ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

0 ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ: Αποκλείουν την Βουλή στις 15 Ιουνίου

Δυναμικό παρών έδωσαν και την Δευτέρα οι «Αγανακτισμένοι» στο Σύνταγμα, φθάνοντας τις περίπου 5.000 χιλιάδες. Βεβαίως δεν ήταν όσοι χθες σε όγκο αλλά δεν έχαναν τίποτα σε παλμό. Στη διαδήλωση ακουγόταν ο γνώριμος ήχος της κατσαρόλας και μάλιστα ακούστηκε ένα νέο σύνθημα: «Και όσο νυχτώνει το χρέος μεγαλώνει και συ μ***** Πάγκαλε φουσκώνεις σα μπαλόνι»!
Με την συνέλευση να παίρνει την απόφαση της απομάκρυνσης όλων των μικροπωλητών που λειτουργούν χωρίς άδεια στο Σύνταγμα, οι «Αγανακτισμένοι» σε ψήφισμα που δημοσιοποίησαν από πρόσφατες λαϊκές συνελεύσεις έκαναν γνωστό ότι εγκρίθηκε το κάλεσμα για αποκλεισμό της Βουλής στις 15/6, ημέρα ψηφοφορίας του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος. Παράλληλα, δημιουργούν ομάδες ώστε να οργανωθεί και να κηρυχθεί γενική μαζική απεργία εκείνη την ημέρα, με πρόταση να μεταβληθεί σε απεργία διαρκείας.
Στο ψήφισμα που δόθηκε στη δημοσιότητα γίνεται -μεταξύ άλλων- λόγος για τη δημιουργία νομικής ομάδας δράσης για να μελετήσει και να εξηγήσει στον κόσμο τι προβλέπει και τι σημαίνει η δανειακή σύμβαση της χώρας, για πρόταση λειτουργίας του Μετρό όλη τη νύχτα και για γενικό κάλεσμα ώστε στις 12 Ιουνίου (την τελευταία Κυριακή πριν το Μεσοπρόθεσμο "πάει" στη Βουλή) να ξεπεράσει ο κόσμος το 1 εκατομμύριο(!).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...