ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

2 ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 65.000 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ακόλουθο βίντεο είναι απο την ορκωμοσία του προέδρου Παπούλια το 2006. Τον προσφωνεί η τότε πρόεδρος της βουλής Άννα Ψαρούδα Μπενάκη.  Είναι τραγικό το γεγονός ότι το βίντεο αυτό έχει μόνο 45.000 προβολές εδώ και 5 χρόνια.
Απόδειξη της γνησιότητας του είναι η συζήτηση στη βουλή κατόπιν επερώτησης για το τι του είπε η Αννα του Προέδρου. Μου έχει επιβεβαιώσει ότι το είδε και συγγενικό μου πρόσωπο (πολύ αξιόλογο) που δεν έχει καμία σχέση με το διαδίκτυο.

Έκτοτε, κανείς δημοσιογράφος, κανείς πολιτικός δεν ξαναασχολήθηκε με το θέμα, ούτε ρώτησε την Άννα τι εννοούσε, ούτε τον Παπούλια τι κατάλαβε, ούτε που τα ήξεραν όλα αυτά. Ακούστε τι του λέει:
 

0 Photo Gallery – Τα μυστικά του τροπικού δάσους

Κάθε φορά που οι βιολόγοι προχωρούν 50 μέτρα στο Lambir, μπαίνουν στην ουσία σε ένα νέο δάσος, κι όταν κοιτάζουν γύρω τους ανακαλύπτουν νέα είδη δέντρων.
Επιστημονικά πειράματα δείχνουν ότι το DNA των τροπικών φυτών εξελίσσεται με διπλάσιο ρυθμό απ’ ό,τι στους συγγενείς τους στην εύκρατη ζώνη.

0 Κράταιγος-Το βότανο της καρδιάς

Κράταιγος-Το βότανο της καρδιάς

Επιστημονική ονομασία: Κράταιγος η οξυάκανθα & Κ. η μονόγυνος-Crataegus

Άλλα ονόματα: Τρικουκιά, Μουρζιά, Μπουρμπουτζελιά, Τσαμπουρνιά, ξαγκαθιά.
Οικογένεια: Ροδίδες (Rosaceae)

0 Η άγνωστη Βόρεια Εύβοια – Μέρος Α’


 
Ένας συναρπαστικός προορισμός παντός καιρού που αξίζει να ανακαλύψετε.

Είναι τόσο μεγάλη που δύσκολα νοιώθεις ότι βρίσκεσαι πάνω σε νησί. Ειδικά το βόρειο κομμάτι της θυμίζει πολύ τις ακτές της Στερεάς και του νότιου Πηλίου. Το τοπίο το χαρακτηρίζουν οι ατελείωτοι πευκώνες που αντικρίζουν από παντού τη θάλασσα: τον Βόρειο Ευβοϊκό, το Αιγαίο, τον Παγασητικό. Μια φύση ανεπανάληπτη απλώνεται εδώ, έχει ωστόσο μάλλον κρυμμένα τα ίχνη των ανθρώπων: δύσκολα θα βρείτε επιβλητικά σημάδια της ιστορίας και του πολιτισμού τους σαν και αυτά που συναντάτε σε άλλους τόπους της Ελλάδας. Υ

0 Αυτοί δεν είναι ηλίθιοι, ξέρουν τι κάνουν. Οι ηλίθιοι είμαστε εμείς που τους το επιτρέπουμε...

Ο κάθε ένας πλέον το αντιλαμβάνεται και όποιος δεν το αντιλαμβάνεται είναι αφελής ή βολεμένος, ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με την τρίτη φάση ενός εξελισσόμενου πολιτικού σχεδίου που εφαρμόζει (ηθελημένα ή άθελα) το ΠΑΣΟΚ.

Η πρώτη φάση ήταν η κατάληψη της εξουσίας με κάθε τρόπο.

Η δεύτερη η εισαγωγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ.

Και η τρίτη (που ζούμε τώρα) η αρπαγή των ατομικών περιουσιών, μέσω της μείωσης των μισθών και των συντάξεων, των χαρατσιών, της εξοντωτικής φορολόγησης, της αναγκαστικής μείωσης των καταθέσεων στις τράπεζες κ.λ.π., προκειμένου να ταϊστεί και να διασωθεί το κρατικοδίαιτο καθεστώς.

0 ΡΑΝΤΑΡ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΕΠΟΧΗΣ!!


0 Ο λαός της Κέρκυρας ξαναβγαίνει στους δρόμους

1) Είναι άδικο - αν όχι παράνομο - να φορολογούμαστε για εισόδημα που έχει ήδη φορολογηθεί.

2) Εκβιαζόμαστε να πληρώσουμε τον έκτακτο φόρο με απειλές για τη φορολογική μας ενημερότητα, για πρόστιμο, για κατάσχεση της περιουσίας μας, για φυλάκιση και άλλα τέτοια ωραία.

3) Ασκείτε πάνω μας ψυχολογική βία.

4) Έχουμε γίνει καταθλιπτικοί.

5) Όσα και να δώσουμε το δημόσιο έλλειμμα δεν πρόκειται να γίνει πρωτογενές πλεόνασμα.

0 Οι νόμοι του Μέρφυ για τα λεωφορεία


  • Αν βρέχει, ή έχει κρύο, ή και τα δύο, το λεωφορείο θα καθυστερήσει.
  • Αν πας στη στάση νωρίς, το λεωφορείο θα καθυστερήσει. Αν καθυστερήσεις να πας στη στάση, θα έρθει νωρίς.
  • Τα λεωφορεία που περιμένουν οι άλλοι στη στάση φτάνουν στην ώρα τους.
  • Δύο λεωφορεία με τον ίδιο προορισμό θα φτάσουν στη στάση πάντα ταυτόχρονα.
  • Η ταμπέλα στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου είναι κυρίως διακοσμητική, δεν έχει να κάνει με τον προορισμό.
  • Η αναμονή στη στάση διαρκεί περισσότερο από τη διαδρομή.
  • Το λεωφορείο που σκοπεύεις να πάρεις περνάει 5 λεπτά πριν φτάσεις στη στάση.
  • Όσο περισσότερη ζέστη έχει έξω, τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να μην υπάρχει κλιματισμός μέσα στο λεωφορείο.

0 Γιατί οι Κινέζοι τρώνε με ξυλάκια;

Από πού προέρχεται η παράδοση των Κινέζων να τρώνε με ξυλάκια; Είναι αλήθεια πρακτικό αυτό;
Τα κινέζικα ξυλάκια ήταν γνωστά από τη δυναστεία των Σανγκ (1700-1027 π.Χ.) στην ανατολική και στη βορειοανατολική Κίνα, αλλά πιθανώς να είναι ακόμη παλιότερα.
Η εξάπλωσή τους οφείλεται, μεταξύ άλλων, στο γεγονός ότι ο πληθυσμός της Κίνας αυξανόταν τόσο πολύ, που παρουσιάστηκε έλλειψη ξυλείας, λόγω των αυξημένων αναγκών.

Γι’ αυτό, έπρεπε να βρουν μεθόδους μαγειρικής και σκεύη κουζίνας που θα εκμεταλλεύονταν και την παραμικρή πολύτιμη θερμίδα ενέργειας. Έτσι, το γουόκ ήταν ιδανικό για κάτι τέτοιο, μια που όλα τα συστατικά κόβονταν σε μικρά κομμάτια και ψηνόταν αμέσως. Τα μικρά κομμάτια ήταν τέλεια προσαρμοσμένα για να τα φάει κανείς με ξυλάκια. Ταυτόχρονα ταιριάζουν και με μια βασική αρχή της κινέζικης κουζίνας, όπου ελάχιστα σκεύη χρησιμοποιούνται σχεδόν για τα πάντα.

0 Δείτε πως γεννιέται ένα παιδί, από τη σύλληψη μέχρι και τον τοκετό

Οι φωτογραφίες που θα δείτε είναι δουλειά 12 ετών από τον Σουηδό φωτογράφο Lennart Nilsson. O Nilson χρησιμοποίησε μικροσκοπικές κάμερες για να καταγράψει την ανάπτυξη του εμβρύου μέσα στη μήτρα, από την ημέρα της σύλληψης μέχρι και τέσσερις εβδομάδες πριν τον τοκετό. 
Η πρώτη του φωτογραφία η οποία απεικόνιζε ένα έμβρυο τραβήχτηκε το 1965.

1 Σπάνιες φωτογραφίες απο την ζωή του Che Guevara

Che at Age Five

0 Εντυπωσιακά φίδια

Είναι ένα από τα ζώα που οι περισσότεροι σιχαίνονται. Μια πιο προσεκτική ματιά βέβαια, μας αποδεικνύει ότι η φύση μπορεί να χαρίσει απίστευτη ομορφιά σε όλα τα πλάσματα. Παρακάτω ακολουθούν εντυπωσιακές φωτογραφίες από φίδια σε διάφορες … αποχρώσεις. Emerald Tree Boa
Perierga.gr - Τα πιο περίεργα φίδια

0 Καταπληκτικά παράξενα κτίρια

0 Αποκλεισμός της Βουλής των Ελλήνων την ερχόμενη Τρίτη

Η τελευταία ευκαιρία κάθε Έλληνα έχει ημερομηνία. Αποκλεισμός της Βουλής των Ελλήνων την ερχόμενη Τρίτη 27/8 που θα ψηφιστεί ο φόρος για τα ακίνητα μέσω λογαριασμών της ΔΕΗ... Με αυτοκίνητα, μηχανές, πεζοί, όλοι οι Έλληνες στο Σύνταγμα. Δώστε τέλος στην προδοσία. Όλη η Ελλάδα ενωμένη.

Διαδώστε το μήνυμα, με κάθε μέσο η ελπίδα είναι στα χέρια κάθε ενός ξεχωριστά.

0 Θα πληρώσουν ΟΛΟΙ το χαράτσι για τα ακίνητα;

Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε την πορεία των εισπράξεων της έκτακτης εισφοράς στα ακίνητα διότι μας «μυρίζεται» πολύ ρουσφέτι και πολύ συναλλαγή. Δεν είναι μόνο τα εκατομμύρια των Ελλήνων που θα πρέπει να πληρώσουν το χαράτσι είναι και χιλιάδες εταιρείες από όλους τους κλάδους που έχουν σημαντική ακίνητη περιουσία.

Τι θα κάνει άραγε η κυβέρνηση; Θα τους κόψει το ρεύμα όπως θα κάνει στον κάθε κακομοίρη για την καλύβα του;

Τα παραδείγματα είναι πολλά και θα πρέπει να υπάρξει διαφάνεια στην είσπραξη του τέλους, έστω κι αν αυτό είναι δίκαιο. Διότι αν είναι να πληρώσουν μόνος ο μικροϊδιοκτήτης να το ξέρουμε να μην πάμε στην εφορία. Ας βγάλουν από αλλού τα λεφτά που θέλουν. Ας υπάρξει έστω κι αυτή τη στιγμή φορολογική δικαιοσύνη.

Το ερώτημα είναι βασικό: Τι θα κάνουν οι εταιρείες real estate, οι μεγαλοξενοδόχοι, οι επιχειρηματίες με βιομηχανίες, αποθήκες και κτίρια χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων; Θα εξαιρεθούν από το χαράτσι. Μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν ισχύει και όλοι πρέπει να πληρώσουν.
Έχουμε και λέμε λοιπόν ορισμένα παραδείγματα.

0 Που έπεσαν τελικά τα 26 κομμάτια του δορυφόρου της NASA (video)

Που έπεσαν τελικά τα 26 κομμάτια του δορυφόρου της NASA  (video)

Ο βάρους έξι τόνων ερευνητικός δορυφόρος της NASA έπεσε σήμερα στη
Γη, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό που μπορεί να κατέληξαν κάποια συντρίμμια του.

Η είσοδος του δορυφόρου στην ατμόσφαιρα της Γης αναμενόταν ανάμεσα στις 06:45 και 07:45 ώρα Ελλάδος σήμερα, σημείωσε η NASA.

Στο διάστημα αυτό ο Ερευνητικός Δορυφόρος της Άνω Ατμόσφαιρας πέρασε πάνω από τον Καναδά και την Αφρική, όπως και από μεγάλες περιοχές του Ειρηνικού, του Ατλαντικού και του Ινδικού Ωκεανού.

0 Βέρνη, γραφική και καταπράσινη

Βέρνη Η πρωτεύουσα της Ελβετίας θυμίζει περισσότερο ένα γραφικό χωριό παρά μια πρωτεύουσα ανεπτυγμένου κράτους. Φυσικά δεν λείπει τίποτε σύγχρονο από την πόλη η οποία λειτουργεί με την ακρίβεια … ελβετικού ρολογιού. Με πληθυσμό μόλις 133.000 είναι μια από τις μικρότερες πρωτεύουσες της Ευρώπης,

0 Ο "Μεγάλος Αδελφός" και στην Νέα Ζηλανδία - Με έκτακτο νόμο επιτρέπονται οι μαγνητοσκοπήσεις ιδιωτικής κατοικίας απο την αστυνομία.

Οδεύοντας προς μια "κρυφή" Παγκόσμια Δικτατορία!
Επείγουσα αλλαγή νόμου για να παραβλέψει την απόφαση του δικαστηρίου για μυστική μαγνητοσκόπηση απο την αστυνομία

Η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας σχεδιάζει να περάσει μια επείγουσα αλλαγή νόμου την επόμενη εβδομάδα για να επιτρέψει την μυστική μαγνητοσκόπηση της ιδιωτικής κατοικίας απο την αστυνομία.

Ο Πρωθυπουργός, John Key, λέει οτι χωρίς την αλλαγή αυτή, κάποιοι πολύ σημαντικοί εγκληματίες θα διαφύγουν.

0 Γιάννης Κότσιρας: "Να παραιτηθεί τώρα η κυβέρνηση"

Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει μία ανάρτηση - ξέσπασμα του Γιάννη Κότσιρα στη σελίδα του στο Facebook. Χωρίς να είναι η πρώτη φορά που παίρνει θέση για τα πολιτικά πράγματα ο γνωστός τραγουδιστής, επιλέγει μέσα σε λίγες γραμμές να εκφράσει χωρίς ενδοιασμούς όσα σκέφτεται.

Ο Γιάννης Κότσιρας λοιπόν σήμερα το πρωί έγραψε τα εξής:

"Καλημέρα σε όλους.
Η κυβερνητικοί πολιτικοί δεν είναι ανίκανοι.
Δεν είναι ηλίθιοι.
Δεν είναι αργόστροφοι.
Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...