ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

0 Γιάννης Κότσιρας: "Να παραιτηθεί τώρα η κυβέρνηση"

Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει μία ανάρτηση - ξέσπασμα του Γιάννη Κότσιρα στη σελίδα του στο Facebook. Χωρίς να είναι η πρώτη φορά που παίρνει θέση για τα πολιτικά πράγματα ο γνωστός τραγουδιστής, επιλέγει μέσα σε λίγες γραμμές να εκφράσει χωρίς ενδοιασμούς όσα σκέφτεται.

Ο Γιάννης Κότσιρας λοιπόν σήμερα το πρωί έγραψε τα εξής:

"Καλημέρα σε όλους.
Η κυβερνητικοί πολιτικοί δεν είναι ανίκανοι.
Δεν είναι ηλίθιοι.
Δεν είναι αργόστροφοι.
Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν.

Δεν αγωνίζονται για τη σωτηρία της χώρας μας.
Αγωνίζονται για να μην αποκαλυφθούν οι συμφωνίες και οι παρανομίες που έκαναν αυτοί και οι προκάτοχοί τους.
Αγωνίζονται για το Εθνικό Ξεπούλημα της χώρας μας, στους συνεταίρους τους, τραπεζίτες, εργολάβους και χρηματιστές.
Με λίγα λόγια δεν πάσχουν από Εθνική Βλακεία.
Απλά συμμετέχουν σε Εθνική Μειοδοσία.
Να παραιτηθούν τώρα.
Η εξουσία σε Έλληνες.
Η εξουσία στον πολίτη.
Και πάλι καλημέρα σας..."

Πολλά από τα σχόλια των φίλων της σελίδας του είναι ενθαρρυντικά, ενώ άλλοι διαφώνησαν με τον τρόπο που διάλεξε για να πει όσα ήθελε ο τραγουδιστής. Ο ίδιος όμως απαντά μεταξύ άλλων:

"Εγώ δεν ζήτησα να με ψηφίσουν λέγοντας ψέματα... Ο καθένας αντιστέκεται με τον τρόπο που μπορεί. Άλλοι καθήμενοι στον υπολογιστή τους, άλλοι, συζητώντας στις Πλατείες και άλλοι, όπως κι εγώ, συμμετέχοντας στις πορείες και χρησιμοποιώντας τον δημόσιο λόγο τους. Δυστυχώς ή ευτυχώς, ακόμα η Ελλάδα δεν είναι Κούβα για να γεμίσουμε Τσε..."

mediasoup 
eleftheriskepsii.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...