαι χρη τον δήμον υπέρ του νόμου, όκωσπερ τείχεος", δηλαδή ο λαός πρέπει να μάχεται υπέρ του νόμου, όπως όταν υπερασπίζεται τα τείχη της πόλης κατά την προσβολή από τους εχθρούς.
http://ksipnistere.blogspot.com/

2 σχόλια:

  1. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΧΩΡΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ... ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. ΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΟΥΣΙΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...