ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

0 Ο "Μεγάλος Αδελφός" και στην Νέα Ζηλανδία - Με έκτακτο νόμο επιτρέπονται οι μαγνητοσκοπήσεις ιδιωτικής κατοικίας απο την αστυνομία.

Οδεύοντας προς μια "κρυφή" Παγκόσμια Δικτατορία!
Επείγουσα αλλαγή νόμου για να παραβλέψει την απόφαση του δικαστηρίου για μυστική μαγνητοσκόπηση απο την αστυνομία

Η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας σχεδιάζει να περάσει μια επείγουσα αλλαγή νόμου την επόμενη εβδομάδα για να επιτρέψει την μυστική μαγνητοσκόπηση της ιδιωτικής κατοικίας απο την αστυνομία.

Ο Πρωθυπουργός, John Key, λέει οτι χωρίς την αλλαγή αυτή, κάποιοι πολύ σημαντικοί εγκληματίες θα διαφύγουν.

Ο Key είπε εχθές ότι ο νόμος θα ψηφιστεί κάτω απο επείγουσα ανάγκη την επόμενη εβδομάδα, αφού το ανώτατο δικαστήριο αποφάνθηκε οτι τα αποδεικτικά στοιχεία απο μυστικές μαγνητοσκοπήσεις στην γη των Μαορί στην Ureweras είχαν αποκτηθεί παράνομα.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την μείωση των πεινών εναντίον 13 που κατηγορήθηκαν για τις επιδρομές το 2007 σε αυτό που ανέφεραν ως στρατιωτικά στρατόπεδα.

Τέσσερις κατηγορούμενοι ακόμη αντιμετωπίζουν κατηγορίες αφού το δικαστήριο αποφάσισε ότι ήταν αρκετά σοβαρές για να επιτρέψει την χρησιμοποίηση των παράνομα συγκεντρωμένων στοιχείων.

Ο Key είπε ότι η αλλαγή του νόμου θα ίσχυε αναδρομικά οπότε στοιχεία απο μαγνητοσκοπήσεις που έχουν ήδη συλλεχθεί θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν. Αλλά αυτό δεν θα ίσχυε για την περίπτωση της Urewera, για την οποία είπε ότι πρέπει να ισχύσει η κρίση του ανώτατου δικαστηρίου.

Το δικηγορικό γραφείο του στέμματος είχε συμβουλέψει ότι σχεδόν όλα τα αντίγραφα μαγνητοσκόπησης της αστυνομίας ήταν παράνομα και η απόφαση θα μπορούσε να επηρεάσει περισσότερες απο 40 δίκες σε εκκρεμότητα και περισσότερες απο 50 επιχειρήσεις της αστυνομίας.
Η αστυνομία είχε σταματήσει όλες τις κρυφές μαγνητοσκοπήσεις εως ότου να αλλάξει ο νόμος.

Ο κ. Key είπε ότι η αστυνομία και η Κυβέρνηση πίστευαν πως είχαν κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιούν κρυφά μέτρα για να συλλέγουν στοιχεία βίντεο. Αλλά το Ανώτατο Δικαστήριο είπε ότι έπρεπε να γίνει διευκρίνηση στο νόμο.

Η αλλαγή θα ήταν ένα βραχυπρόθεσμο μέτρο μέχρι να περαστεί ο νόμος Αναζήτησης και Επιτήρησης στην επόμενη θητεία της Κυβέρνησης.

Ο νόμος αυτός έχει παροχές – συμπεριλαμβανομένου την ανάγκη για τα εντάλματα – για μυστική μαγνητοσκόπηση ιδιωτικής περιουσίας σε σοβαρές υποθέσεις, συμπεριλαμβανομένου παραβάσεις όπλων.
Ο δικηγόρος και υποψήφιος των Εργατικών Michael Bott – ο οποίος αρχικά υπερασπίστηκε έναν απο τους κατηγορούμενους της Urewera – είπε ότι η αλλαγή νομιμοποίησε ενέργειες που η αστυνομία έκανε γνωρίζοντας ότι ήταν παράνομες.

«Η αστυνομία σέβεται αυτή την Κυβέρνηση όπως μια καντίνα που ποτέ δεν κλείνει. Ότι ζητήσουν θα το έχουν.»

Ο αρχηγός της Ενωσης της Αστυνομίας, ο Greg O'Connor είπε οτι ήταν μια «ουσιαστική» αλλαγή επειδή η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου θα μπορούσε να εκτροχιάσει τη σημαντική εργασία της αστυνομίας.

ΠΗΓΗ
http://antipliroforisi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...